Sari la conținut

1 x 2 - Sex sau laba ?

oly123

Postări Recomandate

Asa este. Acum am pierdut pentru ca S-A marcat un gol. Acum vreo trei zile am pierdut pentru ca NU s-a marcat. PLM, cruzeiro ( locul 1 din brazilia si deja capmioana) a fost condusa cu 1-0 la pauza de pote preta ( locul 19 ) . Trebuia sa se dea 2 goluri in reeepriza 1, deci sa o bage si ei o data in poarta. Crezi ca au dat? Ntz. Si pana la final au facut 2-2.

Asta este.

Eu zic asa cand pierd un bilet.

Ca am am mers la o fetitza si nu am finalizat,doar ne-am pupat asa,putin,de incalzire pentru data viitoare .:P)))

Link spre comentariu

Saptamana asta sunt meciuri multe. Au inceput campionatele. Este "foame mare"de fotbal pe fotbalisti,asa ca incercati sa profitati.

Mie mi-au mers bine primele doua bilete. Cum s-ar spune : prost sa fii noroc ca esti :)))))

http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/22112013001_zps5a66628f.jpg

sper sa mai am vreo doua ,chiar si mai mici nu ma supar, azi si maine

BAFTA  si voua.

Link spre comentariu

cineva cunoscut vrea sa mearga deseara la ploiesti pentru petrolul-viitorul ? La 6 este plecarea , mai am 2 locuri in masina.( cele din spate ) :"P 

contact aici sau pe mess

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

cineva cunoscut vrea sa mearga deseara la ploiesti pentru petrolul-viitorul ? La 6 este plecarea , mai am 2 locuri in masina.( cele din spate ) :"P 

contact aici sau pe mess

Petrolul are viitor dar Viitorul n'are pic de petrol ca sa ii bata........o sa mature cu ei pe jos   :sweeping 

:)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc

Sambata m-a scos doar Augsburg cu Hoffenheim la 6 milioane, aveam peste 2.5, 2-0 din min 23 si asa a murit ...

Si Duminica m-a scos un meci la sub 2.5 cot 1.50, 3-0 la pauza, ce sa mai zici, si m-am gandit sa pun 1x la Sampdoria in loc de meciul asta.

Si prinsesem cote bune, gen bate Juve si sub2.5, handicap Astra, Atletico si Real (-2 handicapul), asta e.

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Ia uite GHINION. 

Prind alaltaieri pe astra cu navodari la handicap -3  cota 11,4  

mai a ramas petrolul- viitorul  tot la -3 ...cota  mai mica  7,68 

Ieri m-am urcat in masina pe la 6 si am plecat la ploiesti la meci sa sustin pe petrolisti..deh..pula mea era vorba de 830 lei pe astea doua bilete si de 500 de lei pe alt bilet , dar la -2 goluri. 

http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/25112013001_zps8b227a86.jpg

Ajuns la meci cu sperante mari  , de cel putin 3-0 la pauza. M-am imbolnavit. 0-0....0-0..timpul tecea si arbitrul fluiera finalul primei reprize. Ah.In pauza niste floricele si inapoi in tribuna. Incepe repriza a doua. Min 56 1-0. zic hai ca e timp. Minutul 85...2-0 ..Uraaaaa.  minutul 89...dezamagit am plecat sa pot iesi cu masina inaintea altoa sa nu stau la infgesuiala. mai imi trebuia un gol pentru 500 de lei si doua goluri pentru inca 830 lei. Cand sa iesim pe poarta stadionului...urale....gooooooooooolllllll   3-0 .  Inapoi frate, de parca putem sa vad reluarea. Am vazut doar minge ala centrul terenului si m-am linistit.Am plecat din nou cu speranta ca in prelungiri va mai da petrolul un gol sa-mi iasa aceste bilete frumoase.Nu a fost sa fie. Asta este.Poate data viitoare.

PS- motanel, vezi ca azi fac bilete pt.  europa . Urmareste aici ca le voi posta.Bafta sa avem.

Link spre comentariu

eri m-am urcat in masina pe la 6 si am plecat la ploiesti la meci sa sustin pe petrolisti..deh..pula mea era vorba de 830 lei pe astea doua bilete si de 500 de lei pe alt bilet , dar la -2 goluri.

Link spre comentariu

Aveti timp sa mergeti la orice agentie de pariuri si sa puneti acest bilet :)))))

Sa va vad care aveti curaj sa va riscati 5 ( cinci ) lei.

EEu zic sa mergeti sa nu cumva sa plangeti maine :))))

http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/26112013001_zps222d2386.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Pe o stanca neagra
  • Oras:Pe o stanca neagra

Pt jucatorii adevarati .... o moneda virtuala... http://adevarul.ro/tech/internet/bitcoin-fenomen-1_529753fac7b855ff564d421b/index.html cine-a fost pe faza a castigat .

În octombrie 2009, la câteva luni după lansare, valoarea unui bitcoin era infimă. Cu un singur dolar, un internaut îşi putea cumpăra 1.309 bitcoini. Pe atunci nu se putea face mai nimic cu această monedă. Puţinii oameni care o „exploatau“ făceau schimburi între ei, de dragul sistemului.

Pe 22 mai, 2010, „laszlo“, un utilizator al unui forum bitcoin, s-a oferit să plătească pentru o pizza în bitcoin. El a oferit 10.000 de monede (aproximativ 25 de dolari pe atunci) pentru o masă gustoasă. „laszlo“ ar fi fost acum mai bogat cu 10 milioane de dolari dacă ar fi ales să tragă o fugă până la piaţă.

Pe 1 aprilie 2013, moneda virtuală sare de pragul psihologic de 100 de dolari, iar pe 10 aprilie ajunge la valoarea de 265 de dolari, drept urmare a atenţiei pe care a primit-o din partea media.

Creşterea bruscă a banilor virtuali a fost determinată de mecaniscmul automat anti-inflaţie care a redus numărul de monede care pot fi create dar şi de criza din Uniunea Europeană. Tot mai mulţi ciprioţi alegeau să-şi transforme economiile în monede virtuale, fiindcă în acest fel nu puteau fi confiscate de către guvern. Germania a fost prima tara care a recunoscut-o ca o moneda privata. Se deschid si primele bancomate, in Canada si-n Cipru.

Timp de câteva luni bune, volatila monedă s-a învârtit în jurul sumei de 150 de dolari. Totuşi, o acţiune a autorităţilor din SUA au dus din nou la prăbuşirea pieţei. Pe 25 octombrie se anunţa cea mai mare „captură“ de bitcoini. Aproape 30 de milioane de dolari în bitcoini au fost obţinute din computerul celui care se presupune că administra cel mai mare site de comerţ ilegal din „Internetul ascuns“. Moneda ajunsese iar la suma de 110 dolari. (Ulterior s-a dovedit ca s-au inselat )

Bitcoinii şi-au revenit pe 6 noiembrie, atingând un nou record de 267 de dolari şi de atunci valoarea lor tot creşte. Ce s-a întâmplat de s-a ajuns la fabuloasa sumă de 1.000 de dolari?

Sunt si foarte multi romani care folosesc Bitcoin, freelanceri sunt platiti in BT, unii chiar isi vand casele de 360 de mii euro pt Bitcoin. (pe ocazii )

Oly, joaca tata la bursa. Cu banii din 1 x 2 :) Lasa laba pt altii. Pariati responsabil.

În iunie 2011, un bitcoin ajunge să valoreze 31,90 de dolari,

Citeste mai mult: adev.ro/mwzbm7

Pe 22 mai, 2010, „laszlo“, un utilizator al unui forum bitcoin, s-a oferit să plătească pentru o pizza în bitcoin. El a oferit 10.000 de monede (aproximativ 25 de dolari pe atunci) pentru o masă gustoasă. „laszlo“ ar fi fost acum mai bogat cu 10 milioane de dolari dacă ar fi ales să tragă o fugă până la piaţă.

În octombrie 2009, la câteva luni după lansare, valoarea unui bitcoin era infimă. Cu un singur dolar, un internaut îşi putea cumpăra 1.309 bitcoini. Pe atunci nu se putea face mai nimic cu această monedă. Puţinii oameni care o „exploatau“ făceau schimburi între ei, de dragul sistemului.

n octombrie 2009, la câteva luni după lansare, valoarea unui bitcoin era infimă. Cu un singur dolar, un internaut îşi putea cumpăra 1.309 bitcoini. Pe atunci nu se putea face mai nimic cu această monedă. Puţinii oameni care o „exploatau“ făceau schimburi între ei, de dragul sistemului

n octombrie 2009, la câteva luni după lansare, valoarea unui bitcoin era infimă. Cu un singur dolar, un internaut îşi putea cumpăra 1.309 bitcoini. Pe atunci nu se putea face mai nimic cu această monedă. Puţinii oameni care o „exploatau“ făceau schimburi între ei, de dragul sistemului

Link spre comentariu

pentru sambata si duminica :  aveti timnp sa mergeti sa-l puneti.

http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/29112013001_zps0e034fa4.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:EVERYWHERE
  • Oras:EVERYWHERE

Asta e pentru fratele Oly cu dedicatie speciala 10 bilete ;) a mai fost sun set de 15 bilete cu acelasi casting dar nu m-am gandit sa le fotografiez ( cska moscova - bayern munchen victorie bayern si peste 2,5 si real madrid - galatasaray victorie real si peste 2,5 ) si am mai avut unul tare cu miza 4000 lei celtic - milan victorie milan si peste 2,5 avand cota 5.10 ;) castigul il calculati singuri. O seara buna si sper sa ne auzim maine cu un pronostic tare.

post-72387-0-90343100-1385849577_thumb.jpg

Link spre comentariu

Nu-i asa usor MK...in primul rand tebuie sa rezisti frustarilor de a pierde cate un meci pe bilet ca sa poti rezista in lumea asta :)))

De ex, eu am avut ieri doar doua bilete. Si amandoua pierdute .Pe unul ampierdut pentru ca echipa gazda nu a marcat un gol ( a pierdut cu 2-0 ) -pas gianina-paok 0-2   si pe celalat frankfurt-arminia 1-2 ,pronostic 1x  cota 1,22  ,dupa ce frankfurt a condus cu 1-0. Daca nu rezisti la astea...te arunci de la etaj :))))

Link spre comentariu

bayern II  - aug II   0-2 la pauza ..de fapt in minutul 12  :))))   sa-i futa cainii :))))

pe mine m-a scos azi galata in cupa....2-0 la pauza si se termina 2-2 ...sa-i futa nemtii :)))

Dar poate ma ajuta astra in meciul cu viitorul...ii am la handicap de 3 goluri ...adica biletul asta ...

dinamo-pandurii  2  ( 3.10 )

petrolul- vaslui  1     ( 1,85 )

steaua - otelul handicap de doua goluri   1  ( 3,26 )

viitorul- astra  handicap de 3 goluri  2    (12,9 )

total cota 241   ori 2 lei = 506  x 5 bilete = !!!

2-0 la pauza...mai trebuie inca 2-0 in repriza a doua :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...