xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 20, 2020 Lucrurile nu trebuiau duse atat de departeBaiatul intr.un fel a fost sincer da domne uite incep sa tin la fata asta si intr.un fel sau altul nu stiu cum sa duc lucrurile mai departeGreseala e a ei ca nu a avut rabdare cu el ca sa ii arate intr.un alt mod ca nu se poate asa ceva si uite rezultatul :slap2 Corect...dar cred ca topicul ar cam trebui închis... Lucrurile au mers prea departe!!!Bine acum daca analizam si din punct de vedere al varstei e si ea de inteles e inca la varsta la care crede ca tot ce zboara se mananca Asta nu depinde de noi :)Pana la urma situatia asta nu ne priveste sub nici un aspect astea sunt lucruri care se rezolva intre 4 ochi pentru niste oameni cu scaun la cap 2 Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 20, 2020 Bahhh nu ma lasati asa cu povestea, vreau sezonul 2 cum a spus un confrate mai sus. Am ras doamne🤣😂😂🤣😂 Acum pe o nota mai serioasa sper ca tipul nu are 40-50 de ani cu asa comportament. Link spre comentariu
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Iulie 20, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Partajează Postat Iulie 20, 2020 Off topic cine s-o mai indragostit astazi ?? Marinarul. Nu imi dau seama daca s-a indragostit de mine sau de miskin. E umpik neclar pe cine este gelos. 1 Link spre comentariu
Vizitator expy Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Bahhh nu ma lasati asa cu povestea, vreau sezonul 2 cum a spus un confrate mai sus. Am ras doamne Acum pe o nota mai serioasa sper ca tipul nu are 40-50 de ani cu asa comportament. Adio sezonul 2 daca se sinucide, sper sa nu se intample. Cred ca intr-un screenshot e si numele lui de pe fb, pare de peste 35. Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 20, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iulie 20, 2020 Sincer nu am avut răbdare să citesc până la capăt..omul este un paranoic îndrăgostit și în o oarecare măsură îl înțeleg. Inima te face sa spui și să faci ceea ce nu te credeai in stare dar părerea mea este că greșeala este a ei că a continuat aceasta hai sa ii spunem ,, poveste,, trebuia pus punct de la bun început..mă rog.. vârsta își spune cuvântul..o seara buna Link spre comentariu
treblebass Reputație: 298 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Magheru Oras:Magheru Partajează Postat Iulie 20, 2020 Za fucking maimutzica mincinoasa :). L-a inventat pe dragosh pula da voinic ca sa ajunga in centrul atentziei. Ras da muiere Link spre comentariu
treblebass Reputație: 298 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Magheru Oras:Magheru Partajează Postat Iulie 20, 2020 Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste pomana! Link spre comentariu
sioux2 Reputație: 343 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iulie 20, 2020 Asta este un caz penal.Handralaul ala de 50 de ani are poza pe fb cu ea in masina si fata arata ca fiica-sa.Daca e adevarat ca e mi.nora,cum este posibil asa ceva si nu s-a sesizat nimeni pana acum??In Romania se accepta sa futi mi.nore? Un fel de Dinca... 🤫 Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 20, 2020 Bine pe o nota serioasa chiar am citit toate mesajele alea si incodata sa zica fata asta sarumana si sa dea de pomana ca daca era in America baiatul asta o impusca de mult. Este evident ca baiatul este un frustrat sexual si ea probabil ia indeplinit o fantezie ceva si BOOM , de principiu nu cred ca exista o situatie in care ii va lua viata , este prea narcisist tipul dar o mare parte din vina este si in curtea ei. Nu puteti fetele sa primiti asa specime constant , mai ales dupa ce vezi ca omul te verifica la 1-2 noaptea si dupa la 6 dimineata, ceva nu este ok acolo. Radem , glumim dar specimele astea ne pot da in cap noua cand merge sa futem o “diva” pe care au fixatie sau ceva. Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 OTV, Acces Direct și.. cam atât stiu eu de pe TV 📺👙🙈 Just_mara, no offense, ce incercai să obții de pe forum? Discuția a divagat în toate direcțiile, cu atacuri la persoană și acuzații de trafic de carne vie. WTF is wrong with this world? La asemenea telenovelă cu atâta audiență imi vine să licitez pentru spațiu publicitar. E prime time ! 😂😂😂 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 20, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 20, 2020 Za fucking maimutzica mincinoasa :). L-a inventat pe dragosh pula da voinic ca sa ajunga in centrul atentziei. Ras da muiere Zici tu ca puscariasu' era in stare sa compuna textele alea? M-ar cam mira. Eu nu pot sa pricep, cum frate să te duci la una, sa stai la coada sa o futi si când pleci să vrei să o iei acasă. P.S Uite ca m-a apucat nostalgia si ma intrebam, ce or ma face Roberto si Sorina? 2 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 20, 2020 Telenovelele astea cu iz de piz nu au avut niciodata un final fericit pentru ambele roluri principale =)) 1 Link spre comentariu
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Telenovelele astea cu iz de piz nu au avut niciodata un final fericit pentru ambele roluri principale =))cu siguranta la Acces DinRECT ar fi avut audienta maxima Link spre comentariu
Vizitator sahyxxx Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 pana aici a fost interesant..asteptam cumva o concluzie din partea marei..sau cum o chema-o..ca mult timp si mare rabdare a mai avut sa posteze en-spe mii de screen-uri... dar acum se pare ca o face pe cititorul...si din lipsa partilor implicate in pov, ce rost mai au parerile "criticilor de film"? pana la urma, unii v-ati bagat p... -en el de topic.. cu gunoaie de relatari, cu conturi facute la minut..topicul asta merita un lacatel! 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Iulie 20, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 20, 2020 un troll a fost banat permanentmergem mai departe Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 20, 2020 cu siguranta la Acces DinRECT ar fi avut audienta maximaCu toate ca nu sunt sub nici o forma amatorul unor astfel de manifestari cu atat mai putin a emisiunilor tv care au ca scop promovarea lor pot spune aproape 100% convins ca daca se mai dezvolta mult subiectul audienta va fi mai mare decat cea a idilei Vulpitza&Viorel :laugh2 :laugh2 :laugh2 Nene rufele murdare se spala in casa ;) Nu pe net nu in mijlocu strazii 2 Link spre comentariu
treblebass Reputație: 298 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Magheru Oras:Magheru Partajează Postat Iulie 20, 2020 Pana la urma, a futut gratis Dragos asta, ori ba? Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iulie 20, 2020 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Iulie 20, 2020 Pana la urma, a futut gratis Dragos asta, ori ba?Eu am înțeles ca a plătit dar n-a futut nimic, dar n-am citit toată conversatia, poate am înțeles greșit.Tipa trebuia să-i dea papucii urgent, nu știu de ce a amânat atât. 1 Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Mara și Dragoș, dacă aveți nevoie de impresar pentru chiloțăreală live la TV, mă ofer. Comision fix (exclus plata în natură). Chiar ar fi păcat să ratați asemenea oportunitate și să nu faceți și niște bani din toată idila voastră. Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Partajează Postat Iulie 21, 2020 Tu nu esti Julia RobertsEl nu e Richard GerO sa se termine prost ca asta nu-i un film =))) 3 Link spre comentariu
mr.r Reputație: 28 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Luna Oras:Luna Partajează Postat Iulie 21, 2020 Am trăit sa o vad și pe asta, Am avut răbdarea sa citesc tot Cam grave probleme are băiatul acela. Dar pot genera în lucruri destul de urate. O poate urmării, ataca, etc E de ras și nu prea. .. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Încurcate-s căile Domnului, mai ales când îşi desface vreo grație cracii. Să fii tare, Dragoş. 2 Link spre comentariu
vitesse17 Reputație: 477 Postat Iulie 22, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Cam grave probleme are băiatul acela. Dar pot genera în lucruri destul de urate. O poate urmării, ataca, etc E de ras și nu prea. ..Deci îl înșeală da ??? :)) Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Un lucru e clar! Dragoș nu suferă de gelozie Link spre comentariu
mr.r Reputație: 28 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Luna Oras:Luna Partajează Postat Iulie 23, 2020 Deci îl înșeală da ??? :)) In mintea lui, da :))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum