Sari la conținut

Adriana 0712290400

Postări Recomandate

• Oras:bucurestu
Postat

Salutare! 

Am avut noroc să o cunosc pe Adriana, programare prin wp a răspuns scurt timp și concis. 

Locația extrem de curată, se vede că îi place ordinea, un mare plus. 

Atitudine de nota 10, m-am simțit foarte bine, ca și cum as fi revăzut o prietena bună. 

Acțiunea s-a desfășurat natural, după țigară am mers la dus, m-a urmat și ea și când am revenit în dormitor a început un ON cu atenție la bijuterii și DP de toată frumusețea. 

A urmat LOT unde am și finalizat, duș și pe alta data :)) 

De revenit clar! e f mișto gagica și arata mult mult mai bine decât în poze. Face sala și are niște buci super bombate. 

Notele:

Locație 10

Gfe 10

OP 9

Lot 9

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 2 ore, aurel322 a spus:

Salutare! 

Am avut noroc să o cunosc pe Adriana, programare prin wp a răspuns scurt timp și concis. 

Locația extrem de curată, se vede că îi place ordinea, un mare plus. 

Atitudine de nota 10, m-am simțit foarte bine, ca și cum as fi revăzut o prietena bună. 

Acțiunea s-a desfășurat natural, după țigară am mers la dus, m-a urmat și ea și când am revenit în dormitor a început un ON cu atenție la bijuterii și DP de toată frumusețea. 

A urmat LOT unde am și finalizat, duș și pe alta data :)) 

De revenit clar! e f mișto gagica și arata mult mult mai bine decât în poze. Face sala și are niște buci super bombate. 

Notele:

Locație 10

Gfe 10

OP 9

Lot 9

Colegu', cand ai fost la ea? Eu am încercat în ultima perioada sa fac o programare, dar fără succes.

Postat
1 oră în urmă, alexanderr22 a spus:

Colegu', cand ai fost la ea? Eu am încercat în ultima perioada sa fac o programare, dar fără succes.

Am fost pe 27. 

Adriana este selectivă, e și după noroc. 

• Like 2

Postat

Sa-ti tot bagi 🍆 ca de cand ma chinuie sa fac si eu o programare. Mai incercam incepand cu saptamana viitoare - it’s a must !😵‍💫

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...