bilex69 Reputație: 4 Postat Martie 12, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 12, 2014 Știi cumva vreo figuranta de Beius??
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 12, 2014 Postat Martie 12, 2014 Știi cumva vreo figuranta de Beius??Daca mai exista barul KinKong vizavi cu pompieri, incearca pe acolo. Acum 20 ani era plin cu figurante. Ps: cred ca intrebarea asta trebuia sa pui in alta parte....aici mi se pare ca e offtopi
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2014 Postat Martie 12, 2014 Bilex69 care este motivul pentru care ai pus aceasta intrebare aici?
bilex69 Reputație: 4 Postat Martie 12, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 12, 2014 Daca citesti cu atenție comentariul lui cris_ iti dai seama dece am întrebat ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2014 Postat Martie 12, 2014 Am citit dar putea-i sa-l intrebi asta la DG.
bilex69 Reputație: 4 Postat Martie 12, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 12, 2014 Ok,........
topstar Reputație: 287 Postat Martie 18, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 18, 2014 http://www.oradea.net/anunturi/superba-doar-ptr-tine-anunturi-gratuite-474184.html 5
balkan Reputație: 322 Postat Martie 18, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 18, 2014 si raspunde nu la telefon
za.njka Reputație: 67 Postat Martie 19, 2014 Oras:vestul tarii Oras:vestul tarii Postat Martie 19, 2014 zilele trecute intr-un final glorios a raspuns si m-a reprogramat peste o ora. evident ca nu am mai dat de ea. nu vreau sa fiu rautacios dar si telefoanele se pot inchide cind esti ocupata si cind e valabil anuntul atunci pot fi deschise ... sau nu peste tot se aplica acest aspect. ar ajuta mult in anumite situatii. 1
macko Reputație: 3 Postat Martie 27, 2014 Postat Martie 27, 2014 Are telefonul inchis de cateva zile!
titinica Reputație: 141 Postat Martie 27, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 27, 2014 De 4 Duminici incerc si eu sa iau legatura, dar daca suna pana la mesagerie, iar in rest inchis. Mentionez ca am insistat de mai multe ori, la intervale orare diferite.A trecut pe circuit inchis?
macko Reputație: 3 Postat Martie 27, 2014 Postat Martie 27, 2014 Nu stie cineva are cunva alt numar? Cand am fost la ea avea vreo 2-3 telefoane.
platinum Reputație: 364 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Pussy Island Oras:Pussy Island Postat Aprilie 1, 2014 Am vizitat'o pe domnita, acum 2 saptamani, facand o programare pe fuga, intre 2 clienti "fideli" (cel putin asa a zis ea)Locatia : cea de langa Bunexim.M'a asteptat intr'o rochita neagra, de'o palma sub fund si pe tocuri. Foarte frumoasa priveliste !! Inainte de actiune, am stat la o tzigara si m'am convins ca tipa e foarte comunicativa si ca ii place ce face.Dupa un dus rapid, am trecut la fapte. M'a supt 10 minute (oral excelent), dupa care un lady on top. Fiindca posteriorul era foarte apetisant, am continuat cu un anal de toata frumusetea, pana cand am intins'o pe pat si m'am terminat la ea in gurita.Ne'am igienizat, dupa care am mai stat 10 minute la o tigara si un pahar de suc. Locatia : 7 - Nu e lux dar daca nu esti mofturos, e in regulaAspect : 9 - Bruneta, frumusica, fund extraordinar. Cateva urme de celulita, dar nimic grav.ON : 10 - mai ales ca accepta si CIM.NP : 8 - Nimic de comentat.AP : 9 - Cum ziceam, privelistea... Eu, cu siguranta, o sa revin. 11
platinum Reputație: 364 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Pussy Island Oras:Pussy Island Postat Aprilie 9, 2014 Pentru cei ce mai doriti sa o cautati, mie mi'a spus ca mai nou lucreaza intre 11 si 18, dupa ora asta avand telefonul inchis.Nu mai presteaza langa bunexim, ci in locatia anterioara din Oncea.Deasemenea, preturile s'au schimbat si ele. 150 numarul, 250/h.
rrrazvan Reputație: 187 Postat Aprilie 15, 2014 Postat Aprilie 15, 2014 deci, fata activeaza la acelalsi nr de telefon, in zona Oncea, Cartierul Soarelui ..am sunat, mi-am facut programare in juma de ora si dus am fost. am intrat inauntru, m-a asteptat o tipa bruneta, bronzata bine, intr-o fusta mini si pe tocuri.am stat putin de vorba, m-a servit c-un pahar de suc si pe urma am trecut la actiune. stabilind pretul, am achitat 150 de LEI un nr, oral neprotejat, normale protejat, anal protejat .m-am dezbracat, si-a scos fustita si-a inceput cu niste saruturi pe corp, s-a lasat in genunchi, unde a inceput cu un oral destul de bun, umed, atenta la zonele sensibile, se vede ca stie ce vrea de la viata si sa te faca sa te simti bine ! neputand sa ma abtin, am rugat-o sa facem un 69, pfff .. incredibil, dar fata assta chiar are calitati : o prunica atat de mica, finutsa, fara labii iesite in afara, miros sau alte inconveniente, proaspat epilata ... mi-am bagat botu, in pozitia 69, ma jucam cu vibratoru la ea in fundic si-n pasarica meseriasa rau fata !!! pe urma am trecut la normal, misionar .. pe urma lady on top, unde se misca foarte foarte bine, si-o baga singura in fundic, geme unpic poate excesiv, insa nu deranjeaza pe nimeni. am finalizat in caciulitza, in pozitia lady-on-top, mi-am primit servetzelu umed, dush si-am plecat si-acum, jurizarea :Aspect Fizic: 8 dantura, ii strica putin din stralucire si putin celulita de pe coapse.Locatie: 9ON: 9 se foloseste de mana uneori, o inghite cat o impingi, nu face nazuri, linge tot ..NP: 8 - are un minus pentru gemetele putin false, GFE-ul slabut si FK la fel ..AP: 9 - intra toata, nu face nazuri c-o doare, nimic ..GFE: 7 - eu unul am observat "mecanicul" sa zic asa .. si pasul inapoi care-l bateFK: 7 - la fel, mecanic ! se prea observa ca e din obligatie ..de revenit ? eu sigur da !de recomandat ? DA ! o recomand pentru TOP .PS: pisicuts, vino ba pe la Oradea, ca e exact ce-ti place tie openmind )) 5
mrtko Reputație: 22 Postat Aprilie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 15, 2014 deci, fata activeaza la acelalsi nr de telefon, in zona Oncea, Cartierul Soarelui ..am sunat, mi-am facut programare in juma de ora si dus am fost. am intrat inauntru, m-a asteptat o tipa bruneta, bronzata bine, intr-o fusta mini si pe tocuri.am stat putin de vorba, m-a servit c-un pahar de suc si pe urma am trecut la actiune. stabilind pretul, am achitat 150 de LEI un nr, oral neprotejat, normale protejat, anal protejat .m-am dezbracat, si-a scos fustita si-a inceput cu niste saruturi pe corp, s-a lasat in genunchi, unde a inceput cu un oral destul de bun, umed, atenta la zonele sensibile, se vede ca stie ce vrea de la viata si sa te faca sa te simti bine ! neputand sa ma abtin, am rugat-o sa facem un 69, pfff .. incredibil, dar fata assta chiar are calitati : o prunica atat de mica, finutsa, fara labii iesite in afara, miros sau alte inconveniente, proaspat epilata ... mi-am bagat botu, in pozitia 69, ma jucam cu vibratoru la ea in fundic si-n pasarica meseriasa rau fata !!! pe urma am trecut la normal, misionar .. pe urma lady on top, unde se misca foarte foarte bine, si-o baga singura in fundic, geme unpic poate excesiv, insa nu deranjeaza pe nimeni. am finalizat in caciulitza, in pozitia lady-on-top, mi-am primit servetzelu umed, dush si-am plecat si-acum, jurizarea :Aspect Fizic: 8 dantura, ii strica putin din stralucire si putin celulita de pe coapse.Locatie: 9ON: 9 se foloseste de mana uneori, o inghite cat o impingi, nu face nazuri, linge tot ..NP: 8 - are un minus pentru gemetele putin false, GFE-ul slabut si FK la fel ..AP: 9 - intra toata, nu face nazuri c-o doare, nimic ..GFE: 7 - eu unul am observat "mecanicul" sa zic asa .. si pasul inapoi care-l bateFK: 7 - la fel, mecanic ! se prea observa ca e din obligatie ..de revenit ? eu sigur da !de recomandat ? DA ! o recomand pentru TOP .PS: pisicuts, vino ba pe la Oradea, ca e exact ce-ti place tie openmind )) deci, fata activeaza la acelalsi nr de telefon, in zona Oncea, Cartierul Soarelui ..am sunat, mi-am facut programare in juma de ora si dus am fost. am intrat inauntru, m-a asteptat o tipa bruneta, bronzata bine, intr-o fusta mini si pe tocuri.am stat putin de vorba, m-a servit c-un pahar de suc si pe urma am trecut la actiune. stabilind pretul, am achitat 150 de LEI un nr, oral neprotejat, normale protejat, anal protejat .m-am dezbracat, si-a scos fustita si-a inceput cu niste saruturi pe corp, s-a lasat in genunchi, unde a inceput cu un oral destul de bun, umed, atenta la zonele sensibile, se vede ca stie ce vrea de la viata si sa te faca sa te simti bine ! neputand sa ma abtin, am rugat-o sa facem un 69, pfff .. incredibil, dar fata assta chiar are calitati : o prunica atat de mica, finutsa, fara labii iesite in afara, miros sau alte inconveniente, proaspat epilata ... mi-am bagat botu, in pozitia 69, ma jucam cu vibratoru la ea in fundic si-n pasarica meseriasa rau fata !!! pe urma am trecut la normal, misionar .. pe urma lady on top, unde se misca foarte foarte bine, si-o baga singura in fundic, geme unpic poate excesiv, insa nu deranjeaza pe nimeni. am finalizat in caciulitza, in pozitia lady-on-top, mi-am primit servetzelu umed, dush si-am plecat si-acum, jurizarea :Aspect Fizic: 8 dantura, ii strica putin din stralucire si putin celulita de pe coapse.Locatie: 9ON: 9 se foloseste de mana uneori, o inghite cat o impingi, nu face nazuri, linge tot ..NP: 8 - are un minus pentru gemetele putin false, GFE-ul slabut si FK la fel ..AP: 9 - intra toata, nu face nazuri c-o doare, nimic ..GFE: 7 - eu unul am observat "mecanicul" sa zic asa .. si pasul inapoi care-l bateFK: 7 - la fel, mecanic ! se prea observa ca e din obligatie ..de revenit ? eu sigur da !de recomandat ? DA ! o recomand pentru TOP .PS: pisicuts, vino ba pe la Oradea, ca e exact ce-ti place tie openmind ))ce nr are ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2014 Postat Aprilie 15, 2014 MrTKO sus in titlul topicului este nr. de telefon. Imi vine greu sa cred ca nu l-ai vazut.
snipper18 Reputație: 47 Postat Aprilie 16, 2014 Postat Aprilie 16, 2014 Am vizitat-o si eu pe dameza locatie dupa cum stiti o avea in velenta dar acum s-a mutat in oncea cartierul soarelui ! preturi pentru vechii clienti 200 ora si 150 un numar , pentru "cei noi veniti" 250 ora ! Servicii ON , NP , AN , CIM si finalizare la anal ! Fata e moldoveanca , bronzata bine la solar , pirce in limba incearca sa se faca placuta ! Raportul calitate ptet bun , e de revenit ! Halatul 200 Ron o ora cu 2 finalizari avand parte de toate serviciile ! 2
unnep1980 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 16, 2014 1 HOUR ANAL CIM NORMAL?TELEPHONE?
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 27, 2014 Anuntul de azi vine si cu poze noi:Lhttp://www.oradea.net/anunturi/bruneta-buna-anunturi-gratuite-480416.html 6
mtb31 Reputație: 82 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 27, 2014 Aoleu.. ce bine o prinde bronzu
gekson Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 27, 2014 se veedee ca practica anal
mrtko Reputație: 22 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 28, 2014 MrTKO sus in titlul topicului este nr. de telefon. Imi vine greu sa cred ca nu l-ai vazut. Nu raspunde la el.. de asta am scris.
rrrazvan Reputație: 187 Postat Aprilie 28, 2014 Postat Aprilie 28, 2014 insista ! o fi ocupata si fata ..
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 29, 2014 Anuntul de azi vine si cu o informatie nu tocmai buna pentru noi. Se pare ca aceasta ar fi ultima saptamana a domnisoarei in Oradea.http://www.oradea.net/anunturi/bruneta-hott-ultima-saptamana-in-oradea-anunturi-gratuite-480726.html 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum