Sari la conținut

Salut

Vizitator pizdosul99

Postări Recomandate

Vizitator pizdosul99
Reputație: 0
Postat

Am o intrebare pe care nu stiu unde sa o pun. Vreau sa fut o centurista, în masina. Stie cineva un loc liniștit pentru minim 30 min?

• Oras:Târgu Jiu
  • Oras:Târgu Jiu
Postat

Mergi pe centura dinspre coloana spre Artego, faci dr apta spre cartierul ăla nou de case, apoi drumul se bifurca. Mergi spre dreapta, e imposibil sa nu găsești locuri. În plus ar trebui să știe și centuristele. Problema e că fetele alea îs cam urate. Una din ele face oral doar cu prezervativ, cealaltă nu face oral deloc. Doar astea doua le-am văzut acolo. Într-o perioadă mai trecea una dar nu am mai văzut-o de mult. Trec zilnic pe acolo. E greu sa și oprești sa le iei că se circulă intens.

Vizitator pizdosul99
Postat

Da da o sa am grija am intrebat

Vizitator pizdosul99
Postat

Imi doresc doar o descărcare rapidă!

Vizitator pizdosul99
Postat

Ai un nr de tel la care pot sa sun, cunosti pe una din alea, eu am vazut-o doar pe aia roșcată, ce parere ai de ea?

Postat

Salut,

Anul trecut toata vara erau 2 fete la iesirea din oras dupa benzinaria succes de la dragoieni, era una bruneta frumusica am oprit la ea de vreo 3 ori (50 lei oralul 100 combinat) si cea de-a 2a o blonda dar nu am incercat-o... nu stiu daca au reaparut si anu asta... daca vede cineva ceva miscare pe acolo si eu as fi interesat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.