Sari la conținut

Metrou Titan blonda 0730050723

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Am crezut ca stie cineva mai multe detalii. Pare un pret mic daca ar arata asa.

Scuze pentru raspunsul intarziat. Sfatul meu este sa nu va duceti. Cu greu o sa gasesti ceva feminin la ea. Apropo de pretul mic,nu cred ca merita nici atat cat cere. Am trecut acum 2 saptamani incantat de aceleasi pret mic dar cand am vazut-o am hotarat sa nu raman. Ciocane tari!!!
  • Oras:Bucuresti
Postat

Scuze pentru raspunsul intarziat. Sfatul meu este sa nu va duceti. Cu greu o sa gasesti ceva feminin la ea. Apropo de pretul mic,nu cred ca merita nici atat cat cere. Am trecut acum 2 saptamani incantat de aceleasi pret mic dar cand am vazut-o am hotarat sa nu raman. Ciocane tari!!!

Din ceea ce ai spus, aș deduce că pozele pe care le folosește în anunț, nu sunt reale.

Postat

am verificat-o si eu , are burta mai mare ca mos craciun + fatza de zici ca e de la casa de copii Lizuca ,nici nu presteaza total .

Postat

O recenzie îi poți face?

Salut. Nu pot sa-i fac o recenzie atat timp cat nu am ramas la ea. Dca citeai mai sus ti-ai fi dat seama.
Postat

Salut. Nu pot sa-i fac o recenzie atat timp cat nu am ramas la ea. Dca citeai mai sus ti-ai fi dat seama.

Înțeleg. Probabil sunt mai multe categorii de persoane. Cei care merg și nu rămân fiindcă nu le place și probabil unii care merg și nu scriu sau nu folosesc acest forum.

• Oras:romania
Postat

Am fost si eu la D-na nu cred ca are 32,cred ca e trecuta de 40,dar in fine e BBW imbinat cu XXXXL,face total,dar pt cine place varianta rinocer cu carapace de testoasa,poate sa incerce odata,oral fara prez,nota 5,normal 7,anal 10 are un cur mare si o gaurica stramta,la anal este buna recomand,dar doar celor care au cu ce...bucile ei mari iti fura 5 cm din pula.

• Haha 1
Postat
La 13.07.2021 la 13:54, turquazure a spus:

Ce inseamna mai exact rinocer cu carapace de testoasa? :)) Eu sunt amator (si) de BBW, poti detalia putin pls?

Ceva urat,hidos...nu stiu cum sa ii spun dar dupa ce o vezi ai sa imi dai dreptate.

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat
On 9/28/2020 at 2:22 AM, unuloarecare2 said:

Înțeleg. Probabil sunt mai multe categorii de persoane. Cei care merg și nu rămân fiindcă nu le place și probabil unii care merg și nu scriu sau nu folosesc acest forum.

Ma provocati sa merg eu la ea si sa raman dar si sa postez aici 😃😜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...