Sari la conținut

Bruneta posterior YY. O cunoaste careva? 0758951767

Postări Recomandate

• Oras:cluj
Postat

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200625/0833/cc0a4f87c04a86f80c8bcab36932c8c8.jpghttps://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200625/0831/f10770bf6985d0e1f2f3f90c5a2b0b29.jpg

PROSTANE se vede te bagi singur in seama cu poze aiurea fata este de la Bucuresti si este cu pestioi pe la cluj poate daca mergeai si tu pe.la excorte mai des iti dadeai seama cat de prost esti! Avand in vedere ca tu stii doar de calea turzii ei capat manastur ai ramas ca un copil prost maximus sugaciule!

• Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :)
  • Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :)
Postat

:))) Hopa! ce aven noi aici:))). brusc nu o mai arde pe fraze fara intrerupere. :))) B mare la Bucuresti. vezi prostane ca personalitatea asta nu iti e pe tiparul asta:)))))))))))). 

PROSTANE se vede te bagi singur in seama cu poze aiurea fata este de la Bucuresti si este cu pestioi pe la cluj poate daca mergeai si tu pe.la excorte mai des iti dadeai seama cat de prost esti! Avand in vedere ca tu stii doar de calea turzii ei capat manastur ai ramas ca un copil prost maximus sugaciule!

Postat

:))) Hopa! ce aven noi aici:))). brusc nu o mai arde pe fraze fara intrerupere. :))) B mare la Bucuresti. vezi prostane ca personalitatea asta nu iti e pe tiparul asta:)))))))))))).

Bai sugalaule nu mai tot te baga aiurea in seama elevule!! Auzi tu doar ca ai oportunitatea de a fi imjosit de mine si doar ca imi bat pula de tine prinzi valoare mai saracie asa ca nu o mai arde aiurea cu mine sclavagiule ca s-ar putea sa te smecheresti prea tare si la prostii de genul tau locul lor este jos la picioare pe post de caței ai inteles mai pizdalaule labache poponețule hai ca deja m-am.plictisit de tine pizdo sugi!!
Vizitator eugen33
Reputație: 0
Postat

Nu a mai fost recent nimeni la ea ? Din ce am văzut pe net tot schimba numerele de telefon și are vrei 3. Ma întrebam dacă chiar arată ca in poze ca din ultimile poze ar părea mai slaba ca cele mai vechi !!!

Vizitator eugen33
Reputație: 0
Postat

Am foat pana la urma la ea! Fata e super , din ce am citit pe forum despre ea imi făcusem o alta imagine dar bag seama ca mulți vorbesc aiurea pe aici... Am rămas surprins plăcut cât de bine arată!!! Pentru cei care vor fetele cu forme și clepsidre. Fata nu are figuri , m-a întrebat daca beau ceva, am făcut dus, prosop curat, gel de dus apartament cât de cât in piața ovidiu, dar corpul pfoaaiii, m-a dat pe apate. Deci e persoana care dacă o vezi pe strada iti rămâne pe retina, “te marchează pe viața” . Chiar ea imi spunea ca atunci când merge prin Mall-uri se holbează toti băieții la ea și nu știu cum sa o abordeze ! Despre actul in sine fata e deschisă la ori fantezie eu luând o ora 300 lei. Ce sa zic, 10 aproape la tot, mai puțin ON , ea zicând ca face depthroat dar a fost doar un deep deci nu pana la capăt ...

Postat

Am foat pana la urma la ea! Fata e super , din ce am citit pe forum despre ea imi făcusem o alta imagine dar bag seama ca mulți vorbesc aiurea pe aici... Am rămas surprins plăcut cât de bine arată!!! Pentru cei care vor fetele cu forme și clepsidre. Fata nu are figuri , m-a întrebat daca beau ceva, am făcut dus, prosop curat, gel de dus apartament cât de cât in piața ovidiu, dar corpul pfoaaiii, m-a dat pe apate. Deci e persoana care dacă o vezi pe strada iti rămâne pe retina, “te marchează pe viața” . Chiar ea imi spunea ca atunci când merge prin Mall-uri se holbează toti băieții la ea și nu știu cum sa o abordeze ! Despre actul in sine fata e deschisă la ori fantezie eu luând o ora 300 lei. Ce sa zic, 10 aproape la tot, mai puțin ON , ea zicând ca face depthroat dar a fost doar un deep deci nu pana la capăt ...

Ii clar:))) ieri ai pus aceeasi recenzie aici:)))))) https://nimfomane.com/forum/topic/127820-teapa-07600847783-talhareste-clientii-fura-din-buzunare/?hl=posterior&do=findComment&comment=6005992

• Like 1

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

nu are nicio treaba cu pozele, plina de cosuri tate lasate plina de celulita...DE EVITAT

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...