veresdan Reputație: 141 Postat August 17, 2020 Postat August 17, 2020 Olla, La Timisoara cand ajungi? Notasem ca pe 17. 😎 Multumesc.
veresdan Reputație: 141 Postat Septembrie 7, 2020 Postat Septembrie 7, 2020 Salut, Numa nu mai vine Rallu. Stiti ceva de ea?
vitceibo Reputație: 4071 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 4, 2020 si-a facut pasaport de constanta . 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4607 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 4, 2020 Asta nu i o veste buna. Sunt curios cat de mult poate merge cu bronzatu.🙂 1 dag dal gas!
raluca rallu Reputație: 871 Postat Noiembrie 2, 2020 Autor Postat Noiembrie 2, 2020 Neataaa!!! Voi anunta venirea mea , insa mai dureaza putin :P Va pup si un inceput de saptamana frumos si prosper sa aveti! > :D< :* 3
povestitorul Reputație: 2965 Postat Noiembrie 2, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 2, 2020 Neataaa!!! Voi anunta venirea mea , insa mai dureaza putin :P Va pup si un inceput de saptamana frumos si prosper sa aveti! >:D< :*Toate ca toate dar saptamana viitoare ai putea sa ajungi la Tm .
raluca rallu Reputație: 871 Postat Noiembrie 2, 2020 Autor Postat Noiembrie 2, 2020 Toate ca toate dar saptamana viitoare ai putea sa ajungi la Tm .Atat de repede, nu cred .. dar urmeaza sa ajunga prietena mea Kataleya ,foarte curand :P. Sunteti pe maini bune:P 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum