oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 20, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Asa este. Acum am pierdut pentru ca S-A marcat un gol. Acum vreo trei zile am pierdut pentru ca NU s-a marcat. PLM, cruzeiro ( locul 1 din brazilia si deja capmioana) a fost condusa cu 1-0 la pauza de pote preta ( locul 19 ) . Trebuia sa se dea 2 goluri in reeepriza 1, deci sa o bage si ei o data in poarta. Crezi ca au dat? Ntz. Si pana la final au facut 2-2.Asta este.Eu zic asa cand pierd un bilet.Ca am am mers la o fetitza si nu am finalizat,doar ne-am pupat asa,putin,de incalzire pentru data viitoare .))) Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 23, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Saptamana asta sunt meciuri multe. Au inceput campionatele. Este "foame mare"de fotbal pe fotbalisti,asa ca incercati sa profitati.Mie mi-au mers bine primele doua bilete. Cum s-ar spune : prost sa fii noroc ca esti )))) http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/22112013001_zps5a66628f.jpg sper sa mai am vreo doua ,chiar si mai mici nu ma supar, azi si maineBAFTA si voua. Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 25, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 cineva cunoscut vrea sa mearga deseara la ploiesti pentru petrolul-viitorul ? La 6 este plecarea , mai am 2 locuri in masina.( cele din spate ) :"P contact aici sau pe mess Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 cineva cunoscut vrea sa mearga deseara la ploiesti pentru petrolul-viitorul ? La 6 este plecarea , mai am 2 locuri in masina.( cele din spate ) :"P contact aici sau pe messPetrolul are viitor dar Viitorul n'are pic de petrol ca sa ii bata........o sa mature cu ei pe jos 2 Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Sambata m-a scos doar Augsburg cu Hoffenheim la 6 milioane, aveam peste 2.5, 2-0 din min 23 si asa a murit ... Si Duminica m-a scos un meci la sub 2.5 cot 1.50, 3-0 la pauza, ce sa mai zici, si m-am gandit sa pun 1x la Sampdoria in loc de meciul asta. Si prinsesem cote bune, gen bate Juve si sub2.5, handicap Astra, Atletico si Real (-2 handicapul), asta e. 2 5 Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Jucati bai nene barbut,macar aveti avantajul ca pierdeti pe mana voastra. Bafta! Link spre comentariu
master of pupets Reputație: 136 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:cred ca aici Oras:cred ca aici Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Mai oly tata poate in week end pui si tu aici un bilet ca ma duc si eu sa il joc chiar daca in ultima vreme biletele mele au fost doar laba Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 26, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Ia uite GHINION. Prind alaltaieri pe astra cu navodari la handicap -3 cota 11,4 mai a ramas petrolul- viitorul tot la -3 ...cota mai mica 7,68 Ieri m-am urcat in masina pe la 6 si am plecat la ploiesti la meci sa sustin pe petrolisti..deh..pula mea era vorba de 830 lei pe astea doua bilete si de 500 de lei pe alt bilet , dar la -2 goluri. http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/25112013001_zps8b227a86.jpg Ajuns la meci cu sperante mari , de cel putin 3-0 la pauza. M-am imbolnavit. 0-0....0-0..timpul tecea si arbitrul fluiera finalul primei reprize. Ah.In pauza niste floricele si inapoi in tribuna. Incepe repriza a doua. Min 56 1-0. zic hai ca e timp. Minutul 85...2-0 ..Uraaaaa. minutul 89...dezamagit am plecat sa pot iesi cu masina inaintea altoa sa nu stau la infgesuiala. mai imi trebuia un gol pentru 500 de lei si doua goluri pentru inca 830 lei. Cand sa iesim pe poarta stadionului...urale....gooooooooooolllllll 3-0 . Inapoi frate, de parca putem sa vad reluarea. Am vazut doar minge ala centrul terenului si m-am linistit.Am plecat din nou cu speranta ca in prelungiri va mai da petrolul un gol sa-mi iasa aceste bilete frumoase.Nu a fost sa fie. Asta este.Poate data viitoare. PS- motanel, vezi ca azi fac bilete pt. europa . Urmareste aici ca le voi posta.Bafta sa avem. Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 M-a scos si pe mine Petrolul, tot asa bagasem, doar ca am pus 50 de lei miza, doar pe meciul asta. Link spre comentariu
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Noiembrie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Pai, nenea Oly cand ai cota de peste 11 pe bilet si timp destul pana a doua zi, sa nu pui tu o contra-doua pe -1 si -2 din 8 milioane? Stricai vreo 2 milioane dar tot aveai ceva la sigur... Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 26, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 eri m-am urcat in masina pe la 6 si am plecat la ploiesti la meci sa sustin pe petrolisti..deh..pula mea era vorba de 830 lei pe astea doua bilete si de 500 de lei pe alt bilet , dar la -2 goluri. Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 26, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Aveti timp sa mergeti la orice agentie de pariuri si sa puneti acest bilet )))) Sa va vad care aveti curaj sa va riscati 5 ( cinci ) lei.EEu zic sa mergeti sa nu cumva sa plangeti maine ))) http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/26112013001_zps222d2386.jpg Link spre comentariu
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Pt jucatorii adevarati .... o moneda virtuala... http://adevarul.ro/tech/internet/bitcoin-fenomen-1_529753fac7b855ff564d421b/index.html cine-a fost pe faza a castigat . În octombrie 2009, la câteva luni după lansare, valoarea unui bitcoin era infimă. Cu un singur dolar, un internaut îşi putea cumpăra 1.309 bitcoini. Pe atunci nu se putea face mai nimic cu această monedă. Puţinii oameni care o „exploatau“ făceau schimburi între ei, de dragul sistemului. Pe 22 mai, 2010, „laszlo“, un utilizator al unui forum bitcoin, s-a oferit să plătească pentru o pizza în bitcoin. El a oferit 10.000 de monede (aproximativ 25 de dolari pe atunci) pentru o masă gustoasă. „laszlo“ ar fi fost acum mai bogat cu 10 milioane de dolari dacă ar fi ales să tragă o fugă până la piaţă. Pe 1 aprilie 2013, moneda virtuală sare de pragul psihologic de 100 de dolari, iar pe 10 aprilie ajunge la valoarea de 265 de dolari, drept urmare a atenţiei pe care a primit-o din partea media. Creşterea bruscă a banilor virtuali a fost determinată de mecaniscmul automat anti-inflaţie care a redus numărul de monede care pot fi create dar şi de criza din Uniunea Europeană. Tot mai mulţi ciprioţi alegeau să-şi transforme economiile în monede virtuale, fiindcă în acest fel nu puteau fi confiscate de către guvern. Germania a fost prima tara care a recunoscut-o ca o moneda privata. Se deschid si primele bancomate, in Canada si-n Cipru. Timp de câteva luni bune, volatila monedă s-a învârtit în jurul sumei de 150 de dolari. Totuşi, o acţiune a autorităţilor din SUA au dus din nou la prăbuşirea pieţei. Pe 25 octombrie se anunţa cea mai mare „captură“ de bitcoini. Aproape 30 de milioane de dolari în bitcoini au fost obţinute din computerul celui care se presupune că administra cel mai mare site de comerţ ilegal din „Internetul ascuns“. Moneda ajunsese iar la suma de 110 dolari. (Ulterior s-a dovedit ca s-au inselat ) Bitcoinii şi-au revenit pe 6 noiembrie, atingând un nou record de 267 de dolari şi de atunci valoarea lor tot creşte. Ce s-a întâmplat de s-a ajuns la fabuloasa sumă de 1.000 de dolari? Sunt si foarte multi romani care folosesc Bitcoin, freelanceri sunt platiti in BT, unii chiar isi vand casele de 360 de mii euro pt Bitcoin. (pe ocazii ) Oly, joaca tata la bursa. Cu banii din 1 x 2 Lasa laba pt altii. Pariati responsabil. În iunie 2011, un bitcoin ajunge să valoreze 31,90 de dolari,Citeste mai mult: adev.ro/mwzbm7 Pe 22 mai, 2010, „laszlo“, un utilizator al unui forum bitcoin, s-a oferit să plătească pentru o pizza în bitcoin. El a oferit 10.000 de monede (aproximativ 25 de dolari pe atunci) pentru o masă gustoasă. „laszlo“ ar fi fost acum mai bogat cu 10 milioane de dolari dacă ar fi ales să tragă o fugă până la piaţă.Citeste mai mult: adev.ro/mwzbm7În octombrie 2009, la câteva luni după lansare, valoarea unui bitcoin era infimă. Cu un singur dolar, un internaut îşi putea cumpăra 1.309 bitcoini. Pe atunci nu se putea face mai nimic cu această monedă. Puţinii oameni care o „exploatau“ făceau schimburi între ei, de dragul sistemului.Citeste mai mult: adev.ro/mwzbm7În octombrie 2009, la câteva luni după lansare, valoarea unui bitcoin era infimă. Cu un singur dolar, un internaut îşi putea cumpăra 1.309 bitcoini. Pe atunci nu se putea face mai nimic cu această monedă. Puţinii oameni care o „exploatau“ făceau schimburi între ei, de dragul sistemului.Citeste mai mult: adev.ro/mwzbm7n octombrie 2009, la câteva luni după lansare, valoarea unui bitcoin era infimă. Cu un singur dolar, un internaut îşi putea cumpăra 1.309 bitcoini. Pe atunci nu se putea face mai nimic cu această monedă. Puţinii oameni care o „exploatau“ făceau schimburi între ei, de dragul sistemuluiCiteste mai mult: adev.ro/mwzbm7n octombrie 2009, la câteva luni după lansare, valoarea unui bitcoin era infimă. Cu un singur dolar, un internaut îşi putea cumpăra 1.309 bitcoini. Pe atunci nu se putea face mai nimic cu această monedă. Puţinii oameni care o „exploatau“ făceau schimburi între ei, de dragul sistemuluiCiteste mai mult: adev.ro/mwzbm7n octombrie 2009, la câteva luni după lansare, valoarea unui bitcoin era infimă. Cu un singur dolar, un internaut îşi putea cumpăra 1.309 bitcoini. Pe atunci nu se putea face mai nimic cu această monedă. Puţinii oameni care o „exploatau“ făceau schimburi între ei, de dragul sistemuluiCiteste mai mult: adev.ro/mwzbm7n octombrie 2009, la câteva luni după lansare, valoarea unui bitcoin era infimă. Cu un singur dolar, un internaut îşi putea cumpăra 1.309 bitcoini. Pe atunci nu se putea face mai nimic cu această monedă. Puţinii oameni care o „exploatau“ făceau schimburi între ei, de dragul sistemuluiCiteste mai mult: adev.ro/mwzbm7 Link spre comentariu
alex1199 Reputație: -505 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Ieri am pus si eu un biletel. Mi-am scos banii suc pentru azi. Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 29, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 pentru sambata si duminica : aveti timnp sa mergeti sa-l puneti. http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/29112013001_zps0e034fa4.jpg Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 il pun si eu maine, ma gandesc la pandurii daca sa il bag sau nu Link spre comentariu
krang Reputație: 326 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:EVERYWHERE Oras:EVERYWHERE Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Asta e pentru fratele Oly cu dedicatie speciala 10 bilete a mai fost sun set de 15 bilete cu acelasi casting dar nu m-am gandit sa le fotografiez ( cska moscova - bayern munchen victorie bayern si peste 2,5 si real madrid - galatasaray victorie real si peste 2,5 ) si am mai avut unul tare cu miza 4000 lei celtic - milan victorie milan si peste 2,5 avand cota 5.10 castigul il calculati singuri. O seara buna si sper sa ne auzim maine cu un pronostic tare. Link spre comentariu
krang Reputație: 326 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:EVERYWHERE Oras:EVERYWHERE Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Ce sa zic oly ti-a cam iesit biletul Link spre comentariu
cm punk Reputație: 62 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:In the middle of nowhere... Oras:In the middle of nowhere... Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Felicitarile mele oly... Link spre comentariu
krang Reputație: 326 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:EVERYWHERE Oras:EVERYWHERE Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Sa mai invioram audientza o bomba frumoasa in stilul meu 10 bilete Link spre comentariu
mk23 Reputație: 579 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Daca te pricepi asa de bine krangule posteaza si tu ponturile inainte sa se desfasoare meciurile ca sa inspiri si pe altii Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Decembrie 3, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Nu-i asa usor MK...in primul rand tebuie sa rezisti frustarilor de a pierde cate un meci pe bilet ca sa poti rezista in lumea asta ))De ex, eu am avut ieri doar doua bilete. Si amandoua pierdute .Pe unul ampierdut pentru ca echipa gazda nu a marcat un gol ( a pierdut cu 2-0 ) -pas gianina-paok 0-2 si pe celalat frankfurt-arminia 1-2 ,pronostic 1x cota 1,22 ,dupa ce frankfurt a condus cu 1-0. Daca nu rezisti la astea...te arunci de la etaj ))) Link spre comentariu
nicolae32 Reputație: 192 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Sex sau laba? Bay Mun II - Aug II p-f 1-1 1.9Crystal palace - westham un. 2 2.50Scha 04 - hoffe pr.1 2.25Parma - varese 1 1.55Shef Wed - Leic 2 1.90 Bagat 5 lei...castig 150. Link spre comentariu
nicolae32 Reputație: 192 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Sex sau laba? Laba. Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Decembrie 3, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 bayern II - aug II 0-2 la pauza ..de fapt in minutul 12 ))) sa-i futa cainii ))) pe mine m-a scos azi galata in cupa....2-0 la pauza si se termina 2-2 ...sa-i futa nemtii )) Dar poate ma ajuta astra in meciul cu viitorul...ii am la handicap de 3 goluri ...adica biletul asta ... dinamo-pandurii 2 ( 3.10 )petrolul- vaslui 1 ( 1,85 )steaua - otelul handicap de doua goluri 1 ( 3,26 )viitorul- astra handicap de 3 goluri 2 (12,9 )total cota 241 ori 2 lei = 506 x 5 bilete = !!!2-0 la pauza...mai trebuie inca 2-0 in repriza a doua ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum