Sari la conținut

Roxy 0722805877 / 0763391030

Postări Recomandate

• Oras:Bals
Postat
Acum 9 ore, roxxxybi a spus:

Bună dragule ,permite-mi te rog câteva cuvinte.

1. Pe data de 11 tu m-ai întrebat dacă lucrez pe 12,nici de cum nu ai solicitat o programare

2. A intervenit ceva la mine și presupun ca e dreptul meu sa nu răspund la telefon când  nu lucrez,toți avem probleme personale și pe dnv domnule nu cred ca v-ar judeca nimeni dacă le-ati avea.

3. Am mai specificat de foarte multe ori ca sunt localnica și nu lucrez tot timpul,am un program FOARTE flexibil( scrie și în anunț) 

Am marea rugăminte ca de acum înainte sa se înțeleagă clar faptul ca DACA nu răspund la telefon , nu lucrez .

Mulțumesc,

O seara frumoasa 

(credeam ca daca nu lucrezi ai tel. inchis, am crezut foarte prost sau m-am inselat amarnic) .....oricum, multumim/multumesc de raspuns... imi cer scuze... am inteles cum sta treaba acum... sa fii iubita🥰.... pana la urma te prind eu odata la tel. 🥰 te pup

Postat
Acum 5 ore, ti_vole a spus:

(credeam ca daca nu lucrezi ai tel. inchis, am crezut foarte prost sau m-am inselat amarnic) .....oricum, multumim/multumesc de raspuns... imi cer scuze... am inteles cum sta treaba acum... sa fii iubita🥰.... pana la urma te prind eu odata la tel. 🥰 te pup

Nici o problema, te astept cu drag pe la mine , când o sa încep voi scrie pe topic .

O zi superba 😘te pup

Postat
La 13.01.2022 la 14:04, CharonIV a spus:

Salut ,chiar daca am zis ca n-o sa mai fac recenzii ,mi se pare aiurea ce se tot scrie pe topicul asta in ultima vreme ,neseriozitate..etc

Am vizitat-o si eu pe domnisoara ,locatia o are in centru , pe strada mihai eminescu , ceva pensiune .Programarea am facut-o pe whatsapp , fata mi-a dat inclusiv pin cu locatia ,lucru care m-a ajutat foarte tare ,deci plus pe comunicarea.Despre roxi ,ce as putea sa zic ,este o fata frumusica ,bruneta, cu un fund foarte frumos si cu o atitudine pro client , nu te grabeste , o raritate la ce avem pe aici prin oras ,daca ma intrebati pe mine.

Note: 

aspect: 9 (frumoasa la fata si are un fund de nota 10)

oral(neprotejat + cim , a incercat deep de multe ori,plus ceva face fuck mai soft ,lucru pe care l-am apreciat foarte mult) : 9.5

normal(asta o detaliez dintr-o intalnire anterioara avuta cu fata ,acum mai mult timp,la ultima vizita am fost mai mult pentru un cim) : 8.5 face ce pozitii vrei ,propune ,e implicata 

gfe: 10(foarte afectuoasa ,cel putin asa a fost cu mine)

durata : stiu ca face doar finalizari ,dar eu am luat mai multe finalizari una dupa alta (n-o sa zic cate pentru ca iar imi iau hate si o sa fiu facut mincinos :)) )

de revenit : pentru mine ,da , e cred ca singura care mai face deep si cim din oras , plus ca e foarte simpatica:) 

va pupa Charon

Iti mulțumesc pt feedback-ul pozitiv, și te mai aștept pe la mine . 

Kisses😘🥰

Postat
1 oră în urmă, roxxxybi a spus:

Nici o problema, te astept cu drag pe la mine , când o sa încep voi scrie pe topic .

O zi superba 😘te pup

te pup🥰, si te astept la lucru... sa zici cand revii .. zi faina sa ai Roxy🥰

Vizitator pizdosul99
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, ti_vole a spus:

Roxy cand mai revii in activitate :)🥰

Nu mai lucreaza!

• Oras:Departe
  • Oras:Departe
Postat
On 2/14/2022 at 4:09 PM, pizdosul99 said:

Nu mai lucreaza!

E directoare la BCR acu nu?

Vizitator pizdosul99
Reputație: 0
Postat
Acum 4 ore, omuleom a spus:

E directoare la BCR acu nu?

🤣🤣🤣

Postat
La 14.02.2022 la 15:05, ti_vole a spus:

Roxy cand mai revii in activitate :)🥰

O sa revin cu mesaj pe topic, pana luni preconizez ca as incepe. 

Postat
Acum 11 ore, roxxxybi a spus:

O sa revin cu mesaj pe topic, pana luni preconizez ca as incepe. 

🥰🥰 te pup

• Oras:Severin
  • Oras:Severin
Postat
La 09.03.2022 la 10:04, roxxxybi a spus:

Bună dimineața dragilor, ma găsiți azi după ora 14 în clădirea de lângă A.R.R 💋

Mai ești ? In Tg Jiu 

• Oras:Targu Jiu
Postat

Hai Roxy pe la noi ca e nevoie de tine 🤭

Ar fi bine sa-ti faci cont nou(parca ziceai ca nu reusesti sa te conectezi) si sa ne anunti cand ne incanti cu aparitia ta la Targu Jiu. Te asteptam!!! 🤗

Postat
Acum 12 ore, rotciv a spus:

Hai Roxy mai lucrezi? Te pup

Am vorbit eu cu ea si activeaza la Ramnicu Valcea momentan si ar reveni in ianuarie pe la noi.. O sa postez eu cand o sa dau pe la ea daca o prind. Observ ca nu vrea sa-si faca cont nou sa ne anunte aici cand apare pe la Targu Jiu..

• Like 1
  • Oras:Craiova
Postat
On 12/5/2022 at 12:10 AM, AladynFin said:

Am vorbit eu cu ea si activeaza la Ramnicu Valcea momentan si ar reveni in ianuarie pe la noi.. O sa postez eu cand o sa dau pe la ea daca o prind. Observ ca nu vrea sa-si faca cont nou sa ne anunte aici cand apare pe la Targu Jiu..

Pai de ce sa revina , parca era din TG-JIU 

• Minus 2
Postat
La 06.12.2022 la 8:29, catusul a spus:

Pai de ce sa revina , parca era din TG-JIU 

Nu este frate din tg.jiu,asa ziceau unii pe forum din cauza ca activa mult in zona,probabil si pt reclama.. Asta este o explicatie din partea ei ca am intrebat-o de curios.

P. S. Sunt pestele ei de stiu asta, sariti pe mine.. 😂 😂 😂

• Haha 1
Postat
7 hours ago, AladynFin said:

Nu este frate din tg.jiu,asa ziceau unii pe forum din cauza ca activa mult in zona,probabil si pt reclama.. Asta este o explicatie din partea ei ca am intrebat-o de curios.

P. S. Sunt pestele ei de stiu asta, sariti pe mine.. 😂 😂 😂

Cand a aparut asa este  guvizii ei ziceai ca e din TG-JIIu pentru ca era cerere mare de localnice . Chiar ea mi mi s-a jurat ca e din TG-JIU si ca are un copil mic tot in tg-jiu care sta cu bina si ca tasu lucreaza aici si ca face asta ocazional . Reclama cu minciuni din creerul pestilor

• Minus 2
Postat

Pentru mine o asemenea faptura e de evitat deoarece e extraordinar de mincinoasa

• Minus 2

Postat
Acum 6 ore, catusul a spus:

Pentru mine o asemenea faptura e de evitat deoarece e extraordinar de mincinoasa

Nu e de evitat frate ca stie meserie, e top la oral, umed, tenta de deep,arata foarte bine si cel mai important, socializeaza, e deschisa la orice si nu te grabeste 🙃

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.