tallahassee Reputație: 515 Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Comrade tallahassee! Dăi bice să vezi dacă trage calu'! Și după aia, povestește-ne detaliat, să avem ce ronțăi! (Io nu pot să dispar o noapte, ptr. că o să fiu aruncat pe stradă :laugh2 ) :hihatNu exclud o astfel de incercare, eram curios daca are cateva la activ, sa vad daca face fata, ca nu merg pentru netflix&chillll Link spre comentariu
alexios Reputație: 159 Postat Iulie 29, 2020 Oras:CJ Oras:CJ Partajează Postat Iulie 29, 2020 Nu exclud o astfel de incercare, eram curios daca are cateva la activ, sa vad daca face fata, ca nu merg pentru netflix&chillll :laugh2 :laugh2 :laugh2 Mda... vero 1 Link spre comentariu
laurian7 Reputație: 171 Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Cum stai cu maratoanele, ai antrenament? Scz de off topicMă ameu...ai intrebat minim de 3 ori..du-te şi află...Sau tragi de posturi să devii VIP? ( Aşa mi s-a părut că ai facut şi pentru a devenii serious contribuitor, de ce ? 1 recenzie nu ai..1..şi tu intrebi de maratoane) (dacă mă inşel imi pare rău) O zii bună 1 Link spre comentariu
tallahassee Reputație: 515 Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Scz de off topicMă ameu...ai intrebat minim de 3 ori..du-te şi află...Sau tragi de posturi să devii VIP? ( Aşa mi s-a părut că ai facut şi pentru a devenii serious contribuitor, de ce ? 1 recenzie nu ai..1..şi tu intrebi de maratoane) (dacă mă inşel imi pare rău) O zii bunăNu trag de nimica, mi-am sters contul vechi. Era o curiozitate, nu dau 2 bani pe conturi vip, serious c...., platinum, gold, plusuri si minusuri) Link spre comentariu
Vizitator snifers Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Am trecut eu pe la tipa ce pot spune e ca in poze arata mult prea bine in realitate ar fi un 7 probleme la dantura, on 8, face un masaj destul de viguros in rest actiunea slaba parerea mea e ca nu se merita.(no hate) Link spre comentariu
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat Iulie 29, 2020 Încă dinainte sa ajung am fost primită cu răutăți din partea voastră , chiar nu bag in seama ! In schimb am cunoscut și oameni minunați in Cluj și nu as vrea sa îmi schimb părerea de acest oraș . Pentru păreri despre mine mai concrete va invit sa intrați pe Topic Tm https://nimfomane.com/forum/topic/147405-stefania-0753177139/page-5Topic Sb : https://nimfomane.com/forum/topic/161151-stefania-0753177139/page-2?do=findComment&comment=6280950 1 Link spre comentariu
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat Iulie 30, 2020 Pentru o săptămâna la voi in oraș :* Va aștept ! Topic Tm https://nimfomane.com/forum/topic/147405-stefania-0753177139/page-5Topic Sb : https://nimfomane.com/forum/topic/161151-stefania-0753177139/page-2?do=findComment&comment=6280950 Servicii:Sex oral adânc Sex normal protejat Sex anal + 100 (depinde de mărime)69Hand jobFoot fetishMasaj de relaxareFacesittingFinalizare corporalăFinalizare faciala in funcție de igiena(+50)CunnilingusAnilingus pasivDiferite pozițiiPrețuri : 150 finalizarea (30 minute) include toate serviciile inafara de cele extra 300 1h (2finalizari ) include toate serviciile inafara de analOutcall doar la hotel sau pensiune cu verificare înainte minim 1 h -400 După ora 00:00 prețurile sunt:200 finalizarea (30min) /400 1 h (2 finalizări) ,include toate serviciile Outcall la hotel sau pensiune cu verificare înainte 500 1h Maraton de sex 00:00-06:00 -1000 Sunt deschisă și pentru alte fantezii , le putem discuta la locatie ! Nu fac Fk și nici finalizare orală ! 2 Link spre comentariu
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat Iulie 30, 2020 :* 3 Link spre comentariu
copilulnou20 Reputație: 1 Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 Nici o recenzie completa si detaliata..... Merge bine treaba la Cluj.... Link spre comentariu
dmxgti Reputație: 24 Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 Salut,sambata lucrezi?faci si programari de 90min? Link spre comentariu
paulica665 Reputație: 18 Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 Salut! Proaspat venit de la domnisoara, pt o ora foarte buna!Este prima mea recenzie, deci o sa incerc sa fiu detaliat... Ajuns la domnisoara, ma astepta intr-un body foarte sexy (ca in primele poze ale topicului), foarte frumoasa si la fata, nu avea celulita sau sa pot spune ca e grasa. Pozele mi se par ca sunt destul de reale, nu este slim sau fit, are forme, dar foarte bine proportionate. Am stat la masa la un pahar de apa rece si de vorba. Ne-am indreptat spre dormitor, unde a inceput cu un ON foarte bun, cu atentie si la sateliti, cu deep cat putea, pe urma am gustat si eu din funduletul ei delicios, pe urma m-am intins in pat si a inceput intr-o pozitie ea peste mine, dar cu profelistea funduletului superb asupra mea, unde am vrut anal, dar imi era prea mare pt preferintele domnisoarei, nu m-a suparat asta, dar nu e vina ei, si terminat :) Am facut o mica pauza, la povesti, apa rece (a fost foarte cald astazi...) Am mers, iar in dormitor, unde domnisoara a facut iar un ON, eu in picioare, unde avea grija si de vecini si cu deep, pe urma am pompat in doggy, unde la privelistea funduletului, m-am terminat iar. :bow Parerea mea ca merita, fundul ei pe mine m-a cucerit :crazylove , am stat o ora (300 lei), fara nici un fel de graba sau altceva. Data viitoare voi incerca un maraton cu siguranta, poate asa ma voi satura de funduletul ei! 2 Link spre comentariu
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat Iulie 30, 2020 Salut! Proaspat venit de la domnisoara, pt o ora foarte buna!Este prima mea recenzie, deci o sa incerc sa fiu detaliat... Ajuns la domnisoara, ma astepta intr-un body foarte sexy (ca in primele poze ale topicului), foarte frumoasa si la fata, nu avea celulita sau sa pot spune ca e grasa. Pozele mi se par ca sunt destul de reale, nu este slim sau fit, are forme, dar foarte bine proportionate. Am stat la masa la un pahar de apa rece si de vorba. Ne-am indreptat spre dormitor, unde a inceput cu un ON foarte bun, cu atentie si la sateliti, cu deep cat putea, pe urma am gustat si eu din funduletul ei delicios, pe urma m-am intins in pat si a inceput intr-o pozitie ea peste mine, dar cu profelistea funduletului superb asupra mea, unde am vrut anal, dar imi era prea mare pt preferintele domnisoarei, nu m-a suparat asta, dar nu e vina ei, si terminat :) Am facut o mica pauza, la povesti, apa rece (a fost foarte cald astazi...) Am mers, iar in dormitor, unde domnisoara a facut iar un ON, eu in picioare, unde avea grija si de vecini si cu deep, pe urma am pompat in doggy, unde la privelistea funduletului, m-am terminat iar. :bow Parerea mea ca merita, fundul ei pe mine m-a cucerit :crazylove , am stat o ora (300 lei), fara nici un fel de graba sau altceva. Data viitoare voi incerca un maraton cu siguranta, poate asa ma voi satura de funduletul ei! Îți mulțumesc ,mi-a plăcut și mie compania ta :* ps: merci pt ciocolata :) Link spre comentariu
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat Iulie 30, 2020 Salut,sambata lucrezi?faci si programari de 90min?Da! Contacteaza-ma pe whatsapp :* Link spre comentariu
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat Iulie 31, 2020 Buna dimineața :* 2 Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iulie 31, 2020 Pune si tu niste poze din locatieLe pui tot pe alea de pe celelalte topice Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat August 1, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat August 1, 2020 Salutare! Ieri am vizitat-o si eu pe domnisoara,care m-a asteptat exact ca in una din pozele de mai sus,foarte sexi,pe tocuri,exact cum trebuie.Este o fata foarte draguta,frumoasa la fata cu sani frumosi si un fund de senzatie.O.N : fata se pricepe foarte bine ,face un oral umed,adanc,cu schimbari de ritm si cu atentie la zonele adiacente.Am trecut si in 69,unde am putut gusta si eu piersicuta,epilata,curata,mirosea bine. N.P : foarte ok,e destul de stramta,nu a folosit lubrifiant,se misca foarte bine ,da contre bune,am schimbat mai multe pozitii ,finalizand in LOT.Igiena: foarte curata,ingrijita Atitutine: fata este ok,comunicativa,dar mi s-a parut putin distanta asa,nu are un GFE prea ridicat,fara F.K Locatie: In spate la Iullius Mall,curata,baie cu de toate,e okCadou: 150 pentru aproximativ 30 de minute. Link spre comentariu
roseflower Reputație: 467 Postat August 1, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat August 1, 2020 Salutare! Ieri am vizitat-o si eu pe domnisoara,care m-a asteptat exact ca in una din pozele de mai sus,foarte sexi,pe tocuri,exact cum trebuie.Este o fata foarte draguta,frumoasa la fata cu sani frumosi si un fund de senzatie.O.N : fata se pricepe foarte bine ,face un oral umed,adanc,cu schimbari de ritm si cu atentie la zonele adiacente.Am trecut si in 69,unde am putut gusta si eu piersicuta,epilata,curata,mirosea bine. N.P : foarte ok,e destul de stramta,nu a folosit lubrifiant,se misca foarte bine ,da contre bune,am schimbat mai multe pozitii ,finalizand in LOT.Igiena: foarte curata,ingrijita Atitutine: fata este ok,comunicativa,dar mi s-a parut putin distanta asa,nu are un GFE prea ridicat,fara F.K Locatie: In spate la Iullius Mall,curata,baie cu de toate,e okCadou: 150 pentru aproximativ 30 de minute.Îți mulțumesc :* Link spre comentariu
adriano777 Reputație: 7 Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 Pana cand mai ramai in Cluj? Link spre comentariu
roseflower Reputație: 467 Postat August 1, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat August 1, 2020 Pana cand mai ramai in Cluj?Mai răman și săptămâna viitoare nu știu exact pana când :* o sa anunț 1 Link spre comentariu
dmxgti Reputație: 24 Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 salutare....vizitat azi in urma unei programari facuta pe wzuplocatia e super aproape de iulius practic iesi doar din parcare si ai ajuns deci ai unde lasa lejer masinaapartamentul ok curatfata a fost foarte amabila inca de la inceput servit cu apa suc etc.deci chiar nu inteleg dc au fost comentarii rautacioase la adresa ei...cu mine sa comportat foarte decentma intrebat daca vreau dus inainte dupa care ma invitat in dormitor,schimbat poziti fara nici un comentariu,chiar se implica...am ramas o ora pentru care am achitat 300 la inceput...am inteles ca pleaca in curad dar daca va revenii eu unul o sa o revizitez.... Link spre comentariu
roseflower Reputație: 467 Postat August 1, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat August 1, 2020 salutare....vizitat azi in urma unei programari facuta pe wzuplocatia e super aproape de iulius practic iesi doar din parcare si ai ajuns deci ai unde lasa lejer masinaapartamentul ok curatfata a fost foarte amabila inca de la inceput servit cu apa suc etc.deci chiar nu inteleg dc au fost comentarii rautacioase la adresa ei...cu mine sa comportat foarte decentma intrebat daca vreau dus inainte dupa care ma invitat in dormitor,schimbat poziti fara nici un comentariu,chiar se implica...am ramas o ora pentru care am achitat 300 la inceput...am inteles ca pleaca in curad dar daca va revenii eu unul o sa o revizitez....Îți mulțumesc ,ne mai vedem :* Link spre comentariu
roseflower Reputație: 467 Postat August 2, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat August 2, 2020 Hello :* :) 1 Link spre comentariu
badboyykills Reputație: 132 Postat August 2, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Partajează Postat August 2, 2020 Hello :* :) Hopa, aici trebuie o vizita de curtoazie😂 Link spre comentariu
roseflower Reputație: 467 Postat August 2, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat August 2, 2020 Hopa, aici trebuie o vizita de curtoazieTe aștept :) Link spre comentariu
coledoc Reputație: 85 Postat August 3, 2020 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 3, 2020 Salutare. Am fost la domnisoara dupa o programare facuta anterior pe whatsapp. Locatia pe Dunarii langa Iulius Mall, apartament tocmai bun. 150/300 ON, NP, finalizare corporala sau faciala. Pt anal trebuie plusati 100 Ron. Nu intru ft tare in detalii dar mie chiar mi-a placut domnisoara si la fata si la corp, fundul ala face toti banii. Fata nu e slim(adica nu te impunge cu oasele cand o regulezi) , e mai mult spre "brazilianca". Nu e t_ganca.Am fost servit cu apa, suc invitat la o tigara etc. E foarte amabila, nu e infumurata, nu te grabeste,nu comenteaza la pozitii si chiar am schimbat cateva 😜. Poti sa o saruti pe unde vrei dar nu pe gura, deci fara FK. (pt asta scad un punctðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜) Concluzia : nu imi pare rau pt banii cheltuiti, o sa mai trec pe la ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum