Sari la conținut

Alice 0724650491

Vizitator georgwe

Postări Recomandate

Vizitator georgwe
Reputație: 0
Postat
Sunt Alice, 21 de ani

Dristor (Racari). Bruneta plinuta cu forme, te astept in locatia mea pentru a te satisface cu un masaj total de relaxare si pentru a-ti indeplini orice fantezie, detalii telefonic,

Detalii suplimentare

DRISTOR

Citeste anuntul inainte de a suna!

Postat

Pfff duduia a activat si in colentina intr un bloc de pe langa  carrefour, am fost eu la ea dar nu am ramans, are dinti lipsa, multi de tot, si aia ramasi sunt galbeni ca ceara, horcaie cand respira,parca are ceva in plamani constant...nu stiu daca fumeaza sau doar nu se ingrijeste,ori are vreo boala, mai stii  ...eu n am ramas , pe atunci presta cu 50 de lei finalizarea si 100 ora...dar nu o recomand, la cata grija are de ea, nici macar o muie n as risca , e de etnie si da ,ea este in poze . 

• Telefon: 0742146905
  • Telefon: 0742146905
Postat

De la tigari nu horcai in halul ala, de la un TBC netratat corespunzator, ceva,ceva e acolo.

EVITATI

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sunt Alice, 21 de ani

Dristor (Racari). Bruneta plinuta cu forme, te astept in locatia mea pentru a te satisface cu un masaj total de relaxare si pentru a-ti indeplini orice fantezie, detalii telefonic,Detalii suplimentare

DRISTOR

Citeste anuntul inainte de a suna!

0724.650.491

Vezi ca are un topic deschis.... Fata este ok pt 60 tragerea
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...