Sari la conținut

‼️0758148296 ‼️ Alice 23 ❤

Postări Recomandate

• Telefon: 0758148296
  • Oras:Satu Mare
Postat
1 oră în urmă, Lelivree a spus:

Eh iata ca am reusit sa ne sincronizam 😅

Am fost si eu astazi pe la Alice ce pit sa spun e foarte simpatica, vorbeste mult si pusa pe glume.

A fost ok, dar nu stiu daca mai revin la ea sa vedem, poate mai primeste o sansa de marire a notelor. :))

Acum note:

OP.-8/9

NP-7

Aspect-8/9

Cam multe comentari din partea ei, nu imi place asa, nu ma atinge acolo.

Spor la futut!

Mulțumesc frumos pentru recenzie și pentru note și bineînțeles pentru vizită! ❤️ ce pot să zic în apărarea mea? Nimic, decât că îmi place să comentez 😈😂 nu mereu, dar ador uneori. Te pup o seară frumoasă.  Spor la sex 😘💋

Postat

O sa încerc și eu o recenzie  pentru Alice .

Programare făcută pe whatts  ,respectata de ambele părți ( chiar dacă am fost primul pe ieri, de abia se instalase ) .

Domnișoară frumușică ,curata ,parolista  și plăcută din punctul meu de vedere.

Locație D Stanca 

Apartament  ok

Timp plătit o ora = stat o ora

ON foarte bun ( soft și de durata) cu finalizarea cim  ,încercări de deep aproape reușite .

Data viitoare vreau sa încerc și NP ( acum a fost doar ON (2 fin )

Eu am rămas cu o impresie bună despre domnișoara și sper sa o mai vizitez dacă mai vine la Sb   ,curata ,simpatica, se mulează după tine ,per total nota 9 .

Mulțumesc Alice

• Like 5
  • Inimioara 2
Postat
Acum 4 minute, jaime a spus:

O sa încerc și eu o recenzie  pentru Alice .

Programare făcută pe whatts  ,respectata de ambele părți ( chiar dacă am fost primul pe ieri, de abia se instalase ) .

Domnișoară frumușică ,curata ,parolista  și plăcută din punctul meu de vedere.

Locație D Stanca 

Apartament  ok

Timp plătit o ora = stat o ora

ON foarte bun ( soft și de durata) cu finalizarea cim  ,încercări de deep aproape reușite .

Data viitoare vreau sa încerc și NP ( acum a fost doar ON (2 fin )

Eu am rămas cu o impresie bună despre domnișoara și sper sa o mai vizitez dacă mai vine la Sb   ,curata ,simpatica, se mulează după tine ,per total nota 9 .

Mulțumesc Alice

Mulțumesc frumos pentru recenzie și pentru vizită! Te mai aștept când revin 😘❤️ te puuup💋 o zi frumoasă 🤗❤️

Postat

Hello ❤️ Mai sunt disponibilă doar azi! Va pup💋😘

20220729_110136.jpg

• Inimioara 10
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat
Acum 10 ore, alice23 a spus:

Hello ❤️ Mai sunt disponibilă doar azi! Va pup💋😘

20220729_110136.jpg

Ai grijă de codiță Alice 😍😛😛😛😛

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Alba
  • Oras:Alba
Postat

Astăzi am fost și eu la Alice de dimineață după ce am vorbit cu ea pe wapp am făcut programare și am mers la ea chiar mi-a părut bine să o cunosc și mi-a făcut plăcere și sper să mai vi la Sibiu plus mă așteptat îmbrăcată in alb după puține glume mă chemat în dormitor la oral 10+++ și la normal este belea fundul este perfect numa bun de chinuit te pup și abea aștept să ne mai vedem.🥰🙈

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
Acum 10 ore, marius 97 a spus:

Astăzi am fost și eu la Alice de dimineață după ce am vorbit cu ea pe wapp am făcut programare și am mers la ea chiar mi-a părut bine să o cunosc și mi-a făcut plăcere și sper să mai vi la Sibiu plus mă așteptat îmbrăcată in alb după puține glume mă chemat în dormitor la oral 10+++ și la normal este belea fundul este perfect numa bun de chinuit te pup și abea aștept să ne mai vedem.🥰🙈

Mulțumesc frumos pentru recenzie și pentru vizită! Te aștept și data viitoare  ❤️ Te puuuup😘💋❤️ 

• Inimioara 1
Postat

Am ajuns si eu la ardealanca simpatica.

Chipul frumos cu o limba jucoasa care face toti bani, sanii un pic lasati dar nimic deranjant.

E o fata deschisa, vorbareata (la socilizarea) si cu un GFE destul de ridicat (DFK sustinut)

Punctul foarte ei este oralul cu CIM, se foloseste bine de limba, deep cat se poate si iti da senzatia ca ii place.

Sper sa vina cat mai des la Sibiu, oras frumos si modern.

• Like 4
  • Inimioara 2
  • Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

va dau dreptate. tot ieri am fost si eu la ea. dupa 8 ore de lucru si o ora 30 de minute pe drum am ajuns in sibiu. la ora programarii am ajuns la ea. frumusica la fata, sanii maricei, fundul pentru mine este punctul ei forte. nu prea am stat la socializare din cauza ca am stat doar 30 de minute si era si putin pe graba, dar nu a fost problema. dupa un dus scurt, a trecut la actiune cu un oral destul de bun,fara sa se ajute de mana, din pacate, nu da atentie si la vecini, dar a fost pe placul meu. dupa o prima runda de oral, ma intrebat daca sa faca oralul mai repede, am fost de acord, si aici sa descurcat binisor, am finalizat cim nu am mai dorit normal. dupa ce sa sters la gura mia spus ca nu descurca la oral mai rapid. dupa inca un dus, am plecat din proprie initiativa, nu inainte sa ii dau cadoul, de care nu a pomenit deloc, fiind si prima vizita. inainte de oral am mai primit si FK. pacat ca nui place 69 sau sa i se faca oral. are o piersicuta frumusica, ca ea, dar na, asta este decizia ei. per total, a fost o intalnire reusita. sper si eu sa vina mai des la sibiu si sa fie si in weekend disponibila, sa ma pot bucura de ea o ora intreaga.

• Like 5
  • Inimioara 1
Postat
La 16.07.2020 la 14:37, alice23 a spus:
La 16.07.2020 la 12:38, elpistolero a spus:

am si eu o nelamurire: la cluj ai zis initial tariful de 100 fin/250 ora, ca sa citesc si sa aflu din recenzii ca e de fapt 150 fin/ 250 ora. Acm, la Sibiu, vad ca e 150 fin/300 ora. Ce s a intamplat? ai mai adaugat cv extra, sau?

nu vreau sa intru in polemici, chiar avem nevoie de fete faine, ca e destul de slaba piata...

Inițial tariful de 100/fin includea doar normal si oral protejat!!! Mi se cerea oral-ul neprotejat, CIM, FK si am mărit la 150. Puteam să fac și eu cum fac alte persoane, 100/fin și sa încep cu extra oe fiecare în parte... am ales o varianta favorabilă pentru toată lumea. Pupici

Du te drakului de ofticat

• Minus 5
Postat
Acum 9 minute, angelmro a spus:

va dau dreptate. tot ieri am fost si eu la ea. dupa 8 ore de lucru si o ora 30 de minute pe drum am ajuns in sibiu. la ora programarii am ajuns la ea. frumusica la fata, sanii maricei, fundul pentru mine este punctul ei forte. nu prea am stat la socializare din cauza ca am stat doar 30 de minute si era si putin pe graba, dar nu a fost problema. dupa un dus scurt, a trecut la actiune cu un oral destul de bun,fara sa se ajute de mana, din pacate, nu da atentie si la vecini, dar a fost pe placul meu. dupa o prima runda de oral, ma intrebat daca sa faca oralul mai repede, am fost de acord, si aici sa descurcat binisor, am finalizat cim nu am mai dorit normal. dupa ce sa sters la gura mia spus ca nu descurca la oral mai rapid. dupa inca un dus, am plecat din proprie initiativa, nu inainte sa ii dau cadoul, de care nu a pomenit deloc, fiind si prima vizita. inainte de oral am mai primit si FK. pacat ca nui place 69 sau sa i se faca oral. are o piersicuta frumusica, ca ea, dar na, asta este decizia ei. per total, a fost o intalnire reusita. sper si eu sa vina mai des la sibiu si sa fie si in weekend disponibila, sa ma pot bucura de ea o ora intreaga.

CORTORAR CU MINUS 😅😅😅

• Minus 5
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Salutare colegilor ! Am vizitat-o si eu pe domnisoara Alice atat in Sibiu cat si in Satu Mare avea locatia undeva pe Mihai Viteazul la un bloc cu patru etaje in Satu Mare.A fost o partida de futai de vis oral frumos si atenta la dorintele mele. La normal la fel de pasional ca in Satu Mare s-a desfasurat futaiul,am incercat umeri craci hard unde am finalizat in prezervativ.

Stie sa pleci multumit de la ea,punctul ei forte este oralul si faptul ca socializeaza,eu unul voi mai reveni de fiecare data cand revine in oras sau ajung eu prin Satu Mare sau prin apropiere.

Ganduri bune tuturor !!!

• Like 4
  • Minus 8
  • Inimioara 2
Postat
La 30.07.2022 la 18:05, angelmro a spus:

Mulțumesc frumos pentru recenzie și pentru vizită bineînțeles 🤗 te aștept cu drag si data viitoare 💋🥰😘

Postat

Bună seara! 🤗❤️ O să fiu disponibilă marți și miercuri în Sibiu ❤️ Pentru programari scrieți-mi pe whatsapp.  Vă doresc o seară frumoasă. Pupiciiiii😘💋💋❤️

• Like 2
Postat

Disponibilă astăzi până la ora 20 ❤️ 

20220809_153815.jpg

• Inimioara 10
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 53 minute, alice23 a spus:

Disponibilă astăzi până la ora 20 ❤️ 

20220809_153815.jpg

Superbă ca întotdeauna 

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 11 minute, crissd a spus:

Superbă ca întotdeauna 

Mulțumesc 🤗😘

Postat

Bună dimineața ❤️ Mai sunt disponibilă doar azi.  Vă pup 😘❤️20220602_112046.jpg.8f04a514c8e3cafe09923ad2f4a5ea10.jpg

• Like 1
  • Inimioara 8
Postat

Bună dragilor ❤️

Revin miercuri în Sibiu si voi fi disponibilă 2 zile. Pentru programari scrieți-mi pe whatsapp 🤗😘 Revin mai târziu cu un update la servicii. Pupiciiii 😘❤️1528746279_PointBlur_Oct212022_051645.jpg.dad7e642f08f9d7377d6ee79894ec455.jpg

• Like 1
  • Inimioara 6
Postat

Serviciile mele următoarele: 

🔴 ORAL protejat/ neprotejat în funcție de igienă 

🔴 SEX doar protejat în diferite poziții (în funcție de mărimea penisului)

🔴 SĂRUTĂRI ( FK în funcție de igienă)

🔴 MASAJ (de relaxare sau cu finalizare)

🔴 ANILINGUS doar activ daca zona este complet epilată (contra cost)

🔴 CIM ( inclus în preț)

🔴 COB (inclus in preț)

🔴 GFE ❤

🔴  CUNNILINGUS (în funcție de igiena ta bucală, asta eu decid)

🔴 Putem face și diverse fantezii împreună ❤

🔴 Accept și cupluri 

AMENZIILE: 

🔺️ 150 lei Finalizarea (30 de min)

🔺️ 300 lei ora ( 2 fin)

Programăriile le fac doar pe whatsapp. Dacă nu răspund imediat, lăsa-ti un interval de timp când pot să răspund! 

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent
Postat

@alice23 deci practic o sa fii in oras doar miercuri si joi? Am zis sa intreb aici ca poate mai ajuta si pe alti colegi raspunsul. Multumesc!

• Like 2
Postat
Acum 22 ore, -jonny- a spus:

@alice23 deci practic o sa fii in oras doar miercuri si joi? Am zis sa intreb aici ca poate mai ajuta si pe alti colegi raspunsul. Multumesc!

Da. Doar azi și mâine 🤗

• Trist 1
Postat

Disponibilă! 🔥❤️Screenshot_20221024_073336.jpg.259e480ea42404c756026c609ba32aee.jpg

• Confuz 1
  • Inimioara 5
Postat

Bună dimineața! ❤️ Mai rămân doar azi în oraș. Vă aștept 🤗❤️1007331123_PointBlur_Oct252022_145715.jpg.c98d1d12eaed16ccad945917a4debada.jpg

• Inimioara 1

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 35 minute, alice23 a spus:

Bună dimineața! ❤️ Mai rămân doar azi în oraș. Vă aștept 🤗❤️1007331123_PointBlur_Oct252022_145715.jpg.c98d1d12eaed16ccad945917a4debada.jpg

Prea scurta vizita.....,😢

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...