adi21cm Reputație: -49 Postat August 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 8, 2020 la final cipul il vor lua 99,9% ("si va face ca toți...") dar evenimentul (Marele Război) va avea loc intre 2050-2060 (conform cu ce zic ăia de pe earthovershootday.org), babacii nu mai apucă dar copiii lor da, in 30 de ani cine crezi ca va mai fi pe aici? fani alex velea, dorian hâț-hâț etc.Fani selly 5gang sunt mai noi si de actualitate! Vad spam cu ei mai mereu!
_dark_ Reputație: 137 Postat August 8, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 8, 2020 Fani selly 5gang sunt mai noi si de actualitate! Vad spam cu ei mai mereu! nu se poate face nimic, România este principala Sinagoga a Satanei din UE care e Fiara , cel puțin 50% sunt deja sub influență satanică, adică toți cei ce au călcat Legea din tată în fiu / fiică
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 la final cipul il vor lua 99,9% ("si va face ca toți...") dar evenimentul (Marele Război) va avea loc intre 2050-2060 (conform cu ce zic ăia de pe earthovershootday.org), babacii nu mai apucă dar copiii lor da, in 30 de ani cine crezi ca va mai fi pe aici? fani alex velea, dorian hâț-hâț etc.Nu e deloc exclus să fiu unul dintre ei :P :laugh2Cât despre fanul meu, acum ca și peste 30 de ani, iacătă-l... :)
_dark_ Reputație: 137 Postat August 9, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 9, 2020 libanezii, bruneti, evreii, bruneti, romanii majoritatea bruneti, IQ cam la fel, dar ... diferă liderul suprem, așa că teoria IQ-ului nu face doi bani 1
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2020 Nu e deloc exclus să fiu unul dintre ei :P :laugh2Cât despre fanul meu, acum ca și peste 30 de ani, iacătă-l... :) https://www.youtube.com/watch?v=o5Ht6WIhhmU Uite ce zice userul asta mai jos! Cam asa este la majoritatea de pe aici!!Difera lideru lor suprem :)):)):)):)):)) libanezii, bruneti, evreii, bruneti, romanii majoritatea bruneti, IQ cam la fel, dar ... diferă liderul suprem, așa că teoria IQ-ului nu face doi bani
_dark_ Reputație: 137 Postat August 9, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 9, 2020 ziarele evreiesti spun ca explozibilul era destinat sa radă Haifa de pe hartă
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2020 O noua diversiune pentru un razboi in zonaM-am convins
_dark_ Reputație: 137 Postat August 9, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 9, 2020 Nasrallah ‘categorically’ denies Hezbollah stored any weapons in Beirut porthttps://www.timesofisrael.com/nasrallah-categorically-denies-hezbollah-stored-any-weapons-in-beirut-port/?fbclid=IwAR0KT6zsHMRnKR9fpO0OuFsy3y3-3iKuu2VKHJW9kf8EIYWtH3Ne20l96cg
snappulos Reputație: 199 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Ahhh eu am minte de om nascut in 70 maxim 80! Dar varsta o am un pic dupa 90...Noi suntem 22 milioame sau cati am ramas...sigur vor fi mai mult de 2 milioane de romanasi! Pai sa facem un calcul multi sunt plecati din tara peste 4-5 milioane...cu ce mai sunt prin tara prin marile orase inca cateva milioane deci toata suma eu zic sa o impartim la 2! Si rezulta numarul aproximativ de romanasi ce se vor ingramadi sa ia cipul!Problema este alta ce ne facem cand suntem obligati sa il primim?Nu vom avea de ales...Huh? Bah voi ce plm fumati? Si de ce plm sa va puna cineva cip cand acuma AI-ul recunoaste fetele cu 90% rata de succes?Pana si facebook stie cine plm sunteti dintr-o poza pusa de altu, sa nu mai zic de retelele de CCTV de prin mai toate marile orase ale lumii/aeroporturi etc 🤣🤣🤣🤣Aidplm si voua va e de un cacat de cip?
snappulos Reputație: 199 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 N-ati avut nici o fosta sa lucreze la Telekom/Orange/Vodafone sa ca sune sa va intrebe ce plm cautati in locul X? 🤣🤣🤣🤣E super amuzant cum o basina de idee prinde cand realitatea e ca in momentul asta cine trebuie sa stie cine sunteti ubde sunteti si ce faceti, STIE. 🤣🤣🤣🤣
snappulos Reputație: 199 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Doar cand te violeaza si omoara Dinca nu stiu unde esti, in rest...🤣🤣🤣
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2428 Postat August 9, 2020 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat August 9, 2020 O explozie cu acest rezultat https://www.aljazeera.com/mritems/imagecache/mbdxxlarge/mritems/Images/2020/8/7/1749ee001b8543dda8f455e2be7cdf10_18.jpg Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2020 Huh? Bah voi ce plm fumati? Si de ce plm sa va puna cineva cip cand acuma AI-ul recunoaste fetele cu 90% rata de succes?Pana si facebook stie cine plm sunteti dintr-o poza pusa de altu, sa nu mai zic de retelele de CCTV de prin mai toate marile orase ale lumii/aeroporturi etc Aidplm si voua va e de un cacat de cip? N-ati avut nici o fosta sa lucreze la Telekom/Orange/Vodafone sa ca sune sa va intrebe ce plm cautati in locul X? E super amuzant cum o basina de idee prinde cand realitatea e ca in momentul asta cine trebuie sa stie cine sunteti ubde sunteti si ce faceti, STIE. Nici nu sti ce face acest cip si ce se intampla defapt cu el!Nici nu iti dai seama ca uni oameni din jurul nostru deja il au!Ca sa nu mai zic ca daca nu faci ce iti cere sa faci in secunda 2 poti fi mort prin imfarct!.....
snappulos Reputație: 199 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Nici nu sti ce face acest cip si ce se intampla defapt cu el!Nici nu iti dai seama ca uni oameni din jurul nostru deja il au!Ca sa nu mai zic ca daca nu faci ce iti cere sa faci in secunda 2 poti fi mort prin imfarct!.....Nu merge asa uita-te cum sunt dresati cainii. Trebuie sa-i disciplinezi dar sa le si dai mancare cand asculta. Deci cipul trebuie sa aibe si positive reinforcement, gen sa simt ca mi se suge pula cand sunt baiat cuminte si ascult ordinele.Altfel nu merge, ceva legat de cum se leaga neuronii in circuite plm.
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2020 Nu merge asa uita-te cum sunt dresati cainii. Trebuie sa-i disciplinezi dar sa le si dai mancare cand asculta. Deci cipul trebuie sa aibe si positive reinforcement, gen sa simt ca mi se suge pula cand sunt baiat cuminte si ascult ordinele.Altfel nu merge, ceva legat de cum se leaga neuronii in circuite plm.Nu ai parte de beneficii! Doar ei au control asupa ta!Si iti trimit avertizari cand nu asculti si daca faci pe incapatanatul iti trimit avertizarea de ultim drum!Asa am zis si eu ca tine si mi sa zis ca eu sunt nebun vreau sa ma sinucid!
_dark_ Reputație: 137 Postat August 10, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 10, 2020 The high amount of red clouds in the blast cloud indicates hydrazine hydrate, a powerful ROCKET FUEL!!! http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/284882?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
eturit Reputație: 3508 Postat August 22, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 22, 2020 https://www.washingtonpost.com/world/2020/08/21/after-beirut-ports-around-world-searched-dangerous-chemicals-some-didnt-like-what-they-found/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum