Sari la conținut

Micky 18 ani - 0726557572

Postări Recomandate

Postat

am ajuns si eu.

programare respectata

locatie cam departe de centru, dar nu dificil de ajuns pt mine. bloc nou, misto, apartament f misto, cu tot ce trebuie. 9.5

EA, o fata tanara, de nici 20 de ani, frumoasa la fata, cu ochi mari si f frumosi, gura faina, cu un corp armonios, nu slim, cu tate misto si pasa stramta, a fost imediat pe gustul lui gigel, care s-a ridicat instantaneu. o fata de 9.5

prestatia a fost un 

ON fain, slow si light, cu ceva atentie si la imprejurimi, umed si destul de divers (face cred si cim, nu a fost cazul) de 9

NP placut, cu mai multe pozitii, cu participarea ei, cu contre, cu avantajul pasaricii stramte si a tatelor faine, plus privirea de fatuca tanara, m-a terminat rapid. 9

halat 300 / 1h / 2 fin

de revenit, recomand!

• Like 7
Postat
1 oră în urmă, ionelsimanco a spus:

am ajuns si eu.

programare respectata

locatie cam departe de centru, dar nu dificil de ajuns pt mine. bloc nou, misto, apartament f misto, cu tot ce trebuie. 9.5

EA, o fata tanara, de nici 20 de ani, frumoasa la fata, cu ochi mari si f frumosi, gura faina, cu un corp armonios, nu slim, cu tate misto si pasa stramta, a fost imediat pe gustul lui gigel, care s-a ridicat instantaneu. o fata de 9.5

prestatia a fost un 

ON fain, slow si light, cu ceva atentie si la imprejurimi, umed si destul de divers (face cred si cim, nu a fost cazul) de 9

NP placut, cu mai multe pozitii, cu participarea ei, cu contre, cu avantajul pasaricii stramte si a tatelor faine, plus privirea de fatuca tanara, m-a terminat rapid. 9

halat 300 / 1h / 2 fin

de revenit, recomand!

Mulțumesc frumos... te aștept cu drag 😘😍

• Oras:bucuresti
Postat
36 minutes ago, richmaestro said:

Buna unde locatie..?

B-dul Theodor Pallady , Ozana mai exact . Du-te cu forța ca merita !

• Like 1
Postat

Buna dimineața futaciosilor, astăzi sunt la birou de la ora 10:00-18:00. Pupic 🥰😍😍😍😍

Postat
3 hours ago, micky7 said:

Bună dimineața dragilor! Ne vedem începând cu ora 10:30. 😍😍😘😘😘

Mai esti disponibilă ? 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...