Sari la conținut

Salon de tatuaje

Vizitator raynor009

Postări Recomandate

Vizitator raynor009
Reputație: 0
Postat

Salut, vreau sa imi fac un tatuaj. Stiti undeva in Oradea un salon bun? Voi aveti tatuaj? Doare mult cand ti-l face? Ca-m cat costa sa iti faci un tatuaj? Mersssiiiiiii :D

Vizitator Crazy Lara
Postat

No,de asta si eu sunt curioasa :D

Eu am tatuaje si pot sa-ti spun ca durerea depinde de locul in care il faci.Din cate mi-a spus cel care mi-a facut tatuajele,eu mi-am ales cele mai dureroase locuri.Totusi,nu as zice ca doare,cel putin nu in mod deosebit.Pe mine epilarea ma doare mai mult :P

Costurile din cate stiu,depind de marimea si de complexitatea tatuajului dorit.

Vizitator raynor009
Postat

No,de asta si eu sunt curioasa :D

Eu am tatuaje si pot sa-ti spun ca durerea depinde de locul in care il faci.Din cate mi-a spus cel care mi-a facut tatuajele,eu mi-am ales cele mai dureroase locuri.Totusi,nu as zice ca doare,cel putin nu in mod deosebit.Pe mine epilarea ma doare mai mult :P

Costurile din cate stiu,depind de marimea si de complexitatea tatuajului dorit.

Ok si cum se procedeaza? Duc eu o poza cu tatuajul pe care il vreau sau ma pune sa aleg dintr-un catalog sau ceva de genu???

Vizitator Crazy Lara
Postat

Pai daca stii ce vrei,duci poza.Daca nu,alegi din catalog.

Parerea mea e sa nu-ti faci ceva doar de dragul de a avea un tatuaj,ceva care e la moda.Peste cativa ani,n-o sa mai fie la moda,dar tu ramai cu el pe toata viata.

Vizitator raynor009
Postat

Pai daca stii ce vrei,duci poza.Daca nu,alegi din catalog.

Parerea mea e sa nu-ti faci ceva doar de dragul de a avea un tatuaj,ceva care e la moda.Peste cativa ani,n-o sa mai fie la moda,dar tu ramai cu el pe toata viata.

Nu imi fac pentru ca e la moda sau ceva, imi fac pentru ca imi place sa fiu deferit fata de restul oamenilor.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Cred ca acest salon e singurul din oradea care are site online: http://www.alicetattoo.ro/ probabil mai sunt si altele dar mai greu de gasit.

Nu a durut foarte rau,sa zicem ca a fost o durere acceptabila. Mi-as mai face unu daca as gasi un model care sa-mi placa si un loc potrivit.

Vad ca la alice tattoo nu exista informatii despre preturi dar te poti uita informativ la saloanele din buc, probabil nu sunt foarte mari diferentele de tarif intre orase:

http://www.funkytattoo.ro/preturi-tatuaje-piercing

http://www.alex-tattoos.com/preturi.html

http://www.roxy-tattoo.com/preturi-tatuaje.html

http://www.piotattoo.com/preturi-2/

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator Crazy Lara
Postat

Nu imi fac pentru ca e la moda sau ceva, imi fac pentru ca imi place sa fiu deferit fata de restul oamenilor.

Eu ziceam sa nu-ti alegi un model,doar pentru ca e la moda.Alege ceva,care te reprezinta sau are o semnificatie pentru tine.

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Frate, si eu vreau sa-mi fac un tatuaj. Din ce m-am interesat, un salon si-un artist bun gasesti in Centru deasupra la Sensiblu (fosta librarie Eminescu). www.artcoretattoo.ro

Vizitator raynor009
Postat

Frate, si eu vreau sa-mi fac un tatuaj. Din ce m-am interesat, un salon si-un artist bun gasesti in Centru deasupra la Sensiblu (fosta librarie Eminescu). www.artcoretattoo.ro

Mersi de informatie o sper sa pot trece pe acolo in zilele ce urmeaza.

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Eu din cate stiu .. cel mai bun din oras ar fi Lurch (Lãrch) ma rog. Am vazut la multi, tatuaje facute de el si lucreaza bine. Am fost cu cineva la el sa-si faca, si e baiat ok. Sta cu ai lui pe Stefan cel mare, e primitor, asculta, isi da cu parerea, iti deseneaza, iti arata exemple, etc, etc. Eu nu il recomand sau ii fac reclama, a nu se intelege gresit. De fapt nici nu iubesc tatuajele, nici nu am sa-mi fac. Ziceam doar asa, informativ, din lucrarile care le-am vazut, si comportamentul lui, ba mai mult si al parintilor sai :))

Noroc, sper sa-ti faci ceva misto :D

• Oras:Oradea
Postat

Am un vecin care face tatuaje, daca vrei iti dau nr lui de tel si te interesezi direct de la el de preturi si asa mai dat parte

Vizitator raynor009
Postat

Am un vecin care face tatuaje, daca vrei iti dau nr lui de tel si te interesezi direct de la el de preturi si asa mai dat parte

Da, sigur nu ar strica mai multe alernative. Inca nu m-am decis la cine sa merg.

Vizitator raynor009
Postat

074 546 7094. Paul il cheama... tot ii tatuat

Ha ha ha, mersi :D

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

hm, si pe mine ma bate gandul, tot m-am gandit sa-mi tatuez chipul copilului, insa am inteles ca e mai complicat si mai complex, nu?

Vizitator Crazy Lara
Postat

Da,asta e ceva mai complicat si ar trebui sa gasesti un artist pentru asa ceva.Altfel iese ceva de genul post-62847-0-99250000-1384538133_thumb.jpg

Vizitator raynor009
Postat

Da,asta e ceva mai complicat si ar trebui sa gasesti un artist pentru asa ceva.Altfel iese ceva de genul attachicon.gifworldsworsttattoo_550.jpg

Fix bambucia o iesit :))))

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Da,asta e ceva mai complicat si ar trebui sa gasesti un artist pentru asa ceva.Altfel iese ceva de genul attachicon.gifworldsworsttattoo_550.jpg

Chiar si asa, daca gasesti profesionistul potrivit dupa ce  gafa a fost facuta, nimica nu e pierdut  ;)

post-30210-0-66145700-1386638816_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...