Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Bună tuturor puisorilor mei🥰â¤Servicile sunt: Oral+Normal+Anal= Oralu se poate neprotejat în funcție de igiena-Oralu cât de deep pot sa îl fac! ( Fin:Orală,Corporală,Facială)Analu va fi doar la oră-Protejat🙂(Analu va fi in fuctie de marimea creionului si dupa alegerea mea🙄â¤)vam anuntat inainte ca sa nu mai am problemute dupa o indecizie🥰😘😘â¤Uro:Activ-pasiv🙂Fk-doar la alegerea mea!Duș ÃŽnpreuna🤪Sex în duș ðŸ˜Masaj de relaxare😉Anal-200 hOral+Normal=150 hOral+Normal =70 fin🙂😉🤪🤪Și pentru poze am sa va aștept cu mesaje pe wapp! Va aștept pentru programari🥰â¤Programul de astazi va fii in fuctie de vizitatori😘😘 , dar de început e de laOra 13:30 🥰 va pupăcesc 😘😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Libera pentru programari sau vizite pana la ora 20:00 🥰 daca primesc anulare sau alte chestiuni , va voi anunta aici daca voi mai fii pe liber 🥰â¤ðŸ¥°â¤ðŸ¥°â¤ Link spre comentariu
french_kiss Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 In ce zona iesti ? Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 In ce zona iesti ? Ținând cont că vorbiți aceeași limba, s-ar putea să iasa ceva frumos. 7 1 2 Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 In ce zona iesti ?Pe langa rond Alba-Iulia sau mall vitan 🙂Mai ales cum e cu liber pe seara asta, te aștept oricand😘. Numai sa ma suni si vorbim mai multe drăguțule ⤠Link spre comentariu
raluka88 Reputație: 1 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Zici ca faci fantezii. Da si tu exemple aici ca ai mai multa experienta, stii in ce pozitii e futaiul mai misto Link spre comentariu
scanerrr Reputație: -13 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 mai pune poze sexy cu tine . Link spre comentariu
yggdrasil Reputație: 53 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Nr de telefon? Link spre comentariu
zeropozitiv Reputație: 12 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Nr de telefon?Mentionat in titlu: 0758990066 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Noiembrie 27, 2020 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 mai pune poze sexy cu tine .Pozele sunt poze, realitatea e crunta! Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Bună tuturor puisorilor mei🥰â¤Servicile sunt: Oral+Normal+Anal= Oralu se poate neprotejat în funcție de igiena-Oralu cât de deep pot sa îl fac! ( Fin:Orală,Corporală,Facială)Analu va fi doar la oră-Protejat🙂(Analu va fi in fuctie de marimea creionului si dupa alegerea mea🙄â¤)vam anuntat inainte ca sa nu mai am problemute dupa o indecizie🥰😘😘â¤Uro:Activ-pasiv🙂Fk-doar la alegerea mea!Duș ÃŽnpreuna🤪Sex în duș ðŸ˜Masaj de relaxare😉Anal-200 hOral+Normal=150 hOral+Normal =70 fin🙂😉🤪🤪Și pentru poze am sa va aștept cu mesaje pe wapp! Va aștept pentru programari🥰â¤Programul de astazi va fii in fuctie de vizitatori😘😘 , dar de început e de laOra 12:00 🥰 si cu final la 21:30😘😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Zici ca faci fantezii. Da si tu exemple aici ca ai mai multa experienta, stii in ce pozitii e futaiul mai mistoFiecare placere a fiecărui se explica in privat😘 mai ales fanteziile⤠Dar daca vrei in a ma incerca te astept pentru o vizita😉🥰⤠Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 mai pune poze sexy cu tine . Scuze , eu pozele doar le ofer in privat🥰Nu stiu dece dar ... ma simnt mult mai ok cand ma vede cineva poate interesatâ¤Dar am sa incerc fac niste poze si cu putin timp si sa vi le postez 😘😘😘 Link spre comentariu
scanerrr Reputație: -13 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Scuze , eu pozele doar le ofer in privatNu stiu dece dar ... ma simnt mult mai ok cand ma vede cineva poate interesat❤Dar am sa incerc fac niste poze si cu putin timp si sa vi le postez ok. Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Bună tuturor puisorilor mei🥰â¤Servicile sunt: Oral+Normal+Anal= Oralu se poate neprotejat în funcție de igiena-Oralu cât de deep pot sa îl fac! ( Fin:Orală,Corporală,Facială)Analu va fi doar la oră-Protejat🙂(Analu va fi in fuctie de marimea creionului si dupa alegerea mea🙄â¤)vam anuntat inainte ca sa nu mai am problemute dupa o indecizie🥰😘😘â¤Uro:Activ-pasiv🙂Fk-doar la alegerea mea!Duș ÃŽnpreuna🤪Sex în duș ðŸ˜Masaj de relaxare😉Anal-200 hOral+Normal=150 hOral+Normal =70 fin🙂😉🤪🤪 Va aștept pentru programari🥰â¤Programul de astazi va fii in fuctie de vizitatori😘😘 , dar de început e de laOra 13:30 🥰 si cu final in fuctie de vizitatori si vizitele voatre😘😘😘😘Și pentru poze am sa va aștept cu mesaje pe wapp! Va aștept pentru programari🥰⤠Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Am inceput distracția pentru aceasta superba după-amiază🥰🥰Avem doritori de incercare a vizitei ?Daca da !!! Va astept â¤â¤â¤â¤ Link spre comentariu
george8801 Reputație: 10 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Ma bucur ca ai introdus analul in meniu, te voi vizita in curand. 😘 Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Bună tuturor puisorilor mei🥰â¤Asa ca de sfarsit de saptamana🥰â¤Servicile sunt: Oral+Normal+Anal= Oralu se poate neprotejat în funcție de igiena-Oralu cât de deep pot sa îl fac! ( Fin:Orală,Corporală,Facială)Analu va fi doar la oră-Protejat🙂(Analu va fi in fuctie de marimea creionului si dupa alegerea mea🙄â¤)vam anuntat inainte ca sa nu mai am problemute dupa o indecizie🥰😘😘â¤Uro:Activ-pasiv🙂Fk-doar la alegerea mea!Duș ÃŽnpreuna🤪Sex în duș ðŸ˜Masaj de relaxare😉Anal-200 hOral+Normal=150 hOral+Normal =70 fin🙂😉🤪🤪🥰â¤Programul de astazi va fii in fuctie de voi😘😘 , dar de început e de laOra 12:00 🥰 si cu final in fuctie de vizitatori si vizitele voastre😘😘😘😘Și pentru poze am sa va aștept cu mesaje pe wapp! Va aștept pentru programari🥰⤠Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Bună tuturor puisorilor mei❤Asa ca de sfarsit de saptamana❤Servicile sunt: Oral+Normal+Anal= Oralu se poate neprotejat în funcție de igiena-Oralu cât de deep pot sa îl fac! ( Fin:Orală,Corporală,Facială)Analu va fi doar la oră-Protejat(Analu va fi in fuctie de marimea creionului si dupa alegerea mea❤)vam anuntat inainte ca sa nu mai am problemute dupa o indecizie❤Uro:Activ-pasivFk-doar la alegerea mea!Duș ÎnpreunaSex în duș Masaj de relaxareAnal-200 hOral+Normal=150 hOral+Normal =70 fin❤Programul de astazi va fii in fuctie de voi , dar de început e de laOra 12:00 si cu final in fuctie de vizitatori si vizitele voastreȘi pentru poze am sa va aștept cu mesaje pe wapp! Va aștept pentru programari❤ Adeloo daca ai papat paprika, clisma inainte de anal faci ? =)) 2 2 1 Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Adeloo daca ai papat paprika, clisma inainte de anal faci ? =))Daca te-aș intreba si eu ceva ? Ma intrebi aceste lucruri doar din lipsa de ocupatie? Sau doar sa te afli in treaba?Daca nu esti interesat de absolut nimic.Te rog nu deschideți subiecte de caterinca in my page !!! Link spre comentariu
Vizitator five99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Ooo Adell o dăm în engleza acum 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Bună tuturor dragalaseniilor mele🥰â¤Asa ca inceput de saptamana🥰â¤Servicile sunt: Oral+Normal+Anal= Oralu se poate neprotejat în funcție de igiena-Oralu cât de deep pot sa îl fac! ( Fin:Orală,Corporală,Facială)Analu va fi doar la oră-Protejat🙂(Analu va fi in fuctie de marimea creionului si dupa alegerea mea🙄â¤)vam anuntat inainte ca sa nu mai am problemute dupa o indecizie🥰😘😘â¤Uro:Activ-pasiv🙂Fk-doar la alegerea mea!Duș ÃŽnpreuna🤪Sex în duș ðŸ˜Masaj de relaxare😉Anal-200 hOral+Normal=150 hOral+Normal =70 fin🙂😉🤪🤪🥰â¤Programul de astazi va fii in fuctie de voi😘😘 , dar de început e de laOra 12:00 🥰 si cu final in fuctie de vizitatori si vizitele voastre😘😘😘😘Și pentru poze am sa va aștept cu mesaje pe wapp! Va aștept pentru programari🥰⤠Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Ooo Adell o dăm în engleza acum 😂😂😂 Putine cuvintele acolo 😂 din ce mai stiu si eu 😂⤠Link spre comentariu
raluka88 Reputație: 1 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Opaa esti online, deci nu te futi..sau scrii cu puta in gura Link spre comentariu
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Opaa esti online, deci nu te futi..sau scrii cu puta in gura Bai Raluko veziti de treaba ta și nu îmi mai comenta mie aiurea! Te doare pe tine capu când stau eu online? Veziti de ale tale te rog eu! 😉 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum