daiana Reputație: 172 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 8, 2013 Buna dimineata tuturor, eu si cu colega mea Denisa ajungem in maxim 2 saptamani in Buc, as avea nevoie de niste indrumari, astept raspunsuri.....
samasug Reputație: 24 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2013 veniti la munca sau in excursie ?
foca92 Reputație: 6 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 8, 2013 Cu ce anume
rodrigo Reputație: 640 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2013 https://nimfomane.com/forum/topic/7598-daiana-0768309530-fost-0731621177/
guy fawkes Reputație: 872 Postat Octombrie 8, 2013 Postat Octombrie 8, 2013 Hi Daiana , we could organize a threesome at my place with you and your friend Denisa , contact me ! kiss
daiana Reputație: 172 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 8, 2013 pai venim la munca
taximetristul_007 Reputație: 249 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2013 Da-mi un nr. de tel in PM...stiti voi, noi taximetristii stim multe....
guy fawkes Reputație: 872 Postat Octombrie 8, 2013 Postat Octombrie 8, 2013 Send me a message on PM and I will contact you
plosk Reputație: 258 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2013 Daca aveti numarul fetei de ce nu sunati voi???????? WTF Pentru DAIANA - Postezi zona de lucru, serviciile si baietii veseli vor veni.Restul depinde de tine.
taximetristul_007 Reputație: 249 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2013 Daca aveti numarul fetei de ce nu sunati voi???????? WTF Pentru DAIANA - Postezi zona de lucru, serviciile si baietii veseli vor veni.Restul depinde de tine.Pentru ca vroiam sa vad daca te intrebi tu...WTF
plosk Reputație: 258 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2013 Daca nu citest cu amandoi ochii asta se intampla, intrebi ca prostu'
daiana Reputație: 172 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 8, 2013 mersi plosk asa voi face
loverel Reputație: 430 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Octombrie 8, 2013 mersi plosk asa voi facebine ai revenit in Romania, Daiana
gogu_p Reputație: 557 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2013 Ia uite o aroganta:: Fetele astea din provincie or cunoaste meserie?? Sa ma scuzati, am facut o gluma proasta....am convingerea ca stiu... Piata bucuresteanca este cea mai buna, hmmm??
Sexything Reputație: 11039 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Octombrie 9, 2013 Daiana,eu "calatorind" putintel si prin alte orase,iti pot oferi un sfat. Iti cauti apartament in regim hotelier,inchiriezi,anunti locatia si detaliile importante,iti deschizi topic aici la Orientare si dupa aceea primesti domnii. Mai simplu de atat nu se poate.Daca doresti informatii despre unde sa inchiriezi locatie,aici te pot indruma domnii. Trebuie sa specifici exact de ce ajutor ai nevoie. Sunt convinsa ca distinsii domnii din Capitala iti vor intinde o mana de ajutor. Succes!
gogu_p Reputație: 557 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2013 Ia uite o aroganta:: Fetele astea din provincie or cunoaste meserie?? Sa ma scuzati, am facut o gluma proasta....am convingerea ca stiu... Piata bucuresteanca este cea mai buna, hmmm?? Ia uite o aroganta:: Fetele astea din provincie or cunoaste meserie?? Sa ma scuzati, am facut o gluma proasta....am convingerea ca stiu... Piata bucuresteanca este cea mai buna, hmmm?? )....rusine sa-mi fie!!Vedeti daca am fost malitios,.... am scris gresit... . Bucuresteanca sa se citeasca bucuresteana
daiana Reputație: 172 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 9, 2013 da as avea nevoie de o singura informatie o zona ...si pe ce site-uri se bag anunturi. Si tu GOGULE stim ca numai de mistouri esti bun!!!
taximetristul_007 Reputație: 249 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2013 Zone:B-dul Unirii,Mircea Voda,Mall-Vitan,Decebal,Nerva-Traian,Octavian Goga, cam astea ar fi zonele bune si la un pret decent. Si bineinteles centrul bucurestiului,dar aici gasiti mai greu si la preturi mult mai mari.Eu unul as zice sa incepeti in zonele astea si pe urma mai vedeti voi... Referitor la aici pe forum,si pe Anuntul Telefonic. BAFTA VA DORESC.
daiana Reputație: 172 Postat Octombrie 9, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 9, 2013 Va multumesc mult pentru ajutor, intr-o saptamana voi ajunge, va pupik si va doresc o seara placuta, n.buna.
Afriq Reputație: 1265 Postat Octombrie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2013 Ehhh... ce stiu taximetriștii Crucea de Piatra... S-a terminat sezonul la mare si migreaza fetitele... uraaaa!!!!
oly123 Reputație: 178 Postat Octombrie 10, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 10, 2013 Ehhh... ce stiu taximetriștii Crucea de Piatra... S-a terminat sezonul la mare si migreaza fetitele... uraaaa!!!! Le luam in spatiu.Le facem buletin de bucuresti. )))
gogu_p Reputație: 557 Postat Octombrie 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2013 da as avea nevoie de o singura informatie o zona ...si pe ce site-uri se bag anunturi. Si tu GOGULE stim ca numai de mistouri esti bun!!! da as avea nevoie de o singura informatie o zona ...si pe ce site-uri se bag anunturi. Si tu GOGULE stim ca numai de mistouri esti bun!!!Vai Daiana ce parere gresita ti-ai facut despre mine! Simtul umorului...iti lipseste? Eu sper ca nu...si ca a fost decat un impuls de moment.Iti doresc succes in Bucuresti!
daiana Reputație: 172 Postat Octombrie 15, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 15, 2013 dap nu am stiut sa ma exprim " esti mai glumet tu gogo_p"
predators Reputație: 35 Postat Octombrie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2013 pisicuta mica....lasa un nr de contact ca te caut de ceva vreme si niciuna nu seamana cu tine in anunturi
daiana Reputație: 172 Postat Octombrie 20, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 20, 2013 Buna seara, eu am inceput munca din seara asta ....... cine ma poate ajuta si pe mine sa-mi mute topicul ?
Postări Recomandate