Sari la conținut

Beatrice (dream girl) intr.o scurta vizita in Timisoara!

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

Ziua soare, vreme de plimbare iar seara parca esti la Polul Nord! 🤦â€â™€ï¸

Cum e vremea asta aici la voi?! 😳

Cam idem...

De ex acum e 1 gr.

Link spre comentariu

Asta-i in mesaj codat ptr.baieti sa stie ca esti in Tm ? :laugh2 :laugh2

Deloc. De parca n-ai sti ca sunt aici. ðŸ˜ðŸ™ˆ

Nu te lua după ce zic alții...

Vino'ncoa și vei afla! :)

Stiu prognoza de vineri pana la ora actuala. 🤫

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
Revedere !

Desi am avut o saptaman grea și urata din multe puncte de vedere, weekendul mi-a adus reintalnirea cu o persoana draga mie, revedere care a facut ca sa-mi schimb stare de spirit.

Deci ,dupa o perioada destul de lunga in care nu ne-am vazut, a venit și ziua revederi cu Beatrice.  :X 

Vorbind saptamana asta cu ea, am aflat ca va avea o vizita scurta,dar in interes de serviciu, la noi in oraș . Nu am putut rata ocazia de a o reintalni ,asa ca ne-am organizat putin. 

Deoarece venea in interes de servici,am incercat sa inbinam utilul cu placutul ,stabilind ca  sambata sa ne vedem de dimineata .

Am revazut aceiași Creața frumoasa ,inalta,sexi,eleganta. intr-un cuvant .....o frumusețe  naturala,desteapta tare și cu mult bun simț. Intalnirea a inceput mai mult decat promitator, cu o sarutare si o imbratisare lunga. 

Parca totul in jur era altfel  Dupa mine tot așa as fi stat .  :2qm40hg   :maninlove 

Am povestit puțin (sau asa mi s-a parut mie) , apoi am insotit-o sa-si rezolve problemele ptr.care a venit . 

A durat ceva pina si-a rezolvat ce avea in plan , dar asa am avut și timp sa povestim de-al noastre. 

In final am condus-o in Ring , urmand sa ne revedem seara .

Abia asteptam sa vina seara, sa o sarut, sa o tin in brate.............restul pricepeti voi. Intr-un final a venit si momentul cand am ajuns la ea .

Faptul ca deja am scris 4 recenzii in care am ”povestit ”puțin din intalnirile noastre, ma fac sa ma opresc aici cu relatarea intalniri pe care am avut-o seara. 

Stiu ca uni prozatori de pe aici ar fi scris cel puțin un mic roman , dar nici nu am acel  talent + prefer sa tin ptr.mine .

Ca o concluzie .......am continuat povestea din vara cu un nou capitol , mai pasional si cu mai multa implicare. 

Intr-un final ne-am luat ramas bun ....... pina azi . Aseara i-am propus sa ii arat intr-o plimbare Timisoara. A acceptat 

Asa ca azi am vizitat puțin frumosul nostru oraș intr-o plimbare. Uneori  astrele se aliniaza ,așa ca am avut parte si de soare .

Soare, plimbare cu o fata deosebita langa mine.......cum va suna?  De vis ! 

Ptr.mine, Beatrice ii o persoana draga si deosebita . 

Pina la urma a venit si momentul despartiri . Momentan, pina la o noua intalnire.

Acum ,cand am scris aceste randuri am revazut unele din mometele petrecute impreuna . Frumoase,placute,deosebite !

Ar mai fi ceva de spus? Multe ,dar nu va spun  :rax2  :laugh2 

.

Ii multumesc ”Fetei de vis” ptr.momentele petrecute impreuna ! 

Te pup cu mult drag    :hug1 

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Felicitări pentru experiență,leule ! :)

Se pare că acum avem 2 ghizi turistici în această minunată secțiune de pe Timișoara !

Mă bucur... trebuie pregătit terenul pentru Timișoara 2023 ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

PS.

Nu era nevoie să apelezi la acele "săgeți" inutile ! 😉

Sper doar că nu au fost otrăvite !

O zi caldă acolo !

• Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Felicitări pentru experiență,leule ! :)

Se pare că acum avem 2 ghizi turistici în această minunată secțiune de pe Timișoara !

Mă bucur... trebuie pregătit terenul pentru Timișoara 2023 ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

PS.

Nu era nevoie să apelezi la acele "săgeți" inutile !

Sper doar că nu au fost otrăvite !

O zi caldă acolo !

Multumesc !

Referitor la ”sageți ” ... singurul lucru care cred ca te-ar fi putut deranja a fost faptul ca am scris ca uni ar fi facut ”un mic roman” . Pai nu-i așa ? :laugh2 

In toate recenziile mele am spus ca nu am talentul literar al catorva colegi de forum , talent de a relata ”altfel” o intalnire. Nu vad de ce pina acum era  ok iar acum te-ai simtit vizat . S-a schimbat ceva?  :hmmm

Daca aveam ceva sa-ti transmit ție o faceam in mod direct.

Pai atunci sa consider ca faza cu ghizi turistici a fost o sageata de-a ta ptr.mine si gvbolovan ? :laugh2

Pina la urmatoarea vizita a lui Beatrice la noi, invat mai multe date despre istoria Timisoarei  :laugh2

Numai bine si intalniri cat mai reusite !

• Like 4
Link spre comentariu

Revedere !

Desi am avut o saptaman grea și urata din multe puncte de vedere, weekendul mi-a adus reintalnirea cu o persoana draga mie, revedere care a facut ca sa-mi schimb stare de spirit.

Deci ,dupa o perioada destul de lunga in care nu ne-am vazut, a venit și ziua revederi cu Beatrice.  :X 

Vorbind saptamana asta cu ea, am aflat ca va avea o vizita scurta,dar in interes de serviciu, la noi in oraș . Nu am putut rata ocazia de a o reintalni ,asa ca ne-am organizat putin. 

Deoarece venea in interes de servici,am incercat sa inbinam utilul cu placutul ,stabilind ca  sambata sa ne vedem de dimineata .

Am revazut aceiași Creața frumoasa ,inalta,sexi,eleganta. intr-un cuvant .....o frumusețe  naturala,desteapta tare și cu mult bun simț. Intalnirea a inceput mai mult decat promitator, cu o sarutare si o imbratisare lunga. 

Parca totul in jur era altfel  Dupa mine tot așa as fi stat .  :2qm40hg   :maninlove 

Am povestit puțin (sau asa mi s-a parut mie) , apoi am insotit-o sa-si rezolve problemele ptr.care a venit . 

A durat ceva pina si-a rezolvat ce avea in plan , dar asa am avut și timp sa povestim de-al noastre. 

In final am condus-o in Ring , urmand sa ne revedem seara .

Abia asteptam sa vina seara, sa o sarut, sa o tin in brate.............restul pricepeti voi. Intr-un final a venit si momentul cand am ajuns la ea .

Faptul ca deja am scris 4 recenzii in care am â€povestit â€puțin din intalnirile noastre, ma fac sa ma opresc aici cu relatarea intalniri pe care am avut-o seara. 

Stiu ca uni prozatori de pe aici ar fi scris cel puțin un mic roman , dar nici nu am acel  talent + prefer sa tin ptr.mine .

Ca o concluzie .......am continuat povestea din vara cu un nou capitol , mai pasional si cu mai multa implicare. 

Intr-un final ne-am luat ramas bun ....... pina azi . Aseara i-am propus sa ii arat intr-o plimbare Timisoara. A acceptat 

Asa ca azi am vizitat puțin frumosul nostru oraș intr-o plimbare. Uneori  astrele se aliniaza ,așa ca am avut parte si de soare .

Soare, plimbare cu o fata deosebita langa mine.......cum va suna?  De vis ! 

Ptr.mine, Beatrice ii o persoana draga si deosebita . 

Pina la urma a venit si momentul despartiri . Momentan, pina la o noua intalnire.

Acum ,cand am scris aceste randuri am revazut unele din mometele petrecute impreuna . Frumoase,placute,deosebite !

Ar mai fi ceva de spus? Multe ,dar nu va spun  :rax2  :laugh2 

.

Ii multumesc â€Fetei de vis†ptr.momentele petrecute impreuna ! 

Te pup cu mult drag    :hug1 

Multumesc frumos pentru tot. Te pup! 😘

Pana data viitoare cand voi reveni, las o amintire. 🙈

post-24768-0-34595300-1606129946_thumb.jpeg

• Like 4
Link spre comentariu

Buna ziua, dragilor!

In scurt timp voi parasi orasul vostru. Imi pare rau ca vizita a fost atat de scurta si nu am avut timpul necesar pentru a anunta si pe forum vizita mea insa va promit ca anul viitor ne vom revedea cu siguranta.

Pana atunci va pup si va imbratisez.

post-24768-0-22828900-1606130400_thumb.jpeg

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...