Sari la conținut

Topicul bunei dispozitii‚Se pot posta bancuri, proverbe, motto-uri,zicale din popor si vorbe cu umor

Postări Recomandate

• Oras:🟦🟨🟥
Postat

La scoala, profa'le da la elevi sa faca o compunere in care actiunea sa se petreaca in epoca medievala, sa aiba un caracter religios, sa aiba o scena de dragoste si sa fie invaluita in mister.Bula termina primul.Ia spune Bula,zice profa'; Bula:"Contesa zice:Futu-i D-zeii ma-sii, iar am ramas gravida si nu stiu cu cine!!!!!

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Era Bula la scoala si intreaba niste colegi:
- Ba, voua cum va plac ouale de Pasti?
Unu': "Rosii" Altu': "Verzi"....
La care Bula:
-Mie imi plac mangaiate.

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Mama isi cearta fiica de 16 ani:
-Ia exemplu de la mine. Am deja 45, dar de 20 ani iubesc unul si acelasi barbat...
-Hmmm... Imi imaginez ce taraboi va fi cand va afla tata!

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Ora de biologie
- Bula,intreaba d-na profesoara,ce contin celulele?
-Infractori ,doamna profesoara!

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Bula si Bulangioaica erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza.
- Ce e cu valiza asta?
Se rosi Bulangioaica un pic si zise:
- Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari.
- Ce e, fa, cu cartofii astia?
- Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat... am pus un cartof in valiza.
- E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari?
- Pai, de cate ori am adunat un kil, l-am vandut.

• Like 2
Vizitator sitrade
Reputație: 0
Postat

O babuta la medicul ginecolog:

- Domnule doctor, de fiecare data cand ma spal in zona intima ies timbre albastre...

- Ia sa vedem minunea... Off maica, astea nu-s timbre, sunt etichete de la banane

Vizitator sitrade
Postat

O prostituata merge la ginecolog…

Acesta o intreaba:

- Domnisoara, aveti pierderi mari in timpul menstruatiilor?

- Ei, da, asa … doua-trei sute de euro!…

Vizitator sitrade
Postat

Ce întelege un barbat prin a te ajuta la curatenie?

R: Sa-si ridice picioarele sa poti da cu aspiratorul…

Vizitator sitrade
Postat

Preotul la înmormântare:

- Decedatul a fost un om bun, un sot credincios, un tata iubitor, corect, generos …

Vaduva în soapta: 

- Copii, cineva sa mearga sa  priveasca în sicriu. Vreau  sa ma asigur ca nu am gresit înmormântarea.

Vizitator sitrade
Postat

Doi îndragostiti în parc.

- Iubito, înaintea mea cu cine te plimbai în parc?

- Cu nimeni.

- Serios?!?

- Toţi aveau masina!

Vizitator sitrade
Postat

Tarzan si Jane voiau sa-si faca de cap, insa Tarzan se tot invartea in jurul buricului femeii!

Jane:

– Tarzan! Gaura e mai jos!

Tarzan nimic.

Dupa un timp, iar:

– Tarzan! Gaura e mai jos!

Tarzan nimic.

Dupa inca un timp, Jane iar ii atrage atentia:

– Tarzan!!! Gaura e mai jos!!!

La care Tarzan ii raspunde:

– Tarzan puternic! Face alta gaura!

Vizitator sitrade
Postat

Un instructor de parasutism face instructaj cu cativa incepatori. Unul dintre ei intreaba: 

- Si daca nu mi se deschide parasuta principala si nici cea de rezerva, cat timp voi zbura pana la pamant? 

- Tot restul vietii!

Vizitator sitrade
Postat

Cat de ironica e viata! 

Cheltuim atat de multi bani pe haine scumpe, dar cele mai placute momente din viata sunt cele petrecute fara haine.

Vizitator sitrade
Postat

Prin oceanul Pacific trecea un vapor. Unul dintre pasageri ii arata capitanului ca pe o insulita e un om zdrentaros, care sare si da din maini. Il intreaba pe capitan:

– Cine e tipul?

– Nu stiu, dar de cate ori trecem pe aici se bucura nespus.

Vizitator sitrade
Postat

Un om sparge o Banca si ia cativa ostateci. Intreaba agresiv pe primul retinut: “Spune–mi m–ai vazut jefuind Banca?”Ostatecul raspunde: “Da!” Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de–al doilea ostatec.Al doilea ostatec raspunde: “ Eu nu te–am vazut, dar te–a vazut nevasta mea.”

Vizitator sitrade
Postat

Un automobilist este oprit de un politist. Agentul ii spune ca a depasit limita de viteza, ii cere permisul si citeste:

– Ooo... domnul Lucian Blaga. Poftiti carnetul inapoi si va rog sa ma scuzati. Soferul: – Dar ce s–a intamplat ? Politistul: – Eeeeh... mai citim si noi!

Vizitator sitrade
Postat

Un seic arab se plimba in desert. Cu 50 de metri in fata e sotia acestuia. Se intalneste cu un alt seic, care suparat  intreaba:

– Ce faci Ahmed? E scris in Coran ca femeia e cu 50 de metri in spatele barbatului, nu in fata. 

– Ai dreptate prietene, dar cand era scris Coranul nu existau mine in desert.

Vizitator sitrade
Postat

- Câţi ani aveţi, doamnă?

- Treizeci, domnule doctor.

- Îmi aduc foarte bine aminte, că şi acum trei ani mi-aţi spus că aveţi treizeci. 

- Aşa e, că eu nu sunt d'alea, cari azi spun una, şi mâine alta.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...