Sari la conținut

Roxana_ 0720.460.286 _ Nouă, 21 ani, din Moldova pentru voi

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna disponibila 22:00pupici si va 0astept cu mare drag 💋💋💋💋💋

Ne poți arată păsărica?
  • Oras:Micul Paris
Postat

Am fost în seara asta la Roxy 30 minute și am rămas impresionat de atitudinea sa pro client, customer care. Cred că moldovencele rămân la putere din punctul ăsta de vedere. Nu le întrece nimeni când vine vorba de atenția oferita clientului. Roxana corespunde cu pozele: ai pe ce pune mana, clar nu te poți plânge.

Programarea s-a facut prin whatsapp, chiar am fost sunat si întrebat cu 5 minute înainte de sosire dacă onorez vizita. Locația e in rond la Alba Iulia, un apartament foarte frumos cu 2 camere. Are si o colega care nu ne-a băgat în seamă. În schimb, Roxy a încercat să-mi facă un cross-sell la fața locului, adica un threesome cu colega. Problema a fost că nu știam de posibilitatea asta și nici nu stiam cine e colega și evident nici nu venisem pregătit pentru așa ceva. Deci ca sfat pe viitor, dacă vrea să participe și colega, ar fi o idee bună să vină și ea în întâmpinarea clientului, măcar ca nu era în plan lucrul ăsta.

Am intrat la duș, am primit prosop curat și am trecut în dormitor. Roxana a fost tot timpul atentă la detalii, inclusiv mi-a aranjat perna când m-am întins pe pat ca să nu mă lovesc de partea decorativă a patului(la alte fete m-am lovit). M-a întrebat ce vreau să fac, deși s-a subînțeles că oralul urmează, indiferent de ce urma să spun.I-am zis că vreau doggy după oral. Oralul a fost protejat și îl execută bine, își onduleaza bine limba unde trebuie, dar nu face deep. La normal nu face contre, dar nici nu e foarte stramta, e ok. La un moment dat am intampinat dificultăți la finalizare - ce-i drept eu in general finalizez mai greu, trebuie să mă chinui un pic - și a mai urmat un alt oral și după al doilea oral, în disperare de cauză, Roxana s-a pus deasupra mea pentru un al doilea normal și am reușit să finalizez în cele din urmă. Ulterior m-am dus a doua oară la duș.

Una peste alta, a fost o experiență plăcută, fără grabă, am stat peste 30 de minute, clar vă recomand și e de revenit. Sper să vă fie de folos!

L-am ajutat eu pe coleg cu mutarea recenziei pe topicul potrivit, el o postase la Anunturi

• Oras:Bucuresti
Postat

In 30 de minute ai avut timp de cateva sarutari intre fete

De 2 dusuru

De 3 ori oral

De 2 ori normal?

Si iti dai drumul si greu?

De unde ai venit cu recenzia asta omule?

Ori nu stii sa minti

Ori te bati pe record cu ala de isi da drunul in 40 de secunde!

• Like 2
  • Oras:Bucharest
Postat

In 30 de minute ai avut timp de cateva sarutari intre fete

De 2 dusuru

De 3 ori oral

De 2 ori normal?

Si iti dai drumul si greu?

De unde ai venit cu recenzia asta omule?

Ori nu stii sa minti

Ori te bati pe record cu ala de isi da drunul in 40 de secunde!

Mai citeste odata, a revenit la oral si normal ca sa poata sa isi dea drumul odata.

Postat

Mai citeste odata, a revenit la oral si normal ca sa poata sa isi dea drumul odata.

Am citit bine! Stiu ca o data si-a dat drumul numai ca

5 minute sarutat intre fete

5 minute primul dus

Primul oral 1 minut

Normal 4 minute

Al 2 lea oral 3 minute

Al 3 lea oral 2 minute

Al 2 lea normal 5 minute(finalizat)

Al 2 lea dus 5 minute

Total = 30 de minute

Asta am vrut sa evidentiez

Data viitoare citeste tu cu mai multa atentie ca eu nu stau sa explic cuvant cu cuvant! Plus ca timpii pe acte sunt aproximativi si pot fii schimbati intre ei!

Postat

Am citit bine! Stiu ca o data si-a dat drumul numai ca

5 minute sarutat intre fete

5 minute primul dus

Primul oral 1 minut

Normal 4 minute

Al 2 lea oral 3 minute

Al 3 lea oral 2 minute

Al 2 lea normal 5 minute(finalizat)

Al 2 lea dus 5 minute

Total = 30 de minute

Asta am vrut sa evidentiez

Data viitoare citeste tu cu mai multa atentie ca eu nu stau sa explic cuvant cu cuvant! Plus ca timpii pe acte sunt aproximativi si pot fii schimbati intre ei!

🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣😂🤣😂 un lucru este clar , scapare numai ai.

Postat

un lucru este clar , scapare numai ai.

Vine o nimfomana sa o fut?

Ahh abia astept :)):)):)):))

Postat

Cine e colega sau poze cu ia daca se poate si in 3 sa ne facem o idee, bine in teles si preturi te rog

Postat

Cine e colega sau poze cu ia daca se poate si in 3 sa ne facem o idee, bine in teles si preturi te rog

Colega este Eva, tot o moldoveanca, vezi aici: https://nimfomane.com/forum/topic/160534-eva-moldoveanca-pasionala-0766781175/page-5?do=findComment&comment=6303682

Daca deduc bine, pretul pentru threesome ar trebui sa fie 400 acum (pentru ca in perioada cand Eva avea promotie, era 350). Dar e mai bine sa le intrebi direct pe fete ca sa fii sigur.

Pe telefon, ca aici vad ca nu prea raspund...

• Like 3
Postat

Colega este Eva, tot o moldoveanca, vezi aici: https://nimfomane.com/forum/topic/160534-eva-moldoveanca-pasionala-0766781175/page-5?do=findComment&comment=6303682

Daca deduc bine, pretul pentru threesome ar trebui sa fie 400 acum (pentru ca in perioada cand Eva avea promotie, era 350). Dar e mai bine sa le intrebi direct pe fete ca sa fii sigur.

Pe telefon, ca aici vad ca nu prea raspund...

Multumesc mult sa vedem daca fetele raspund ca trebuie sa fie pe forum sa stie si alte persoane

Postat

Citisem mai sus ca se nu te lasa sa pui mana pe țâțe, mai confirma cineva? Ca eu doar pentru țâțe aș merge, sincer...

Daca mergi pentru țâțe, eu o recomand. Sunt atuurile ei principale si nu mi-a reproșat nimic cand ma jucam cu ele   :boob

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...