robomobo Reputație: 1 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 17, 2020 Buna.Scuze, dar care este numarul actual de tel.?
ema1998 Reputație: 25 Postat Septembrie 17, 2020 Autor Postat Septembrie 17, 2020 Buna.Scuze, dar care este numarul actual de tel.?0754661746
dani2dani75 Reputație: 54 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Buna,maine(duminică) lucrezi Ema?
ema1998 Reputație: 25 Postat Septembrie 19, 2020 Autor Postat Septembrie 19, 2020 Buna,maine(duminică) lucrezi Ema? Da lucrez! Te aștept. ❤
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat Septembrie 19, 2020 â¤È˜lapii aia fac toata poza😂
ema1998 Reputație: 25 Postat Septembrie 19, 2020 Autor Postat Septembrie 19, 2020 Șlapii aia fac toata pozaDaaâ¤â¤ðŸ˜†ðŸ˜„😄😄😄😄
ora.2 Reputație: 173 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 19, 2020 ❤frumos fundulet
ema1998 Reputație: 25 Postat Septembrie 20, 2020 Autor Postat Septembrie 20, 2020 Bună dragilor! ❤ DISPONIBILĂ pentru programari ! ❤ Va doresc o duminica frumoasa! ❤
ralcuca Reputație: 29 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Erotici slapii aia. Si sa fi nefutut de o viata (cum e Idiotul Maxim), ti se ofileste pe loc.Intra-devar doi in unul, bine zici. Un singur prost, tu, care dovedeste repetat, in postiungul de mai sus din pacate nu _doar_ de doua ori, cat e de oligofren. Dar luam doar doua exemple, sa respectam ce ai scris, dar mai ales pt. a nu te depasi, ca esti cam limitat.Deci, Idioticus, singurul care se tot faleste cum si cat fute, esti tu. Chiar nimeni altcineva. Bineinteles, se faleste doar cel care fute doar cu gura. Poate asta a inteles Badboy gresit, de aceea tot iti da muie.Apoi a doua, e chiar hazlie (dar orice prost e hazliu pana devine iritant, tu desigur ai trecut chiar si peste punctul asta, esti postiritant). Te-a depasit o propozitie simpla. (Cum ziceam, esti limitat, a fost greu sa intelegi mai putin de 7-8 cuvinte insirate.) Ma acuzi ca mie mi-e frica, pe cand eu vorbeam de tine. Pai bai, prostea, cine pula mea se vaicarea (apropo si cu vaicaritul) ca ce s-ar mai duce el sa futa moldovencele dar ii se tot intreba daca oare nu e prea mare riscul de Covid. Nu erai tu, desigur, era cealalta personalitate a ta, pana la urma sunteti inchisi amandoi in acceasi camera pe Marinescu.
ageofempire Reputație: 11 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 :laugh2Eu am fost pina acum de patru ori la domnisoara,si nu papucii i-am remarcat,dar noh,fiecare cu interesele si gusturile lui.O noapte faina tuturor!
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat Septembrie 21, 2020 Erotici slapii aia. Si sa fi nefutut de o viata (cum e Idiotul Maxim), ti se ofileste pe loc. Intra-devar doi in unul, bine zici. Un singur prost, tu, care dovedeste repetat, in postiungul de mai sus din pacate nu _doar_ de doua ori, cat e de oligofren. Dar luam doar doua exemple, sa respectam ce ai scris, dar mai ales pt. a nu te depasi, ca esti cam limitat.Deci, Idioticus, singurul care se tot faleste cum si cat fute, esti tu. Chiar nimeni altcineva. Bineinteles, se faleste doar cel care fute doar cu gura. Poate asta a inteles Badboy gresit, de aceea tot iti da muie.Apoi a doua, e chiar hazlie (dar orice prost e hazliu pana devine iritant, tu desigur ai trecut chiar si peste punctul asta, esti postiritant). Te-a depasit o propozitie simpla. (Cum ziceam, esti limitat, a fost greu sa intelegi mai putin de 7-8 cuvinte insirate.) Ma acuzi ca mie mi-e frica, pe cand eu vorbeam de tine. Pai bai, prostea, cine pula mea se vaicarea (apropo si cu vaicaritul) ca ce s-ar mai duce el sa futa moldovencele dar ii se tot intreba daca oare nu e prea mare riscul de Covid. Nu erai tu, desigur, era cealalta personalitate a ta, pana la urma sunteti inchisi amandoi in acceasi camera pe Marinescu.Bai pamflet, flocosule, chiparosule, gay-ule, aa stai ca ne-am dat seama=)) eram ironic in propozitia de mai sus mancami-ai pl umpluta cu gura lui ema:)) poza e ok, subliniam ca slapii o strica, dar tu la ce prost esti ce pot sa-ti cer decat bilet de intrare langa marinescu un pic mai sus pe stanga la spital:)))
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 21, 2020 :)) prostu' pulii. esti in confuzie totala ba pizda proasta. NICIODATA nu m-am plans de covid ba muiane:)). spre stiinta ta am futut curve si in martie si in aprilie si in mai. stii tu ce e aia futut? ba prostu pulii tu ai futut pe Calea Turzi implantat in cacat acum 10 ani . Dar sarind peste acest aspect arhicunoscut eu te provoc sa arati aia cu 'covidul' . Si ba koae, nu ai zis nimic de preturi. te-n plm de prostu' pulii. ai inceput sa uiti.p.s. badboy labache, tie muie in toate postarile mele:))))))))). se stie.Erotici slapii aia. Si sa fi nefutut de o viata (cum e Idiotul Maxim), ti se ofileste pe loc.Intra-devar doi in unul, bine zici. Un singur prost, tu, care dovedeste repetat, in postiungul de mai sus din pacate nu _doar_ de doua ori, cat e de oligofren. Dar luam doar doua exemple, sa respectam ce ai scris, dar mai ales pt. a nu te depasi, ca esti cam limitat.Deci, Idioticus, singurul care se tot faleste cum si cat fute, esti tu. Chiar nimeni altcineva. Bineinteles, se faleste doar cel care fute doar cu gura. Poate asta a inteles Badboy gresit, de aceea tot iti da muie.Apoi a doua, e chiar hazlie (dar orice prost e hazliu pana devine iritant, tu desigur ai trecut chiar si peste punctul asta, esti postiritant). Te-a depasit o propozitie simpla. (Cum ziceam, esti limitat, a fost greu sa intelegi mai putin de 7-8 cuvinte insirate.) Ma acuzi ca mie mi-e frica, pe cand eu vorbeam de tine. Pai bai, prostea, cine pula mea se vaicarea (apropo si cu vaicaritul) ca ce s-ar mai duce el sa futa moldovencele dar ii se tot intreba daca oare nu e prea mare riscul de Covid. Nu erai tu, desigur, era cealalta personalitate a ta, pana la urma sunteti inchisi amandoi in acceasi camera pe Marinescu.
maximusm84 Reputație: 87 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Oras:PizdeiaLand-tara fara baieti rai si prosti :) Postat Septembrie 21, 2020 :)) prostu' pulii. esti in confuzie totala ba pizda proasta. NICIODATA nu m-am plans de covid ba muiane:)). spre stiinta ta am futut curve si in martie si in aprilie si in mai. stii tu ce e aia futut? ba prostu pulii tu ai futut pe Calea Turzi implantat in cacat acum 10 ani . Dar sarind peste acest aspect arhicunoscut eu te provoc sa arati aia cu 'covidul' . Si ba koae, nu ai zis nimic de preturi. te-n plm de prostu' pulii. ai inceput sa uiti.p.s. badboy labache, tie muie in toate postarile mele:))))))))). se stie.Erotici slapii aia. Si sa fi nefutut de o viata (cum e Idiotul Maxim), ti se ofileste pe loc.Intra-devar doi in unul, bine zici. Un singur prost, tu, care dovedeste repetat, in postiungul de mai sus din pacate nu _doar_ de doua ori, cat e de oligofren. Dar luam doar doua exemple, sa respectam ce ai scris, dar mai ales pt. a nu te depasi, ca esti cam limitat.Deci, Idioticus, singurul care se tot faleste cum si cat fute, esti tu. Chiar nimeni altcineva. Bineinteles, se faleste doar cel care fute doar cu gura. Poate asta a inteles Badboy gresit, de aceea tot iti da muie.Apoi a doua, e chiar hazlie (dar orice prost e hazliu pana devine iritant, tu desigur ai trecut chiar si peste punctul asta, esti postiritant). Te-a depasit o propozitie simpla. (Cum ziceam, esti limitat, a fost greu sa intelegi mai putin de 7-8 cuvinte insirate.) Ma acuzi ca mie mi-e frica, pe cand eu vorbeam de tine. Pai bai, prostea, cine pula mea se vaicarea (apropo si cu vaicaritul) ca ce s-ar mai duce el sa futa moldovencele dar ii se tot intreba daca oare nu e prea mare riscul de Covid. Nu erai tu, desigur, era cealalta personalitate a ta, pana la urma sunteti inchisi amandoi in acceasi camera pe Marinescu.
ema1998 Reputație: 25 Postat Septembrie 21, 2020 Autor Postat Septembrie 21, 2020 Bună dragilor! ❤ DISPONIBILĂ. ❤
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat Septembrie 21, 2020 :)) prostu' pulii. esti in confuzie totala ba pizda proasta. NICIODATA nu m-am plans de covid ba muiane:)). spre stiinta ta am futut curve si in martie si in aprilie si in mai. stii tu ce e aia futut? ba prostu pulii tu ai futut pe Calea Turzi implantat in cacat acum 10 ani . Dar sarind peste acest aspect arhicunoscut eu te provoc sa arati aia cu 'covidul' . Si ba koae, nu ai zis nimic de preturi. te-n plm de prostu' pulii. ai inceput sa uiti.p.s. badboy labache, tie muie in toate postarile mele:))))))))). se stie.Tu iei muie si fara sa anunt, asta ca sa o sti sclav:)))))))
ema1998 Reputație: 25 Postat Septembrie 22, 2020 Autor Postat Septembrie 22, 2020 Bună dragilor.❤ Maine va fii ultima zi în orasu vostru! ❤ Disponibila pentru programari de la 10:00 LA 23:00 ❤ O seara frumoasa ❤
between69 Reputație: 182 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 22, 2020 Bună dragilor.❤ Maine va fii ultima zi în orasu vostru! ❤ Disponibila pentru programari de la 10:00 LA 23:00 ❤ O seara frumoasa ❤ Unde ai locatia Ema? :)
ema1998 Reputație: 25 Postat Septembrie 23, 2020 Autor Postat Septembrie 23, 2020 Alexandru vaida voievod 59 . Unde ai locatia Ema? :)
dani2dani75 Reputație: 54 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 Mai ești și mâine Ema?
rtoto034 Reputație: 284 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:pe somes Oras:pe somes Postat Septembrie 24, 2020 Vizitat frumoasa olteanca ieri noapte …ultimul client inainte de vacanta ei...poate asta explica partial nota la gfeLocatie …..10…am zabovit un pic pana am gasit intrareaContact: whazzap…Aspect : 9-9.5La fatza + sanii 10 plin...pacat ca nu face FK ….se stie insa dejade la buric in jos 8-8.5 (on the soft side) ON: ….8 Pot sa l descriu ca extrem de eficient ….rapid, printre cele mai rapide primite, fata insa stie ce face, targetul e sa provoace finalizarea (lipsit de senzualitate insa), fara dinti (asta I bine)….NP ...…..sincer a fost cea mai funny experienta a mea. M a excitat de numai la oral, de obicei merg exclusiv pt asta, pot sa ma controlez sa rezist 7-8 minute. Ritmul fetei insa m ar fi terminat in 3-4 minute asa ca am facut decizia sa cer si NP. Fata s a aplecat la noptiera si a pus crema de derdelush si a luat prezul si mi l a montat. Problema e ca, trecand in pat, si prezentandu mi pasarica(ce sa zic cam faina), am gandit rapid cu capul de jos, am vrut neaparat sa o gust, m am napustit ca turbat cu nasul in savarina geluita(uitand ca I geluita) in timp ce fata striga de numa’ “vezi ca sunt cu gel , vezi ca sunt cu gel)incercand sa mi impinga capul. Too late, luasem deja un scoop bun din pasarica cu imbunatatiri . Va recomand dragi prieteni, n o faceti, nici macar de curiozitate, e rece, lipicios, gust mega nasol, tot cheful mi l a taiat….HJ… 10 absolut….alaturi de colega de pacatuiala cu acelasi nume de scena, consider ca e cel mai bun HJ primit ever. Super smecherutza, cand a simtit sa mi vine schimba ritmul, se opreste sa n o stropesti, mi a facut asta de 2 ori...nimic de zis, extrem de placut , pana cand mi am dat drumul pe sanul drept. Am incercat sa preiau controlul sa l stropesc si pe cel stang, rezultatul a fost ca am patat patul(eram ultimul pe seara aia asa ca nu m a injurat nimeni decat fata cred) . IGIENA=10+ Atitudine :: GFE 7 are de munca consider eu, insa cred ca a fost si problema ca dimineatza urmatoare(azi adica) pleca inspre Oltenia si I era dor de casa, iar eu am fost ultimul client cum am precizat.De cand am intrat in camera de zi, pana la intrarea in dormitor, fata a fost pe telefon. Raspunsuri evazive la intrebari, raspunde insa politicos, chestia este ca ti transmite sentimentul ca “esti aici sa fwuti nu sa povestesti” .Am incercat sa dezvolt 1-2 subiecte, no chance insa. Sub nici o forma nu te grabeste, insa simti evident ca nu I acolo cu clientul….Cand intra in camera pacatelor , intra fara telefon, si se transforma in “lady on a mission”….ce I fain e ca e tare pe tehnic (ca toate care au lucrat afara pe cursa lunga), si simte corpul clientului.Cadou 150ron 20-25min Dtd.De revenit: ...eu probabil am sa revin, de bifat e un must zic eu !! Ciocane tari si NE VEDEM LA VOT DRAGI PRIETENI !!! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum