Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 O femeie elegantă e parfumată cu Chanel, însă o femeie perfectă, miroase a sarmale.😉 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3300 Postat Decembrie 22, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 22, 2020 https://twitter.com/fred035schultz/status/1339999239221489665 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 O boabă de cafea merge la psiholog... Psihologul: -Spune-mi, ce te macină?😏 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Un student din Caracal către taică-su.. – Nu mai am bani de chirie.. sunt în stradă.. Răspuns : – Ferește-te de mașini !😅 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Craciunul au voie sa-l sarbatoreasca maxim 10 persoane impreuna. La o inmormantare au voie maxim 30 de persoane. Asa ca va invit la inmormantarea curcanului meu care va deceda pe 25 decembrie. 🎄🥂 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Decembrie 23, 2020 Un betiv mergea noaptea agale pe strazi La un moment dat il apuca pisarea si vede niste rasaduri de flori In timp ce statea sa se usureze proprietara il vede si se apropie uimita exclamand Vaaai ce grosolanie Betivu ii raspunde cu o voce stinsa Hacc dar de lungime ce parere ai ? 2 Link spre comentariu
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2020 Partajează Postat Decembrie 23, 2020 O femeie se rusineaza tare de cinci ori in viata: - prima oara - cand isi pierde fecioria - a doua oara - cand isi inseala sotul prima data - a treia oara - cand isi inseala sotul a doua oara -a patra oara - cand primeste bani prima data -a cincea oara - cand ar da bani, dar n-are cui. Un barbat se rusineaza tare numai de doua ori in viata: - prima data cand nu poate a doua oara - a doua oara cand nu poate prima data! Link spre comentariu
dan61169dan Reputație: 940 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Stuttgart Oras:Stuttgart Partajează Postat Decembrie 24, 2020 Bunicule , tu mai faci sex cu bunica ? - Sigur , da’ numai oral ! - Păi cum așa ? - Eu îi zic “ să te fut “ iar ea răspunde “ și eu pe tine!” 😃 1 1 Link spre comentariu
dan61169dan Reputație: 940 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Stuttgart Oras:Stuttgart Partajează Postat Decembrie 24, 2020 - Mărie , ce face Moș Crăciun la noi în dulap ? -Drept să-ți spui măi Ioane ..îmi îndeplinește dorințele !! 😀 1 1 Link spre comentariu
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 Un tanar recent casatorit nu stie ce sa faca in prima noapte cu sotia sa si se gandeste sa intrebe un doctor. - Dl doctor as vrea sa va intreb, cu toata rusinea, cum trebuie sa procedez sa fac dragoste cu sotia mea....Nu am fost niciodata cu o femeie... Doctorul nu stie cum sa raspunda sa explice mai bine, dar uitandu-se pe geam vede doi catei care se imperecheau si imediat i-a venit ideea. - Uite , hai aici langa mine si priveste pe geam cum cei doi catei fac dragoste, ceva de genul acesta fac si oameni. Multumit de explicatii, tanarul pleca fericit. Dupa doua saptamani se intalneste pe strada cu doctorul si il intreaba: - Ei, cum a fost? Cum te-ai descurcat? - Domn doctor, a fost minunat! Mai greu a fost sa-mi scot sotia in strada... Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 Am reusit sa inteleg expresia, „cucu nu stie carte",dar lămuriti-mă, vă rog..păsărica ce studii are?..😀 Link spre comentariu
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 In timp ce faceau sex, ea ii zice, spune-mi ceva murdar El: sectorul 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3300 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 24, 2020 https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/bodybuilder-who-married-sex-doll-23189002 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Decembrie 24, 2020 2 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Decembrie 24, 2020 😅😃😜 1 Link spre comentariu
Valjean Reputație: 392 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:Balcik Oras:Balcik Partajează Postat Decembrie 25, 2020 1. În seara de Ajun, Bulă, mergând ostenit către casă, se întâlneşte cu Moş Crăciun. - Bulă, eu sunt Moş Crăciun şi pot să-ţi îndeplinesc trei dorinţe dacă îmi vei răspunde la o întrebare. - De acord, pune-mi întrebarea! - Nu, mai întâi spune-ţi dorinţele! - Păi, să am bani destui ca să-mi întreţin familia, să am şi eu o maşină şi o nevastă frumoasă. - Du-te repede acasă şi vei găsi toate dorinţele îndeplinite. Şi acum întrebarea. Câţi ani ai? - 60. - Şi, la 60 de ani, tu, om serios, tot mai crezi în Moş Crăciun? 3 Link spre comentariu
Valjean Reputație: 392 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:Balcik Oras:Balcik Partajează Postat Decembrie 25, 2020 Un soţ iubitor, aflat în delegaţie în străinătate, îi trimise soţiei, drept cadou de Moş Crăciun, un papagal vorbitor. Când s-a întors acasă din delegaţie, şi-a întrebat nevasta: - Spune-mi draga mea, ţi-a plăcut cadoul pe care l-am trimis de Crăciun? - Da, dragul meu, dar cum eram 10 persoane la masă, a trebuit să mai cumpăr şi un curcan. 1 Link spre comentariu
Valjean Reputație: 392 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:Balcik Oras:Balcik Partajează Postat Decembrie 25, 2020 Aş vrea să cumpăr un cadou pentru iubita mea, ca să i-l dau de Crăciun. Puteţi să-mi daţi un sfat? - E tânără? - Nu tocmai... - E elegantă? - Oarecum... - E frumoasă? - Nimic deosebit... - Cultă? - Foarte puţin... - Atunci, uitaţi ce sfat vă dau: cumpăraţi cadoul pentru altcineva! 1 Link spre comentariu
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2020 Partajează Postat Decembrie 25, 2020 Mos Crăciun vine la copiii din Somalia : – De ce sunteti așa de slabi, dragii Mosului? – Pai daca nu mancam… – Ei, cine nu mananca nu primeste cadouri! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Feriți-vă de escroci! Înainte de sărbători.. am comandat soției mele un parfum și cercei de aur, iar ăștia au trimis două mulinete și un scaun de pescuit!🎣🥳😁 Link spre comentariu
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Un tip vorbeste cu prietenul lui: - M-am gandit sa-mi omor nevasta... dar incerc sa gasesc solutia crimei perfecte... ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee... Amicul, mai hatru din fire, ii zice: - Simplu, fa sex cu ea tot timpul, dar tot timpul, si o s-o obosesti atat de tare ca o sa moara. Crima perfecta! Se intalnesc peste 6 luni. Nevasta era frumoasa, infloritoare, iar sotul abia se mai tara. - Ce faci? il intreaba prietenul. - Hmm, asa si asa, dar uita-te la ea, proasta, habar n-are ca-i pe moarte! Link spre comentariu
eturit Reputație: 3300 Postat Decembrie 27, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Crăciun 2020: https://twitter.com/chrisgrenham/status/1342547860836016128 Link spre comentariu
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Scrisoarea unui terorist arab pt seful lui: Zaludam cu rezbect, jefu'. Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dragut fara problem control aerobort, fiindca mai gasit un bagaj pierdut pe drum. Pastrat dolar american blestemat, pentru construit aigea bomba noua; dat jumadate la daxi, jumatate furat tigan din buzunar. Indilnit frate Ahmed, patron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler proaspat, intoxicat zalmonel, noi ajuns spital, doctor roman durut la cur. Jefu', gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, deci ingergat plan bomba cu bum-bum!... Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde tara mia, fara apa la robinet. Urmarit emiziuni explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma! Trebuie recrutati, jefu! Bomba cu azotat mare efect aveam!... Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman; vazut delevizor aparat zbor MIG prabusit singur in ogorul taranului, plus roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara aprinsa, murit zoagra, facut chef mare la ei.... Draga jefu', gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumparat baglava, exblodat budelie la parter. Aicia la Romania, mult cretin! Zberiat, zguibat la zin, cacat pe mine de frica! Jefu, ma indorg agaza! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba noastra!!! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 - Care este diferența între un accident şi o catastrofă? - Accident e să te plimbi pe malul mării cu soacra şi să vină un val şi să o ia. Catastrofă e să vină un alt val şi să o aducă înapoi.😁 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Auzi faa, ce tia adus mosu. Eee treaba mea Hai fa aratami si mie, nu pot fata ca sia luato inapoi.😀 Link spre comentariu
Postări Recomandate