coiumare Reputație: 41 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 16, 2020 Treci barajul dupa ce treci de bulevardul Dem Radulescu, stiu ca stateau acolo pe dreapta intr-o perioada.Mai era o vreme cand stateau la fantana, in Goranu dar nu am mai vazut de mult pe cineva acolo. E posibil sa am informatii mai vechi, poate ne ajuta cineva cu date mai recente.
florinflo2019 Reputație: 11 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Iulie 16, 2020 Recent acum 3 zile am trecut seara.... De la kauflandu din nord cum te duci spre giratoriul de la Bujoreni, treci de LUKOIL, treci de anabela și se face o stradă în jos. Fix acolo stăteau 2 o blonda și o bruneta. Nu am putut sa mă uit prea bine că eram cu dușmanul în mașină :)))
florinflo2019 Reputație: 11 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Iulie 16, 2020 Și la Hans la fel acum o lună cred am văzut una cu niste craci mișto dar la fel nu am putut sa opresc, la Hans am văzut-o pe la 6-7 iar pe varianta la Bujoreni pe la 10 seara
shakalaka1159 Reputație: 82 Postat August 20, 2020 Postat August 20, 2020 Salut. Am trecut duminica seara, aprox 20:00, pe la barajul din ostroveni. Pe langa cele 2 epave care stau acolo, a aparut o fata tinerica, blonda subtirica, ok-ish. Parea mai ok pe langa cele care isi fac treaba pe acolo. Poate va ajuta cu ceva informatia. Sa aveti spor in toate ! 1
florinflo2019 Reputație: 11 Postat August 21, 2020 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat August 21, 2020 Salut. Am trecut duminica seara, aprox 20:00, pe la barajul din ostroveni. Pe langa cele 2 epave care stau acolo, a aparut o fata tinerica, blonda subtirica, ok-ish. Parea mai ok pe langa cele care isi fac treaba pe acolo. Poate va ajuta cu ceva informatia. Sa aveti spor in toate !Sa nu fie tipa aia blonda de stătea și ziua acolo, sa își fi mutat programul de lucru noaptea
google451 Reputație: 2 Postat August 22, 2020 Postat August 22, 2020 Intradevar e o blonda subtirica, nu perfecta, dar destul de ok pentru o descaracare rapida. N-am putut oprii in timp util si pana sa intorc o luase altul.
Vizitator ilovepussy20 Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Postat August 30, 2020 Și la Hans la fel acum o lună cred am văzut una cu niste craci mișto dar la fel nu am putut sa opresc, la Hans am văzut-o pe la 6-7 iar pe varianta la Bujoreni pe la 10 searaCea de la bujeteni am înțeles că mai era cu 1-2 fete, m-am tot plimbat pe acolo însă nu am reușit să dau de ele. Știți cumva mai multe detalii?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum