ginatv Reputație: 4 Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 În București sector 3 b-dul Octavian Goga 24Hei buna sunt Gina, o tipa, transs pe tratament Hormonal buze mari si senzuale talie micuta feminină ,1,70 58 kg ofer companie plăcuta și senzuala pentru cei care nu au prejudecăți în a se distra un pic ma ocup și de începători (nu lucrez cu persoane în stare de ebrietate va informez ca îmi aleg clienți în funcție de comunicare), poze reale % ☎️ te astpept 1 Link spre comentariu
ginatv Reputație: 4 Postat Iulie 20, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2020 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/gina-transs-o-bruneta-senzuala-dulce-si-jucausa-te-astept-la-mine-in-locatie-kiss-gina/00df2gih613g779i2g0878h650fedh15.htmlLink-ul de la anunțul meu Link spre comentariu
brevulpe Reputație: 22 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 20, 2020 Buna. Poti te rog sa enumeri serviciile, locatia (macar aproximativa) si preturile (finalizare / ora)? Multumesc Link spre comentariu
brevulpe Reputație: 22 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 20, 2020 Scuze, am citit repede. Locatia ai spus-o deja. Link spre comentariu
ginatv Reputație: 4 Postat Iulie 20, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2020 Bună dragule. Mai multe detalii despre mine le poți afla printr-un simplu apel. Kiss Link spre comentariu
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 În București sector 3 b-dul Octavian Goga 24Hei buna sunt Gina, o tipa, transs pe tratament Hormonal buze mari si senzuale talie micuta feminină ,1,70 58 kg ofer companie plăcuta și senzuala pentru cei care nu au prejudecăți în a se distra un pic ma ocup și de începători (nu lucrez cu persoane în stare de ebrietate va informez ca îmi aleg clienți în funcție de comunicare), poze reale % ☎️ te astpeptTi-ai pus numele gina trav, dar in descriere ai spus ca iei tratament hormonal, asta te face trans prin definitie. Care variantă e valabila? Esti la inceputul tratamentului? 1 Link spre comentariu
tslover Reputație: 21 Postat Iulie 21, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 21, 2020 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/gina-transs-o-bruneta-senzuala-dulce-si-jucausa-te-astept-la-mine-in-locatie-kiss-gina/00df2gih613g779i2g0878h650fedh15.htmlLink-ul de la anunțul meuWow arati super, astept sa vedem daca apar recenzii de la baietii care te-au vizitat. :blushing2 Link spre comentariu
ginatv Reputație: 4 Postat Iulie 21, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2020 Ti-ai pus numele gina trav, dar in descriere ai spus ca iei tratament hormonal, asta te face trans prin definitie. Care variantă e valabila? Esti la inceputul tratamentului? Bună dragule. Sunt pe tratament hormonal asa cum am specificat și în anunț. Eu ma consider transsexuala 100% în momentul când o sa am implant de silicon. De asta am numele ginatv. 1 1 Link spre comentariu
ginatv Reputație: 4 Postat Iulie 21, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2020 Wow arati super, astept sa vedem daca apar recenzii de la baietii care te-au vizitat. :blushing2Pai pana vor lăsa ei recenzii te aștept pe tine pisi sa ma vizitezi și apoi sa îmi lași o recenzie. Pup și te astept 😘 Link spre comentariu
patchouli Reputație: 293 Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Bună dragule. Sunt pe tratament hormonal asa cum am specificat și în anunț. Eu ma consider transsexuala 100% în momentul când o sa am implant de silicon. De asta am numele ginatv.Foarte corect. Link spre comentariu
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Bună dragule. Sunt pe tratament hormonal asa cum am specificat și în anunț. Eu ma consider transsexuala 100% în momentul când o sa am implant de silicon. De asta am numele ginatv. Foarte corect.Eu nu sunt de acord, stiu transe fara implanturi care arata foarte bine, chiar mai bine ca femei cis cu implanturi. De la tratament le cresc oricum sanii si in general arata bine. Dar si daca nu cresc, nu conteaza. Cat timp urmeaza procedura de schimbare de sex sunt trans. Implanturile sunt cel mult un bonus. Link spre comentariu
patchouli Reputație: 293 Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Eu nu sunt de acord, stiu transe fara implanturi care arata foarte bine, chiar mai bine ca femei cis cu implanturi. De la tratament le cresc oricum sanii si in general arata bine. Dar si daca nu cresc, nu conteaza. Cat timp urmeaza procedura de schimbare de sex sunt trans. Implanturile sunt cel mult un bonus.Da, ai dreptate cu privire la sanii crescuti cu ajutorul tratamentul hormonal. Eu ma refeream la acele persoane care isi pun o peruca, se machiaza si gata, se considera transe.De exemplu, carina rebeca, inainte sa-si puna implant avea o pereche de sani foarte frumosi, micuti, naturali. Arata foarte bine. Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Iulie 23, 2020 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Iulie 23, 2020 Buna, poti sa pui te rog si programul sa nu sunam aiurea sa deranjam? Link spre comentariu
tslover Reputație: 21 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 23, 2020 Daca se poate ai putea sa pui mai multe poze aici si sa ne dai detalii ce marime are jucaria si preturi servicii oferite. Multumesc! :blushing2 :snap :kiss3 Link spre comentariu
ginatv Reputație: 4 Postat Iulie 24, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2020 https://www.publi24....h650fedh15.htmlBună dragilor de astăzi ma găsiți în brasov. Locație pe harmanului 31.sunt activa pasiva ofer sex oral anal 69 diferite fantezii, cocosel de 18 cu 4,5-5 100%functional. Program de lucru de la 10:00 dimineața până seara târziu.Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați. Pupici tuturor😘💓⛔ 1 Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Iulie 28, 2020 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Iulie 28, 2020 Buna, In Bucuresti mai revii? Link spre comentariu
ginatv Reputație: 4 Postat Iulie 28, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2020 Buna, In Bucuresti mai revii? Nu știu precis când, Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Iulie 29, 2020 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Iulie 29, 2020 Ce pacat, o fata asa dulce... sweet kiss Link spre comentariu
foko99 Reputație: 6 Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 Ceva pareri? A fost cineva? Link spre comentariu
Vizitator bolidu19 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Partajează Postat August 8, 2020 Nu a fost nimeni la ea ? Link spre comentariu
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat August 8, 2020 Partajează Postat August 8, 2020 Nu a fost nimeni la ea ?probail ca da, dar in brasov Link spre comentariu
tiberiustibi Reputație: 1 Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 esti cumva in alba? Link spre comentariu
alicets Reputație: 1 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Bucuresti sector 3 brasov si iasi Oras:Bucuresti sector 3 brasov si iasi Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 O găsiți în brasov pe gina. Locația pe harmanului 31 lângă blocul Generali. Mai multe detalii le aflați printr-un apel. Momentan are probleme cu contul de nimfomane. Dar ma rugat sa scriu pentru ea . Link spre comentariu
Vizitator bolidu19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/gina-transs-o-bruneta-senzuala-dulce-si-jucausa-te-astept-la-mine-in-locatie-kiss-gina/00df2gih613g779i2g0878h650fedh15.html Link spre comentariu
ts-sarah Reputație: 17 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 1, 2020 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/gina-transs-o-bruneta-senzuala-dulce-si-jucausa-te-astept-la-mine-in-locatie-kiss-gina/00df2gih613g779i2g0878h650fedh15.html Recomand cu mare drag.Chiar singura din brașov pe tratament hormonal.O sa atasez mai jos poze cu ea si sânii din tratament .Mai multe detalii despre ea aflați la numărul de telefon 0769334200 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum