Sari la conținut

Mirunamiruna145

Postări Recomandate

Vizitator bianca-suava
Reputație: 0
Postat

Buna seara ionica73 eu i-am raspuns domnului potolea,el e cel ce a scris pe contul acela.Va doresc o seara frumoasa.

• Oras:Iasi
Postat

Deci eu nu înțeleg

-ai două conturi,unul de azi cu acel cont ai deschis topicul și al doilea de aproape un an cel de pe care ai scris mai sus

-de pe primul cont scrii că sunt poze reale de pe acesta....că nu ai avut timp de poze

Scuză-mă dar ai început cu stâgul ...

O fi intrat din greseala pe contul vreunei prietene si nu si-a dat seama.

Sa nu fim rautaciosi! 

Probabil va remedia. E prima zi...sa fim mai ingaduitori. Poate poate....

• Like 2
  • Oras:Arad
Postat

Hai sa o spun și eu pe aia dreapta cu toate ca am vrut sa rămân putin in anonimat:

Am insistat putin doar azi pe ea, am făcut chiar și o programare; cei drept prea din scurt, iar pe când sa plec de acasa spre locație îmi trimite mesaj ca nu mai poate azi ca a luat pe altcineva; într-adevăr a avut inițiativa măcar sa îmi scrie pentru a nu ma mai pune pe drumuri plus și-a cerut și scuze( de 2 ori), nu stiu ce sa mai cred și ce nu, dar e aiurea când stii ca trebuie sa-ți vina cineva și ai spus ca e ok la ora respectiva sa mai iei pe altcineva in schimb🤦

Sper sa se reglementeze cum trebuie și sa își pună și poze reale dacă vrea sa fie ok😇

Multumesc🤘

Postat

Buna seara eu sunt mirunamiruna145 i-mi cer mii de scuze dar cineva intra si lasa comentarii aiurea.

Postat

Buna seara eu sunt mirunamiruna145 i-mi cer mii de scuze dar cineva intra si lasa comentarii aiurea.

• Like 2
  • Oras:Arad - Timisoara
  • Oras:Arad - Timisoara
Postat

Miruna draga,..cu cat folosesti mai mult gura si mainile In alte scopuri,inafara de a scrie si a vorbi,este perfect.

Vizitator magarusulfutacios
Postat

Stiam ca nu poti sa ai incredere in ce vezi pe publi, dar vad ca mai nou si pe forum se dau dume. WTF?

Postat

Din ce stiu nu sunt reale pozele doar ca se apropie de adevăr😈; stai liniștit colegu’ ca oricum intenționez astăzi sau maine cel tarziu săi fac o vizita și voi vedea atunci ce și cum sta treabaðŸ˜

• Like 1
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Din ce stiu nu sunt reale pozele doar ca se apropie de adevăr😈; stai liniștit colegu’ ca oricum intenționez astăzi sau maine cel tarziu săi fac o vizita și voi vedea atunci ce și cum sta treabaðŸ˜

De unde stii ca pozele se apropie de realitate? Daca ar fi frumoasa, si ar pune propriile poze, nu neaparat cu fata.

Nu inteleg de ce trebuie sa puna poze false.

Postat

2 conturi pe forum, dume cu watsapp, poze false, futaciosule ai grija...

Postat

2 conturi pe forum, dume cu watsapp, poze false, futaciosule ai grija...

Voi avea, multumesc de grijaðŸ˜

INFO am de la o “sursaâ€, nu are importantă, oricum chiar vreau sa ma conving singur🤪

• Like 2
Postat

Seara buna, după cum am promis; și îmi place sa cred ca sunt un om de cuvântðŸ˜; astăzi la “ora mea†( marea majoritate de fete de aici stiu cât e aia😅) i-am făcut o vizita după o programare prin sms.

Am sa încerc sa fac o recenzie la sange😋:

Ajuns in parcare la ora stabilită ii trimit un sms ca am ajuns și astept, ma suna inapoi după aproape 10 min timp in care a făcut dus și ma direcționează spre locație( bine cunoscuta deja😜)

Ajuns sus am avut o surpriza plăcută de a găsii o fata blonduță, frumoasa gen rusoaica cu niște ochi superbi🤩 care m-au făcut sa ma intimideaz putin și să-mi gasesc cuvintele foarte greu🤦

Aici nu a mințit deloc, are undeva 1,70 și vreo 50 kg piele fina și plăcută la atingere, funduleț frumos bombat și niște sâni nu mari dar numai buni sa te joci cu ei😜

Sa nu o lungesc chiar exageratðŸ˜, ne-am înțeles la un nr (150 lei) i-am înmânat cadoul (cerut) am fost poftit la dus cu toate ca doar ce îmi făcusem acasa, am intrat in camera unde ma așteptat doar in cv gen capot transparent prin care se vedea tot🥵 nu îmi vine acum exact cum ii spune in fine; începem cu sărutări gentile pe buze gât sâni corp; coboară la ala micu dupe ce sa înălțat putin și începe cu un oral lent, plăcut fără a se ajuta de mâna prea mult, când am simțit ca e momentul am rugat-o sa monteze cauciucul ( ea nu a insistat deloc) moment in care micuțului nu ia plăcut și dădea semne de culcare😴, îl pune cumva pana la urma și mai continua oralul pana am putut trece in misionar și spre rușinea mea cât am futut a fost cu pula sculata de trei sferturiðŸ™ðŸ¤¦

Am mai încercat o poziție susținută aproape tot timpul de sărutări dar fără rezultat, la care o rog sa ma termine CIM; cu succes🙋

Cam atât a fost tot

Note:

Locație: 10 Ared kaufland

Aspect fizic:9,5 asta pentru ca nu era bronzata

ON: 9 plăcut, lent, cu tente de deep

NP: 8,5 are o “piersicuta†frumoasa și e destul de strâmtă chiar dacă folosește lubrifiant

GFE: 7 aici mai are mult de lucrat; nu am fost servit cu nimic😢 dau cv conversatie de inițiere, dar încearcă sa se facă plăcută, chiar mi sa părut putin timida.

DTD: 26 min- pe ceasul meuðŸ˜

Personal o recomand; e de bifat😈

De revenit: cred ca da, trebuie sa îmi scot rușinea😅

Măgărușule poți merge cu încredere😉

Sper ca nu am uitat nimik, pentru orice alta întrebare sunt deschis😊

Spor la futut🤘

• Like 3
Vizitator maxuser
Postat

Multumim de recenzie

Postat

nu stiu de ce, dar futaciosul_69 asta mie imi inspira incredere , am citit multe recenzii dea lui si am fost la multe din aceleasi fete si nu a mintit , saptamana asta incerc si eu la miruna

face fk sau doar saruturi pe buze? si locatia aia bine cunoscuta care ii? nu de alta dar personal nu pot merge in anumite 'zone binecunoscute'

o seara faina! spor la ciocane!

• Like 1
Postat

nu stiu de ce, dar futaciosul_69 asta mie imi inspira incredere , am citit multe recenzii dea lui si am fost la multe din aceleasi fete si nu a mintit , saptamana asta incerc si eu la miruna

face fk sau doar saruturi pe buze? si locatia aia bine cunoscuta care ii? nu de alta dar personal nu pot merge in anumite 'zone binecunoscute'

o seara faina! spor la ciocane!

Multumesc;

De făcut face FK, dar mie unul îmi place mai mult așa sărutări nu neaparat FK, iar zona este cum am spus Ared Kaufland bloc R21 restul detaliilor ți le da ea când ajungi in zona (sper sa nu se supere Miruna pe mine pt asta, chiar am de gând sa o revizitez cu forte full💪)

Spor la futut🤘

• Like 1
Postat

cunosc zona acolo o avut candva locatie si BB si eva si inca vreo 4-5 de care imi amintesc, buuun , stim ce facem saptamana viitoare , sper ca lucreaza si de dimineata :D

• Like 1
Vizitator maxuser
Postat

colegu si eu vreau sa o vizitez dimineata!

Iubesc rusoaicele, si nevasta mea e rusoaica din moldova.

Futaciosul sa sti ca niciodata nu m-a dezamagit si sunt sigur ca e o sursa sigura de incredere.

Miruna daca vezi postarea pune poze noi reale!

Esti o scumpa!

Imi plac fetele sincere!

Presimt ca esti recomandarea medicului!

Cati ani ai? Aradul avea nevoie de ceva nou!

Postat

Sunt curios ce părere o sa aveți de ea dacă o vizitațiðŸ˜

Acum normal ca gusturile sunt putin diferite, dar mie unul chiar mi sa părut foarte simpatica mai ales când zâmbește e o dulce😋

Scuze de off-topic Miruna😊

Spor la futut🤘

• Like 1
Postat

dimineata o sa sun , sa vad daca am noroc, numarul este acela de pe anuntul cu bucovineanca? ca m-am pierdut printre randuri aici dar nu vad un numar de telefon scris

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...