yulu Reputație: 87 Postat Iulie 15, 2020 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 15, 2020 Am vizitat si eu aceasta domnisoar astazi, initial am fost un pic sceptic in privinta ei dar am zis totusi sa incerc, asta pentru ca a fost foarte placuta la telefon.Am ajuns la rond alba iulia, mi a comunicat scara si blocul, si am ajuns la usa ei.Acolo am gasit o pe domnisoara din poze, lucru care m a bucurat, sanii intradevar sunt superbi.Ok, am inmanat banutii, m am dus la dus, apoi in camera, fiind la prima intalnire eram amandoi cam timizi...A inceput ea un oral protejat, apoi am cerut 69, oralul ei a fost ok, placut, lent fara artificii. Iar eu nu am fost deranjat de nimic cand ma bucuram de pasarica ei.Dupa cateva minute, am continuat pe la spate unde privelistea este superba, fundul este minunat in acea pozitie, iar in ultimele minute am pus o pe spate si m am mai bucurat un pic de ea si de sanii aceea mari si frumosi.Am finalizat, m a sters domnisoara, iarapoi m am imbracat si innainte sa plec mi a oferit ocazia sa o cunosc si pe colega ei, si vreau sa spun ca e o frumusete de fetisoara si deabia astept sa le vizitez impreuna.Mi a parut bine sa te cunosc Roxana, si ne vedem in curand. Aspect 9Gfe 9Oral 8Normal 9Igiena 10Locatie 10 Tarif 100 fin 1
roxana-roxy Reputație: 86 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2020 Buna 😘Disponibila 23:00 Va pupic😘
roxana-roxy Reputație: 86 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2020 Buna 😘Disponibila 23:00 Va pupic😘 1
gabiandrei88 Reputație: 63 Postat Iulie 16, 2020 Postat Iulie 16, 2020 Salutare băieți Fiind in zona centrala cu munca, fiind foarte cald si atras de sanii expusi languros am zis sa incerc frumusetea de peste Prut ..si bine am facutSunat la nr de aici am gasit liber cred ca era un pic dupa pranz am urcat la lena cosanzeana.Zona..super central..Alba iulia reper restaurant si un mare magazin.Restul va zice dansaAm ajuns in apartament ma primit Roxana intr un neglijeu si nimic pe desesupt iar gogu era deja sus am trecut prin sufeagerie unde m am intalnit si cu colega..nu e rea deloc..o bruneta frumușică buna de calarit aproape goala si ea. Apartamentul un pic intunecat la intrare. recunosc.dar placut..curat..aerisit..m a condus in camera.Am cerut la dus si am revenit repede deschizand usa cu maciuca cat de excitat eram de radea Roxana crezand ca m a incalzit colegaAm trecut la inbratisari mangaieri eu bucurandu ma de tate iar ea admira matraguna invartosata..Am urcat in pat si am bagat tot capul intre tate ,dai lins pe sfarcurile mari la greu pana am ajuns in jos la pizda epilata si am dat buzele la o parte lingand la greu..deci..bun gust are pizda de peste Prut iar Roxy nu aa stat degeaba a început sa se inece cu dihania mea..semn ca ii placea ce ii făceam acoloM am oprit si am bagat o intre tate sa ii simnt pielea fina..nu ratati asta..a disparut cativa centimetri buni ..in cateva secunde iar la iesire ma astepta o limba calda.Mmmmm..super senzatie Am cerut un balonas si am zis sa ma ocup de gogoasa pe care tocmai o umflasem de lins..si baieti..ai in ce sa dai..stramta rau..se muleaza perfect pe orice matraguna..si mai mult decat atat o ia toata..si ii place la greu pulaAm schimbat cateva pozitii si la sfarsit am scos cauciulul si am reluat plăcerea futaiului intre tate..Am fost rugat sa nu imi dau drumul pe fata dar..la cat aveam in mine..tot a sarit un jet pe barbie..scuze..fara intentie..oricum ne am amuzat amandoiNoteLocatie..10.gasesti locuri de parcare spatioasa curata .baie dotata..mi a placut cabina de dus..cu geam..tocmai buna de urmatoarea partidă..Oral ..10..mai ales daca dai..primesti la fel de mult..neprotejat..nu foarte deep ca nu avea cum..dar a încercat ..lins capul puliiNormal 10..sincer nu ma asteptam sa ii palaca pula asa de mult fiind la inceput de cariera..si sa o ia toata fara sa schițeze fite ca altele Anal..nu stiu .dar ar trebui..are o gaura super atragatoareGfe.9..merge pe drumul cel bun..Roxy.8..aici depunctez un pic.la un pic de burtica.un pic plinuta la bulane.dar nu grasa.asa rubensiana si ca nu e o frumusete ..are fata de rusoaica de aia teapanaPret. 100 plus accidentul..ce i drept fara intentie.Concluzie..daca o tine asa e de top si merita..e buna de pulaRecomand..si vreau si la vecina..ca mi a placut..poate la amandoua deodataMultumesc frumos Am sa revin cu placere 1
roxana-roxy Reputație: 86 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 17, 2020 Salutare băiețiFiind in zona centrala cu munca, fiind foarte cald si atras de sanii expusi languros am zis sa incerc frumusetea de peste Prut ..si bine am facutSunat la nr de aici am gasit liber cred ca era un pic dupa pranz am urcat la lena cosanzeana.Zona..super central..Alba iulia reper restaurant si un mare magazin.Restul va zice dansaAm ajuns in apartament ma primit Roxana intr un neglijeu si nimic pe desesupt iar gogu era deja sus am trecut prin sufeagerie unde m am intalnit si cu colega..nu e rea deloc..o bruneta frumușică buna de calarit aproape goala si ea.Apartamentul un pic intunecat la intrare. recunosc.dar placut..curat..aerisit..m a condus in camera.Am cerut la dus si am revenit repede deschizand usa cu maciuca cat de excitat eram de radea Roxana crezand ca m a incalzit colegaAm trecut la inbratisari mangaieri eu bucurandu ma de tate iar ea admira matraguna invartosata..Am urcat in pat si am bagat tot capul intre tate ,dai lins pe sfarcurile mari la greu pana am ajuns in jos la pizda epilata si am dat buzele la o parte lingand la greu..deci..bun gust are pizda de peste Prut iar Roxy nu aa stat degeaba a început sa se inece cu dihania mea..semn ca ii placea ce ii făceam acoloM am oprit si am bagat o intre tate sa ii simnt pielea fina..nu ratati asta..a disparut cativa centimetri buni ..in cateva secunde iar la iesire ma astepta o limba calda.Mmmmm..super senzatieAm cerut un balonas si am zis sa ma ocup de gogoasa pe care tocmai o umflasem de lins..si baieti..ai in ce sa dai..stramta rau..se muleaza perfect pe orice matraguna..si mai mult decat atat o ia toata..si ii place la greu pulaAm schimbat cateva pozitii si la sfarsit am scos cauciulul si am reluat plăcerea futaiului intre tate..Am fost rugat sa nu imi dau drumul pe fata dar..la cat aveam in mine..tot a sarit un jet pe barbie..scuze..fara intentie..oricum ne am amuzat amandoiNoteLocatie..10.gasesti locuri de parcare spatioasa curata .baie dotata..mi a placut cabina de dus..cu geam..tocmai buna de urmatoarea partidă..Oral ..10..mai ales daca dai..primesti la fel de mult..neprotejat..nu foarte deep ca nu avea cum..dar a încercat ..lins capul puliiNormal 10..sincer nu ma asteptam sa ii palaca pula asa de mult fiind la inceput de cariera..si sa o ia toata fara sa schițeze fite ca alteleAnal..nu stiu .dar ar trebui..are o gaura super atragatoareGfe.9..merge pe drumul cel bun..Roxy.8..aici depunctez un pic.la un pic de burtica.un pic plinuta la bulane.dar nu grasa.asa rubensiana si ca nu e o frumusete ..are fata de rusoaica de aia teapanaPret. 100 plus accidentul..ce i drept fara intentie.Concluzie..daca o tine asa e de top si merita..e buna de pulaRecomand..si vreau si la vecina..ca mi a placut..poate la amandoua deodataMultumesc frumosAm sa revin cu placereMultumesc, te mai astept cu drag :couple
roxana-roxy Reputație: 86 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 17, 2020 Buna dragii mei, disponibila pana la 22:00 :couple 3
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Iulie 17, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 17, 2020 Buna Roxi. Azi la 20.30 se poate o programare? Esti disponibila?
roxana-roxy Reputație: 86 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 18, 2020 Buna dragii mei, azi sunt disponibila pana la 22:00 :couple
roxana-roxy Reputație: 86 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 18, 2020 :heart: 1
roxana-roxy Reputație: 86 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 19, 2020 Buna dragii mei, disponibila pana la 22:00 :couple 1
guraputnei Reputație: 334 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2020 Bun gasit tuturor!Am vizitat o pe Roxana in ultima zi a Ciresarului si am cunoscut o frumusete autentica a spatiului romanesc. Un chip rumen si tandru,cu tusa slava data de ochii verzi si cu inflexiunile orientale ale pometilor si ochilor usor migdalati,Roxana este intradevar un giuvaer de moldoveanca asa cum se mai pot intalni doar rar si prin partile Iasului sau ale Vasluiului.Fizic,Roxana este sex machine,croita parca anume pentru dragoste:sani falnici,fund generos si tare,extrem de apetisant si buze carnoase,daruite de natura spre ciuda pipitzelor care dau bani grei la doctorii modelatori si obtin rezultate hilare!Cu atatea atuuri,invitatia in pat este una implicita si asteptarile sunt intrecute cu mult! Roxana este dezlantuita,rezista oricat si oricum o pui si traieste acolo cu tine!O recomand calduros tuturor celor care au temperament, vor gasi cu Roxana raspunsul uimitor la intrebarea"ce este voluptatea si la ce foloseste ea?"Multumesc,Roxana,stii ce zic! 3
grigoroiu11 Reputație: 637 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 19, 2020 Frumos mod de exprimare și descriere, mersi
roxana-roxy Reputație: 86 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 19, 2020 Bun gasit tuturor!Am vizitat o pe Roxana in ultima zi a Ciresarului si am cunoscut o frumusete autentica a spatiului romanesc. Un chip rumen si tandru,cu tusa slava data de ochii verzi si cu inflexiunile orientale ale pometilor si ochilor usor migdalati,Roxana este intradevar un giuvaer de moldoveanca asa cum se mai pot intalni doar rar si prin partile Iasului sau ale Vasluiului.Fizic,Roxana este sex machine,croita parca anume pentru dragoste:sani falnici,fund generos si tare,extrem de apetisant si buze carnoase,daruite de natura spre ciuda pipitzelor care dau bani grei la doctorii modelatori si obtin rezultate hilare!Cu atatea atuuri,invitatia in pat este una implicita si asteptarile sunt intrecute cu mult! Roxana este dezlantuita,rezista oricat si oricum o pui si traieste acolo cu tine!O recomand calduros tuturor celor care au temperament, vor gasi cu Roxana raspunsul uimitor la intrebarea"ce este voluptatea si la ce foloseste ea?"Multumesc,Roxana,stii ce zic!Multumesc, te mai astept cu drag😘🥰💋â¤
guraputnei Reputație: 334 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2020 Cu placere,grigoroiu11
kurmurdar Reputație: 187 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2020 Bun gasit tuturor!Am vizitat o pe Roxana in ultima zi a Ciresarului si am cunoscut o frumusete autentica a spatiului romanesc. Un chip rumen si tandru,cu tusa slava data de ochii verzi si cu inflexiunile orientale ale pometilor si ochilor usor migdalati,Roxana este intradevar un giuvaer de moldoveanca asa cum se mai pot intalni doar rar si prin partile Iasului sau ale Vasluiului.Fizic,Roxana este sex machine,croita parca anume pentru dragoste:sani falnici,fund generos si tare,extrem de apetisant si buze carnoase,daruite de natura spre ciuda pipitzelor care dau bani grei la doctorii modelatori si obtin rezultate hilare!Cu atatea atuuri,invitatia in pat este una implicita si asteptarile sunt intrecute cu mult! Roxana este dezlantuita,rezista oricat si oricum o pui si traieste acolo cu tine!O recomand calduros tuturor celor care au temperament, vor gasi cu Roxana raspunsul uimitor la intrebarea"ce este voluptatea si la ce foloseste ea?"Multumesc,Roxana,stii ce zic!Bravo frate!Poetica descrierea.Ma faci sa vizitez fata....
roxana-roxy Reputație: 86 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 20, 2020 Buna dragii mei, disponibila pana la 22:00 :couple 2
roxana-roxy Reputație: 86 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 20, 2020 :heart: :couple 3
alendelone71 Reputație: 22 Postat Iulie 21, 2020 Postat Iulie 21, 2020 Salutare dragi futaciosi, Ieri eram cu treaba prin oras si chef de viata, am sunt la titulara topicului si am gasit.o libera. Programare telefonica si in 15 min am ajuns la locatie, rond Alba Iulia. Domnisoara este foarte draguta, ochi verzi, buze carnoase si niste sani de nota 10+. OP -6 dar cu buzele alea misto e loc de mai bine.NP -9 se umezeste naturalIgiena si curatenie - 10+ 100 leusteni tragerea +50fk De revenit, pentru mine da. Are si o colega bruneta/slabuta care e de incercat. 4
roxana-roxy Reputație: 86 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 21, 2020 :* :heart: 2
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 21, 2020 Postat Iulie 21, 2020 Are o colega bruneta/slabuta care e de incercat.Care brunetă și care „slăbuță” ? Că ambele sunt cred că șaten castaniu, sau blond, și ambele sunt destul de zdravene.. nicidecum slăbuțe 1
kasparian Reputație: 6202 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Iulie 21, 2020 Care brunetă și care „slăbuță” ? Că ambele sunt cred că șaten castaniu, sau blond, și ambele sunt destul de zdravene.. nicidecum slăbuțeEva e bruneta 100%. Dar tu iar ai ora de trollat, ca vad ca ai luat la rand topicele? ;) 1
boboc00 Reputație: 475 Postat Iulie 21, 2020 Telefon: 0742146905 Telefon: 0742146905 Postat Iulie 21, 2020 O sa o vizitez si eu si o sa fac o recenzie sincera asa cum v-am obijnuit
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 21, 2020 Postat Iulie 21, 2020 Eva e bruneta 100%. Dar tu iar ai ora de trollat, ca vad ca ai luat la rand topicele? ;)Brunetă o fi. Dar slăbuță la peste 60 de kg sigur nu e, având în vedere că au arpoximativ aceeași înălțime și greutate
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 21, 2020 Postat Iulie 21, 2020 Vb de doua fete retrase: Melisa este o fosta colega a Biancăi, https://nimfomane.com/forum/topic/145176-0737231658-melisa-nou%C4%83/page-1 iar Raisahttps://nimfomane.com/forum/topic/155623-raissa-21-ani-ro%C8%99cat%C4%83-foacoas%C4%83/page-1. Repet am fost subiectiv pt ca m-am simțit extrem de bine cu aceste feteDahh, pe Raisa.. am întrebat-o și eu pe „rebbecaa” dacă mai știe ceva de ea.. și mi-a zis de sarra
parbiturice9 Reputație: 198 Postat Iulie 22, 2020 Oras:dublin Oras:dublin Postat Iulie 22, 2020 Am vizitat-o zilele trecute, locatiase afla in Rond Alba Iulia, langa restaurantul Arogant, ea e o moldoveanca de la Chisinau, voluptoasa, tate si carne multa pe ea, rusoaica masina de facut copii, arata mai degraba ca venita din vreun satuc rusesc, nu e foarte atractiva la fatza dar nici urata sa fugi de ea, intrucat o ajutasi varsta, o evaluez a avea intre 19, cum zice ea si 25 de ani, e reticenta in comportament, serviciile sunt de fast fuck, oralul doar protejat la prima intalnire, zice ea, desi nu precizeaza in anunt, nu accepta cunnilingus, tot la prima intalnire, oral protejat fara artificii, a cerut singura sa trecem la normal, fara sa ma intrebe in prealabil, schimbat 2 pozitii, si am finalizat nu inainte sa ma intrebe cat mai am pana termin.Note:Aspect fata-6, fata de tarancuta rusoaica, o ajuta si varstaAspect corp-7, cine prefera corp voluptos cu tate si cur poate sa dea mai mult, e mai lata decat sugereaza pozeleOral-4, protejat contrar anuntului, cat sa se scoale pulaNormal-7, te intreaba cat mai ai pana terminiGFE-0Comportament-6, fast fuck , doar la prima intalnire, zice ea, nu permite atingeri pe corp, tate, sex intre sani Eu nu revin, recomand doar daca vreti un fast fuck cu o posesoare de corp voluptos si tate mari, la fatza nefind o frumusete rara. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum