maya_bby Reputație: 7391 Postat Februarie 16, 2021 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Februarie 16, 2021 3 2 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Februarie 16, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Februarie 16, 2021 Te prinde și ea că o înșeli de 2-3 ori, și gata, ești un mincinos nenorocit. 3 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Februarie 16, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Februarie 16, 2021 Când te lovești accidental de cineva: 🇩🇪 Imi cer scuze 🇮🇹 Pardon 🇪🇸 Mă iertați 🇷🇴 Ia stai așa, băiatu' 2 2 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 16, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Acum 10 ani intrai in maket cu 15 lei si ieseai cu paine, lapte, branza, legume si o bere. Acum nu mai iesi cu nimic ca e plin de camere. 2 2 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 16, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 16, 2021 La ora de religie Profu: - Unde ajung oamenii buni mai Bula? Bula: - In rai. Profu: - Dar toate prostituatele si destrabalatele? Bula: - La UN SHOW PACATOS. 2 1 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 16, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Merge Bula cu taica-su la plimbare intr-un Smart. La un moment dat, intreaba Bula: - Tata, tata, chestia aia din dreapta este Marele Zid Chinezesc? - Nu Bula, aia este bordura.... 2 1 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 16, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Bulişor vine cu papagalul la şcoală şi este luat în primire de învăţătoare: -Bulă, ce caută papagalul aici? -Păi… nu pot mă pot risca! Când eram acasa l-am auzit pe tata spunându-i lu mama la baie: “Imediat ce pleacă ăsta micu la şcoală îţi nenorocesc păsărica!” 2 1 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 16, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Mama aude galagie pe coridor, in toiul noptii. Iese din dormitor si il vede pe Bulisor cu o umbrela in mana. - Unde pleci la ora asta? - La bordel. - Te-ai tampit?! Mucosule! Treci la culcare imediat. Dupa vre-o jumatate de ora iar aude galagie. Iar Bulisor. - Unde pleci iarasi? - La bordel. - Treci imediat in camera ta! - Bine, atunci sa vedem cum ajunge tata acasa pe ploaia asta. 2 1 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 16, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Bulişor discută cu un prieten: - Ştii, tatălui meu îi este frică să doarmă singur! - De ce spui asta? - Păi, când mama lucrează noaptea, el se culcă întotdeauna la vecina! 3 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 16, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Bulă în armată este felicitat de superior: - Bulă, felicitări, spune ofiţerul la raport, am auzit că ai devenit tată? - Nu chiar,… soţia mea a devenit mamă! 1 1 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 16, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 16, 2021 La examen profesorul il intreaba pe Bula: - Nu ne cunoastem de undeva? - Da, domn profesor. La examen anul trecut. Atunci am picat la examen. - Da, ai dreptate. Dar anul acesta o sa mearga mai bine. Care era prima intrebare care v-am pus-o anul trecut? - Ati intrebat: "Nu ne cunoastem de undeva!?" 4 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Februarie 16, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Februarie 16, 2021 Aseară, în timp ce dormea nevastă-mea, i-am dat chiloții puțin într-o parte ca să-mi încapă și mie ciorapii la uscat pe calorifer. 2 4 Link spre comentariu
adidas85 Reputație: 39 Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Un bărbat și soția stăteau la masă. Deodată bărbatul zice: Te iubesc ! Sotia: vorbesti tu sa berea? Barbatul: nu vorbesc eu...cu berea! 1 Link spre comentariu
adidas85 Reputație: 39 Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 - M-am certat cu iubita si ma intrebam daca pot sa dorm la tine pe canapea?! - Stii, sunt casatorit. - Si, ce legatura are? - Pe canapea dorm eu. 1 Link spre comentariu
ortei82 Reputație: 162 Postat Februarie 17, 2021 Oras:UE Oras:UE Partajează Postat Februarie 17, 2021 Unui bărbat în vârstă de 85 de ani, i-a fost solicitat de către medicul său o proba pentru număr de spermatozoizi, ca parte a examenului fizic . Doctorul a dat omului un borcan și a zis: "Ia acest borcan acasă și să adu înapoi mâine o probă de material seminal. "A doua zi, bărbatul în vârstă de 85 de ani, a reapărut la cabinetul doctorului și i-a dat borcanul, care era la fel de gol și curat ca și în ziua precedentă. Doctorul a întrebat ce s-a întâmplat și omul a explicat: " Ei bine, doctore, e așa - mai întâi am încercat eu cu mâna dreaptă, dar nimic. Apoi am încercat cu mâna stângă, dar încă nimic. Apoi am chemat pe soția mea pentru ajutor A încercat cu mâna dreaptă, apoi cu stanga, încă nimic, a încercat cu gura, mai întâi cu dinții, încă nimic . Noi chiar am chemat pe vecina noastra, doamnă de langa a încercat de asemenea, mai întâi cu ambele mâini, apoi o subsuoară, și ea chiar a încercat între genunchi, dar încă nimic." Doctorul a fost șocat ! " Ai cerut ajutor chiar si la vecina ? " Bătrânul a răspuns: " Da, nici unul dintre noi nu a putut deschide borcanul. " 2 Link spre comentariu
ortei82 Reputație: 162 Postat Februarie 17, 2021 Oras:UE Oras:UE Partajează Postat Februarie 17, 2021 O femeie, la cumpărături intr-un supermarket. Cumpara o cutie de lapte cu 2% grasime, un carton de oua, un litru de suc de portocale, o salata verde, o cafea si niste sunca. In timp ce descaraca produsele pe banda de la casierie, un tip beat in spatele ei, urmarea cu atentie tot ce cumparase. "Tu trebuie să fii singura.", ii zice el. Femeia, un pic surprinsa de această concluzie, intrigata de intuitia omului, din moment ce era intr-adevar singura. Se uită la articolele pe banda și nu vede nimic deosebit de neobișnuit cu privire la selecțiile ei, care ar fi putut da de inteles betivului despre starea ei civila. Curiozitatea o face sa intrebe: "Ei bine, știi ce, asa este, dar cum naiba ai știut asta?" Barbatul a răspuns: "Pentru că ești urâta." 1 Link spre comentariu
adidas85 Reputație: 39 Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 - Bună! Cum te cheamă? - George. Și pe tine? - Oana. - Ce faci, Oana? - Bine, da'.. înțelegi, eu sunt foarte perversă și nu-mi pot găsi un partener... - Ce tare! Și eu sunt pervers. Poate ne combinăm? - Super! Mergem diseară la mine? - Sigur! Ajunși la Oana acasă, ea intră în baie să se pregătească. Peste 15 minute iese îmbrăcată în fustă din piele, cu mască pe față și un bici în mână. George stă lângă ușă și își leagă șireturile - George, unde pleci? - Acasă! - Și cu perversiunile cum rămâne? - Eu sunt gata! Ți-am futut țestoasa și m-am căcat în dulap! 1 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3301 Postat Februarie 17, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 17, 2021 Constantin Tănase - Calculul pensiei Altă chestie E scoaterea la pensie Astăzi eşti funcţionar Însă mâine pensionar. Poate te interesează Pensia cum se calculează. Ei, uite cum se calculează: Din 35 de ani servici Care vor fi socotiţi Scazi primii ani de şcoală Şi absenţele de boală, Zilele de sărbătoare, Orele suplimentare, Plus un an şi patru luni. Tragi o linie şi aduni. Pe urmă împarţi la cinci, apoi Ce-ţi dă înmulţeşti cu doi, Scazi anul când te-ai născut, Adaugi tot ce-ai scăzut Şi la cifra ce-a ieşit Pui un zero la sfârşit. Anii pentru însuraţi Se vor socoti dublaţi Adică ani de război Socotind că-n vremea asta Te-ai războit cu nevasta. La totalul obţinut Pui trei zero la-nceput Scazi anii de celibat Ridici restul la pătrat Şi-astfel într-o primă fază Afli sumele de bază. Apoi le extragi la toate Rădăcinile pătrate Şi la suma dobândită Aplici cota cuvenită, Care nu trebuie să fie Mai mare de 5 la mie. Din suma rămasă brută Scazi 4 şi 8 la sută Trei la mie la pompieri, Impozitul pe averi. Supracota respectivă, Taxele pentru colivă, Cinci la sută pentru dric, Pe urmă nu mai scazi nimic. Din totalul rezultat Verşi 2/3 la stat Şi restul ţi se cuvine Nu ştiu dacă mă exprim bine! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Parodie după "Somnoroase păsărele", de Mihai Eminescu a lui Păstorel Teodoreanu Drăgălaşe păhărele Dinainte-mi să se pună Să se toarne vin în ele, Poftă bună! Să golim toţi în tăcere Iar cuiva vin de nu-i place Bea-atunci mai bine bere, Bea în pace! Cine-i ameţit prea tare Pe sub mese să se culce Şi în zgomot de pahare, Doarmă dulce! Să nu fie vorbă lungă Doară ştim ce scurtă-i viaţa Să bem până să ne-ajungă, Dimineaţa. Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 17, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Bula isi gaseste sora sarutandu-se cu prietenul ei. Acesta ii ofera lui Bula o mie de lei: - Tu nu ai vazut nimic acum, ai inteles? - In regula, spune Bula, inapoind 500 de lei. - De ce mi-ai dat inapoi acest rest? - De ce sa platesti tu mai mult decat platesc altii? 1 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 17, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 17, 2021 O tanara domnisoara este abordata de Bula la o petrecere: - Domnisoara, dansezi? - Stai numai putin, s-o intreb pe mama. - Intreab-o, te rog, si daca putem sa facem dragoste, ca sa nu faci doua drumuri. 1 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 17, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Invatatoarea la scoala preda copiilor despre numere: - Copii, ce urmeaza dupa 69? Bula cu mana pe sus: - Apa de gura, doamna invatatoare! 1 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 17, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Profesoara catre Bula: - Mai puturosule, cum poti dormi la mine la ora!? - Cu greu! Dar dac-ati vorbi in soapta... 1 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 17, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Bula merge pentru prima data la femei. Face ce face, ajunge cu nasul in dreptul sanilor: - Ce ai aici? - Acolo am doi trandafiri. - Vai, dar ce frumos miros! Face ce face ajunge cu nasul in dreptul buricului: - Aici ce ai? - Acolo am o lalea. - Vai dar ce frumos miroase! Iar face ce face, ajunge cu nasul in dreptul... - Vai, da aici ce ai? - Acolo am un iepuras. - Ihhh,... da-i mort? 1 Link spre comentariu
nikilucy Reputație: 1566 Postat Februarie 17, 2021 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Partajează Postat Februarie 17, 2021 - Doctore, se plange Bula, nu prea sunt sigur de mine. - Stai linistit, zice doctorul, siguranta absoluta o au doar imbecilii. - Sunteti sigur, domnule doctor? - Absolut. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate