nickname90 Reputație: 2926 Postat Mai 29, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 29, 2021 2 hours ago, disney02 said: Titulara acestui topic,merita toate cuvintele,de mai jos... Of,Clara,Clara...nu pot sa înțeleg,de ce,o d-soara,ca tine nu are recenzii,foarte multe recenzii,pozitive! Am ajuns,în sfârșit,sa ma bucur de serviciile acestei d-soare... Nu pot,sa compar,atitudinea,cei șapte ani de acasă,sau sase...😚,cu ceea ce s-a întâmplat,când am făcut vizita,mult așteptată,din partea mea,la aceasta fată... Am optat pt un nr,deoarece a fost prima data,când am beneficiat de serviciile acestei d-soare... Am fost întâmpinat,cu multa căldură,deși era dimineața,pt ele...ma refer,la faptul ca are o colega,nu doresc sa-i spun,numele,de scena,cred ca mulți o cunoaste-ti... Nu doresc,sa va povestesc,acțiunea,ve-ti trage concluzii din notele pe care le voi scrie,puțin mai jos...dar,pt mine,totul a fost,la superlativ! OP9-excelent,cu atenție,la vecini,soft,umed; NP10+-aici,foarte mare atenție,la priveliștea care vi se oferă...!!!!; GFE8,5-cum am mai scris,era dimineața,devreme,maxim ora 11...dar,toată stima pt faptul ca si-a cerut scuze,pt orice detaliu,care i s-a părut,ca nu era la locul lui... Eu,personal,nu m-am supărat,deoarece,RESPECT ceea,ce primesc! Concluzii: Sincer,pt mine este în TOP 2,ceea ce nu înțeleg,este faptul,ca nu este promovata,aici... Are tot ce-i trebuie: frumoasa,tânăra,deșteaptă și cel mai important,te RESPECTA! Oricine a-i fi! Înțeleg,face tot,protejat,dar nu este,de condamnat,aceasta atitudine...în vremurile,nașpa pe care l-e trăim,m-i se pare ceva NORMAL! Clara,draga,nu doresc altceva,decât,sa ai cât mai mare SUCCES,în tot ceea,ce faci,deoarece meriți,sa fii iubita,meriți sa faci bani,din ceea ce ti-ai propus și nu în ultimul rand,MERITI,deoarece ești deosebita!!! Fraților,nu promovez,pe nimeni,dar voi fi fericit,dacă aceasta fata,v-a lucra vreodată cu circuit închis,ma v-a accepta,în acel cerc,de distracții,sau de respect,sau de făcut bani,șamd. Eu,sincer,o RECOMAND,one hundred procent,because,rar găsești asa ceva...adevărul,e ca sunt la a doua tinerețe,dar am pretenții!😁😁 Pret:150ron: op/np,totul la superlativ! Clara,esti o dulceata! Te sărut,T! Daca nu ma insel o cheama Carla cel putin cand am fost eu la Ea asa mi sa prezentat🤭 Face si ON dar cand eram eu la Ea era extra 100 de ron la primul nr(eu am fost la ea 1 ora, la nr2 mi-a refuzat ON pe nu mai stiu ce motiv😒) dupa aia a scazut o la 50, acum nu stiu daca a scos-o de tot din meniu🤔 Eu cred ca nu e promovata aici din cauza asta si ca are cont dar intra odata pe an😔dar e rezidenta la Oradea, ma gandesc ca are si asa destuii clienti si nu are nevoie de forum😉 Tot ma gandeam sa o revizitez caci dupa cum ai zis e foarte draguta si frumoasa, cu un corp bestial😁🤤 si comportament exemplar (inafara de teapa cu ON nu am nimic sa ii reprosez) Dar tot apar noutati si fete cu preturi si servicii mai bune.. Si se pare ca nu numai eu ma gandesc asa de pe forum😔 1
disney02 Reputație: 665 Postat Mai 29, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 29, 2021 Acum 3 ore, nickname90 a spus: Daca nu ma insel o cheama Carla cel putin cand am fost eu la Ea asa mi sa prezentat🤭 Face si ON dar cand eram eu la Ea era extra 100 de ron la primul nr(eu am fost la ea 1 ora, la nr2 mi-a refuzat ON pe nu mai stiu ce motiv😒) dupa aia a scazut o la 50, acum nu stiu daca a scos-o de tot din meniu🤔 Eu cred ca nu e promovata aici din cauza asta si ca are cont dar intra odata pe an😔dar e rezidenta la Oradea, ma gandesc ca are si asa destuii clienti si nu are nevoie de forum😉 Tot ma gandeam sa o revizitez caci dupa cum ai zis e foarte draguta si frumoasa, cu un corp bestial😁🤤 si comportament exemplar (inafara de teapa cu ON nu am nimic sa ii reprosez) Dar tot apar noutati si fete cu preturi si servicii mai bune.. Si se pare ca nu numai eu ma gandesc asa de pe forum😔 Ai perfecta dreptate... Dar,sunt fete,care beneficiază de o super reclama,ma refer la forum,și când ajungi la ele,poate nu e chiar asa... Clara,asa m-i s-a prezentat și mie,e superba,are un corp de invidiat,dar multe fete care au reclama foarte bună,aici, au de învățat,de la ea! Pe mine personal,m-a impresionat simplitatea și naturalețea ei,pe tot parcursul întâlnirii. Da,e adevărat,nu are cele mai bune servicii,din punctul nostru de vedere,dar pe viitor,cred ca va tine cont,de ceea ce scriem,noi aici... Nu doresc,încă o data,specific,sa fac reclama,dar,cu riscul de a ma repeta,eu personal,am fost și sunt impresionat de aceasta d-soara. Cu stima,domnul T. 2
discret74 Reputație: 993 Postat Mai 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 30, 2021 este de muuuult timp pe la noi si constant, fara sa se plimbe (se vad anunturi pe publi24) poze frumoase si clar arata bine, nu am ajuns pe la ea pentru ca preturile nu mi se par clare, erau si destul de mari dar erau si multe platite suplimentar.... exagerand daca vreau sa zambeasca mai pune 50, daca vrei sa bagi si degetul inca 100 etc.. o postare clara cu preturi si servicii cred ca ar lumina situatia 3
Cobra007 Reputație: 2 Postat Iulie 7, 2021 Postat Iulie 7, 2021 Arata bine in poze domnisoara, si are o voce placuta la telefon. Am vrut sa o bifez recent. Am sunat, am facut programare. Ajuns in locatie am sunat la interfon, mi s-a deschis usa de la scara blocului dar am observat ca exista o camera video de supraveghere la parter, chiar in fata liftului, care te prinde din fata. In momentul acela am zis ca e prea mult si am renuntat. Aviz amatorilor! 2
disney02 Reputație: 665 Postat Iulie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 11, 2021 La 07.07.2021 la 9:28, Cobra007 a spus: Arata bine in poze domnisoara, si are o voce placuta la telefon. Am vrut sa o bifez recent. Am sunat, am facut programare. Ajuns in locatie am sunat la interfon, mi s-a deschis usa de la scara blocului dar am observat ca exista o camera video de supraveghere la parter, chiar in fata liftului, care te prinde din fata. In momentul acela am zis ca e prea mult si am renuntat. Aviz amatorilor! Carla,e o d-soara de nota 10! După prima vizita,nu ai cum sa renunti! Sincer,creează dependenta,în adevăratul sens,al cuvântului! O camera video,sau doua,poți sa le driblezi...
disney02 Reputație: 665 Postat August 22, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 22, 2021 La 20.01.2021 la 23:55, rechinii77 a spus: Carla,este o femeie,în adevăratul sens,al cuvântului! Am avut,privilegiul,de a o vizita,a doua oara! Ce pot,sa spun,de la faptul ca la prima întâlnire,am fost puțin reticent,dar nu am avut dreptate,deoarece,totul a fost,la superlativ,acum,la a doua vizita,am rămas,mai mult decât impresionat,de simplitatea,de naturalețea și acel 'vino-ncoa',pe care aceasta făptură le expune,când ești în prezenta ei. Maturitatea,de care da dovada,la cei 22 de ani,rar o întâlnești,la o femeie! Pe mine personal,m-a cucerit,dar nu doresc sa credeți,ca m-am îndrăgostit! Respect,ceea ce face cu viata ei,dar în același timp,am o unda de regret,deoarece,la gândirea pe care o are,ar avea foarte multe oportunități. Acțiunea,nu doresc sa o descriu,dar note,dau:10,pe linie! Recomand,cu mare sinceritate! Personal,voi reveni de fiecare data,când voi avea oportunitatea! Carla,you are The Best! Cu stima,domnul T!😘😘 3 1
nickname90 Reputație: 2926 Postat August 22, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 22, 2021 2 hours ago, disney02 said: Carla,este o femeie,în adevăratul sens,al cuvântului! Am avut,privilegiul,de a o vizita,a doua oara! Ce pot,sa spun,de la faptul ca la prima întâlnire,am fost puțin reticent,dar nu am avut dreptate,deoarece,totul a fost,la superlativ,acum,la a doua vizita,am rămas,mai mult decât impresionat,de simplitatea,de naturalețea și acel 'vino-ncoa',pe care aceasta făptură le expune,când ești în prezenta ei. Maturitatea,de care da dovada,la cei 22 de ani,rar o întâlnești,la o femeie! Pe mine personal,m-a cucerit,dar nu doresc sa credeți,ca m-am îndrăgostit! Respect,ceea ce face cu viata ei,dar în același timp,am o unda de regret,deoarece,la gândirea pe care o are,ar avea foarte multe oportunități. Acțiunea,nu doresc sa o descriu,dar note,dau:10,pe linie! Recomand,cu mare sinceritate! Personal,voi reveni de fiecare data,când voi avea oportunitatea! Carla,you are The Best! Cu stima,domnul T!😘😘 Preturile cum is? Mai percepe extra ptr ON? 2
disney02 Reputație: 665 Postat August 22, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 22, 2021 Acum 6 ore, nickname90 a spus: Preturile cum is? Mai percepe extra ptr ON? Am achitat 300/h
nickname90 Reputație: 2926 Postat August 22, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 22, 2021 14 minutes ago, disney02 said: Am achitat 300/h 300/h cu ON? 1
allo-da Reputație: 43 Postat August 23, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 23, 2021 Daca platesti extra 100 atunci face ON indiferent cat stai la ea! 1
nickname90 Reputație: 2926 Postat August 23, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 23, 2021 56 minutes ago, allo-da said: Daca platesti extra 100 atunci face ON indiferent cat stai la ea! Eu cand am fost la ea mi-a cerut extra 100 si mi-a facut ON doar la primul nr😒 1
allo-da Reputație: 43 Postat August 23, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 23, 2021 Daca stai 2 nr trebuie sa platesti 200 pentru ON 😂😂 1 1
nickname90 Reputație: 2926 Postat August 23, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 23, 2021 6 minutes ago, allo-da said: Daca stai 2 nr trebuie sa platesti 200 pentru ON 😂😂 Ii bine at😂😂😂 Deci e 500/h cu ON 😳, fara FK, CIM, COF, AP.. Etc E oficial cea mai scumpa din Oradea cu servicii de baza😂😂😂 Spor sa aveti la ea (prostul nu e care cere ci... 😐) 1
allo-da Reputație: 43 Postat August 23, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 23, 2021 Big business!!! 🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum