Sari la conținut

0759498372.Studentă

Vizitator marcus6

Postări Recomandate

• Oras:Neverland
Postat
Acum 1 minut, stefandan a spus:

Chiar asa ? Mi se simte lipsa ? 🙄

Unde mai futi acum?........ca s-au dus circuitele inchise 🤣

Vrei sa ma mai inveti ce este pe publi24 in SV?

• Like 3
  • Oras:Timisoara
Postat

depinde...mai multe nu pot spune...este drept ca trebuie abordat si publi....cel putin in SV... cu riscurile de rigoare...cine are un pic de experienta si  al "saselea simt" cum are colericul....isi poate maximiza sansele sa "prinda" ceva OK...e ca la pescuit...doar ca suntem interesati toti de fete..nu de pesti 🤪

• Haha 1
Postat
Acum 19 minute, stefandan a spus:

depinde...mai multe nu pot spune...este drept ca trebuie abordat si publi....cel putin in SV... cu riscurile de rigoare...cine are un pic de experienta si  al "saselea simt" cum are colericul....isi poate maximiza sansele sa "prinda" ceva OK...e ca la pescuit...doar ca suntem interesati toti de fete..nu de pesti 🤪

Nu este secret ca, Colericul fute calitativ.....iar eu fut cantitativ. ;) 

Se apropie ziua cand............o sa apelezi la forum ,....intr-o luna....intr-un an...in 10 ani(eu mai am mult de trait)....eu te astept sa ne povestesti cum ai aruncat cu banii pe publi24 si plangi dupa circuitele inchise. 😂

• Like 3
Postat
1 minute ago, ffsdnd said:

Nu este secret ca, Colericul fute calitativ.....iar eu fut cantitativ. ;) 

Se apropie ziua cand............o sa apelezi la forum ,....intr-o luna....intr-un an...in 10 ani(eu mai am mult de trait)....eu te astept sa ne povestesti cum ai aruncat cu banii pe publi24 si plangi dupa circuitele inchise. 😂

Ai sa astepti cam mult...prefer aici sa ma documentez...cat se poate..dar mei trebuie si la " loto" sa joace omul...in SV nu prea ai ce alege...si de circuit inchis nu dau detalii..pt ca nu ar mai fi inchis atunci, nu-i asa? 

• Confuz 1
  • Minus 1
Postat
Acum 1 minut, stefandan a spus:

Ai sa astepti cam mult...prefer aici sa ma documentez...cat se poate..dar mei trebuie si la " loto" sa joace omul...in SV nu prea ai ce alege...si de circuit inchis nu dau detalii..pt ca nu ar mai fi inchis atunci, nu-i asa? 

Cine sa te documenteze? Dgeaba citesti forumul.... =)) 

• Like 3

Postat
Just now, ffsdnd said:

Cine sa te documenteze? Dgeaba citesti forumul.... =)) 

Nu trebuie sa ma documenteze nimeni...o fac eu...nu citesc forumul doar pe SV...daca nu se poate " calitativ"  obtine ceva...se pot programa si excursii de lucru..e drept cu acest covid...mai greu...dar nu imposibil...de imbinat utilul cu placutul..sanatate si sa ai parte de fete/femei coapte..la minte in special 😜...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...