Sari la conținut

Ami 0728429516

Vizitator gabry89

Postări Recomandate

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat
Acum 3 ore, amiamalia516 a spus:

📌Buna dragilor! De azi sunt din nou disponibilă in orașul vostru! 📞💋🤗

Bine ai revenit frumoaso! Unde ai locatia?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Bună Ami! Ai de gând să ajungi și pe la Craiova în vizită? Poate la vară pentru câteva zile într-o mini vacanță. 😘😍

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 20 minute, alin20111 a spus:

Bună Ami! Ai de gând să ajungi și pe la Craiova în vizită? Poate la vară pentru câteva zile într-o mini vacanță. 😘😍

Buna! Nu cred ca o sa ajung in Craiova.😊

Postat
5 minutes ago, amiamalia516 said:

Buna! Nu cred ca o sa ajung in Craiova.😊

Ce păcat. 😕 Să știi că și oltenii sunt băieți de treabă. 🤗😘

• Minus 1
  • Inimioara 1
Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, alin20111 a spus:

Ce păcat. 😕 Să știi că și oltenii sunt băieți de treabă. 🤗😘

Știe foarte bine din cel puțin două motive...las-o că bine stă aici, să avem și noi o fată finuță.

Bine ai revenit Amalia, mi-ai făcut poftă cu noile poze.

Te pup...sau e 50 extra?

Știu răspunsu' numa'-ntreb.

Postat
Acum 50 minute, fardugol a spus:

Știe foarte bine din cel puțin două motive...las-o că bine stă aici, să avem și noi o fată finuță.

Bine ai revenit Amalia, mi-ai făcut poftă cu noile poze.

Te pup...sau e 50 extra?

Știu răspunsu' numa'-ntreb.

🤗Hei îți Multumesc! 💋

Postat

Am vizitat-o si eu pe Ami si pot sa spun ca recenziile ei sunt meritate. E o tipa draguta, miniona, cu servicii peste medie. Ce nu a spus nimeni pana acum e faptul ca pentru o finalizare ea aloca doar 20 de minute. Am fost suprins sa aflu acest lucru in timpul actiunii.... Daca intentionati sa o vizitati, sa aveti in vedere acest aspect.

Probabil ca daca as fi stiut de la bun inceput ca finalizarea e de doar 20 de minute nu as fi vizitat-o. La 150 de lei ar fi fost variante mai bune. Oricum, vina e doar a mea, pentru ca nu am intrebat la telefon.

• Like 2
Postat
La 08.04.2021 la 2:20, adamspencer a spus:

Pare frumoasa, dar nu m-as duce la una care nici anal si nici ON nu face.

Nu a fost prima optiune pentru mine. Intentionam sa ajung la o mai veche "cunostinta" din Mures, insa nu am mai reusit. Desi nu-s deloc fan OP, m-am hotarat sa ii fac o vizita lui Ami, bazandu-ma pe recenzii. Nu regret ca am vizitat-o, problema a fost doar cu timpul. Daca finalizarea ar fi fost de 30 de minute si ar fi facut si ON, as fi plecat mult mai multumit. Poate chiar as fi revizitat-o, dupa o vreme. Oricum, o sa incerc sa ajung la vechea "cunostinta". 😄 Ce-i sigur e sigur!

Postat
9 hours ago, andrei003 said:

Desi nu-s deloc fan OP, m-am hotarat sa ii fac o vizita lui Ami, bazandu-ma pe recenzii. Nu regret ca am vizitat-o, problema a fost doar cu timpul. Daca finalizarea ar fi fost de 30 de minute si ar fi facut si ON, as fi plecat mult mai multumit. 

Iată de ce este recomandat să înghiți sperma în timpul sexului oral, Ami::gifs_ojos

Sperma te hrănește nutritiv întrucât reprezintă o sursă naturală de proteine, vitamine, minerale, seleniu, glicoproteine, testosteron, spermidine, fructoză, zinc, vitamina C şi B12.

Sperma reduce presiunea sângelui în organism. Un studiu recent a stabilit că femeile care înghit sperma partenerului îşi menţin fluxul sanguin în limite normale. Sperma le fereşte pe femeile însărcinate de toxina gravidică, care poate duce chiar la comă şi moartea mamei şi a copilului.

Sperma are efect anti-îmbătrânire şi mulţi producători de cosmetice adaugă lichid seminal în compoziţia produselor fabricate, tocmai datorită uimitoarelor asupra pielii. Spermidina încetineşte procesul de îmbătrânire, iar specialiştii susţin că ajută la regenerarea celulelor pielii.

Sperma are un efect antidepresiv. Femeile care înghit sperma se bucură de beneficiile substanţelor nutritive şi îşi micşorează riscul apariţiei depresiei. Numai că riști să devii dependentă de substanţele conţinute de lichidul seminal.

Sperma întărește sistemul imunitar. Printre beneficiile substanţelor amintite se numără şi fortificarea sistemului imunitar, întreţinerea ţesuturilor, a muşchilor și albirea dinților.

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, adamspencer a spus:

Iată de ce este recomandat să înghiți sperma în timpul sexului oral, Ami::gifs_ojos

Sperma te hrănește nutritiv întrucât reprezintă o sursă naturală de proteine, vitamine, minerale, seleniu, glicoproteine, testosteron, spermidine, fructoză, zinc, vitamina C şi B12.

Sperma reduce presiunea sângelui în organism. Un studiu recent a stabilit că femeile care înghit sperma partenerului îşi menţin fluxul sanguin în limite normale. Sperma le fereşte pe femeile însărcinate de toxina gravidică, care poate duce chiar la comă şi moartea mamei şi a copilului.

Sperma are efect anti-îmbătrânire şi mulţi producători de cosmetice adaugă lichid seminal în compoziţia produselor fabricate, tocmai datorită uimitoarelor asupra pielii. Spermidina încetineşte procesul de îmbătrânire, iar specialiştii susţin că ajută la regenerarea celulelor pielii.

Sperma are un efect antidepresiv. Femeile care înghit sperma se bucură de beneficiile substanţelor nutritive şi îşi micşorează riscul apariţiei depresiei. Numai că riști să devii dependentă de substanţele conţinute de lichidul seminal.

Sperma întărește sistemul imunitar. Printre beneficiile substanţelor amintite se numără şi fortificarea sistemului imunitar, întreţinerea ţesuturilor, a muşchilor și albirea dinților.

Mă bucur că ești foarte bine informat, odată ce este benefic pentru noi femeile cu siguranța este și pentru voi bărbații! Dacă cineva este interesat îl pot ajuta cu o cantitate mai mare. 🤗

• Haha 2
Postat
1 oră în urmă, adamspencer a spus:

Ar fi o mica problema. Pana sa inghita, ar trebui sa faca oralul neprotejat, ceea ce ea nu face. Deci, fa-i un plan / recomandare in doua etape. Prima data oralul neprotejat, dupa care inghitirea. 😂😂 La cate beneficii vad ca sunt, poate incep baietii sa ceara prezervativele, dupa finalizare. 🤣🤣🤣 Ai grija ce informatii aduci! 

• Haha 1
Postat
Acum 6 minute, amiamalia516 a spus:

Mă bucur că ești foarte bine informat, odată ce este benefic pentru noi femeile cu siguranța este și pentru voi bărbații! Dacă cineva este interesat îl pot ajuta cu o cantitate mai mare. 🤗

Am fost pe acelasi gand! 😁

• Oras:mures
  • Oras:mures
Postat

Cu lecția învățată (adică doar fete cu recenzii bune😉), săptămâna aceasta i-am făcu o vizita lui Ami...o domnișoară frumoasă cu o reputație câștigată pe merit...a fost o ora faina cu o tipa faina...

Cred ca voi repeta experiența...😉😎

• Like 1
Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat

La cea mai recentă vizită, nu am reușit să mă opresc din frământat cei doi drăgălași de mai jos, cu toate că am schimbat mai multe poziții atât la oral cât și la normal. 

Forma, mărimea, consistența lor, alături de faptul că se potrivesc exact pe palmele mele îi fac irezistibili. 

023e9a7a-e7b9-43e1-82cc-f40c640f1bb4.jpg

P.S.    Parcă acceptă mai ușor și sărutări corporale ceea ce pentru mine înseamnă vizite mai dese. 

Te pup Ami... unde se poate. 

Postat
La 20.05.2021 la 11:58, fardugol a spus:

La cea mai recentă vizită, nu am reușit să mă opresc din frământat cei doi drăgălași de mai jos, cu toate că am schimbat mai multe poziții atât la oral cât și la normal. 

Forma, mărimea, consistența lor, alături de faptul că se potrivesc exact pe palmele mele îi fac irezistibili. 

023e9a7a-e7b9-43e1-82cc-f40c640f1bb4.jpg

P.S.    Parcă acceptă mai ușor și sărutări corporale ceea ce pentru mine înseamnă vizite mai dese. 

Te pup Ami... unde se poate. 

Pupici💋

• Oras:Tg. Mures
  • Oras:Tg. Mures
Postat

Stie cineva de ce nu mai vine aceasta domnisoara draguta la Tg. Mures. In 27.06.2021 a fost ultima zi la noi.

• Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat
Acum 3 ore, nelu19 a spus:

Stie cineva de ce nu mai vine aceasta domnisoara draguta la Tg. Mures. In 27.06.2021 a fost ultima zi la noi.

a dispărut sau sa lăsat nu se stie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...