Sari la conținut

Gina sexy și jucăușă la voi în oraș. 0769334200

Postări Recomandate

În București sector 3 b-dul Octavian Goga 24

Hei buna sunt Gina, o tipa, transs pe tratament Hormonal buze mari si senzuale talie micuta feminină ,1,70 58 kg ofer companie plăcuta și senzuala pentru cei care nu au prejudecăți în a se distra un pic ma ocup și de începători (nu lucrez cu persoane în stare de ebrietate va informez ca îmi aleg clienți în funcție de comunicare), poze reale % ☎️ te astpept

• Like 1
Link spre comentariu

În București sector 3 b-dul Octavian Goga 24

Hei buna sunt Gina, o tipa, transs pe tratament Hormonal buze mari si senzuale talie micuta feminină ,1,70 58 kg ofer companie plăcuta și senzuala pentru cei care nu au prejudecăți în a se distra un pic ma ocup și de începători (nu lucrez cu persoane în stare de ebrietate va informez ca îmi aleg clienți în funcție de comunicare), poze reale % ☎️ te astpept

Ti-ai pus numele gina trav, dar in descriere ai spus ca iei tratament hormonal, asta te face trans prin definitie. Care variantă e valabila? Esti la inceputul tratamentului?

• Like 1
Link spre comentariu

Ti-ai pus numele gina trav, dar in descriere ai spus ca iei tratament hormonal, asta te face trans prin definitie. Care variantă e valabila? Esti la inceputul tratamentului?

Bună dragule. Sunt pe tratament hormonal asa cum am specificat și în anunț. Eu ma consider transsexuala 100% în momentul când o sa am implant de silicon. De asta am numele ginatv.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Wow arati super, astept sa vedem daca apar recenzii de la baietii care te-au vizitat. :blushing2

Pai pana vor lăsa ei recenzii te aștept pe tine pisi sa ma vizitezi și apoi sa îmi lași o recenzie.

Pup și te astept 😘

Link spre comentariu

Bună dragule. Sunt pe tratament hormonal asa cum am specificat și în anunț. Eu ma consider transsexuala 100% în momentul când o sa am implant de silicon. De asta am numele ginatv.

Foarte corect.

Eu nu sunt de acord, stiu transe fara implanturi care arata foarte bine, chiar mai bine ca femei cis cu implanturi. De la tratament le cresc oricum sanii si in general arata bine. Dar si daca nu cresc, nu conteaza. Cat timp urmeaza procedura de schimbare de sex sunt trans. Implanturile sunt cel mult un bonus.

Link spre comentariu

Eu nu sunt de acord, stiu transe fara implanturi care arata foarte bine, chiar mai bine ca femei cis cu implanturi. De la tratament le cresc oricum sanii si in general arata bine. Dar si daca nu cresc, nu conteaza. Cat timp urmeaza procedura de schimbare de sex sunt trans. Implanturile sunt cel mult un bonus.

Da, ai dreptate cu privire la sanii crescuti cu ajutorul tratamentul hormonal. Eu ma refeream la acele persoane care isi pun o peruca, se machiaza si gata, se considera transe.

De exemplu, carina rebeca, inainte sa-si puna implant avea o pereche de sani foarte frumosi, micuti, naturali. Arata foarte bine.

Link spre comentariu

https://www.publi24....h650fedh15.html

Bună dragilor de astăzi ma găsiți în brasov. Locație pe harmanului 31.sunt activa pasiva ofer sex oral anal 69 diferite fantezii, cocosel de 18 cu 4,5-5 100%functional. Program de lucru de la 10:00 dimineața până seara târziu.

Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați.

Pupici tuturor😘💓⛔

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti sector 3 brasov si iasi
  • Oras:Bucuresti sector 3 brasov si iasi

O găsiți în brasov pe gina. Locația pe harmanului 31 lângă blocul Generali. Mai multe detalii le aflați printr-un apel. Momentan are probleme cu contul de nimfomane. Dar ma rugat sa scriu pentru ea .

Link spre comentariu

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/gina-transs-o-bruneta-senzuala-dulce-si-jucausa-te-astept-la-mine-in-locatie-kiss-gina/00df2gih613g779i2g0878h650fedh15.html

Recomand cu mare drag.

Chiar singura din brașov pe tratament hormonal.

O sa atasez mai jos poze cu ea si sânii din tratament .

Mai multe detalii despre ea aflați la numărul de telefon 0769334200

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...