azorica si grivei Reputație: 5 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 28, 2020 Foarte neserioasa! Am făcut programare și când am ajuns in fata blocului nu a răspuns nici la telefon, nici pe whatsapp deși ea posta pe site in timp ce o sunamSa-ti spun un mic secret, nu ea posteaza pe site... 1 1 Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Sa-ti spun un mic secret, nu ea posteaza pe site...Detaliaza :) Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Limbi accepti? Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Daca da pune o poza cu pasa . Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Iulie 28, 2020 Limbi accepti? Daca da pune o poza cu pasa . Ma intreb care e legatura... Vrei sa stii ce limba sa iti iei de acasa? Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Leg e urmatoarea .imi plac fetele slabute si cu buze mari la pizda..e vreo problema? Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Nu am deranjat pe nimeni de pe gorum si nu vreau sa incep acum...fiecare cu fanteziile lui. Link spre comentariu
only-me Reputație: 17081 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iulie 28, 2020 Leg e urmatoarea .imi plac fetele slabute si cu buze mari la pizda..e vreo problema?Asteapta sa apara Corina,sa vezi pi**oi ce are,in viata vietii tale nu ai vazut asa ceva!!😜😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Din fericire am gustat din ea. Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Acum 3 ani daca nu ma insel.. Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Iulie 28, 2020 Leg e urmatoarea .imi plac fetele slabute si cu buze mari la pizda..e vreo problema?Glumeam bro, peace Link spre comentariu
adell1234 Reputație: 88 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Sa-ti spun un mic secret, nu ea posteaza pe site... Daca nu eu ? Atunci cine posteaza?🙄😠Link spre comentariu
adell1234 Reputație: 88 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Ma intreb care e legatura... Vrei sa stii ce limba sa iti iei de acasa? 🤣🤣Bine spus🤣 Link spre comentariu
ube2020 Reputație: 5 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Fata este cam de nota 7,5. Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Draga mea cred ca am dat un raspuns obiectiv .citeste in josul pagini precedente si vei fi lamurita. Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Faptul ca am intrebat daca acepti limbi este faptul ca ai precizat la servicii ca accepti anumite fantezii. Iar raspusul tau la postearea lui kasparian este unul neprofesional.faptul ca "accepti fantezii" este putin ambiguuuuu fapt ce m-a determinat sa intreb daca primesti limbi si daca da sa pui si o poza avand in vedere afinitatea mea fata de pizda cu buze mari. Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Fata de cele de mai sus te-as ruga sa precizezi ce fantezii accepti pentru ca cu totii stim de pe forum ca damele de companie fac oral si normal nu e nimic nou in asta.ca unele se descurca mai bine sau mai putin bine la oral.si normal asta e alta problemuta. Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Ce fel de fantezii accepti? E bine asa? Link spre comentariu
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Transformam topicul de recenzii in unul de informatii.....fata cand s-ar mai ocupa si de clienti? Eu unul abia astept saptamana viitoare pt a reajunge pe la ea.....asta daca o sa am loc :))). Insa in mod sigur am fost multumit si voi mai merge si pe viitor! Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Recenzia in sine este o informatie ... despre ce vorbim Link spre comentariu
floryandoru Reputație: 64 Postat Iulie 28, 2020 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Partajează Postat Iulie 28, 2020 Are timp si de clienti ..doar nu se fute automat...si pt asi mentine clientii sau sa isi mareasca clientela "fata" isi informeaza clientii cu serviciile pe care le presteaza sau cu adaugari de noi servicii in functie de piata si de acceptul ei.. Link spre comentariu
chaosantique Reputație: 57 Postat Iulie 28, 2020 Oras:sinaia Oras:sinaia Partajează Postat Iulie 28, 2020 Mda, evident la 70 lei primesti servicii de 70 lei. Programare pentru ora 7 seara, e 7:30 si stau si astept. Cat dai, atata face. Cine are timp liber de pierdut - merita incercat dar altminteri, daca timpul/ distantele sunt o problema, incercati ceva profi. Link spre comentariu
steinbeck Reputație: -18 Postat Iulie 28, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2020 la un moment dat va ridica tariful..toate o fac.. Link spre comentariu
sorindm Reputație: 145 Postat Iulie 28, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 28, 2020 Am bifat și eu la Adela e frumoasa la fata și când te privește parca are ceva special.. Dar sta mult cu ochi în telefon probabil face următoarele programări și ii lipsește GFE.. Na pana la urma la 70 fin ce așteptări sa ai.. Părți bune chiar e strâmtă și se simte bine. Ea deasupra nu a dat inpresia ca știe prea multa meserie ma lăsat mai mult pe mine sa muncesc.Locație : 9 scârțâie un pic patul în rest e ok Fata : 8 dacă avea și sâni mai mari era de 10Normal 8 pentru ca e strâmtă dar în cazul meu eu am muncit mai mult..GFE: 5Cadoul: I am lăsat 100De revenit... Nu știu as mai încerca o data poate a doua oara e mai bine 🤷â€â™‚ï¸ 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60360 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Iulie 28, 2020 nu a mai căștigat nimeni la tombolă ? 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum