Sari la conținut

Adelle 0758881464

Postări Recomandate

Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0
Acum 3 minute, adelle2020 a spus:

Care nr . Ca acela e nr meu 😕🤨🤨🙄

OK, nu am fost atent, ai dreptate, scuze🙈

Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969

Intr-adevar postarea cu oferta e din 19 septembrie 2020, se vede greu dar se vede sub numarul de telefon. In acea zi Adelle a postat pe forum pe la 20.00 oferta total nefericita  cu neprotejat. La 00.15 a renuntat definitiv, tot pe forum, dupa unele discutii. Mesajul din poza e pe la 17.30 E posibil ca in intervalul probabil 16.00-00.15 daca cineva a intrebat-o de neprotejat sa fi raspuns afirmativ. Eu nu cred ca a facut neprotejat in afara de oral. O persoana cu mintea la locul ei nu ar cere asa ceva iar daca fata ar fi oferit fara sa i se ceara in 7 luni ar fi fost greu de crezut ca cineva sa nu scrie depre asta. Mai neobisnuit este ca din mesaj a fost intrebata  de neprotejat cu 2 ore inainte ca sa posteze pe topic...

Link spre comentariu
  • Super Premium
  • Oras:Brasov
Acum 6 minute, nimfomanul6969 a spus:

Intr-adevar postarea cu oferta e din 19 septembrie 2020, se vede greu dar se vede sub numarul de telefon. In acea zi Adelle a postat pe forum pe la 20.00 oferta total nefericita  cu neprotejat. La 00.15 a renuntat definitiv, tot pe forum, dupa unele discutii. Mesajul din poza e pe la 17.30 E posibil ca in intervalul probabil 16.00-00.15 daca cineva a intrebat-o de neprotejat sa fi raspuns afirmativ. Eu nu cred ca a facut neprotejat in afara de oral. O persoana cu mintea la locul ei nu ar cere asa ceva iar daca fata ar fi oferit fara sa i se ceara in 7 luni ar fi fost greu de crezut ca cineva sa nu scrie depre asta. Mai neobisnuit este ca din mesaj a fost intrebata  de neprotejat cu 2 ore inainte ca sa posteze pe topic...

Eu zic ca a fost o postare nefericita la vremea respectiva, fiind si noua in domeniu, cineva a reusit sa o abureasca sa posteze acea ofertă, nefericită pentru ea, dar in urma comentariilor de atunci ale baietilor, si-a dat seama de gafa facuta si si-a retras anuntul... eu totusi tind sa cred ca nu a apucat sa faca normal neprotejat   atunci, iar acum sunt convins ca vede lucrurile altfel cand vine vorba despre sexul neprotejat, sper. 

Ps: Asa ca @adelle2020daca imi permiti un sfat, SA NU FACI SEX NEPROTEJAT NICIODATA IN ACEASTA MESERIE...si sa fii atenta la ce propuneri primesti ca sa nu cazi in capcana rauvoitorilor pentru a te denigra... 

peace✌️

Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969
Acum 3 minute, extraterestru78 a spus:

Eu zic ca a fost o postare nefericita la vremea respectiva, fiind si noua in domeniu, cineva a reusit sa o abureasca sa posteze acea ofertă, nefericită pentru ea, dar in urma comentariilor de atunci ale baietilor, si-a dat seama de gafa facuta si si-a retras anuntul... eu totusi tind sa cred ca nu a apucat sa faca normal neprotejat   atunci, iar acum sunt convins ca vede lucrurile altfel cand vine vorba despre sexul neprotejat, sper. 

Ps: Asa ca @adelle2020daca imi permiti un sfat, SA NU FACI SEX NEPROTEJAT NICIODATA IN ACEASTA MESERIE...si sa fii atenta la ce propuneri primesti ca sa nu cazi in capcana rauvoitorilor pentru a te denigra... 

peace✌️

Corect! Eu am rezerve privind si pe cei care intreaba sau solicita servicii neprotejate, ori au probleme ori au alte interese.

Link spre comentariu
  • Super Premium
Acum 3 minute, nimfomanul6969 a spus:

Corect! Eu am rezerve privind si pe cei care intreaba sau solicita servicii neprotejate, ori au probleme ori au alte interese.

Tocmai de aia i-am spus Adellei sa aiba grija ce fel de propuneri primeste si sa nu accepte sub nicio forma, indiferent de suma oferită✌️

Link spre comentariu
Vizitator lancelot
1 oră în urmă, adelle2020 a spus:

Vi le mai repostez odata ca sigur nu au fost apucate sa fie vazute astazi . Mai ales cu 2 pagini urma ❤❤🥰🥰🤤😍😘

20210317_151421.jpg

20210317_151524.jpg

20210317_151751.jpg

20210317_152408.jpg

20210317_152112.jpg

Căprui?🙈

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
1 hour ago, adelle2020 said:

Vi le mai repostez odata ca sigur nu au fost apucate sa fie vazute astazi . Mai ales cu 2 pagini urma ❤❤🥰🥰🤤😍😘

20210317_151421.jpg

20210317_151524.jpg

20210317_151751.jpg

20210317_152408.jpg

20210317_152112.jpg

..poti sa le repostezi, esti superba...ochii au o culoare foarte frumoasa, verde cenusiu

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Dragii mei vizitatori 🤤🥰 astazi va sunt pe ACTIV de la ora 15:00 si va astept cu mesajele si apeluri pentru a va putea face in liniste ceea ce doriti . Astazi va sunt disponibila pana in ora 21:00-22:00 si asta in fuctie de scumpișori mei .❤🥰🥰😍🥰😘

Asa ca hai sa ne vedem si sa ne dam intr-o distracție plăcută si satisfăcătoare 🤤🤤🤤😍

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020
Acum 22 ore, lancelot a spus:

Căprui?🙈

Sincer 🥰 verde inchiz spre caprui . In fuctie de lumina in care stau 😍😘😘

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020
Acum 22 ore, 71laciport a spus:

..poti sa le repostezi, esti superba...ochii au o culoare foarte frumoasa, verde cenusiu

Mersiii ❤ esti scump 🥰😘😘😘😘

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Dragii mei vizitatori 🤤🥰 astazi va sunt pe ACTIV de la ora 14:00 si va astept cu mesajele si apeluri pentru a va putea face in liniste ceea ce doriti . Astazi va sunt disponibila pana in ora 21:00-22:00 si asta in fuctie de scumpișori mei .❤🥰🥰😍🥰😘

Asa ca hai sa ne vedem si sa ne dam intr-o distracție plăcută si satisfăcătoare 🤤🤤🤤😍

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Dragii mei 🥰 de la ora 17:30 si pana in 20:00 va sunt pe liber si cine doreste a ma vizita fara o așteptare prea lunga . Va aștept in acest scurt interval de timp❤🥰🥰

Asa ca dragii meii iubitori de distractie . Haideți sa ne bucurăm impreuna🥰🥰🤤🤤

Link spre comentariu
  • Telefon: 0753332370
  • Oras:BUCURESTI
  • Telefon: 0753332370
  • Oras:BUCURESTI
Acum 1 minut, adelle2020 a spus:

Dragii mei 🥰 de la ora 17:30 si pana in 20:00 va sunt pe liber si cine doreste a ma vizita fara o așteptare prea lunga . Va aștept in acest scurt interval de timp❤🥰🥰

Asa ca dragii meii iubitori de distractie . Haideți sa ne bucurăm impreuna🥰🥰🤤🤤

Nu uita de mn ca am programare la tine la ora 18 

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020
Acum 9 minute, satana88 a spus:

Nu uita de mn ca am programare la tine la ora 18 

Stai lin dragule . Ca daca tu esti acel programant . Eu stiu ce am in caiet. Si nu degeaba ofer locuri libere . Mai ales si ce interval orar.😕😉😉😘

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Dragii mei vizitatori 🤤🥰 programul de astazi este inceput  si va astept cu mesajele si apeluri pentru a va putea face in liniste ceea ce doriti . Va sunt disponibila pana in ora 21:00-22:00 si asta in fuctie de scumpișori mei .❤🥰🥰😍🥰😘

Asa ca hai sa ne vedem si sa ne dam intr-o distracție plăcută si satisfăcătoare 🤤🤤🤤😍

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Ce faceti dragalaseniile mele 🥰🥰 astazi programul de lucru este deja inceput🤤😍 asa ca pana in ora 21:00 sunt a voastră si depinde de voi cum voi fii împărțită🤤🤤. Deci eu va astept pe fiecare sa ne facem nebuniile împreună ❤😍🥰🤤🥰🤤😍🤤😘😘😘😋

Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Acum 2 ore, adelle2020 a spus:

Ce faceti dragalaseniile mele 🥰🥰 astazi programul de lucru este deja inceput🤤😍 asa ca pana in ora 21:00 sunt a voastră si depinde de voi cum voi fii împărțită🤤🤤. Deci eu va astept pe fiecare sa ne facem nebuniile împreună ❤😍🥰🤤🥰🤤😍🤤😘😘😘😋

"Pune mana si ingrasa pisica!"🤣🤣🤣

Te pup,esti minunata!Si chiar ai niste ochi superbi!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...