Sari la conținut

Inside information

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neața, oameni mișto!

Vrem să venim în Brasov pentru cateva zile, însă toate statisticile vis-a-vis de starea epidemică ne cam pun frâna.

Prefer - ca intotdeauna - sa întrebe direct la sursa: cum județul e in fruntea "clasamentului " la nr de imbolnaviri, a afectat asta in vreun fel viața cotidiană?

Pe scurt: va arde de footut sau ziceți pas?

Va rog, nu vreau teoria chibrituluu vis-a-vis de virus, ca ne închide Pisic topicul. Vreau doar sa stiu daca e ok sa ne oferim serviciile in situatia actuala .

• Like 1
  • Oras:Olimpico
  • Oras:Olimpico
Postat

Da' nu mai bine vii tu (împreună cu Ana!!) în frumosul oraș de pe malul Begăi începând de săptămâna viitoare?

Mai schimbați și voi aerul...că la Brașov ați (mai) fost :)

• Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Neața, oameni mișto!

Neața! După cum vezi oferta este, implicit si cerere. Asa ca puteti veni linistite.ðŸ˜
Vizitator bob000
Reputație: 0
Postat

Neața, oameni mișto!

Vrem să venim în Brasov pentru cateva zile, însă toate statisticile vis-a-vis de starea epidemică ne cam pun frâna.

Prefer - ca intotdeauna - sa întrebe direct la sursa: cum județul e in fruntea "clasamentului " la nr de imbolnaviri, a afectat asta in vreun fel viața cotidiană?

Pe scurt: va arde de footut sau ziceți pas?

Va rog, nu vreau teoria chibrituluu vis-a-vis de virus, ca ne închide Pisic topicul. Vreau doar sa stiu daca e ok sa ne oferim serviciile in situatia actuala .

ne arde de futai la greu, si nu cred tampenia asta ce se zice despre Brasov, lumea circula mult si bine, fa bagaju si sari in primul tren  :flowers2

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Știi vorba aia: Eu nu am niciun prieten care are sau care sa fi avut Covid.

Bine, eu nici nu am prieteni 😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu sunt deschis la provocari.

Și eu ! De ieri chiar :)

Postat

Imi cer scuze, v-am confundat cu altcineva. Pe dumneavoastra v-am vizitat si serviciile au fost superbe, insa nu a existat acel “click”. Spor la bani!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.