zepelinul Reputație: 46 Postat Iulie 20, 2020 Postat Iulie 20, 2020 Tineretului masajbuna, dragul meu sunt o fata dulce, foarte calma si vreau sa te scot din rutina zilnica vreau sa fii cel mai fericit barbat. Ador fantezii si iti promit ca in compania mea nu iti vei pierde timpulDetalii suplimentare Orice detalii vrei sunt deschisa la a-ti raspunde doar sunandu-ma, astept telefonul tau! Pupici!
spaclu Reputație: 270 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 20, 2020 Am sunat. 100fin/200ora. Nu foloseate whatsap, cica sunt poze din locatie. Vorbeste frumos Revin: am cautat nr de tel, apar anunturi cu alte poze. Nu stiu ce sa zic :)
7uuupp Reputație: 4931 Postat Iulie 20, 2020 Postat Iulie 20, 2020 Puțin probabil ca este cea din poze! 1
zmeul Reputație: 4 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2020 De ce este la testate ?
danadenadina Reputație: 245 Postat Iulie 20, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iulie 20, 2020 De ce este la testate ? https://nimfomane.com/forum/topic/159169-update-modificari-categorii-subforumuri/Orientare și De Evitat sunt acum incluse în Testate.
zmeul Reputație: 4 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/159169-update-modificari-categorii-subforumuri/Orientare și De Evitat sunt acum incluse în Testate. :bow2
barbeq Reputație: 75 Postat August 4, 2020 Oras:Londra Oras:Londra Postat August 4, 2020 Salutare! Nu vreau sa dau mai multe detalii decat este necesar, asa ca voi trece direct la subiect. 1.Locatia - Bulevardul Tineretului, aproape de palatul copiilor.2.Modalitatea de contact nr. din titlu3.Detalii Arata bine la corp, tind sa cred ca pozele de pe A.T. sunt reale. Eu am cerut la dus, ea nu a intentionat sa faca acest lucru. Dupa dus am gasit-o fumand o tigara. M-a intrebat daca sunt ok sa fumeze. Nu m-a deranjat, dar se pare ca a vrut doar sa-mi testeze limitele. Normal ca nu s-a oprit aici. A inceput sa se planga de clienti si de cat de badarani sunt si cat de grea este meseria asta, bla bla, bla. A pus prezervativul si a inceput cu un oral, pe care nu-l pot numi asa pentru ca de abia daca intra un sfert in gura. Dupa 30 de secunde m-a intrebat daca este deajuns. Dupa inca 30, la fel. Am cerut misionar pana la urma. Intre timp m-a rugat ca atunci cand sunt pe cale sa ejaculez sa o scot pentru ca i s-a intamplat de multe ori sa se rupa prezervativul :dontgetit . Totul a fost protejat btw. La fata nu este asa draguta, machiaj destul de excesiv.4.Note Oral 3, Normal 4. Din pacate una dintre cele mai proaste experiente. 5.Tarifare -100/fin 3
enriqe68 Reputație: 213 Postat August 7, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2020 Da e varza fata pe servicii păcat de corpul ala perfect
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2020 Postat August 7, 2020 Salutare! Nu vreau sa dau mai multe detalii decat este necesar, asa ca voi trece direct la subiect. 1.Locatia - Bulevardul Tineretului, aproape de palatul copiilor.2.Modalitatea de contact nr. din titlu3.Detalii Arata bine la corp, tind sa cred ca pozele de pe A.T. sunt reale. Eu am cerut la dus, ea nu a intentionat sa faca acest lucru. Dupa dus am gasit-o fumand o tigara. M-a intrebat daca sunt ok sa fumeze. Nu m-a deranjat, dar se pare ca a vrut doar sa-mi testeze limitele. Normal ca nu s-a oprit aici. A inceput sa se planga de clienti si de cat de badarani sunt si cat de grea este meseria asta, bla bla, bla. A pus prezervativul si a inceput cu un oral, pe care nu-l pot numi asa pentru ca de abia daca intra un sfert in gura. Dupa 30 de secunde m-a intrebat daca este deajuns. Dupa inca 30, la fel. Am cerut misionar pana la urma. Intre timp m-a rugat ca atunci cand sunt pe cale sa ejaculez sa o scot pentru ca i s-a intamplat de multe ori sa se rupa prezervativul :dontgetit . Totul a fost protejat btw. La fata nu este asa draguta, machiaj destul de excesiv.4.Note Oral 3, Normal 4. Din pacate una dintre cele mai proaste experiente. 5.Tarifare -100/fin Clar de evitat
inconfundabil Reputație: 240 Postat August 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2020 Am sunat, limbaj de mahala si tupeu de nesimtita 1
andreibb24 Reputație: 91 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Va salut,scuze daca cumva gresesc cu ceva intreband, dar pozele de pe AT: https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-tineretului-masaj-mErDox#Oqe4kxsunt reale?ca daca sunt reale, la cat de buna e, poate pur si simplu sa stea sa fie fututa si aia e la 100 de lei :)))
massacar Reputație: 102 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 tocmai voiam sa ma duc dar am cautat pe google numarul ei si am ajuns aici:))
laury Reputație: 24077 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 1, 2020 Pas
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum