vasla Reputație: 86 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Turda Oras:Turda Postat Octombrie 2, 2013 Are 2 anunturi in Piata, cu 2 nr. de tel., aproape consecutive.Spune ca e slabuta, frumusica, bine dispusa si ca are 20 de primaveri.M-a atras autocaracterizarea asta si as fi vrut s-o confirm/ infirm. Nici o sansa, la nici unul dintre numere n-a raspuns. Poate or fi altii mai norocosi...
sandubogdan Reputație: 498 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Postat Octombrie 2, 2013 Ceva nu pusca: varsta 20 de ani, dar mailul e: [email protected]. Eh, si numere aproape consecutive?
vasla Reputație: 86 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Turda Oras:Turda Autor Postat Octombrie 2, 2013 Chestiunea cu numerele m-a pus si pe mine pe ganduri insa cea cu email-ul vs varsta e neconcludenta...
cristi borcea Reputație: 553 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 2, 2013 ID-ul acela l-am vazut candva in piata. Facand atunci niste sapaturi, am dat repede skip fiindca era al unei , clasice a Clujului, nu mai retin cine, dar oricum nu era nimic nou sub soare, si am mers mai departe.Ca idee era ceva din clasa "Iazmina Crisan", "Daria Mocas" etc, adica niste vetenare rebranduite.
dorel_cj Reputație: 252 Postat Octombrie 3, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 3, 2013 Am incercat sa sun pe la ora 10, ambele telefoane inchise.
coaiepline Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2013 Exista o casa de productie a acestor anunturi, adresele de mail sunt inventate insa formulate aparent reale.Este dublu de enervant, decat sa puna un mail sa iti pierzi timpul cu incercarea de a-l contacta, mai bine n-ar pune deloc.
adnoh Reputație: 31 Postat Octombrie 16, 2013 Telefon: a_l_e_x69 Oras:Cluj Telefon: a_l_e_x69 Oras:Cluj Postat Octombrie 16, 2013 si mie imi suna foarte cunoscut Id-ul acela. A mai fost folosit prin piata cu siguranta.
vasiok2010 Reputație: 15 Postat Octombrie 23, 2013 Postat Octombrie 23, 2013 Buna seara dragi colegi!am fost astazi pe la ea ii pe strada i.macelaru.este o tigancusa tânără slabuta si cam utatica cu dinti varza.cred ca are 20 de ani.servicii oral sau normal la 100 lei.nu am ramas.de evitat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum