aurel322 Reputație: 9 Postat Decembrie 30, 2024 Oras:bucurestu Oras:bucurestu Postat Decembrie 30, 2024 Salutare! Am avut noroc să o cunosc pe Adriana, programare prin wp a răspuns scurt timp și concis. Locația extrem de curată, se vede că îi place ordinea, un mare plus. Atitudine de nota 10, m-am simțit foarte bine, ca și cum as fi revăzut o prietena bună. Acțiunea s-a desfășurat natural, după țigară am mers la dus, m-a urmat și ea și când am revenit în dormitor a început un ON cu atenție la bijuterii și DP de toată frumusețea. A urmat LOT unde am și finalizat, duș și pe alta data :)) De revenit clar! e f mișto gagica și arata mult mult mai bine decât în poze. Face sala și are niște buci super bombate. Notele: Locație 10 Gfe 10 OP 9 Lot 9 1 2
alexanderr22 Reputație: 116 Postat Decembrie 30, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2024 Acum 2 ore, aurel322 a spus: Salutare! Am avut noroc să o cunosc pe Adriana, programare prin wp a răspuns scurt timp și concis. Locația extrem de curată, se vede că îi place ordinea, un mare plus. Atitudine de nota 10, m-am simțit foarte bine, ca și cum as fi revăzut o prietena bună. Acțiunea s-a desfășurat natural, după țigară am mers la dus, m-a urmat și ea și când am revenit în dormitor a început un ON cu atenție la bijuterii și DP de toată frumusețea. A urmat LOT unde am și finalizat, duș și pe alta data :)) De revenit clar! e f mișto gagica și arata mult mult mai bine decât în poze. Face sala și are niște buci super bombate. Notele: Locație 10 Gfe 10 OP 9 Lot 9 Colegu', cand ai fost la ea? Eu am încercat în ultima perioada sa fac o programare, dar fără succes.
aurel322 Reputație: 9 Postat Decembrie 30, 2024 Oras:bucurestu Oras:bucurestu Postat Decembrie 30, 2024 1 oră în urmă, alexanderr22 a spus: Colegu', cand ai fost la ea? Eu am încercat în ultima perioada sa fac o programare, dar fără succes. Am fost pe 27. Adriana este selectivă, e și după noroc. 2
Blacklisted Reputație: 13 Postat 36 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat 36 minute în urmă Sa-ti tot bagi 🍆 ca de cand ma chinuie sa fac si eu o programare. Mai incercam incepand cu saptamana viitoare - it’s a must !😵💫
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum