Sari la conținut

Roxana 0743921317

Postări Recomandate

Postat

na belea...acum daca tot a aflat iubi ca ,,face,, sau ,,inca mai face,, oralul neprotejat si e cumatru cu toti curvarii de pe forum, e un lucru atat de rau? si el care credea ca banii se pot face si repede, si safe.....zic si eu asa, pe langa posibila varianta oferita de rechinu!

spor la futut....

• Membru Premium
  • Oras:Tenerife 😂😂
  • Oras:Tenerife 😂😂
Postat
Acum 4 ore, roxanapink a spus:

Buna,am revenit pentru câteva zile, sunt disponibila pana la ora 9.

Buna, poti face un update la servicii, tarife, zona locatiei?

• Like 2
  • Oras:Galati
Postat

Am ajuns si eu la d-ra , prima data ... Nu prea m-au convins recenziile anterioare ,dar azi mi-am facut curaj si m-am dus...cand mi-a deschis ușa am zis ca nu e adevarat 🤣 nu stiam unde sa ma uit mai întâi, la fața,  la sani , la fund, arata belea gagica ...oralul mi-a menționat că nu îl mai face decât protejat , fiind si prima dată la ea nu am insistat ...oral cu deep, ruperi de ritm,scuipat pe ea,   cu mâna are grija si de oo si nu mai stiu ca eram zăpăcit deja  de cap 🤣🤣 am rugat-o 😂 sa treaca deasupra  ca ma termina de la oral 😂... se misca belea , intens, gen tatuata 😁... tot amânam sa termin , am pus-o si capra, unde e bomba priveliștea si clar nu am mai rezistat prea mult... neașteptat de bună bruneta...locația curata , ok , baia la fel dotată cu tot ce trebuie  nota 8 , ea ca aspect i-as da 10 fara ezitare, e direct pe gustul meu,  dar am zis ca nu mai dau nota 10 la nimeni, deci 9 la aspect ... curata , tipla fata ,sânii  bomba,păsărica la fel...OP 8  datorita prezervativului, fără creca nu mai ajungeam la normal 🤣😂 si la normal tot 8 , e belea în pula , dar nu am testat prea multe poziții ... Gfe  7 , m-am simțit bine cu ea , nu am incercat sa o sărut, nush daca face ,în rest te lasa sa o atingi peste tot cum vrei... per total o experiență reușită cu ea...Nu sta prea mult in oras a spus, sper sa o mai prind pana pleaca... Spor!

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

din seria sacul cu amintiri recente, Roxana....pf, o my fucking...dsra asta, este creata in ciuda capului din pantaloni, efectiv....bruneta, ochii verzi, creola, carne tare, sanii gustosi, frumosi, tineri ca si posesoarea lor...varsta declarata 20 (daca nu ii are, oricum e acolo in zona, mai degraba minus 1 an decat plus 1)...pierzi instantaneu controlul si ramai in fata usii ca un mielusel la taiere...:)

locatie in zona parc viva....apartament cu o camera, curatenie impecabila...nu tu fire de par pe jos, nu hartii, servetele folosite, fum de tigara, resturi de mancare sau ma stiu eu ce...nota 9 pentru modul in care pastreaza curatenia ( inainte sa plec, a deschis geamul sa se aeriseasca in camera - bravo ei), desi, repet, nu e o locatie de lux...o chestie care creeaza putin disconfort poate fi mirosul din baie, dar aici nu e vina ei...cauza e instalatia de la chiuveta, wc, etc...

dsra....nota 10, fara drept de apel, comentarii...efectiv nu cred ca gasesti ceva care sa iti displaca, indiferent cat de ciufut esti....carne tare, fund bestial, sanii feciorelnici, efectiv..talie de viespe...si toate astea, in ciuda faptului ca mi.a spus ca nu face sala si uraste si sportul...

oral..protejat, exclusiv...nota 9...nota mare, desi a fost pro..de ce nota asta? ptr ca nu stiu frate ce si cum face, dar face al naibii de bine....n.am vazut ce anume, ca ma ocupam de piersicuta..:) ..frumos mirositoare, forma si gust pe placul meu...igiena 10 deci...de ce nu e 10 la oral?! pentru ca in majoritatea cazurilor in care oralul e protejat, intervin acele momente stanjenitoare de laba pana se scoala putin...pentru cele mai inspirate, o sarutare pe gat, corp, niste sani frecati de junior, fac momentul sa dispara mai repede...deci aici, roxana, poti imbunatati putin...si mai trb sa mai tii cont de ceva...felul in care arati, poate uneori, inhiba o anumita categorie de barbati...

sex normal, protejat desigur....inceput in LOT...privelistea e speachless...roxana stie sa se miste, stie joaca chiar foarte bine...nota 8 ptr LOT..de ce 8? ptr ca, viteza ptr mine, la inceput, a fost prea mare si iti da senzatia ca vrea ,,sa te faca sa termini,, ,ceva mecanic...recomandari? mai pe slow ca e mai de efect si cel mai important...putin eye contact nu strica...finalizat in doggy....nota 9 aici...contre, strans cearceaful in palme, si gemete...imi place sa cred ca au fost reale, daca nu au fost reale atunci au fost de mare efect...nu stiu daca imi e caracteristic doar mie, dar gemetele pe mine ma urca mai repede decat as vrea spre ultima suflare..:) ...hm...daca as sti ca au fost reale, as reveni in bratele roxanei imediat dupa ce termin recenzia....oricum, senzatia pentru mine a fost ca incepuse sa ii placa, vina e mea ca nu a durat mai mult..:))....deci, NOTA FINALA, 8,5...

Halat...150...multi ar spune ca e un tarif maricel si nu se merita, mai ales cu oral pro...fara cim...etc...sa spun eu, de ce cred eu ca se merita!....pai in primul rand, pentru ca roxana e BUNA MAR....deci...daca vrei sa futi o tipa dupa care majoritatea barbatilor intorc cu siguranta capul pe strada, atunci frate iti bagi p..a in ei de 150 ,te duci, ai ce iti aminti dupa aia, iar de bani, zici ca nu i.ai avut..simplu ca buna ziua....

gfe...desi pare putin mai rezervata, este sociabila...finuta, stie sa vorbeasca, stie sa te faca sa zambesti si sa vrei sa o smotocesti...nu te simti ca si cu iubi, esti mai degraba acel sugar daddy mandru...

concluzie?....de revenit sau nu?voi ce spuneti?!?!? oricand, cand o gasesti disponibila!!!...nu traim o mie de ani!!!

• Like 5
  • Inimioara 1
Postat

p.s...o dovada de bun simt la roxana, este faptul ca am lasat putin peste halatul stabilit...putin..a crezut ca am gresit eu, si a vrut sa mi.i dea inapoi! jos palaria!

• Like 1
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Postat

Eu nu mai sun, dupa recenziile astea pl o mai gasesti disponibila. 🤣🤣🤣 Vai de capu' meu🤣

• Like 4
Postat

:)) bro, poate sunt eu un narator innascut, dar nu am exagerat cu nimic...doi la mana, stii cum e, vizita in sine este o experienta personala, deci oricat ai incerca sa fii obiectiv, nu poti...trei la mana...150, ramane totusi 150! :) nici eu nu imi permit extravagante de genul asta zilnic... :))  din ce mi.a spus, e din bucuresti...cine o vrea, poate sa bata drumul.. :) eu sper sa mai revina, atat!

n.am pm ca te.as intreba ceva ce m.a uimit la una din recenziile tale pe un alt topic...

spor si ciocane tari!

• Like 1
Postat

si, KIT, daca ai sa citesti atent, ai sa vezi ca am mentionat si minusurile...care sper sa le imbunatateasca....

• Like 1
  • Oras:Galați
Postat
Acum 5 ore, menlake a spus:

:)) bro, poate sunt eu un narator innascut, dar nu am exagerat cu nimic...doi la mana, stii cum e, vizita in sine este o experienta personala, deci oricat ai incerca sa fii obiectiv, nu poti...trei la mana...150, ramane totusi 150! :) nici eu nu imi permit extravagante de genul asta zilnic... :))  din ce mi.a spus, e din bucuresti...cine o vrea, poate sa bata drumul.. :) eu sper sa mai revina, atat!

n.am pm ca te.as intreba ceva ce m.a uimit la una din recenziile tale pe un alt topic...

spor si ciocane tari!

Multumesc mult pentru pont o aștept la București

Postat

Chris lake,

Lasa minusurile ca tipa asta a invatat probabil ce trebuie sa ofere la 150 si acum isi merita banii.

Faza e ca e orice e peste nota 7.5 in galati, a devenit parfum. Si cu siguranta isi merita banii, nu ma indoiesc, dar cand are atatea recenzii pozitive, i se sufoca telefonul.

Mai ca as vrea in situatia asta sa dau mesaj si sa zic "vreau sa vin 100%, anunta-ma cand esti libera" si gata! Ca nu e sanatos sa-mi petrec viata cu telul la ureche, sunand si nu futand 🤣🤣🤣 dar niciuna nu rasp la mesaje 🤣 so good luck

Orice te-a uimit, negativ sau pozitiv, e total subiectiv, cu maximul de obiectivitate pe care-l pot avea. Dupa cum am zis in mai multe recenzii, am dat de o fata de care mi-a placut cum arata si am facut recenzie ok, lumea m-a condamnat ca sa le dau 100 ron inapoi, nu stiu, man, ori fumase ceva, ori nu fumase ceva🤣, eu am fost multumit de prima vizita pe care am avut-o la ea, parere subiectiva. Ca mai tarziu a devenit o prastie aia e, plm, nu va mai duceti unde recomand.

Eu imi descriu experienta, si ca sa mentionez, punctul meu de vedere e unul mai umil, aka, nu pun piciorul in prag la ele, daca ma fute la cap cu "hai sa incepem mai repede", nu stau sa ma cert, zic ok, si apare aici sa se vada. M-am afundat in detalii, dar pricepi tu.

• Like 3
Vizitator fytgl1
Reputație: 0
Postat

Roxana. Nu puteam sa lipsesc de la pomul laudat...mafiotilor...mergeati pe burta 😁 In sfarsit o tipa care m-a impresionat in mod placut, nu pot vorbi decat la superlativ la adresa ei...are tot ce ii trebuie, corpul este de milioane, daca stateam mai mult ma indragosteam...are niste ochi, un zambet cald, tineresc...te baga in “boale” fata asta. Frumoasa este, tanara este, are mult bun simt, eu m-am simtit ca si cum as fi fost cu iubita. Are anumite limite, dar consider ca este mai bine ca nu face FK, dar te saruta pe gat, corp...iar oralul este senzational (chiar daca este protejat) deep...o experienta de nota 10. La normal....cand o iei pe la spate...ce priveliste maiculita...i-am citit ce scrie pe glezna stanga, apoi continuarea pe cea dreapta...singurul regret este ca mai este ultima zi...dar poate mai revine, mi-a spus ca nu este sigura daca revine, pentru ca baietii de la Galati mai au de invatat bunele maniere. Ba baieti bagati-va mintile in cap si fiti domni...dar n-ai cu cine...multi marleti in orasul de la Dunare.

Note: 

Locatie: 9, apartamentul curat, modern...tavan smecher, prosop uscat, gel de dus. Nu mirosea a tigara, mare plus pentru asta.

Oral: 9. 
Normal: 9 Geme placut, contre.

GFE: 9, obtine o nota ridicata chiar si in lipsa FK-ului. Amabila, stie sa se faca placuta, te face sa te simti relaxat, in largul tau.

Cadou: se stie

Este clar de revenit, asa fata mai rar. Maine sper sa reeditez experienta.

Ciocane tari si cascaval la baietii care se respecta si respecta 😂

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
On 9/17/2021 at 5:48 PM, elprofesoare said:

nu

Nu e ea ? de unde stii ?dar de posesoarea anununtului de mai sus se stie ceva? pare bunaaaa ,dar nu m-as duce la risc! Ms

• Membru Premium
Postat
Acum 2 ore, wagabondu2290 a spus:

Nu are tatuaj pe picior;tatuajul cu text-ul.... 

Nu e roxanapink la numarul ala, profesoru are dreptate, la numerele alea raspunde alta roxanica... :D

• Like 4

• Telefon: 0843473808
  • Telefon: 0843473808
Postat
Acum 39 minute, rechinu00 a spus:

Nu e roxanapink la numarul ala, profesoru are dreptate, la numerele alea raspunde alta roxanica... :D

Bună rău Roxanapink..... 

• Like 1

Postat
La 16.10.2021 la 11:18, rechinu00 a spus:

Roxanapink in ultima vreme facea totul protejat eu am prins o pe la inceput cu oralul neprotejat....iar asta din anunt am sunat o si era dispusa sa faca si analul neprotejat...simai bn am spus pas

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...