Sari la conținut

Sex anal

Postări Recomandate

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

Multumesc frumos, Giorge!

:)

Inca nu sunt pregatita, si nici pe alesul inimii nu l-am gasit :)

Lasa..promit ca ma vei intalni in curand :D

:*

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Cel mai bine a explicat loverboy_oradea, asa se face initierea. Nu are cum sa doara, daca totul se face incet, treptat, si in mediu tot timpul lubrifiat.

• Oras:Up in the air
  • Oras:Up in the air
Postat

Sunt de acord cu cei de mai sus: totul e sa o iei incet, pas cu pas. Acum cativa ani gagica mea nu voia sa auda de sex anal iar eu aveam o curiozitate. Mai intai s-a invatat cu o limba pe acolo, pe urma cu un varf de deget. Dupa ceva vreme am incercat si cu doua, cu un dildo mic si intr-un final a intrat si juniorul. Well, cu rabdare am ajuns ca sexul anal sa fie ceva uzual si sa aiba orgasme foarte intense doar prin stimulare anala. Se pare ca e fun si pentru fata :)

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Si sa fii nitelcutz beata..

Pe langa lube etc. 

Ar putea chiar sa-ti placa...

SOZ!

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Exodus 20:17

Thou shalt not covet thy neighbour's house, thou shalt not covet thy neighbour's wife, nor his manservant, nor his maidservant, nor his ox, nor his ass, nor any thing that is thy neighbour's.

Pisicuts, tu trebuie sa fii tare religios de pui femeile pe aceeasi treapta cu boii si magarii.

Fetelor tineti minte "porunca" asta daca sunteti bisericoase. Nu suntem noi lipsiti de respect, Dumnezeu va vrea langa boi si magari...noi doar ii urmam instructiunile ;)

Misterioase sunt caile lui  :pope  :pope  :pope  :pope

• Oras:n/a
Postat

ontopic:

Până să experimentezi sexul anal, ar trebui să îți înveți anusul să se relaxeze, și să accepte diferite obiecte în el. Fiziologic, anusul nu a fost conceput ca o intrare, ci ca o ieșire. Dacă nu este învățat să fie relaxat, orice ai băga pe acolo, va fi „expulzat” de muschii care asta sunt învățați să facă, să dea afară.

Experimentează singură ! Cumpără o jucărie pentru anal play, lubrifiant, și obișnuiește-te cu senzația de a avea ceva în anus, cât de mic. fără să-l dai afară, fără să contracți mușchii. După ce reușești, încearcă cu jucării mai mari, și de abia după aceea gândește-te la sex anal !

Una este penetrarea anală, alta sexul anal ! Chiar dacă „intră” penisul în anus, nu poți să spui că ai făcut sex anal, ci doar penetrare anală. E ca și cum ai spune că dacă a intrat penisul în vagin, gata ... e sex !

NU te grăbi, și să NU bei înainte ! Dacă ești amețită, organismul va fi amorțit, iar eventualele semnale pe care le va trimite anusul tău către creier vor fi estompate. Te poți trezi după cu fisuri anale, și nu e recomandat ! Stimulul de durerea îți va spune dacă e prea mult, dacă se întâmplă ceva „rău” prin zonă, dacă trebuie să modifici ceva, sau încă nu e pregătit organismul. Dacă nu simți durerea pentru că ești beată, iar a doua zi, când te vei duce la baie și o să fie sânge pe scaun, să nu te miri de unde e ...

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

ontopic:

Până să experimentezi sexul anal, ar trebui să îți înveți anusul să se relaxeze, și să accepte diferite obiecte în el. Fiziologic, anusul nu a fost conceput ca o intrare, ci ca o ieșire. Dacă nu este învățat să fie relaxat, orice ai băga pe acolo, va fi „expulzat” de muschii care asta sunt învățați să facă, să dea afară.

Experimentează singură ! Cumpără o jucărie pentru anal play, lubrifiant, și obișnuiește-te cu senzația de a avea ceva în anus, cât de mic. fără să-l dai afară, fără să contracți mușchii. După ce reușești, încearcă cu jucării mai mari, și de abia după aceea gândește-te la sex anal !

Una este penetrarea anală, alta sexul anal ! Chiar dacă „intră” penisul în anus, nu poți să spui că ai făcut sex anal, ci doar penetrare anală. E ca și cum ai spune că dacă a intrat penisul în vagin, gata ... e sex !

NU te grăbi, și să NU bei înainte ! Dacă ești amețită, organismul va fi amorțit, iar eventualele semnale pe care le va trimite anusul tău către creier vor fi estompate. Te poți trezi după cu fisuri anale, și nu e recomandat ! Stimulul de durerea îți va spune dacă e prea mult, dacă se întâmplă ceva „rău” prin zonă, dacă trebuie să modifici ceva, sau încă nu e pregătit organismul. Dacă nu simți durerea pentru că ești beată, iar a doua zi, când te vei duce la baie și o să fie sânge pe scaun, să nu te miri de unde e ...

Multumesc frumos! Asta am vrut sa stiu de cand am deschis topicul asta!

Multumesc!

• Like 2
Postat

Cu plăcere !

P.S: acum am înțeles și ce era cu PM-ul ...

P.S.S:

Atenție de asemenea cum începi penetrarea. Să nu forțezi deloc, ci doar să aplici presiune ( cu buricul degetului, nu cu vârful, la început ). Iar când vezi că se contractă mușchii și nu mai intră, astepți să se relaxeze anusul, iar atunci degetul va înainta mai departe. De fapt, mai bine spus, anusul se va mula pe deget. Atenție ( dacă folosești degetul la început ) să nu ai unghii, să nu ai colțuri, deoarece acestea pot să provoace leziuni. Ideal este să folosești o jucărie din silicon, ce se găsește la orice sex-shop, iar ca și lubrifiant - lubrifianții pe bază de apă, speciali pentru jocul anal (am testat Aquaglide anal și e ok).

Nu folosii lubrifianți marca Durex ! Dacă o să cauți pe net, sunt și lubrifianți care „calmează” mucoasa, sau diferite spray-uri care pot să ajute. Poți să le încerci, să vezi dacă te ajută, dar trebuie să fii tot timpul precaută și să fii atentă la ce semnale primești ..

Postat

Multumesc frumos! Asta am vrut sa stiu de cand am deschis topicul asta!

Multumesc!

Si eu ce PM am scris aici? Aveai nevoie si de o schita? 

In cazul asta, daca nu merge metoda soft, da anunt in AT "Sex total 40 lei", bea 2-3 sticle de vin inainte si pana dimineata devii experta. 

Postat

Dragă Laura,

M-am gândit să-ți mai vin în ajutor, cu o mică listă de cumpărături.

1. Bile anale. Acestea se introduc în anus, una câte una, până la dimensiunea maximă, cât reziști.

2. Butt plug - odată ce este introdus, nu se mai scoate (o perioadă). Rămâne acolo ca să dilate mușchii.

3. Lubrifiant anal pe bază de apă ( NU Durex).

4. Irigator intim ( pentru clismă )

Fii atentă la igienă. Să nu introduci jucăriile anale în vagin, fără o spălare prealabilă. Nici măcar degetul să nu-l folosești în ambele ipostaze (anal și vaginal). Poți să faci o infecție urinară de toată frumusețea, cât și alte bacterii pot să înflorească în vagin.

Succes !

P.S: după ce reușești singură, îți mai povestesc și despre poziția optimă în care poți încerca cu partenerul penetrarea anală (cu penisul). Pe la spate e cea mai dureroasă. Există alte posibilități, care o să te ajute la început.

• Oras:CORNU
Postat

Sfaturi,sfaturi si iar sfaturi,pertinente dealtfel,dar nu s-a gasit nici un user sa-i spuna acestei fete ca o sa faca treaba mare ca pe mana si din cand in cand imprastiat?:))ntz,ntz,ntz,cata incercare de inducere in eroare:))

Laura,nu-l scapasi inca?Sa ne tii la curent,rogu-te frumos!

Postat

Buna!

N-am facut, si n-am de gand...am vrut sa fac in trecut cu un barbat care l-am cunoscut aici... pe forum, dar el a evitat sa ne mai intalnim de cand a aflat ca m-am indragostit de el, acum n-as mai vrea eu ;) prea tarziu :D

Multumesc pt sfaturi! :*

Postat

Rau ai facut Laura,da' rau de tot...il bagai,era bun bagat acum...off,cate piedici intampini si tu:)))

• Oras:EVERYWHERE
  • Oras:EVERYWHERE
Postat

Bine faci mei @Laurici ca oricum nu merita. Stii tu mai bine motivul.

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

draga Laura ....

incercarea moarte nare' cum spune un proverb,s-ar putea chiar sa iti faca placere,si ca sa parafrazez niste clasici in viata "Parazitii"

o mie de vorbe nu fac un ban
de ce sa nu intram si in cea mai mica ?
nu s-o face gaura in cer
....numai in fund
-zise cea mijlocie-
si cea mai mare inaintand cam cu indoiala...
se schimbase incat nu o mai cunosteai,
cand,la cur nu putea sa fie lucru curat
...   (Avort Verbal - lansat pe albumul "Categoria Grea"15 mai 2001)

http://x.fap.to/images/full/51/647/647607981.gif

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...