Sari la conținut

AJUTOR

Vizitator redcamel

Postări Recomandate

Vizitator redcamel
Reputație: 0
Postat

In urma cu ceva timp ajunsesem la craiova sa cumpar o masina...in fine s-a facut seara m-am cazat la un hotel pe langa real am uitat numele ceva cu F parca, am iesit la o plimbarica si cand ma intorc inapoi la hotel eu fiind cu taxiul vad o masina parcata care coboara o fata bruneta cu tot cu tocuri 1,80-1,85...cobor si eu dau sa intru la care ia era langa usa si ma intreaba   ''tu esti'''???eu mi-am dat imediat seama despre ce e vb si am zis ca nu era o bruneta f frumoasa inalta cca 1.75 fara tocuri sani mari si buze f carnoase. isi cauta clientul la hotel(mie imi ceru-se 300lei pe ora si mor si acu ca nu am luato).....daca stie cineva de aici despre cine e vb si sa puna si ceva link...tin sa precizez ca e bruneta dar cu pielea alba...

Postat

probabil flormang, da... ester hotelul, iar in urma cu ceva timp era o tipa care isi ducea clientii acolo, o tipa peste media din Craiova din spusele colegilor dar care din pacate se pare ca a plecat demult... cred ca are si un topic deschis pe aici.   sper ca vorbim de aceeasi persoana.. bafta!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare