Nicky71 Reputație: 114 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Iunie 12, 2022 Ca sa fiu corect, redau mai jos, conversatia pe whatsapp eu "Am ajuns în fața blocului" 10:58 (mesaj receptionat, "double check") eu "De văzut ai văzut mesajul, ori mi-ai dat block, ori ai telefonul închis, cu toate că aveam programare făcută de aseară pentru ora 11. Aștept niște scuze" 11:07 (mesaj receptionat, "double check") ea "Buna. Mi sa stricat telefonul de muncă nu l-am mai putut deschise, am ffost de am luat alt telefon sj am bagggat cartela." 13:36 ea "Nu ti-am dat nici blocck nici nu am facut intentionat. Stiam ca am programare dar numarul tau era in telefonul de lucru si nnu stiam ccum sa dau de tine" 13:37 Personal nu imi suna a scuze, suna a justificare. Asa o fi, nu stau acum sa fac politie. Astea sunt faptele. Fiecare judeca singur.
antonia2019 Reputație: 30 Postat Iunie 13, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 13, 2022 1 la mâna nu stiu cum îți permiti sa vorbești despre serviciile mele in conditiile in care tu nici nu ai fost la mine , nu ma cunosti , nu sti absolut nimic despre mine. Îți dai cu parerea despre serviciile mele mediocre si despre ceea ce am învățat eu in Germania cand nici nu ma cunoști. Dute dragule la t....le cu care sunteti obisnuiti aici ca alea va fac de toate va ia si cu branza si cum ati fi. Despre preturile mele nu ai cum sa vorbesti tu sau sa comanzi pe corpul meu. Nu am obligat pe nimeni si nici nu am luat banii cu forta , cine a avut placerea sa vina la mine a facut-o si pana acum nu mi sa plans nimeni nici de servicii si nici de prețuri. Poate au fost sceptici la inceput sa dea atatia bani necunoscandu-ma dar la sfarsit nu lea parut rau. Si in al 2-lea rand subiectul principal pentru care ai scris tu dar ai scris doar ce te-a interesat pe tine sa dai tu bine aici dar nu adevarul. Intr-adevar ti-ai facut seara programare pentru a 2-a zi la ora 11 si nu am respectat-o dar nu ai scris si de ce ai spus ca ti-am scris sa ma scuz dar nu ce ti-am scris. Ti-am spus foarte clar ca mi sa stricat telefonul de munca caci am unul personal si unul de munca dar eu cand isi face cineva programare nu am anticipat ca mi se poate strica telefonul fix atunci si nu te-am sunat inapoi pentru ca m-am gandit ca poate esti insurat sau cine stie si sa nu deranjez dar ti-am trimis mesaj pe whatsapp unde am vazut ca mi-ai scris si ti-am spus ca imi pare rau ca te-am facut sa astepti degeaba dar nu mi-a mai functionat telefonul nu am reusit sa il aprind sub nici o forma , am fost cu el la service am rezolvat problema si cum am rezolvat problema ti-am trimis mesaj dar tu in loc sa intelegi ca suntem oameni si ni se poate intampla oricui ca doar sunt niste obiecte care se pot strica , te-ai apucat sa scri aici si colac peste pupaza sa iti dai cu parerea aiurea. Iti doresc mult succes la gasit ceva pe placut tau si sa inveti in viata sa fi mai bun , caci la aruncatul cu pietre si judecat fara sa cunoastem suntem primii. 1 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2022 Postat Iunie 13, 2022 Am vizitat si eu fata, programare pe WhatsApp respectata, locatia am gasito mai greu, cred ca am fost in toate locatile din Suceava dar pe a eii nu o gaseam, pîna la urma a avut fata rabdare si ne am vazut. Ce note sa i dau chiar nustiu, intradevar este o fată faina eu o ora nu m am saturat de ea. Actiunea nu o comentez oricum a fost o finalizare intr o oră. ON 8 Igienă10 GFE10 foarte faina fata. NP nustiu daca exista nota mai mare de 10, am futut multe dar ca ea nu prea am intîlnit adevarul ca am fututo si mult si tare😂 e singura ce nu vroiam sa termin si sa mai fut. Am futut multe dar cum mi a placut normal cu ea nu am intilnit, la NP merita 10. Antonia pina pleci cu siguranta de vre o 3 ori o sa te mai fut😇❤️faina fata esti.. Nu vreau sa ma i dau detalii de pret de pozitii de nimic, pot zice ca este o fata faina tare si frum si curata. e1188cddbcce73f721debc52d22dcd88.webp 32d6205175f2e804870d5db8a87df8be.webp
antonia2019 Reputație: 30 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 16, 2022 La 14.06.2022 la 1:42, marcus6 a spus: Am vizitat si eu fata, programare pe WhatsApp respectata, locatia am gasito mai greu, cred ca am fost in toate locatile din Suceava dar pe a eii nu o gaseam, pîna la urma a avut fata rabdare si ne am vazut. Ce note sa i dau chiar nustiu, intradevar este o fată faina eu o ora nu m am saturat de ea. Actiunea nu o comentez oricum a fost o finalizare intr o oră. ON 8 Igienă10 GFE10 foarte faina fata. NP nustiu daca exista nota mai mare de 10, am futut multe dar ca ea nu prea am intîlnit adevarul ca am fututo si mult si tare😂 e singura ce nu vroiam sa termin si sa mai fut. Am futut multe dar cum mi a placut normal cu ea nu am intilnit, la NP merita 10. Antonia pina pleci cu siguranta de vre o 3 ori o sa te mai fut😇❤️faina fata esti.. Nu vreau sa ma i dau detalii de pret de pozitii de nimic, pot zice ca este o fata faina tare si frum si curata. e1188cddbcce73f721debc52d22dcd88.webp 155 kB · 30 descărcări 32d6205175f2e804870d5db8a87df8be.webp 51 kB · 21 descărcări Mulțumesc pentru timpul acordat acestui comentariu si vorbelor frumoase. Scuze ca nu am răspuns până acum dar am fost libera 2 zile. Mă bucur că te-ai simțit bine si te mai aștept oricand dorești. Chiar dacă mi-am pierdut puțin rabdarea la inceput ca nu gaseai locația, m-am recules si ma bucur ca am facut asta pentru ca te-am putut cunoaste.Te pup 😘💋
ffsdnd Reputație: 7399 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 18, 2022 La 12.06.2022 la 22:46, Nicky71 a spus: Ca sa fiu corect, redau mai jos, conversatia pe whatsapp eu "Am ajuns în fața blocului" 10:58 (mesaj receptionat, "double check") eu "De văzut ai văzut mesajul, ori mi-ai dat block, ori ai telefonul închis, cu toate că aveam programare făcută de aseară pentru ora 11. Aștept niște scuze" 11:07 (mesaj receptionat, "double check") ea "Buna. Mi sa stricat telefonul de muncă nu l-am mai putut deschise, am ffost de am luat alt telefon sj am bagggat cartela." 13:36 ea "Nu ti-am dat nici blocck nici nu am facut intentionat. Stiam ca am programare dar numarul tau era in telefonul de lucru si nnu stiam ccum sa dau de tine" 13:37 Personal nu imi suna a scuze, suna a justificare. Asa o fi, nu stau acum sa fac politie. Astea sunt faptele. Fiecare judeca singur. Ultima oara cand ai facut chestia asta in SV....recte sa te plangi ca o fata ti-a dat flit, a sarit toata haita pe tine, ca pe un lup ranit. Sa iti fie rusinica....dupa ce ai recomandat-o pe Antonia prin IS, acum faci taraboi ca nu ti-ai primit intrearea VIP la Antonia. PS: Gheorghita....a-i recenzat toate formistele din SV...cu note bogate si ai omis nota din dreptul aspectului Anisiei, ca un galant....NU o sa insufletesti asa sectiunea Sucevei....
Accesdirect Reputație: 13 Postat Septembrie 20, 2023 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Septembrie 20, 2023 Te rog, anunță-ne când revii în Suceava!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum