Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Baby nu știu cum e cu inactivitatea la tine dar în ultimele zile am tot incercat să te sun și... Nu ai răspuns sau ai închis.Presupun că ai un program încărcat :) Daca ma sunai in timpul unui "party" dupa eu nu apelez scuze , sau daca pe dimineata ca si mesajul... e cu nani 😂.Dar incearca dupa 12
amaterasu90 Reputație: 23 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2020 E o tepara maxima....luna trecuta am vorbit prin mesaje...mi-a spus pretul serviciile....ok...mi-a spus in apropierea zonei Alba Iulia...am ajuns in zona....nici un raspuns
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 E o tepara maxima....luna trecuta am vorbit prin mesaje...mi-a spus pretul serviciile....ok...mi-a spus in apropierea zonei Alba Iulia...am ajuns in zona....nici un raspunsMa faci sa rad 😂 si tu de luna trecuta acum ti-ai adus aminte ??? Hai dragalaseniilor vedetiva de pasaricile voatre lucrătoare si statute pe deplasari!Nu o mai dati in hate ca sa stricati treaba cuiva si a o ridica pe a voastra.Ca decand ma stiu pe aici numai voi astia cu stai sa faca "iuby si ea ceva" ca sunt pe zona .Lasatima pe mine cu astea vai nu am răspuns. Ca daca eu numai de pe ziua de eri ias arata pe toți cu programarile facute si dupa pe asteptare , tare as vrea sa va vad ce spuneti 😉
the_seeker Reputație: 63 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 14, 2020 Bun, hai să lămurim puțin niște lucruri. Am citit de curios topicul acestei fete și văd că s-a ajuns departe rău. În general nu revin cu recenzii, dar o sa fac una din excepții, acum. De la început aș vrea să fie tuturor foarte clar, pe nișa skinny, petite, teen, luați-o cum vreți, fata este top. Dacă sunteți acolo pentru asta, v-ați scos. Nu vreau să fiu malițios, și încerc să fiu cat se poate de obiectiv; 1. Nu face FK, dar nu refuză orice sărut oriunde, orice îmbrățișare, orice atingere. 2. Este nativ inteligentă, nu academic, face greșeli micuțe de exprimare... dincolo de asta supărător pentru mine este că n-am mereu stare de morți, puli, pizde și altele de genul în retorica fetei... Aș prefera un alt soi de vulgaritate. Deasemenea, no TikTok și no muzică "orientală" ar fi fantastic. 3. Are un zambet superb, când zâmbește se transfigurează, se trage cortina și iese la lumină un alt om. Asta când găsește puterea în ea să o facă.Buzele o ajută, da, are niste buze... Wow! Overall, are un chip frumos rău.4. Pe nișa skinny/petite este artă, și are o păsărică demențială. Rar găsești fete cu labii atât de delicate și expresive. Nu mai vorbesc despre sânii ăia micuți, dar cu personalitate, care completează perfect tabloul.5. Este de etnie, cum o spun unii pe aici? Probabil. Am avut iubită de etnie, superbă fata, nu am probleme de genul. Atât timp cât ești om.Este brunetă, creolă. 6. Oralul e mișto. Nu îmi dau seama ce face bine, dar o face, cred că necultivat. Asta chiar o face din suflet. Are într-adevăr o afinitate către oral.7. NP-ul la mine a fost ok. Am primit ce am dorit, și am plecat cu ce am dorit. Cam atât am de spus.8. Locație ok, bloc nouț, curat în casă cât de cât. Lenjeria folosită la mine. Prosop curat, uscat. Erau puține, dacă nimeream prost, poate nu aveam noroc. Este posibil să aibă și altele.9. Conversație de după ok, are experiență de viață și o inteligență nativă. Are multe de spus, dacă citești printre rânduri. Am fumat, etc. E overall puțin absentă. Are ceva în spate, e ceva acolo în spatele poveștii. Nu e rolul meu să aflu ce.10. Prețul îl știți, nu mă interesează. Dacă ar fi fost 100% ce am dorit eu că atitudine, o plăteam dublu, fără să discut. Concluzie; Pe skinny TOP, frumoasă și la chip, locație ok, programat greoi dar nu imposibil, limbaj și retorică la care trebuie lucrat, ar trebui puțin mai multă implicare. Eu cred că trebuie să-i dăm timp, dar și ea trebuie să conștientizeze.Voi reveni? Depinde cum mă scol într-o dimineață... Adelle, mulțumesc pentru amintiri, succes! 4
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Bun, hai să lămurim puțin niște lucruri. Am citit de curios topicul acestei fete și văd că s-a ajuns departe rău. ÃŽn general nu revin cu recenzii, dar o sa fac una din excepții, acum. De la început aș vrea să fie tuturor foarte clar, pe nișa skinny, petite, teen, luați-o cum vreți, fata este top. Dacă sunteți acolo pentru asta, v-ați scos. Nu vreau să fiu malițios, și încerc să fiu cat se poate de obiectiv; 1. Nu face FK, dar nu refuză orice sărut oriunde, orice îmbrățișare, orice atingere. 2. Este nativ inteligentă, nu academic, face greșeli micuțe de exprimare... dincolo de asta supărător pentru mine este că n-am mereu stare de morți, puli, pizde și altele de genul în retorica fetei... Aș prefera un alt soi de vulgaritate. Deasemenea, no TikTok și no muzică "orientală" ar fi fantastic. 3. Are un zambet superb, când zâmbește se transfigurează, se trage cortina și iese la lumină un alt om. Asta când găsește puterea în ea să o facă.Buzele o ajută, da, are niste buze... Wow! Overall, are un chip frumos rău.4. Pe nișa skinny/petite este artă, și are o păsărică demențială. Rar găsești fete cu labii atât de delicate și expresive. Nu mai vorbesc despre sânii ăia micuți, dar cu personalitate, care completează perfect tabloul.5. Este de etnie, cum o spun unii pe aici? Probabil. Am avut iubită de etnie, superbă fata, nu am probleme de genul. Atât timp cât ești om.Este brunetă, creolă. 6. Oralul e mișto. Nu îmi dau seama ce face bine, dar o face, cred că necultivat. Asta chiar o face din suflet. Are într-adevăr o afinitate către oral.7. NP-ul la mine a fost ok. Am primit ce am dorit, și am plecat cu ce am dorit. Cam atât am de spus.8. Locație ok, bloc nouț, curat în casă cât de cât. Lenjeria folosită la mine. Prosop curat, uscat. Erau puține, dacă nimeream prost, poate nu aveam noroc. Este posibil să aibă și altele.9. Conversație de după ok, are experiență de viață și o inteligență nativă. Are multe de spus, dacă citești printre rânduri. Am fumat, etc. E overall puțin absentă. Are ceva în spate, e ceva acolo în spatele poveștii. Nu e rolul meu să aflu ce.10. Prețul îl știți, nu mă interesează. Dacă ar fi fost 100% ce am dorit eu că atitudine, o plăteam dublu, fără să discut. Concluzie; Pe skinny TOP, frumoasă și la chip, locație ok, programat greoi dar nu imposibil, limbaj și retorică la care trebuie lucrat, ar trebui puțin mai multă implicare. Eu cred că trebuie să-i dăm timp, dar și ea trebuie să conștientizeze.Voi reveni? Depinde cum mă scol într-o dimineață... Adelle, mulțumesc pentru amintiri, succes! Oooooooo wowwwww asa recenzie ,cu asa pozivitateeee e prima data de cand sunt pe acest forummm â¤â¤â¤â¤Ms ms ms pentru aceasta mini poezie facuta in favoarea meaa 🥰🥰🥰Te pupik dulce si te reastept in vizita oricand 🥰🥰🥰🥰
amaterasu90 Reputație: 23 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2020 1.intavata sa scrii romaneste...2.ti-am scris si aseara.ca pe publi esti activa...si ca raspunzi ca sms....si renunta la conturile multiple...
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 1.intavata sa scrii romaneste...2.ti-am scris si aseara.ca pe publi esti activa...si ca raspunzi ca sms....si renunta la conturile multiple...Dece as renunta la conturile multiple cand eu am nevoie de financiar, iar cand ai nevoie de bani si doar pe forum nu se ajunge la ce doresc pe zi ,nu am ce face!Si a scrie romaneste:1. Cand ii dai pe fuga nu mai nimerești tasta care o vrei.2. Nu folosesc auto-predictiv.3. Nu cred ca va intereseaza scrisul, va interesează , ceea ce faceti cu mine!4. Dupa o recenzie extra ok(pentru mine)Gasiti alte motive ? Va rog frumos terminativa cu asa ceva...
amaterasu90 Reputație: 23 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2020 Stai prost financiar?....dar tu nu raspunzi....inseamna ca nu ai nevoie de bani
amaterasu90 Reputație: 23 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2020 Eu vreau sa vin la tine....dar dacs tu nu raspunzi la telefon sa dai adresa exacta....sau prin sms
Vizitator five99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Eu mi-am făcut programare azi sa vad dacă o respecta... ðŸ§
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Bun, hai să lămurim puțin niște lucruri. Am citit de curios topicul acestei fete și văd că s-a ajuns departe rău. În general nu revin cu recenzii, dar o sa fac una din excepții, acum. De la început aș vrea să fie tuturor foarte clar, pe nișa skinny, petite, teen, luați-o cum vreți, fata este top. Dacă sunteți acolo pentru asta, v-ați scos.Nu vreau să fiu malițios, și încerc să fiu cat se poate de obiectiv; 1. Nu face FK, dar nu refuză orice sărut oriunde, orice îmbrățișare, orice atingere.2. Este nativ inteligentă, nu academic, face greșeli micuțe de exprimare... dincolo de asta supărător pentru mine este că n-am mereu stare de morți, puli, pizde și altele de genul în retorica fetei... Aș prefera un alt soi de vulgaritate. Deasemenea, no TikTok și no muzică "orientală" ar fi fantastic.3. Are un zambet superb, când zâmbește se transfigurează, se trage cortina și iese la lumină un alt om. Asta când găsește puterea în ea să o facă.Buzele o ajută, da, are niste buze... Wow! Overall, are un chip frumos rău.4. Pe nișa skinny/petite este artă, și are o păsărică demențială. Rar găsești fete cu labii atât de delicate și expresive. Nu mai vorbesc despre sânii ăia micuți, dar cu personalitate, care completează perfect tabloul.5. Este de etnie, cum o spun unii pe aici? Probabil. Am avut iubită de etnie, superbă fata, nu am probleme de genul. Atât timp cât ești om.Este brunetă, creolă.6. Oralul e mișto. Nu îmi dau seama ce face bine, dar o face, cred că necultivat. Asta chiar o face din suflet. Are într-adevăr o afinitate către oral.7. NP-ul la mine a fost ok. Am primit ce am dorit, și am plecat cu ce am dorit. Cam atât am de spus.8. Locație ok, bloc nouț, curat în casă cât de cât. Lenjeria folosită la mine. Prosop curat, uscat. Erau puține, dacă nimeream prost, poate nu aveam noroc. Este posibil să aibă și altele.9. Conversație de după ok, are experiență de viață și o inteligență nativă. Are multe de spus, dacă citești printre rânduri. Am fumat, etc. E overall puțin absentă. Are ceva în spate, e ceva acolo în spatele poveștii. Nu e rolul meu să aflu ce.10. Prețul îl știți, nu mă interesează. Dacă ar fi fost 100% ce am dorit eu că atitudine, o plăteam dublu, fără să discut. Concluzie; Pe skinny TOP, frumoasă și la chip, locație ok, programat greoi dar nu imposibil, limbaj și retorică la care trebuie lucrat, ar trebui puțin mai multă implicare. Eu cred că trebuie să-i dăm timp, dar și ea trebuie să conștientizeze.Voi reveni? Depinde cum mă scol într-o dimineață... Adelle, mulțumesc pentru amintiri, succes!Colegu ai punctat extrem de obiectiv cam toate aspectele. Fata e chiar draguta, poate copilaroasa dar asta e farmecul ei, serviciile sunt ok, are disponibilitate pentru aproape tot. Preturile sunt super OK. Si cand vorbesti cu ea se exprima incomparabil mai bine decat o face in scris. Cred ca suntem putin rautaciosi cand ne amuzam de postarile ei, eu unul nu o sa o mai fac. Si o sa o mai vizitez pentru ca ma duc sa ma simt bine si nu sa am discutii academice.Bafta Adelle!
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Eu vreau sa vin la tine....dar dacs tu nu raspunzi la telefon sa dai adresa exacta....sau prin sms Pe scurt ? Vrei să-ți raspund cand omu e înfipt in mine ? Ca altele ? Unu ma fute si eu vorbesc la telefon ca deja mi se acreste ? Adresa este foarte foarte exact si usor de gasit daca ai primito. Daca nu lasami un mesaj ca esti personajul acesta pe wapp si o vei primi 🙄
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 14, 2020 Oooooooo wowwwww asa recenzie ,cu asa pozivitateeee e prima data de cand sunt pe acest forummm â¤â¤â¤â¤Ms ms ms pentru aceasta mini poezie facuta in favoarea meaa 🥰🥰🥰Te pupik dulce si te reastept in vizita oricand 🥰🥰🥰🥰Vezi ca din recenzia asta ai si multe chestii de imbunatatit si reparat. Colegul a spus foarte bine ce este de spus pozitiv dar mai ales negativ. Ia aminte! 1
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 In primul rand, vreau sa va multumesc celor care mi-ati luat usor apărarea in fara celor cu negativismul. Si cu pararea voastră si pro , dar si usor contra cu un mic ajutor in unele păreri de modelare a mea🙄🙄🙄😘😘😘🤔In al doilea rand sunt disponibila pentru programari si va astept pe fiecare in parte sa facem tot ce va place 🥰
Vizitator five99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Dacă sia cum o mai credeți pe nemâncat asta ca nu da ȚEPE nu mai zic nimic https://ibb.co/8zzfcXPhttps://ibb.co/S5d0cm0https://ibb.co/qxTWp1khttps://ibb.co/WnzQFgBhttps://ibb.co/q7f3BWK
Vizitator five99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Mesajele astea sunt de a dreptul fascinante.... Asta i drept revigorare și împrospătare cum zice ea.... Un simplu mesaj cu îmi cer scuze dar trebuie sa anulam ar fi fost ok dar na...... https://ibb.co/dmwqpzc https://ibb.co/SrkvcFn
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Mesajele astea sunt de a dreptul fascinante.... Asta i drept revigorare și împrospătare cum zice ea.... Un simplu mesaj cu îmi cer scuze dar trebuie sa anulam ar fi fost ok dar na...... https://ibb.co/dmwqpzc https://ibb.co/SrkvcFn Lăsate de toate aburelile astea , ca daca ar fii sa povestesc si eu tot trecutul cunoastere cu salvatu numelui tau in tel e "ȚEPAR" dece ??? Nu ma baga pe mine in prostiile altora , odata ce nu ți-am raspuns la programarea facuta dece ai mai insistat dupa acea juma de ora si ai venit cum spui ??? Deci te rog hai terminate norocul e ca eu nu am TOATA CONVERSATIA noatra .De cerut scuze mai ales in cazul tau nu am so fac Asa ca bafta
Vizitator five99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Dulceato asta i toată conversația de azi esti sărita de tot de pe fix...sigur nu ști cine sunt... Nici măcar n am poza la wapp ultima oara am fost la tine în iulie și atunci deabea mi ai răspuns.... Cum sa ști cine sunt doamne doamne Adelle oricum stau foarte aproape de tine ne vedem noi sigur atunci o sa ți ceri scuze te asigur eu 😉😘
Vizitator five99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Las eu ultima noastă conversație din august (scuzați nu din iulie sunt uituc 😂) când mi am făcut prima programare la tine... Asta de azi a fost a 2 a https://ibb.co/8BSV9VShttps://ibb.co/Vwh98vZ
Vizitator five99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Și apropo legat de ce ai zis ca trebuia sa mi comfirmi tu.. Pe bune? Cum vine asta... Tu poate erai înfiptă și nu puteai sa mi răspunzi când am comfirmat eu ca ajung... Ca sa anulezi o programare îmi zici din timp ca nu se mai poate, nu sa nu îmi răspunzi ca poate eu sau alții ne gândim ca ești cu maciuca in gura..... De când ești pe forum tot zici ca nu mai dai ȚEPE și tot asta faci ȚEPE după ȚEPE
liviu16cm Reputație: 368 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2020 Măcar sa aveți bunul simt sa recunoașteți ca ați greșit, e uman sa greșești dar este lipsa de bun simt fata de noi sa începi cu scuze penibile "te aveaam trecut ÈšEPAR, în telefon...". De ce ai comunicat pe watapp și i-ai zis ca e ok și poate veni dacă era trecut ca țepar???Știu ai o explicație și pt asta.. PS: nu iau apărarea nimănui dar în discuția voastră se vede ca tu ai dat-o de gard și puteai sa eviți elegant fără sa creezi frustrări 😉 1
Vizitator five99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 @liviu16cm fata e sărita rău de pe fix nu i am dat nici o teapa am lăsat un link cu poza când am fost ultima data la ea asta e a doua programare... Fata își găsește scuze din orice numai ca să iasă ea nevinovata....
carotx Reputație: 68 Postat Noiembrie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2020 Deja s-a pierdut numarul tepelor la ea si culmea este numai vina voastra nu vina ei :slap2 , @five99 stai calm pe tine chiar nu te-a tepuit, tu ai pierdut doar drumul pana la ea ( nu stiu cum faci tu dar pe unde ma duc si nu primesc confirmarea de la ea ceva de genu: te astept la ora X confirma cu o jumatate de ora ..1 ora ...sau 2 ore inainte, nici nu ma misc de acasa) teapa pot sa zic eu ca am luat de la ea platind 1 ora ascultand telefonul si pe ea cum canta. 1
maa5-fu1 Reputație: 158 Postat Noiembrie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2020 Deja s-a pierdut numarul tepelor la ea si culmea este numai vina voastra nu vina ei :slap2 , @five99 stai calm pe tine chiar nu te-a tepuit, tu ai pierdut doar drumul pana la ea ( nu stiu cum faci tu dar pe unde ma duc si nu primesc confirmarea de la ea ceva de genu: te astept la ora X confirma cu o jumatate de ora ..1 ora ...sau 2 ore inainte, nici nu ma misc de acasa) teapa pot sa zic eu ca am luat de la ea platind 1 ora ascultand telefonul si pe ea cum canta.Si nu i-ai zis ca nu pt cantat ai venit si sa treceti la futut?
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2020 Postat Noiembrie 15, 2020 Deci hai fara supărarea ca deja de dimineata vad ca o dati in toate posibilitățile pe bune ?? Ok a fost si vina mea . Ce alteceva sa mai spun ? In legatura cu cum ii am pe uni trecuti in telefon , e din motivul trecutului si ii stiu pe toti. Deacea nu dau prea mare atenție celor care ma suna cu acel nume salvat.Doar ca uni au facut sau mi-au facut chesti de genu cu pragramare si sa stau ca proasta si sa astept. Si pe langa asta sa pierd. Mie imi pare rau ca nu am am si eu toate conversațiile sa la fii pus si eu , sa se faca un parere cum stateam si eu si tot dadeam mesaje ,,mai vii,, sau ,,mai ajungi .Oricum vreau sa termin subiectul asta cum mi sa spus . Sa nu mai dau atentie celor cu HATE ca de aici se ajunge foarte departe si sa da subiect de vorba .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum