Jump to content

anymatoru_

Serious Contributor
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

214 Reputatie Excelenta

1 Follower

About anymatoru_

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Cluj

Recent Profile Visitors

1,130 profile views
 1. La 300 RON / fin ar trebui să ieși în patru labe de la ea și să nu-ți mai trebuiască pizdă vreo două - trei zile. Și eu prefer calitatea în detrimentul cantității dar să crești tariful de la 200 la 300 doar că ai schimbat orașul și să nu oferi oferi nimic în plus, e cam mult. Fiecare face cum dorește, suntem liberi să ne exprimăm părerile.
 2. În Cluj mai revii? Sunteți de toată minunea, nici nu a ajuns fata în Cluj că deja săriți cu în Timișoara când vii? La Iași? La Întorsura Buzăului?
 3. Salut. Bani frumoși se pot câștiga și în România, nu trebuie neapărat să mergi prin țări străine, bani cât să duci o viață decentă, fără griji, sau mai bine, depinde de timpul și motivația ta. Indiferent de domeniu, dacă ești bun, lumea plătește, îți selectezi clientela. Tu singur îți poți face viata mai ușoară, mai plăcută, să o trăiești cum dorești, chiar și în România, cu toate mizeriile de aici. Baftă!
 4. Ți-o tulburat apele? Sau care e problema? Tipa e foarte ok. Baftă!
 5. Vezi'ti de treaba :)))) Petrișor :))) e praf în ochi pe lângă cei care controlează piața din Cluj. Până și Șarpele e cu câteva clase peste el.
 6. Parcă ieri eram cu cheia la gât :))) așa zboară timpul :)). Mă gândesc ca în contextul pandemiei pentru a evita contactul direct, antreprenorii se gândesc la tot felul de variante, cunosc un caz la o pensiune, unde se gândea să introducă accesul printr-o aplicație, nu știu dacă a și implementat.
 7. Ok, pui apartamentul pe booking și cheile cine ți le dă? Pui matura în ușă? Sau cheile sub prag? date personale tot trebuie să le dai. Eventual poți apela la agenții de turism care au apartamente în regim hotelier și acolo nu te vei întâlni cu proprietarul ci cu agentul. Știu ce dorești tu, dar nu cred că vei găsi
 8. Salut, tu i-ai închiria la cineva locația fără să îl vezi?
 9. Bună, intrati și împreună?
 10. Salut. Papanași buni găsești și la Hanul Dacilor, multe restaurante sunt închise în Cluj, altfel ți-aș fi recomandat Maimuța Plangatoare sau Livada pentru papanași. Hoteluri cu piscină interioară DubleTree by Hilton și Ramada parcă au, sună și întreabă dacă sunt deschise. La capitolul masaj, nu știu, nu am încercat, dacă e vreo bunaciune, trebuie să mă lege bine :)))) altfel o mănânc cu fulgi cu tot :))))
 11. Nici topul nu mai e cea fost, acolo trebuie să fie spuma, dar nu prea mai avem lapte, ardem gazul degeaba
 12. Te salut! Care arată precum Lorena, nu cred că sunt, poate cu circuit închis, sau poate am îmbătrânit și mi-a scăpat vreuna :))). Ziceam mai sus, din ce am vizitat eu, doar Briana ar fi în aceasta categorie care e activa acum în Cluj sau Paula dacă mai revine. Nu mă refer la servicii, ci la aspect. Gusturile nu se discută, pentru cei care caută tipe porno, e un must have. E cu o clasă mai jos de Pantera, ca idee. Cum a fost Ingrid prin 2017, care era prietena cu Ines, sau blonda care a venit cu Alexa26 în 2019, îmi scăpa numele, ce am intrat la show lesby. Bine, cea mai bună comparație a
 13. Te salut, care alternative? Am mutat discuția aici, să nu vorbim de alte fete pe acest topic. Mersi
 14. Preluat de pe topicul Lorena Te salut, care alternative? Mă refer în primul rând la aspect, singura care îmi vine în minte și care e acum disponibilă în Cluj ar fi Briana, care ar fi în aceeași categorie cu mențiunea că Briana face și FK, cel puțin făcea. Ar mai fi Paula, dar ea nu e în Cluj, ar mai fi Sabrina de la Brașov.
×
×
 • Create New...