dox1 Reputație: 914 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:Bronx Oras:Bronx Postat Septembrie 18, 2020 Tocmai prostule, ca toti avem pareri diferite, iar eu cand qm spuso pe a mea ai devenit sarcastic ... esti doar un frustrat si cam atat. SalutJet in pula mea
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Septembrie 18, 2020 Postat Septembrie 18, 2020 Plm ce parere diferita daca alice il intreba constant cand termina 1
inkaddict Reputație: 152 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2020 Jet in pula meaMars pe camp si fute vaci si capre. 1
dox1 Reputație: 914 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:Bronx Oras:Bronx Postat Septembrie 18, 2020 Mars pe camp si fute vaci si capre.Imi sugu tu pula si sa te fut in cur pe camp sa te vad atunci 1
alice0123 Reputație: 210 Postat Septembrie 22, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Septembrie 22, 2020 Buna dragilor azi revin după o pauză corespunzătoare... în ciuda răutățiilor voastre eu voi incerca sa multumesc pe toată lumea asa cum pot eu sa plece mulțumiți de la mine . ÃŽmi pare rau ca pe acest topic unde este despre mine sau spus vrute si nevrute de la multi ne experimentați si multi care poate nu au sa plateasca nici macar 150 lei pt o finalizare dar de comentat nu-i oprește nimeni. Sper sa am o săptămână mai buna aici pe topic săptămână asta va pup si va astept 😘😘😘😘â¤â¤â¤â¤ 1
alice0123 Reputație: 210 Postat Septembrie 22, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Septembrie 22, 2020 Indiferent de recenziile pe care le am va rog sa aveti in vedere ca intalnirea cu mine va fi de succes daca intelegeti ca accept doar barbatii manierati, care vin cu ideea de a se simtii bine. Va pup cu drag ❤❤❤❤ alice ❤❤❤❤❤❤❤ 1
camberarbt Reputație: -1 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 23, 2020 Ceva poze noi? 🙈🙃
alice0123 Reputație: 210 Postat Septembrie 23, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Septembrie 23, 2020 Ceva poze noi? 🙈🙃 Mâine postez poze noi â¤â¤â¤
mihai7600 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2020 In noaptea asta esti la birou?
camberarbt Reputație: -1 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 24, 2020 Ai spus ca vei pune poze noi? 🙈🙃
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:BUH Oras:BUH Postat Septembrie 24, 2020 Ai spus ca vei pune poze noi? Sa nu luam chiar asa. Poate nu a avut cand sa nu o luam la 24de ore la suturi.. 1
mikesm Reputație: 5 Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 Seara buna! Ma bag și eu eu ca....Nu scriu recenzii ca nu prea am timp... Urmăresc topicul domnișoarei de când a apărut... Au fost recenzii bune, recenzii mai puțin bune, dar hai sa nu fim rai.. Nu e nimeni perfect... Da apelam la niște servicii și așteptăm să fie respectate...dar nu toate serviciile sunt respectate 100%...indiferent de domeniu... Nu înțeleg cum un post cu recenzii relativ foarte bune, a luat o întorsătură de 360grade și apar tot mai multe recenzii negative... Pana la urma toți suntem oameni și greșim... Sau ne lasam influentati de bani...Cu riscul de a lua hate și minus rog toți confratii sa lase doar recenzii negative sau pozitive în funcție de experienta avuta...Fără a creaa spam sau contradicții pe aici... E ca în orice alt domeniu de prestare servicii... Fiecare suntem mulțumit sau nemulțumit... Fiecare cu gustul lui.. Plăcerea lui, nebunia lui,... Dacă nu ne place ceva scirem și mergem mai departe la alta și aia e.. Sar hai sa nu stricam topicup unei fete.. In rest peace all și ciocane tari!Enjoy your Time! 2
alice0123 Reputație: 210 Postat Septembrie 27, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Septembrie 27, 2020 Ai spus ca vei pune poze noi? 🙈🙃 da imi cer scuze nu prea am fost activa am prelungit vacanta 🥰🥰🥰dar sunt disponibilă din seara asta si o sa postez o poza într-o oră asa
alice0123 Reputație: 210 Postat Septembrie 27, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Septembrie 27, 2020 Buna, sunt disponibilă pana la ora 00:00-01:00💋Serviciile mele sunt:1 fin max 30 de min-1501 ora cu 2 fin- 300Servici incluse în pret:Fk depinde de persoană, 69, diferite poziții,oral neprotejat in functie de igienaServicii extra:Masaj de relaxare-50Dominare soft/mediu-100Diferite fantezii într-o oarecare măsură- 50/100Pentru programări mesaj pe whatsapp ! 2
7uuupp Reputație: 4815 Postat Septembrie 27, 2020 Postat Septembrie 27, 2020 Buna, sunt disponibilă pana la ora 00:00-01:00Serviciile mele sunt:1 fin max 30 de min-1501 ora cu 2 fin- 300Servici incluse în pret:Fk depinde de persoană, 69, diferite poziții,oral neprotejat in functie de igienaServicii extra:Masaj de relaxare-50Dominare soft/mediu-100Diferite fantezii într-o oarecare măsură- 50/100Pentru programări mesaj pe whatsapp ! Nu te supăra ...tot urmăresc topicul și de fiecare dacă rămân cu cate 50-100 pe care nu ii dau când citesc ca orice mărunțiș e cu 50 plus...și uite așa vorba unui confutadore...se bucura nevestele și noi rămânem cu plus 59-100!Îți doresc bafta multă deși am văzut ca nu e deloc aglomerat pe acest topic, din punct de vedere al recenziilor. 1
delusione Reputație: -285 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2020 Ei bine, am zis sa testez si eu pe pielea mea dupa N certuri si dupa ce m am luat in gura cu ea zile intregi, evident sub acoperire, am facut programare :)Sunat, raspuns o voce faina, ii spun ca vreau sa ajung in 1 ora la ea, programare respectata, sunat cand am ajuns jos pe campineanu si imi comunica interfon si etaj si urc :D Imi deschide usa o blonda super frumoasa, ochi superbi, aranjata, machiata, f faina primirea. Ma serveste cu un suc la doza si o tigara( fume iqos si aveam pofta de o tigara normala) si stam la povesti, un gfe bun, f deschisa si joviala :D Ma cer la dus, se duce si ea dupa mine, am mai povestit cu colega ei alma intre timp, f frumoasa si ea si de gasca :D Ajunsi in camera imi transmite ca oralul nu e punctul ei forte, dar mie chiar mi a placut, buze carnoase, scuipa pe gogu, e umed, slow, schimbari de ritm, incearca deep, mie mi a placut, mai ales acum seara aveam nevoie de ceva slow si incitant :D accepta fk, saruta f bine:D Am trecut la normal unde se umezeste natural si geme incredibil de misto, jur, m am indragostit de cum geme 😠fals sau nu, e genial.. E stramta inauntru, se simte misto, dar eram cred ca in una din serile unde as fute non stop fara sa finalizez asa ca am zis sa imi dau drumul din oral si manuta, limbute etc. Am finalizat glorios dupa ceva efort pe sanii ei misto, m a sters cu servetele umede, m a pupacit, am mai fumat o tigara si povestit cate ceva, i am multumit si i am mai dat cateva sfaturi si cam asta a fost :D Nu zic ca nu a gresit in trecut si chiar am fost rau si dur cu ea, dar se pare ca e o persoana chiar misto fata in fata si isi doreste sa pleci multumit. Mentionez ca am fost sub acoperire, habar nu avea cine sunt :) Eu o sa revin daca nu e suparata pe mine si ma mai primeste acum ca stie cine sunt si recomand, este frumoasa, nu m a grabit si m am bucurat de cele 70-75 minute petrecute cu ea :) Felicitari alice, mi ai schimbat parerea. Pupici 7
alice0123 Reputație: 210 Postat Septembrie 27, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Septembrie 27, 2020 Ei bine, am zis sa testez si eu pe pielea mea dupa N certuri si dupa ce m am luat in gura cu ea zile intregi, evident sub acoperire, am facut programare :)Sunat, raspuns o voce faina, ii spun ca vreau sa ajung in 1 ora la ea, programare respectata, sunat cand am ajuns jos pe campineanu si imi comunica interfon si etaj si urc :D Imi deschide usa o blonda super frumoasa, ochi superbi, aranjata, machiata, f faina primirea. Ma serveste cu un suc la doza si o tigara( fume iqos si aveam pofta de o tigara normala) si stam la povesti, un gfe bun, f deschisa si joviala :D Ma cer la dus, se duce si ea dupa mine, am mai povestit cu colega ei alma intre timp, f frumoasa si ea si de gasca :D Ajunsi in camera imi transmite ca oralul nu e punctul ei forte, dar mie chiar mi a placut, buze carnoase, scuipa pe gogu, e umed, slow, schimbari de ritm, incearca deep, mie mi a placut, mai ales acum seara aveam nevoie de ceva slow si incitant :D accepta fk, saruta f bine:D Am trecut la normal unde se umezeste natural si geme incredibil de misto, jur, m am indragostit de cum geme 😠fals sau nu, e genial.. E stramta inauntru, se simte misto, dar eram cred ca in una din serile unde as fute non stop fara sa finalizez asa ca am zis sa imi dau drumul din oral si manuta, limbute etc. Am finalizat glorios dupa ceva efort pe sanii ei misto, m a sters cu servetele umede, m a pupacit, am mai fumat o tigara si povestit cate ceva, i am multumit si i am mai dat cateva sfaturi si cam asta a fost :D Nu zic ca nu a gresit in trecut si chiar am fost rau si dur cu ea, dar se pare ca e o persoana chiar misto fata in fata si isi doreste sa pleci multumit. Mentionez ca am fost sub acoperire, habar nu avea cine sunt :) Eu o sa revin daca nu e suparata pe mine si ma mai primeste acum ca stie cine sunt si recomand, este frumoasa, nu m a grabit si m am bucurat de cele 70-75 minute petrecute cu ea :) Felicitari alice, mi ai schimbat parerea. Pupici iti multumesc mult chiar ma bucur ca te-am cunoscut si imi pare bine ca in sfarsit mai simtit pe pielea ta si ai vazut cum sunt eu de fapt . Te mai astept cu drag cand vrei tu , cand ai timp liber eu sunt aici te pup cu drag 1
delusione Reputație: -285 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2020 Sa mi fie cu iertare, e tarziu si is pe alta planeta, am uitat sa las si notele dupa cum urmeaza : Locatie : 9Aspect alice : 9. Sani frumosi foc, ochi misto, frumusica tare la fatza.Oral :8 ( scad ca nu face cim si deep complet)Normal :9 geme intr un mare fel.. Se uda natural, contre, traieste cu tineGfe: 9( fk inclus)Igiena 10, impecabilaAmenda 300lei dtd 75 minDe revenit? Da! 2
alice0123 Reputație: 210 Postat Octombrie 2, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Octombrie 2, 2020 Disponibila 😘
alice0123 Reputație: 210 Postat Octombrie 2, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Octombrie 2, 2020 Disponibila 😘 6
alice0123 Reputație: 210 Postat Octombrie 3, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Octombrie 3, 2020 Buna dragilor azi începând cu ora 16:00 sunt disponibilă pentru voi pana la ora 02:00-03:00 va pup si astept mesajele voastre pe whatssapp ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
alice0123 Reputație: 210 Postat Octombrie 3, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Octombrie 3, 2020 Sa mi fie cu iertare, e tarziu si is pe alta planeta, am uitat sa las si notele dupa cum urmeaza : Locatie : 9Aspect alice : 9. Sani frumosi foc, ochi misto, frumusica tare la fatza.Oral :8 ( scad ca nu face cim si deep complet)Normal :9 geme intr un mare fel.. Se uda natural, contre, traieste cu tineGfe: 9( fk inclus)Igiena 10, impecabilaAmenda 300lei dtd 75 minDe revenit? Da! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
poparad Reputație: 121 Postat Octombrie 3, 2020 Postat Octombrie 3, 2020 Sunt nou prin zona, prima postare. Urmarind recenziile am decis sa ii fac o vizita fetei.I-am scris pe whatsapp undeva pe la ora 15:30 si mi-a raspuns undeva in jurul orei 16:00. Am stabilit sa ne vedem la 17:30. Nefiind trafic ajung mai repede. In fata locatiei este o terasa si decid sa beau o cafea. Imi scrie ca intarzie 10 minute ca nu este la locatie. Cum nu aveam nimic altceva de facut ii zic ca e k si sa imi scrie cand ajunge. Undeva pe la ora 18:00 urcam la ea in apartament, un apartment k dar foarte dezordonat, isi cere scuze si imi spune sa astept putin pana face ordine in dormitor. Ma gandeam sa raman 30 minute cu optiune sa lungesc la o ora daca e totul k. Imi spune ca s-au modificat tarifiele si ca 30 minute este 200. Fata mi s-a parut simpatica si amabila asa ca o inteleg si hotaresc sa ii platesc direct o ora. Se pare a am comis o gresala.Fatuca arata bine, e slabuta, e frumusica la fata, niste sani superbi si un fund mic. Fac un dus, ea spune ca a facut deja. Ajungem in dormitor, imi face un oral neprotejat pentru ca am insistan, in prima faza vroia protejat. Oralul nu m-a impresionat deloc, fara deep. Am incercat cateva pozitii, fata a fost destul de distanta, nu s-a implicat aproape de loc. Am reusit sa finalizez. M-a intrebat daca fumez, i-am zis ca nu. Dupa finalizare a inceput sa tasteze telefonul, statea pe facebook ignorandu-ma complect. Dupa cateva minute i-am cerut sa continuam cu a doua finalizare, m-a ignorat in continuare, mi-a zis ca nu mai este timp desi nu trecusera numai 40 de minute din care vreo 10 minute a tastat pe telefon. A inceput sa se scuze ca mai asteapta pe cineva si ca trebuie sa faca dus si sa se pregateasca. I-am zis ca o inteleg si am inceput sa ma imbrac in timp ce ea se scuza in continuare, desi sincer chiar nu erau nevoie de scuze. Desi la inceput a parut totul k dupa aceea fata a fost pe graba. M-am imbracat si am parasit locatia in timp ce ea continua sa se scuze sa ca la urmatoarea o sa se revanseze. Desi am platit 60 de minute cred ca timpul petrecut in apartament a fost undeva la 40 de minute. Igiena - 10Fata - 7Oral - 5Corp - 8Sani - 9Pasarica - 9Gfe - 4FK- nu Daca o sa revin? NU. Poate voi o sa aveti experiente mai placute. 3
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Octombrie 3, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 3, 2020 Sunt nou prin zona, prima postare. Urmarind recenziile am decis sa ii fac o vizita fetei.I-am scris pe whatsapp undeva pe la ora 15:30 si mi-a raspuns undeva in jurul orei 16:00. Am stabilit sa ne vedem la 17:30. Nefiind trafic ajung mai repede. In fata locatiei este o terasa si decid sa beau o cafea. Imi scrie ca intarzie 10 minute ca nu este la locatie. Cum nu aveam nimic altceva de facut ii zic ca e k si sa imi scrie cand ajunge. Undeva pe la ora 18:00 urcam la ea in apartament, un apartment k dar foarte dezordonat, isi cere scuze si imi spune sa astept putin pana face ordine in dormitor. Ma gandeam sa raman 30 minute cu optiune sa lungesc la o ora daca e totul k. Imi spune ca s-au modificat tarifiele si ca 30 minute este 200. Fata mi s-a parut simpatica si amabila asa ca o inteleg si hotaresc sa ii platesc direct o ora. Se pare a am comis o gresala.Fatuca arata bine, e slabuta, e frumusica la fata, niste sani superbi si un fund mic. Fac un dus, ea spune ca a facut deja. Ajungem in dormitor, imi face un oral neprotejat pentru ca am insistan, in prima faza vroia protejat. Oralul nu m-a impresionat deloc, fara deep. Am incercat cateva pozitii, fata a fost destul de distanta, nu s-a implicat aproape de loc. Am reusit sa finalizez. M-a intrebat daca fumez, i-am zis ca nu. Dupa finalizare a inceput sa tasteze telefonul, statea pe facebook ignorandu-ma complect. Dupa cateva minute i-am cerut sa continuam cu a doua finalizare, m-a ignorat in continuare, mi-a zis ca nu mai este timp desi nu trecusera numai 40 de minute din care vreo 10 minute a tastat pe telefon. A inceput sa se scuze ca mai asteapta pe cineva si ca trebuie sa faca dus si sa se pregateasca. I-am zis ca o inteleg si am inceput sa ma imbrac in timp ce ea se scuza in continuare, desi sincer chiar nu erau nevoie de scuze. Desi la inceput a parut totul k dupa aceea fata a fost pe graba. M-am imbracat si am parasit locatia in timp ce ea continua sa se scuze sa ca la urmatoarea o sa se revanseze. Desi am platit 60 de minute cred ca timpul petrecut in apartament a fost undeva la 40 de minute. Igiena - 10Fata - 7[/size]Oral - 5[/size]Corp - 8[/size]Sani - 9[/size]Pasarica - 9[/size]Gfe - 4[/size]FK- nu[/size] Daca o sa revin? NU. Poate voi o sa aveti experiente mai placute.[/size]Ce sa iti fac boss, ai avut destule recenzii pe topic, trb doar sa le citesti pe alea de la userii vechi de incredere 5 4
poparad Reputație: 121 Postat Octombrie 3, 2020 Postat Octombrie 3, 2020 Ce sa iti fac boss, ai avut destule recenzii pe topic, trb doar sa le citesti pe alea de la userii vechi de incredereAsta este incet, incet ma prind eu, dar cum spunea un mare filozof caruia i-am uitat numele: "Orice sut in fund este un pas inainte!" :-)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum