marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 24, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 24, 2020 – Barbatu-meu e un tip foarte romantic…Mereu imi aminteste de satelitul natural al Pamantului…– Ce dragut…Si eu as fi vrut sa am un asemenea barbat. Da’…cum iti zice?– Iesi in luna ma-tii si spala vasele! Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 24, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 24, 2020 Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa.A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa.A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte… Lasa cainele se urca in masina si pleaca.Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta… Sotul:– Nevasta, s-a intors cainele acasa?– Da, s-a intors.– Da-l la telefon ca m-am pierdut :slap2 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 24, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 24, 2020 Am invatat-o pe nevasta-mea cea blonda sa ocoleasca intotdeauna obstacolele care ii ies in cale, atunci cand se afla la volanul autoturismului. Astazi, vazand ca intarzie atata, am sunat-o impacientat pe mobil:– Ce faci draga mea, de ce nu ai ajuns inca acasa? S-a intamplat ceva, Doamne fereste, vreun accident?– Nu dragule, stai linistit…raspunse ea. Insa nu m-ai invatat tu sa ocolesc orice imi iese in cale?– Asa, si?…– Acuma vreau sa trec de o cale ferata, insa nu mai reusesc naibii sa-i dau de capat! Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 24, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 24, 2020 Un tip c-o mașina bengoasă oprește în mijlocul câmpului, deoarece o turmă de oi traversa șoseaua. Stă el ce stă, vede ca oile de-abia se mișcau, iese din mașină și striga:-Bă, ciobane, mână-le mai repede !-Apăi, conasule, n-am ce să le fac, așteaptă și matale, ce, dau turcii ?La care, tipul supărat foc :-Ba, când ți-oi fute una !!!!Si ciobanul, de colo :-Din partea mea, fute-le pe toate ! 2 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 24, 2020 Vine soţul noaptea târziu acasă. Se dezbracă şi se aşază-n pat lângă nevastă. Drăgăstos începe s-o mângâie.Soţia:– Te rog, să o lăsăm pe altă dată. Acum mă doare capul.– Măi să fie!!! În seara aceasta, toate sunteţi bolnave? 2 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 24, 2020 După o scurtă aventură, ea îl întreabă plină de emoţie pe iubitul ei:– Când o să mă prezinţi familiei tale?– Draga mea, deocamdată e imposibil. Copiii sunt la ţară, iar nevastă-mea e plecată într-o delegaţie! 1 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 24, 2020 La nuntă, un invitat către altul:– În viaţa mea n-am văzut mireasă mai urâtă ca asta!– Domnule, vorbeşti despre fata mea!– Mă scuzaţi, nu ştiam că sunteţi tatăl miresei.– Nu sunt tatăl! Sunt mama! 3 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 24, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 24, 2020 O blondă, o negresă şi o brunetă călătoresc fără bilet cu vaporul, ascunse în cală. Paznicul controlează cala vaporului înainte de plecare şi cele trei se ascund în sacii din încăpere.Cu câte un şut, marinarul controlează sacii de pe jos. Negresa strigă din sac:– Miau, miau!Omul pleacă mai departe.Bruneta:– Ham, ham, ham!Marinarul trece mai încolo.Ajunge la blondă şi după şutul de rigoare aude:– Cartofi, cartofi! 2 Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Dacă sunt poponari... ce să le faci? Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat August 25, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 25, 2020 https://i.ibb.co/BBPnnfZ/ezgif-4-40b785f4a293.png Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Vine milițianul seara de la serviciu, deschide ușa frigiderului, se uită înăuntru și-i arde o palmă soției, întrebând-o “- Știi de ce, nu?”. Ea dă din cap că da.A doua zi soția milițianului a mers la piață și a umplut frigiderul cu mâncare.Vine milițianul acasă, deschide frigiderul, se uită înăuntru și din nou îi arde o palmă soției, întrebând-o “- Știi de ce, nu?”. Ea, dă din cap că da.A treia zi s-a dus soția milițianului la magazin și a umplut frigiderul cu bere.Seara, vine milițianul, deschide frigiderul, se uită înăuntru și, din nou, îi arde o palmă întrebând-o dacă știe de ce. De data asta, soția dă din cap că nu ştie de ce.- Femeie, ți-am zis de atâtea ori să nu mai lași becu' aprins!!! Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 25, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 25, 2020 - Ce-ai facut azi la serviciu? isi intreaba o blonda sotul.– Am o secretara noua. Si are un sutien tare, rosu-albastru, stii culorile echipei mele preferate. Nu-i mare lucru, dar te simti bine.A doua zi, femeia ii pune aceeasi intrebare.– Cam acelasi lucru. Dar secretara cea noua are, pe langa sutienul de care ti-am zis, si o pereche de chilotzei in aceleasi culori.Nu-i mare lucru, dar te simti bine.A treia zi, sotul isi intreaba sotia cum a fost la serviciu.– Bine. Am un sef nou. Scula lui e cu 10 cm mai mare decat a ta. Nu-i mare lucru, dar te simti bineeeeeeeeeeeeeee…. 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 25, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 25, 2020 Nevasta catre sot :-Vreau 30 de cm si sa doara!Barbatul :-In cazul asta,am sa te fut de 2 ori si o sa te plesnesc peste față ! 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 25, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 25, 2020 – Nu-i nici o problema, raspunde vanatorul impasibil. O incarc din nou…Vine Bula suparat acasa:– Tata, copii rad de mine, spun ca familia noastra face parte din mafie!– Lasa, nu’ti face griji, vin maine la scoala si rezolvam problema!– Ok, dar vezi cum faci, sa para un accident! 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 25, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 25, 2020 Bula vine suparat la scoala,profesoara il vede dar nu`l intreaba ce are.A doua zi la fel,a treia zi la fel,pana cand i s`a facut mila profesoarei si l`a intrebat:-Bula,de ce esti suparat?Bula: -A cazut mama in fantana acum 2 zileProfesoara: -Pai si cum se simte acum?Bula: -Pai..cred ca mai bine..ca de ieri nu mai striga dupa ajutor :slap2 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat August 25, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 25, 2020 https://i.ibb.co/m4fXHCZ/ezgif-4-9c97536763f4.png Link spre comentariu
_dark_ Reputație: 137 Postat August 25, 2020 Oras:--- Oras:--- Partajează Postat August 25, 2020 Distrugerea relației barbat - femeie (familia) a uni unui popor (prin proprii conducatori corupți luați ca exempu în masă - peștele de cap se împute, atunci viitorul ecestui popor este discutabil, la mâna sorții (ce decid asociațiile militare / politice / economice, în care e / sau nu inclus popor respectiv) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Distrugerea relației barbat - femeie (familia) a uni unui popor (prin proprii conducatori corupți luați ca exempu în masă - peștele de cap se împute, atunci viitorul ecestui popor este discutabil, la mâna sorții (ce decid asociațiile militare / politice / economice, în care e / sau nu inclus popor respectiv)Mamă, da' m-a apucat o bună dispoziție de nu-i adevărat... ;) Link spre comentariu
_dark_ Reputație: 137 Postat August 25, 2020 Oras:--- Oras:--- Partajează Postat August 25, 2020 Mamă, da' m-a apucat o bună dispoziție de nu-i adevărat... ;) ce, râsu spânzuratului de sub ștreang? speranțe tale merg în direcția că vom ajunge toți direct (sau indirect) intreținuți de femei (și că e ceva sustenabil :laugh2 ) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 ce, râsu spânzuratului de sub ștreang? speranțe tale merg în direcția că vom ajunge toți direct (sau indirect) intreținuți de femei (și că e ceva sustenabil :laugh2 )În nici un caz!Nu speranțele, ci certitudinile mele merg în direcția că omenirea va învăța să evite toate întunecimile pe care le tot împrăștii cu nonșalanță pe aici, inclusiv pe un topic al bunei dispoziții :slap2 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 25, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 25, 2020 – Ce ţi-e cu tehnologia asta modernă!, zise un călător din compartiment. Am văzut un documentar italian pe Discovery, unde arăta că la şapte dimineaţa intră cireada de vite pe poarta abatorului, şi la şapte seara ieşeau pe poartă containerele cu conserve…– Ehei, dar în Japonia, la şase dimineaţa intră pe poartă camionul cu nisip, iar la ora 13.00 iese vagonul cu microprocesoarele pe bază de siliciu.– Vax, zice Bulă, uite, în oraşul nostru, cam pe la 9 au început să toarne fundaţia la fabrica de bere şi spirt, iar pe la 10 toţi erau beţi morţi! 3 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 25, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 25, 2020 Un tip îşi conduce prietena acasă, noaptea, după discotecă.Ajunşi în poarta casei fetei, tipul se reazemă cu cotul în perete şi începe vrăjeala la greu.După vreo 15 minute, se deschide uşa şi apare tatăl fetei, chior de somn.– A zis nevastă-mea că se culcă ea cu tine, numai ia cotul de pe interfon :laugh2 3 Link spre comentariu
_dark_ Reputație: 137 Postat August 25, 2020 Oras:--- Oras:--- Partajează Postat August 25, 2020 În nici un caz!Nu speranțele, ci certitudinile mele merg în direcția că omenirea va învăța să evite toate întunecimile pe care le tot împrăștii cu nonșalanță pe aici, inclusiv pe un topic al bunei dispoziții :slap2 am înțeles, "cântec joc și voie bună" (vrem doar "profeți falși" care să ne "proorocească" după inima noastră) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 am înțeles, "cântec joc și voie bună" (vrem doar "profeți falși" care să ne "proorocească" după inima noastră)Doar timpul este cel care va putea să discearnă între profeții falși și cei adevărați...Nu mă deranjează ideile tale chiar dacă nu sunt de acord cu ele. Mă deranjează doar faptul că le împrăștii cu prea multă obstinație pe tot forumul, de parcă vrei cu tot dinadinsul să ni le bagi pe gât... parc-ai fi Ananda. Dar el măcar a deschis câteva topice în care își susține ideile, se abține să o facă pe un astfel de topic... Deschide-ți și tu topicele pe care le crezi de cuviință si expuneți acolo ideile cât îți poftește inima. Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Recunoaște personajul 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate