Sari la conținut

Maya-Bruneta aratoasa poze reale zona unirii 0736455084

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca revii pe "baricade" da un semn, please....ca sa imi iau avant))))))) :laugh2 :laugh2 :laugh2 Nu pot veni la tine asa, fara o planificare de macar 1 zi...

. :*
Postat

Hey dragul meu Moccasin. Am fost plecata, am revenit. Ne auzim la telefon cand ai tu timp. Te pupi. :*

Draga Maya, o veste incredibil de buna, deja simt asa o super-senzatie la gandul ca voi fi la orizontala cu tine in cateva zile (cand ma intorc in Buc)! Te pup si eu, frumoaso, mersi pentru mesaj! :hug1

• Minus 1
Postat

Frumoaso, pick up the phone sau pregateste-te sa comunicam telepatic. Ca deja te-am sunat de vreo 4-5 ori si vineri si azi, fara rezultat. Nici la sms nu mi-ai raspuns. Sau daca nu mai raspunzi la tel da-mi pe PM o adresa mail sa iti scriu))) Poate ne vedem azi sau maine, da? Kisssss! :hug1

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Maya pe ce număr te putem găsi, având în vedere ca pe cel din postari îmi spune număr nealocat...

Postat

Deoarece si pentru ca sunt aeriana ,am pierdut telefonul.... De saptamana viitoare voi avea un nou numar! Imi cer scuze! :* pupici

• Like 1
Postat

Deoarece si pentru ca sunt aeriana ,am pierdut telefonul.... De saptamana viitoare voi avea un nou numar! Imi cer scuze! :* pupici

Am inteles :) Si pana atunci cum putem lua legatura cu tine?

Postat

Sa ne dai luni noul numar, altfel doar telepatic putem comunica sau prin porumbei voiajori)))) :laugh2  Vezi ca luni te sun, dimineata, si sunt pus pe fapte mari))) :bow

• Minus 1
Postat

Te-am sunat si luni, si marti, mai incerc maine si apoi ma las pagubas pentru o vreme. Inseamna ca inca nu ai telefon sau nici cartela noua. Si nici un mail prin care sa putem tine legatura. Cred ca in seara asta...doar lucrul manual ma mai salveaza))) :laugh2  :no2

• Minus 1
Postat

Te-am sunat si luni, si marti, mai incerc maine si apoi ma las pagubas pentru o vreme. Inseamna ca inca nu ai telefon sau nici cartela noua. Si nici un mail prin care sa putem tine legatura. Cred ca in seara asta...doar lucrul manual ma mai salveaza))) :laugh2 :no2

. Scuze... L.am pierdut..... Lasa.mi un pm. :* :*
  • Minus 1
Postat

Pai nu merge sa primesti PM. Sunt multi interesati sa mai dea de tine. Inclusiv eu :)

Postat

. Scuze... L.am pierdut..... Lasa.mi un pm. :* :*

Daca imi lasi un email iti scriu eu, desigur. Nu reusesc sa iti dau PM, scuze.

• Membru Premium
Postat

Maya , cel mai bine ar fi sa ne dai o adresa de mail sau sa publici noul nr de tel la care te putem contacta . Si mie Imi este dor de tine si as vrea sa te revad .

Postat

Maya , cel mai bine ar fi sa ne dai o adresa de mail sau sa publici noul nr de tel la care te putem contacta . Si mie Imi este dor de tine si as vrea sa te revad .

Ma tem ca va trebui sa stai la coada, stimabile))) si e coada luuuunga...eu astept de vreo 2 saptamani. :laugh2  :no2

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Astept confrate Moccasin , nu e problema . Numai sa ne dea Maya o posibiltate sa luam legatura cu ea in vreun fel .

• Like 3
Postat

Astept confrate Moccasin , nu e problema . Numai sa ne dea Maya o posibiltate sa luam legatura cu ea in vreun fel .

Haha, iti dai seama daca ajungem sa comunicam prin biletele ascunse in parc, precum spionii? Vine Maya dimineata, lasa biletul sub un bolovan, apoi venim noi pe rand, o zi unul, o zi celalalt....daca ne afla gagicile sau nevestele zicem ca suntem spioni si e o chestie in interes national, vorba idiotului de Gabi Oprea))) :laugh2

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...