Sari la conținut

Ce tipe recomandati pentru un virgin

Postări Recomandate

Vizitator caproshu
Reputație: 0

Ha, ha, ha, pai frațica, noi putem decide pt tine??? Tu trebuie sa ți alegi pe baza recenziilor pe care le au făcute pe topicele lor...

Link spre comentariu
  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!

Buna seara, Andrei,

Parerea mea, pentru inceput cauta o fata care are GFE ridicat, cere pachetul de 1 sau 2 ore pentru inceput, sa aveti un mic chit-chat de acomodare, sa poti sa-ti depasesti eventualele anxietati pe care le-ai putea avea. Dupa asta, ai incredere, va sti ea ce trebuie sa faca ;) ... multa bafta iti doresc !

Link spre comentariu
Vizitator lexmann
Reputație: 0

Este în Vâlcea

Nu cred ca vis s-a cantonat definitiv in Valcea, si una peste alta, drumul ar fi de 1h daca vrea sa rezolve situatia si il strang chilotii. Eu la ore de varf fac mai mult de atat sa traversez Bucurestiul, ajung chiar mai repede la Ploiesti decat in Titan.

Baiatul a dorit niste recomandari, mai departe decizia este a lui pe cine alege.

Link spre comentariu

Nu ai cum să-ți alegi tu singur. Când cauți o doamna matură dai peste o copila și viceversa. Pozele sunt de obicei false, numerele de telefon și locațiile se schimba permanent.

La noroc. Iei mai multe numere le scrii pe o lista și suni la fiecare o data. Când termini lista începi din nou pana răspunde cineva.

Mie de obicei îmi da cu 13 sau cu 26, bloc m13 sau m31 apartament 148 sau o strada la nr 26

Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vino cateva zile la Bucuresti. Iti platesti hotel, si iti cauti una misto de aici. E pacat sa ai o prima experienta cu vreo tipa mediocra. Strange bani si du-te la una care are atat aspect fizic pe gustul tau, cat si recenzii bune. Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...