Sari la conținut

Alice 0725795846

Postări Recomandate

Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0
Postat

Colegu' eu faceam bombe dim carbid si cutii de ness amigo, fumigene din mingi de ping pong, jucam gropita pe colectii de final 90, cin cin si turbo, puneam monede pe sina de tramvai sa faca plici, tevi cu cornete in loc de counter strike, dar cand aud copiii mei de toate astea se tavalesc pe jos de ras si nu ma baga in seama. Prima mea masina a fost dacia 1300 in 4 trepte. Cate futaiuri a vazut masinuta aia saraca...

Noi trebuie sa ne adaptam noilor vremuri, nu vom reusi niciodata sa ii facem pe ei sa fie ca noi. Respectul se invata in sanul familiei, iar majoritatea... provin din familii destramate sau cu probleme. Nu puteam avea pretentii. Am intrat in cloaca, jucam dupa regulile murdare. In rest suntem oameni integri. Aici nu e vb de scrupule sau sentimentalisme.

Sa vezi cat hate ne luam Eu revin la recenzii. Spor sa aveti

Tare frate, m-ai facut sa-mi aduc aminte de anii aia. De fapt de tineretea mea. Si erau vremuri faine ca eram tineri! Cat despre tanara generatie, eu zic ca nu trebuie sa ii facem sa fie ca noi, si noi am fost altfel fata de parintii nostri. Ei sa fie ca ei, ca din punctul meu de vedere sunt OK si eu zic ca sunt mai buni ca noi, se adapteaza mult mai usor, au mult mai multa informatie, sunt mai open-minded, mai putine prejudecati si cu siguranta mai mult curaj. Pe vremea noastra cam mergeam pe sine de tren dar mai saream si noi din mers. Acum e altceva. Si eu ma simt bine intre ei. Scuze de off topic.Un weekend fain!

• Telefon: 0742146905
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ideea e ca tehnologia e mai ieftina acum si hainele de firma sunt mai accesibile decat acum 15-20 de ani. Daca tu compari maturitatea ta de om de 33 de ani cu a celor de 18 normal ca nu da bine. Inca sunt pe banii parintilor, nu au prea multa experienta de viata etc. Si eu stiu oameni care la 18 ani aveau numai fite in cap si acum au mai putini bani decat mine, dar s-au maturizat si le-au disparut din fite. Plus ca poate te concentrezi tu prea mult pe ce percepi ca negativ pt ca simti presiunea varstei de 30 de ani si cauti sa refulezi putin(nu o zic ca pe o jignire)

Nu m-am simtit jignit, nu fac parte din acea categorie, dar nu e bine sa generalizam si mereu trebuie sa ne intrebam cat de bine percepem lucrurile pt ca in creier e multa interpretare

Si generatiile noi erau criticate si acum 2000 de ani si uite ca nu a pierit specia umana.

Depinde cum traiesti pana la 30 de ani ca sa simti presiunea de care spui, poti sa treci ca gasca prin apa si sa nu faci nimic sau sa ai un rost. Din fericire, te asigur ca nu fac parte din prima categorie. Posibil si de aici gandirea mea, problema mea este cu oamenii lenesi, care nu vor sa isi depaseasca conditia.

Aici este marea mea "frustrare" nicidecum cei 30 de ani, despre ce vorbim?

Nu m-a deranjat ce ai spus, este parerea ta si ti-o respect intru totul ðŸ‘

Doar am tinut sa iti clarific anumite aspecte.

Sa ne intoarcem la futut ðŸ˜

• Like 1
Postat

maa5fu1, nu vreau sa intru in polemici cu tine legat de cei nascuti dupa 2000, pentru ca te apreciez pt activitatea ta pe forum si ca mai mereu pui punctul pe i.

Daca faci parte din generatia despre care vorbeam, te rog nu o lua personal.

Poate ca am fost taios in exprimare, nu toti dar procentul este mic pentru cei care inca sunt cu capul pe umeri si au o educatie buna.

Uite, eu am 33 de ani, diferenta nu este mare dar cand vad in jurul meu numai pretentii si prostie la 18,19 20 de ani, imi dau seama ca noi am prins cea mai buna educatie din partea parintilor. Eu consider ca ei nu stiu sa pretuiasca un lucru, considera ca li se cuvine, ei se nasc cu Iphone in mana,tablete, lcd-uri, luxuri, lucruri la care noi nici cu gandul nu ne duceam. Ca exemplu, primul meu telefon a fost un Bosch 509 si in liceu,abia in clasa a 10 a am avut prima pereche de adidasi de la Nike mai exact modelul Presto si cu 2 numere mai mari, pretuiam si ma bucuram de fiecare lucru nou si multumeam parintilor,bunicilor cand imi dadea 50 mii (ca asa era).

Acum, unde este respectul de sine, unde sunt lucrurile mici care te faceau fericit o vara intreaga?

O sa spui ca erau alte vremuri, da erau alte vremuri mai intelepte si cu mai mult respect fata de cei din jur.

Acum traim vremuri in care ne futem in gura si ne doare fix in pula de restul, deschide ochii si ai sa vezi ca traiesti intr-o jungla unde toti sunt care pe care.

"Vreau bani sa-ntorc cu lopata

Totu' sa vina de-a gata

Munca putina, doar plata

Altii sa-si plateasca rata"

Te pup

Aproape de varsta cu tine,ai perfecta dreptate !

Ce faceam noi acum 20 de ani s-a pierdut total , fara frunza,portofelul,carbid,cioarda fructe din curtile oamenilor,nelipsitul fotbal si ca eram smecheri cand suna vestitul Nokia 3310 ! 😊

Acum apple iPhone 11 pro,tableta,audi,LV..etc,gene false,unghii cat mai lungi !

Cati de varsta noastra cunosti care s-au realizat au casuta lor,masina,familie , copil ? Si care nu mai stau cu parintii ?

Acum majoritatea (eu nu) isi fac familie dupa 40 ani sau deloc..parintii nostri la 20 de ani erau gata cu totul!! ( casa,copii,servici)

Multa sanatate tuturor .

P.S. La adidasii cu 2 nr mai mari banuiesc ca ai bagat vata nu ? 😭

Postat

Hahahah, nu bagasem vata, imi aduc aminte sa am luat niste talpici de la niste adidasi cumparati din piata de la doamna Nela 🤣

• Oras:Bronx
Postat

Salutare

Vizitat recent pizda prea multe nu are rost sa zic

Atitudine fast fuck

Per total 6 ca si note

NU Recomand

Pa Ce

Postat

Salutare

Atitudine fast fuck

Per total 6 ca si note

NU Recomand

Pa Ce

Sunt oameni care vin la mine si stau mai mult de cat au plătit oameni care sunt sociali de treaba si care nu au beneficiat de un fast fuck asta depinde de voi dacă voi finalizati in 2 minute nu este problema mea eu mi-am facut treaba

Postat

Salutare

Atitudine fast fuck

Per total 6 ca si note

NU Recomand

Nu este vina mea ca uni din voi finalizati in 2 minute... sorry quote]

:laugh2 :laugh2 :laugh2 este vorba de atitudinea ta si de finalizat a durat cam 25-30 min la mine

Ce vina avem noi ca tu ai un peste fomist :fish12

Si din 5 in 5 minute intrebi cand termini . Canta la alta masa dute in alte orase cu figurile astea de taranca inca ai  balegar intre unghii

• Like 2
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 este vorba de atitudinea ta si de finalizat a durat cam 25-30 min la mine

Ce vina avem noi ca tu ai un peste fomist :fish12

Si din 5 in 5 minute intrebi cand termini . Canta la alta masa dute in alte orase cu figurile astea de taranca inca ai balegar intre unghii

din cauza faptului că dădeai si nu te mai opreai aveai un stil de fuck .... Sunt femeie nu robot si se intampla ca înaintea sa mai fi avut câteva persoane dar e greu să înțelegeți voi fiecare cu mentalitatea ta mai plătit pt 30 de minute si vroiai fuck de o ora ?
Postat

Da lucrezi pe fast fuck 10 programari pe zi ai un peste fomist felicitari.

Lucrai cu 4 programari pe zi toata se declara fericita, de platit am platit 1 ora panaramo

Pentru cultura ta lumea vine la tine sa te futa nu pentru vorbe ,invata sa sugi pula sa te futi si dupa sa ai tupeu .

• Like 2
Postat

Dox1, plm ai cam riscat, ca daca citeai topicul vedeai ce sanse imense de dezastru sunt. 😵

Sau mrg poate l-ai citit dar ai zis sa vezi cu ochii tai. 😑

• Like 1
Postat

Dox1, plm ai cam riscat, ca daca citeai topicul vedeai ce sanse imense de dezastru sunt.

Sau mrg poate l-ai citit dar ai zis sa vezi cu ochii tai.

Poola mea am vazut cu ochii mei inca o stoarfa cu apucaturi de 'diva ' cum sunt multe altele pe aici

• Like 2
Postat

Cu riscul sa-mi sariti in cap pot sa va spun ca eu am fost de 2 ori la ea si nu am avut nici o problema, daca nu eram plecat din oras cred ca mai ajungeam de inca 2-3 ori de atunci ... 

P.S. sa nu incepeti cu fraze de genu "Esti pestele ei etc." eu vb din prorpie experienta . 

Postat

Eu v am zis ca nu e ce trebuie... E pacat de ea ca arata bine

. Dar atat..

Iar ce spune ea aici ca a avyt clienti inainte.. Daca ti plateste omu 1 ora, iti asumi ca fute 1 ora minus dusu si vorbaraia.. Nu e vina nimanui ca ai 100 de clienti pe zi.. Invata de la alte femei de top de pe forum, au 4 clienti maxim maxim 5, dar ii trateaza si pleaca oamenii ultra multumiti si au fetele programari pe 2 3 zile avans.. Dar nu e stres, ai si publi24 unde e banda rulanta si fast fuck,lasa ne pe noi ca suntem prea tarani si nu apreciam, fugi pe publi ca acolo ai numai magnati si imparati tinuti in puf :)

Repet confrati, eu v am spus.. Inca o data va spun ca nu recomand inafara de aspect sub nici cea mai mica forma aceasta fata :)

• Like 3
Postat

Cu riscul sa-mi sariti in cap pot sa va spun ca eu am fost de 2 ori la ea si nu am avut nici o problema, daca nu eram plecat din oras cred ca mai ajungeam de inca 2-3 ori de atunci ... 

P.S. sa nu incepeti cu fraze de genu "Esti pestele ei etc." eu vb din prorpie experienta . 

Iao de nevasta cand te intorci

Postat

Eu v am zis ca nu e ce trebuie... E pacat de ea ca arata bine

. Dar atat..

Iar ce spune ea aici ca a avyt clienti inainte.. Daca ti plateste omu 1 ora, iti asumi ca fute 1 ora minus dusu si vorbaraia.. Nu e vina nimanui ca ai 100 de clienti pe zi.. Invata de la alte femei de top de pe forum, au 4 clienti maxim maxim 5, dar ii trateaza si pleaca oamenii ultra multumiti si au fetele programari pe 2 3 zile avans.. Dar nu e stres, ai si publi24 unde e banda rulanta si fast fuck,lasa ne pe noi ca suntem prea tarani si nu apreciam, fugi pe publi ca acolo ai numai magnati si imparati tinuti in puf :)

Repet confrati, eu v am spus.. Inca o data va spun ca nu recomand inafara de aspect sub nici cea mai mica forma aceasta fata :)

Nu este nimic wow in aspectul ei noroc cu varsta  peste 5 ani nu mai arata asa , concluzia este nu merita vizitata doar daca esti masochist si vrei sa te enervezi pe banii tai

PA CE

• Like 1
Postat

Iao de nevasta cand te intorci

Esti terminat amice, eu mi-am spus parerea dupa experientele pe care le-am avut eu..

Postat

Esti terminat amice, eu mi-am spus parerea dupa experientele pe care le-am avut eu..

SI eu am spus parerea mea tu esti terminat ca o te bagi ca OBU' toti avem pareri diferite

Postat

Lasă că te iau pe tine de bărbat ca au venit odată si acum o ti langa nu te mai opresti

Cat de penibila poti fi :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1

Postat

SI eu am spus parerea mea tu esti terminat ca o te bagi ca OBU' toti avem pareri diferite

Tocmai prostule, ca toti avem pareri diferite, iar eu cand qm spuso pe a mea ai devenit sarcastic ... esti doar un frustrat si cam atat. Salut

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...