-bojack- Reputație: 719 Postat August 15, 2020 Oras:Hollywoo Oras:Hollywoo Partajează Postat August 15, 2020 Nu-mi spui tu mie ce să fac!!Eu ți-am zis ieri ce sa faci, daca ascultai ieșeai mai câștigat! Dar tu betmen...asa-s cornutele. :lol: Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat August 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Partajează Postat August 15, 2020 Dragilor, vizita mea in Timisoara s-a incheiat! Va multumesc pentru tot si sper sa ne revedem curand! Va pup si va imbratisez cu drag! 😘🤗 4 Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 22, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Ziua soare, vreme de plimbare iar seara parca esti la Polul Nord! 🤦â€â™€ï¸ Cum e vremea asta aici la voi?! 😳 2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Ziua soare, vreme de plimbare iar seara parca esti la Polul Nord! 🤦â€â™€ï¸ Cum e vremea asta aici la voi?! 😳Cam idem...De ex acum e 1 gr. Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Cam idem...De ex acum e 1 gr.Beatrice vorbe de vremea din Tm :wink2 4 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Ziua soare, vreme de plimbare iar seara parca esti la Polul Nord! ♀ Cum e vremea asta aici la voi?! Asta-i in mesaj codat ptr.baieti sa stie ca esti in Tm ? :laugh2 :laugh2 4 Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Ziua soare, vreme de plimbare iar seara parca esti la Polul Nord! ♀ Cum e vremea asta aici la voi?! Nu te lua după ce zic alții...Vino'ncoa și vei afla! :) 1 Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 22, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Asta-i in mesaj codat ptr.baieti sa stie ca esti in Tm ? :laugh2 :laugh2Deloc. De parca n-ai sti ca sunt aici. ðŸ˜ðŸ™ˆ Nu te lua după ce zic alții...Vino'ncoa și vei afla! :)Stiu prognoza de vineri pana la ora actuala. 🤫 2 Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Stiu prognoza de vineri pana la ora actuala. Dac'ai ști ce mi-a înghețat suflețelul ieri...De'aș fi știut un locșor unde să mă'ncălzesc... Tare aiurea să fii neștiutor! Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Revedere ! Desi am avut o saptaman grea și urata din multe puncte de vedere, weekendul mi-a adus reintalnirea cu o persoana draga mie, revedere care a facut ca sa-mi schimb stare de spirit.Deci ,dupa o perioada destul de lunga in care nu ne-am vazut, a venit și ziua revederi cu Beatrice. :X Vorbind saptamana asta cu ea, am aflat ca va avea o vizita scurta,dar in interes de serviciu, la noi in oraș . Nu am putut rata ocazia de a o reintalni ,asa ca ne-am organizat putin. Deoarece venea in interes de servici,am incercat sa inbinam utilul cu placutul ,stabilind ca sambata sa ne vedem de dimineata . Am revazut aceiași Creața frumoasa ,inalta,sexi,eleganta. intr-un cuvant .....o frumusețe naturala,desteapta tare și cu mult bun simț. Intalnirea a inceput mai mult decat promitator, cu o sarutare si o imbratisare lunga. Parca totul in jur era altfel Dupa mine tot așa as fi stat . :2qm40hg :maninlove Am povestit puțin (sau asa mi s-a parut mie) , apoi am insotit-o sa-si rezolve problemele ptr.care a venit . A durat ceva pina si-a rezolvat ce avea in plan , dar asa am avut și timp sa povestim de-al noastre. In final am condus-o in Ring , urmand sa ne revedem seara . Abia asteptam sa vina seara, sa o sarut, sa o tin in brate.............restul pricepeti voi. Intr-un final a venit si momentul cand am ajuns la ea . Faptul ca deja am scris 4 recenzii in care am ”povestit ”puțin din intalnirile noastre, ma fac sa ma opresc aici cu relatarea intalniri pe care am avut-o seara. Stiu ca uni prozatori de pe aici ar fi scris cel puțin un mic roman , dar nici nu am acel talent + prefer sa tin ptr.mine . Ca o concluzie .......am continuat povestea din vara cu un nou capitol , mai pasional si cu mai multa implicare. Intr-un final ne-am luat ramas bun ....... pina azi . Aseara i-am propus sa ii arat intr-o plimbare Timisoara. A acceptat Asa ca azi am vizitat puțin frumosul nostru oraș intr-o plimbare. Uneori astrele se aliniaza ,așa ca am avut parte si de soare . Soare, plimbare cu o fata deosebita langa mine.......cum va suna? De vis ! Ptr.mine, Beatrice ii o persoana draga si deosebita . Pina la urma a venit si momentul despartiri . Momentan, pina la o noua intalnire. Acum ,cand am scris aceste randuri am revazut unele din mometele petrecute impreuna . Frumoase,placute,deosebite ! Ar mai fi ceva de spus? Multe ,dar nu va spun :rax2 :laugh2 .Ii multumesc ”Fetei de vis” ptr.momentele petrecute impreuna ! Te pup cu mult drag :hug1 10 Link spre comentariu
donjuan 100 Reputație: 702 Postat Noiembrie 23, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Felicitări pentru experiență,leule ! :)Se pare că acum avem 2 ghizi turistici în această minunată secțiune de pe Timișoara !Mă bucur... trebuie pregătit terenul pentru Timișoara 2023 ! :laugh2 :laugh2 :laugh2 PS.Nu era nevoie să apelezi la acele "săgeți" inutile ! 😉Sper doar că nu au fost otrăvite !O zi caldă acolo ! 3 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Noiembrie 23, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Felicitări pentru experiență,leule ! :)Se pare că acum avem 2 ghizi turistici în această minunată secțiune de pe Timișoara !Mă bucur... trebuie pregătit terenul pentru Timișoara 2023 ! :laugh2 :laugh2 :laugh2 PS.Nu era nevoie să apelezi la acele "săgeți" inutile ! Sper doar că nu au fost otrăvite !O zi caldă acolo !Multumesc !Referitor la ”sageți ” ... singurul lucru care cred ca te-ar fi putut deranja a fost faptul ca am scris ca uni ar fi facut ”un mic roman” . Pai nu-i așa ? :laugh2 In toate recenziile mele am spus ca nu am talentul literar al catorva colegi de forum , talent de a relata ”altfel” o intalnire. Nu vad de ce pina acum era ok iar acum te-ai simtit vizat . S-a schimbat ceva? :hmmmDaca aveam ceva sa-ti transmit ție o faceam in mod direct. Pai atunci sa consider ca faza cu ghizi turistici a fost o sageata de-a ta ptr.mine si gvbolovan ? :laugh2 Pina la urmatoarea vizita a lui Beatrice la noi, invat mai multe date despre istoria Timisoarei :laugh2 Numai bine si intalniri cat mai reusite ! 4 Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 23, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Revedere ! Desi am avut o saptaman grea și urata din multe puncte de vedere, weekendul mi-a adus reintalnirea cu o persoana draga mie, revedere care a facut ca sa-mi schimb stare de spirit.Deci ,dupa o perioada destul de lunga in care nu ne-am vazut, a venit și ziua revederi cu Beatrice. :X Vorbind saptamana asta cu ea, am aflat ca va avea o vizita scurta,dar in interes de serviciu, la noi in oraș . Nu am putut rata ocazia de a o reintalni ,asa ca ne-am organizat putin. Deoarece venea in interes de servici,am incercat sa inbinam utilul cu placutul ,stabilind ca sambata sa ne vedem de dimineata . Am revazut aceiași Creața frumoasa ,inalta,sexi,eleganta. intr-un cuvant .....o frumusețe naturala,desteapta tare și cu mult bun simț. Intalnirea a inceput mai mult decat promitator, cu o sarutare si o imbratisare lunga. Parca totul in jur era altfel Dupa mine tot așa as fi stat . :2qm40hg :maninlove Am povestit puțin (sau asa mi s-a parut mie) , apoi am insotit-o sa-si rezolve problemele ptr.care a venit . A durat ceva pina si-a rezolvat ce avea in plan , dar asa am avut și timp sa povestim de-al noastre. In final am condus-o in Ring , urmand sa ne revedem seara . Abia asteptam sa vina seara, sa o sarut, sa o tin in brate.............restul pricepeti voi. Intr-un final a venit si momentul cand am ajuns la ea . Faptul ca deja am scris 4 recenzii in care am â€povestit â€puțin din intalnirile noastre, ma fac sa ma opresc aici cu relatarea intalniri pe care am avut-o seara. Stiu ca uni prozatori de pe aici ar fi scris cel puțin un mic roman , dar nici nu am acel talent + prefer sa tin ptr.mine . Ca o concluzie .......am continuat povestea din vara cu un nou capitol , mai pasional si cu mai multa implicare. Intr-un final ne-am luat ramas bun ....... pina azi . Aseara i-am propus sa ii arat intr-o plimbare Timisoara. A acceptat Asa ca azi am vizitat puțin frumosul nostru oraș intr-o plimbare. Uneori astrele se aliniaza ,așa ca am avut parte si de soare . Soare, plimbare cu o fata deosebita langa mine.......cum va suna? De vis ! Ptr.mine, Beatrice ii o persoana draga si deosebita . Pina la urma a venit si momentul despartiri . Momentan, pina la o noua intalnire. Acum ,cand am scris aceste randuri am revazut unele din mometele petrecute impreuna . Frumoase,placute,deosebite ! Ar mai fi ceva de spus? Multe ,dar nu va spun :rax2 :laugh2 .Ii multumesc â€Fetei de vis†ptr.momentele petrecute impreuna ! Te pup cu mult drag :hug1 Multumesc frumos pentru tot. Te pup! 😘 Pana data viitoare cand voi reveni, las o amintire. 🙈 4 Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Noiembrie 23, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Buna ziua, dragilor!In scurt timp voi parasi orasul vostru. Imi pare rau ca vizita a fost atat de scurta si nu am avut timpul necesar pentru a anunta si pe forum vizita mea insa va promit ca anul viitor ne vom revedea cu siguranta. Pana atunci va pup si va imbratisez. 3 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Noiembrie 23, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Multumesc frumos pentru tot. Te pup! Pana data viitoare cand voi reveni, las o amintire. Mulțumesc ! Ce-mi faci tu mie :maninloveTe pup :kiss3 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum