Sari la conținut

❤️Stefania 0753177139❤️

Postări Recomandate

Comrade tallahassee!

Dăi bice să vezi dacă trage calu'! Și după aia, povestește-ne detaliat, să avem ce ronțăi! (Io nu pot să dispar o noapte, ptr. că o să fiu aruncat pe stradă  :laugh2 )   :hihat

Nu exclud o astfel de incercare, eram curios daca are cateva la activ, sa vad daca face fata, ca nu merg pentru netflix&chillll

Link spre comentariu

Cum stai cu maratoanele, ai antrenament?

Scz de off topic

Mă ameu...ai intrebat minim de 3 ori..du-te şi află...

Sau tragi de posturi să devii VIP? ( Aşa mi s-a părut că ai facut şi pentru a devenii serious contribuitor, de ce ? 1 recenzie nu ai..1..şi tu intrebi de maratoane) (dacă mă inşel imi pare rău)

O zii bună

• Like 1
Link spre comentariu

Scz de off topic

Mă ameu...ai intrebat minim de 3 ori..du-te şi află...

Sau tragi de posturi să devii VIP? ( Aşa mi s-a părut că ai facut şi pentru a devenii serious contribuitor, de ce ? 1 recenzie nu ai..1..şi tu intrebi de maratoane) (dacă mă inşel imi pare rău)

O zii bună

Nu trag de nimica, mi-am sters contul vechi. Era o curiozitate, nu dau 2 bani pe conturi vip, serious c...., platinum, gold, plusuri si minusuri)

Link spre comentariu
Vizitator snifers
Reputație: 0

Am trecut eu pe la tipa ce pot spune e ca in poze arata mult prea bine in realitate ar fi un 7 probleme la dantura, on 8, face un masaj destul de viguros in rest actiunea slaba parerea mea e ca nu se merita.(no hate)

Link spre comentariu
  • Oras:Secret

Încă dinainte sa ajung am fost primită cu răutăți din partea voastră , chiar nu bag in seama ! In schimb am cunoscut și oameni minunați in Cluj și nu as vrea sa îmi schimb părerea de acest oraș . Pentru păreri despre mine mai concrete va invit sa intrați pe Topic Tm https://nimfomane.com/forum/topic/147405-stefania-0753177139/page-5

Topic Sb : https://nimfomane.com/forum/topic/161151-stefania-0753177139/page-2?do=findComment&comment=6280950

• Like 1
Link spre comentariu

Pentru o săptămâna la voi in oraș :* Va aștept !

Topic Tm https://nimfomane.com/forum/topic/147405-stefania-0753177139/page-5

Topic Sb : https://nimfomane.com/forum/topic/161151-stefania-0753177139/page-2?do=findComment&comment=6280950

Servicii:

Sex oral adânc

Sex normal protejat

Sex anal + 100 (depinde de mărime)

69

Hand job

Foot fetish

Masaj de relaxare

Facesitting

Finalizare corporală

Finalizare faciala in funcție de igiena(+50)

Cunnilingus

Anilingus pasiv

Diferite poziții

Prețuri : 150 finalizarea (30 minute) include toate serviciile inafara de cele extra

300 1h (2finalizari ) include toate serviciile inafara de anal

Outcall doar la hotel sau pensiune cu verificare înainte minim 1 h -400

După ora 00:00 prețurile sunt:

200 finalizarea (30min) /400 1 h (2 finalizări) ,include toate serviciile

Outcall la hotel sau pensiune cu verificare înainte 500 1h

Maraton de sex 00:00-06:00 -1000

Sunt deschisă și pentru alte fantezii , le putem discuta la locatie !

Nu fac Fk și nici finalizare orală !

post-316729-0-62632200-1596093565_thumb.jpeg

post-316729-0-75101500-1596093599_thumb.jpeg

post-316729-0-04142300-1596093631_thumb.jpeg

post-316729-0-19627200-1596093795_thumb.jpeg

post-316729-0-79706700-1596093812_thumb.jpeg

post-316729-0-92066300-1596093847_thumb.jpeg

• Like 2
Link spre comentariu

Salut! Proaspat venit de la domnisoara, pt o ora foarte buna!

Este prima mea recenzie, deci o sa incerc sa fiu detaliat...

Ajuns la domnisoara, ma astepta intr-un body foarte sexy (ca in primele poze ale topicului), foarte frumoasa si la fata, nu avea celulita sau sa pot spune ca e grasa. Pozele mi se par ca sunt destul de reale, nu este slim sau fit, are forme, dar foarte bine proportionate. Am stat la masa la un pahar de apa rece si de vorba.

Ne-am indreptat spre dormitor, unde a inceput cu un ON foarte bun, cu atentie si la sateliti, cu deep cat putea, pe urma am gustat si eu din funduletul ei delicios, pe urma m-am intins in pat si a inceput intr-o pozitie ea peste mine, dar cu profelistea funduletului superb asupra mea, unde am vrut anal, dar imi era prea mare pt preferintele domnisoarei, nu m-a suparat asta, dar nu e vina ei, si terminat :)

Am facut o mica pauza, la povesti, apa rece (a fost foarte cald astazi...)

Am mers, iar in dormitor, unde domnisoara a facut iar un ON, eu in picioare, unde avea grija si de vecini si cu deep, pe urma am pompat in doggy, unde la privelistea funduletului, m-am terminat iar.  :bow

Parerea mea ca merita, fundul ei pe mine m-a cucerit  :crazylove , am stat o ora (300 lei), fara nici un fel de graba sau altceva. Data viitoare voi incerca un maraton cu siguranta, poate asa ma voi satura de funduletul ei! 

• Like 2
Link spre comentariu

Salut! Proaspat venit de la domnisoara, pt o ora foarte buna!

Este prima mea recenzie, deci o sa incerc sa fiu detaliat...

Ajuns la domnisoara, ma astepta intr-un body foarte sexy (ca in primele poze ale topicului), foarte frumoasa si la fata, nu avea celulita sau sa pot spune ca e grasa. Pozele mi se par ca sunt destul de reale, nu este slim sau fit, are forme, dar foarte bine proportionate. Am stat la masa la un pahar de apa rece si de vorba.

Ne-am indreptat spre dormitor, unde a inceput cu un ON foarte bun, cu atentie si la sateliti, cu deep cat putea, pe urma am gustat si eu din funduletul ei delicios, pe urma m-am intins in pat si a inceput intr-o pozitie ea peste mine, dar cu profelistea funduletului superb asupra mea, unde am vrut anal, dar imi era prea mare pt preferintele domnisoarei, nu m-a suparat asta, dar nu e vina ei, si terminat :)

Am facut o mica pauza, la povesti, apa rece (a fost foarte cald astazi...)

Am mers, iar in dormitor, unde domnisoara a facut iar un ON, eu in picioare, unde avea grija si de vecini si cu deep, pe urma am pompat in doggy, unde la privelistea funduletului, m-am terminat iar.  :bow

Parerea mea ca merita, fundul ei pe mine m-a cucerit  :crazylove , am stat o ora (300 lei), fara nici un fel de graba sau altceva. Data viitoare voi incerca un maraton cu siguranta, poate asa ma voi satura de funduletul ei!

Îți mulțumesc ,mi-a plăcut și mie compania ta :* ps: merci pt ciocolata :)
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare! Ieri am vizitat-o si eu pe domnisoara,care m-a asteptat exact ca in una din pozele de mai sus,foarte sexi,pe tocuri,exact cum trebuie.Este o fata foarte draguta,frumoasa la fata cu sani frumosi si un fund de senzatie.

O.N : fata se pricepe foarte bine ,face un oral umed,adanc,cu schimbari de ritm si cu atentie la zonele adiacente.Am trecut si in 69,unde am putut gusta si eu piersicuta,epilata,curata,mirosea bine.

N.P : foarte ok,e destul de stramta,nu a folosit lubrifiant,se misca foarte bine ,da contre bune,am schimbat mai multe pozitii ,finalizand in LOT.

Igiena: foarte curata,ingrijita

Atitutine: fata este ok,comunicativa,dar mi s-a parut putin distanta asa,nu are un GFE prea ridicat,fara F.K

Locatie: In spate la Iullius Mall,curata,baie cu de toate,e ok

Cadou: 150 pentru aproximativ 30 de minute.

Link spre comentariu

Salutare! Ieri am vizitat-o si eu pe domnisoara,care m-a asteptat exact ca in una din pozele de mai sus,foarte sexi,pe tocuri,exact cum trebuie.Este o fata foarte draguta,frumoasa la fata cu sani frumosi si un fund de senzatie.

O.N : fata se pricepe foarte bine ,face un oral umed,adanc,cu schimbari de ritm si cu atentie la zonele adiacente.Am trecut si in 69,unde am putut gusta si eu piersicuta,epilata,curata,mirosea bine.

N.P : foarte ok,e destul de stramta,nu a folosit lubrifiant,se misca foarte bine ,da contre bune,am schimbat mai multe pozitii ,finalizand in LOT.

Igiena: foarte curata,ingrijita

Atitutine: fata este ok,comunicativa,dar mi s-a parut putin distanta asa,nu are un GFE prea ridicat,fara F.K

Locatie: In spate la Iullius Mall,curata,baie cu de toate,e ok

Cadou: 150 pentru aproximativ 30 de minute.

Îți mulțumesc :*

Link spre comentariu

salutare....vizitat azi in urma unei programari facuta pe wzup

locatia e super aproape de iulius practic iesi doar din parcare si ai ajuns deci ai unde lasa lejer masina

apartamentul ok curat

fata a fost foarte amabila inca de la inceput servit cu apa suc etc.deci chiar nu inteleg dc au fost comentarii rautacioase la adresa ei...cu mine sa comportat foarte decent

ma intrebat daca vreau dus inainte dupa care ma invitat in dormitor,schimbat poziti fara nici un comentariu,chiar se implica...

am ramas o ora pentru care am achitat 300 la inceput...

am inteles ca pleaca in curad dar daca va revenii eu unul o sa o revizitez....

Link spre comentariu

salutare....vizitat azi in urma unei programari facuta pe wzup

locatia e super aproape de iulius practic iesi doar din parcare si ai ajuns deci ai unde lasa lejer masina

apartamentul ok curat

fata a fost foarte amabila inca de la inceput servit cu apa suc etc.deci chiar nu inteleg dc au fost comentarii rautacioase la adresa ei...cu mine sa comportat foarte decent

ma intrebat daca vreau dus inainte dupa care ma invitat in dormitor,schimbat poziti fara nici un comentariu,chiar se implica...

am ramas o ora pentru care am achitat 300 la inceput...

am inteles ca pleaca in curad dar daca va revenii eu unul o sa o revizitez....

Îți mulțumesc ,ne mai vedem :*
Link spre comentariu

• Oras:România
  • Oras:România

Salutare. Am fost la domnisoara dupa o programare facuta anterior pe whatsapp. Locatia pe Dunarii langa Iulius Mall, apartament tocmai bun. 150/300 ON, NP, finalizare corporala sau faciala. Pt anal trebuie plusati 100 Ron. Nu intru ft tare in detalii dar mie chiar mi-a placut domnisoara si la fata si la corp, fundul ala face toti banii. Fata nu e slim(adica nu te impunge cu oasele cand o regulezi) , e mai mult spre "brazilianca". Nu e t_ganca.Am fost servit cu apa, suc invitat la o tigara etc. E foarte amabila, nu e infumurata, nu te grabeste,nu comenteaza la pozitii si chiar am schimbat cateva 😜. Poti sa o saruti pe unde vrei dar nu pe gura, deci fara FK. (pt asta scad un punctðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜) Concluzia : nu imi pare rau pt banii cheltuiti, o sa mai trec pe la ea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...