dianalux24 Reputație: 1267 Postat Iulie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Postat Iulie 1, 2020 Bună, băieți! Aș dori să fac o vizită în orașul vostru ce zone imi recomandați? Sper cât de curând sa vă vizitez! Pupici de la Dia! 2
irriducibili Reputație: 869 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Iulie 1, 2020 În Timișoara nu ai vrea să vii? :)
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Iulie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Iulie 1, 2020 În Timișoara nu ai vrea să vii? :)Buna! O sa ma gândesc! Te pup 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2020 Postat Iulie 2, 2020 Buna! O sa ma gândesc! Te pup Diana! Și eu te-am așteptat prin mai multe orașe, printre care și Mureș. Iar nu ne-am intersectat, poate ne vom intersecta vreodată, poate nu. Momentan e o perioada de concedii În Timișoara nu ai vrea să vii? :) My friend! Unde ai plecat? Rămăsesem la poale in brâu cu twerk, încă nu ți-am explicat. Săptămâna viitoare dacă vrei ți-o fac cu placere, apoi.... Îți explic cum stă treaba si cu diana. :)
solobanu Reputație: 328 Postat Iulie 2, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Postat Iulie 2, 2020 Cred ca si Aleea Carpati e ok. Si la fel si in Dimbu este bine.
irriducibili Reputație: 869 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Iulie 2, 2020 Diana! Și eu te-am așteptat prin mai multe orașe, printre care și Mureș. Iar nu ne-am intersectat, poate ne vom intersecta vreodată, poate nu. Momentan e o perioada de concedii My friend! Unde ai plecat? Rămăsesem la poale in brâu cu twerk, încă nu ți-am explicat. Săptămâna viitoare dacă vrei ți-o fac cu placere, apoi.... Îți explic cum stă treaba si cu diana. :)Salutări :)Da, rămăsesem la poale'n brâu cu twerk :)Aș prefera în loc de explicații să experimentez pe propria-mi piele...dar până una alta mă rezum la citit. Ceea ce nu este neapărat rău, așa am observat-o și pe Diana. Sper doar să nu rămânem la stadiul de a ne citi unul pe altul, aș cam vrea să ne cunoaștem! :DTocmai d'aia am invitat-o în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi :)
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2020 Postat Iulie 2, 2020 Salutări :)Da, rămăsesem la poale'n brâu cu twerk :)Aș prefera în loc de explicații să experimentez pe propria-mi piele...dar până una alta mă rezum la citit.Ceea ce nu este neapărat rău, așa am observat-o și pe Diana. Sper doar să nu rămânem la stadiul de a ne citi unul pe altul, aș cam vrea să ne cunoaștem! :DTocmai d'aia am invitat-o în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi :) Tocmai mi-ai adus aminte de ceva. Explicație fără bere nu egzista! Am citat din cineva. :). Prima invitație a foat a mea, cum nu sa realizat din cauza unor confuzii, rar se întâmplă să mă răzgândesc, să nu fie probleme, vreau să clarific ceva. Cine plătește berea? :) Acum să vorbim de Diana! E pe lista mea de to do pe anul ăsta, merg și pe malul Begăi după ea. Am ceva in lista de acolo. :D
irriducibili Reputație: 869 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Iulie 2, 2020 *Cine plătește berea? :)Prima o dau eu. Apoi restul câte or mai fi...cei (sau poate chiar cele) cu poale'n brâu! :) Fie vorba între noi...ceea ce ai îngroșat tu era menit în primul rând pt Diana, dar mesajul rămâne valabil :)
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Iulie 2, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Iulie 2, 2020 Mulțumesc mult pentru sfaturi o să țin cont de ele!Sper să ne vedem și ca astrele sa fie de partea noastră! Pupici de la Dia! 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2020 Postat Iulie 3, 2020 Da, rămăsesem la poale'n brâu cu twerk :) Am rămas fără poale"n brâu si twerk de la Adelina (sa retras pentru un timp) :no2 când revine îți explic printr-o recenzie la ea pe topic. :) Diana văd că fuge de mine, nu vrea să vină (nici) la Mureș. Rămâne valabilă berea. Cred ca si Aleea Carpati e ok. Si la fel si in Dimbu este bine. Fiind un topic la dg despre locații in zonă (nu cred ca va fi topicul Dianei pe Mureș) am să iti explic eu cu aleea Carpați. Are acele drumuri printre blocuri, unde ziua roiesc persoane dubioase in cerc, noaptea își parcheaza masinile in parcare si supraveghează.... Când mai mergi pe acolo fii atent la detaliile pe care ți le-am scris aici.
ionica88 Reputație: 2 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Diana când ai in plan sa vi la Mureș ?
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Iulie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Iulie 8, 2020 Diana când ai in plan sa vi la Mureș ?Buna! Mai întâi trebuie sa găsesc locația potrivită pentru mine si dacă o voi găsi voi anunța vizita mea în oraș. Pupici de la Dia! 1
marius_001 Reputație: 5 Postat Iulie 10, 2020 Oras:In apropiere Oras:In apropiere Postat Iulie 10, 2020 Te așteptăm
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2020 Postat Iulie 10, 2020 Te așteptăm Nu mai vine din ce știu eu! Bă marius_001! Si ea fuge de ăștia ca tine, Eu dacă văd o recenzie de la tine niciodată nu o să merg după tine și nici la fata la care ai fost... Asta dacă nu te liniștești .... Cat de bună ar fi fata.... Daca nu te liniștești, nu o să vină fetele in Mureș.... Pana atunci! Ia-ți prietenul cu care ai venit de unde ai venit si futeți-va amândoi.
zoligabi69 Reputație: 471 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Iulie 26, 2020 Diana avem sanse sa ne vedem?Sau nu mai vii in Mures?
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Iulie 27, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Iulie 27, 2020 Bună! Deși imi propusesem multe vara asta si unul dintre orașe era să vizitez Mureșul,mi - am schimbat gândurile in favoarea unei realizări ale mele personale și dupa ce voi termina ceea cea am de gând să fac voi vizita cu drag orașul. Dacă doriți si aveti timp puteți vizită Topicul de pe TÂRGOVIȘTE, Pitești și Ploiești. Vă doresc numai bine și să ne vedem sănătoși! Pupici de la Dia! 2
tallahassee Reputație: 517 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Buna , ce inaltime ai 170 sau 180?
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 5, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat August 5, 2020 Bună! Am 1.70! 3
pistike86 Reputație: 64 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 Buna ,hai cat mai repede la cum areti si ce recenzii ai eu imi fac abonament
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum