Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Martie 10, 2021 Postat Martie 10, 2021 Asta umbla.inainte cu puștoaice a fost în bariera București am vrut s-o fut pe pustoaica nu pe ea.la.aceea vreme și a început aia sa.planga ca nu vrea sa se futa ca e prima oara și apoi a venit ea sa așezat pe spate am bagato de 10 ori ma.lovit un danf împuțit și am.zis.sarumana și am.plecat cu pagubă apoi la.rugat pe stele de pe.aici.sa.se ducă ala a foto nu era ca.mine amabil ia zis stai la pula și a fututo
Eliza34 Reputație: 29 Postat Martie 10, 2021 Postat Martie 10, 2021 Acum 4 ore, marcus_cezar a spus: Asta umbla.inainte cu puștoaice a fost în bariera București am vrut s-o fut pe pustoaica nu pe ea.la.aceea vreme și a început aia sa.planga ca nu vrea sa se futa ca e prima oara și apoi a venit ea sa așezat pe spate am bagato de 10 ori ma.lovit un danf împuțit și am.zis.sarumana și am.plecat cu pagubă apoi la.rugat pe stele de pe.aici.sa.se ducă ala a foto nu era ca.mine amabil ia zis stai la pula și a Îmi poți explica și mie despre ce fată e vorba și ce topic că nu am înțeles nimic din ce ai scris 🤣 1 1
fetisistul1 Reputație: 3 Postat Martie 10, 2021 Postat Martie 10, 2021 Acum 5 ore, marcus_cezar a spus: Mai.fata asta nu e deloc nouă a mai fost prin Ploiești nu îmi.amjntesc topicul am.fost la.ea dar atunci a.fost dezastru cum voi gasi topicul îl fac public La ce fata te referi,la paparuda aia blonda ?
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Postat Martie 11, 2021 Acum 4 ore, fetisistul1 a spus: La ce fata te referi,la paparuda aia blonda ? Da era una blonda
Eliza34 Reputație: 29 Postat Martie 11, 2021 Postat Martie 11, 2021 Acum 3 ore, marcus_cezar a spus: Da era una blonda Offf,offf 🤦🏻♀️ nu mai este ea colega mea 😁 sunt cu Alice..persoana care are o recenzie bună la mine aici pe topic 😁
whiteoak Reputație: 1106 Postat Martie 11, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 11, 2021 Acum 21 ore, fetisistul1 a spus: La ce fata te referi,la paparuda aia blonda ? Acum 17 ore, marcus_cezar a spus: Da era una blonda @marcus_cezar eu ți-am zis ca m-ai confundat.
gykgyk Reputație: 8 Postat Martie 31, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 31, 2021 Mai știți ceva despre această fată?
jardel Reputație: 1229 Postat Martie 31, 2021 Oras:privat Oras:privat Postat Martie 31, 2021 Pare a fi in pauza sau ceva, anuntul e inca activ dar neactualizat. Dar daca i-ar pasa de noi cred ca ar putea sa ne spuna chiar ea, ca doar are cont aici
Eliza34 Reputație: 29 Postat Aprilie 1, 2021 Postat Aprilie 1, 2021 Acum 10 ore, jardel a spus: Pare a fi in pauza sau ceva, anuntul e inca activ dar neactualizat. Dar daca i-ar pasa de noi cred ca ar putea sa ne spuna chiar ea, ca doar are cont aici Îmi pare rău că nu am anunțat pe nimeni,dar da,am luat o scurtă pauză 😊 mâine ajung la voi 🙂🤗 2
misu7 Reputație: 90 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Ploiesti Disponibila Oras:Ploiesti Disponibila Postat Aprilie 1, 2021 Acum 32 minute, Eliza34 a spus: Îmi pare rău că nu am anunțat pe nimeni,dar da,am luat o scurtă pauză 😊 mâine ajung la voi 🙂🤗 Ne-ar fi de ajutor dacă anunți aici când te putem găsi și când nu. 2
Eliza34 Reputație: 29 Postat Aprilie 5, 2021 Postat Aprilie 5, 2021 La 01.04.2021 la 12:55, misu7 a spus: Ne-ar fi de ajutor dacă anunți aici când te putem găsi și când nu. O să încerc să fiu mai activă 😁
Eliza34 Reputație: 29 Postat Aprilie 20, 2021 Postat Aprilie 20, 2021 La 05.04.2021 la 11:18, Eliza34 a spus: O să încerc să fiu mai activă 😁 💋Disponibilă 💋 1
kiukiuvea Reputație: 75 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 20, 2021 Da ne te rog niste detalii. Locație,servicii, poze
gykgyk Reputație: 8 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 20, 2021 Salut! Am vizitat-o de multe ori pe această fată și de fiecare dată am plecat extra mulțumit de la ea. Pozele din anunț sunt reale, cu mențiunea că ea arată mult mai bine în realitate.🙂 Este o tipă tare drăguță care te întâmpină cu zâmbetul pe buze de fiecare dată, este de o finețe deosebită, întotdeauna atentă la detalii și igienă.. Acum se găsește undeva vis-a-vis de Spitalul Județean. A respectat întotdeauna programarea făcută(nici eu nu am fost genul care să intârzie vreodată), și nu răspunde la telefon în timp ce este ocupată, lucru care pentru mine contează foarte mult. De fiecare dată când merg la ea prefer să stau câte o oră deoarece timpul petrecut cu ea este unul plăcut și de calitate. Prețul pe oră este 250 lei și consider că merită fiecare bănuț. N-o să intru în detalii de cum decurge acțiunea deoarece poate să difere de la om la om...Cert este că eu o să revin la ea cu plăcere de fiecare dată când se află prin Ploiești. Iar ca note, pentru mine este o fată de 10 în toate! 2 2
ciprian92 Reputație: 97 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 am sunat azi de 10 ori...nimic și iar nimic
awokeone10 Reputație: 8926 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 21, 2021 La 05.04.2021 la 11:18, Eliza34 a spus: O să încerc să fiu mai activă 😁 Incerci dar nu-ti iese deloc 1 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 15 minute, awokeone10 a spus: Incerci dar nu-ti iese deloc Las-o ca în perioada asta..înainte de paste or sa ii scadă încasările și o sa te rogi tu sa nu mai stea pe capul nostru 😂
awokeone10 Reputație: 8926 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 21, 2021 Acum 3 minute, dyerseve a spus: Las-o ca în perioada asta..înainte de paste or sa ii scadă încasările și o sa te rogi tu sa nu mai stea pe capul nostru 😂 Oricum era foarte absenta si cand era cu clientii,nu stiu,poate are probleme,ceva 2
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 4 minute, awokeone10 a spus: Oricum era foarte absenta si cand era cu clientii,nu stiu,poate are probleme,ceva Dacă o fi avut din ăștia ca mine cu pula mica sa dea la pedale de parca le a căzut lanțul.. o cred și eu 😂😂 Lasele în durerea lor..are balta pește și pentru ele si pentru noi 😉
Eliza34 Reputație: 29 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 9 ore, dyerseve a spus: Dacă o fi avut din ăștia ca mine cu pula mica sa dea la pedale de parca le a căzut lanțul.. o cred și eu 😂😂 Lasele în durerea lor..are balta pește și pentru ele si pentru noi 😉 Așa spuneam și eu 😁
Eliza34 Reputație: 29 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 15 ore, ciprian92 a spus: am sunat azi de 10 ori...nimic și iar nimic Bună 😊 am avut o zi aglomerată și nu am reușit să răspund la toate apelurile,iar de sunat înapoi nu sun,pentru că nu am de unde să știu în ce locație a Ploieștiului te aflii (poate te duci acasă la nevastă,poate ai alte planuri) și nu vreau să deranjez...
gykgyk Reputație: 8 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 22, 2021 Faptul că sunăm și nu răspunde dovedește că are bun simț față de clienții cu care se află..ieri am fost la ea pt o oră, timp pe care mi l-a dedicat doar mie. E mare lucru să nu te grăbească și să te simți "ca acasă". Toți ne dorim atenția asta din partea fetei cu care suntem, iar Eliza este genul care respectă clientul. Iar faptul cu "are balta pește" e adevărat...doar că mie nu mi-ar plăcea să prind orice pește, ci un exemplar frumos. 😊 Așa că, inistați cu apelurile dacă vreți ceva frumos, tututor ne vine rândul...dacă nu, spor la hamsii!🤣🤣
petremarin30 Reputație: 1154 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Aprilie 22, 2021 Acum 2 ore, gykgyk a spus: Faptul că sunăm și nu răspunde dovedește că are bun simț față de clienții cu care se află..ieri am fost la ea pt o oră, timp pe care mi l-a dedicat doar mie. E mare lucru să nu te grăbească și să te simți "ca acasă". Toți ne dorim atenția asta din partea fetei cu care suntem, iar Eliza este genul care respectă clientul. Iar faptul cu "are balta pește" e adevărat...doar că mie nu mi-ar plăcea să prind orice pește, ci un exemplar frumos. 😊 Așa că, inistați cu apelurile dacă vreți ceva frumos, tututor ne vine rândul...dacă nu, spor la hamsii!🤣🤣 Ești "nouț" și pentru mine nu prea prezinți încredere! Aștept să te maturezi ca să pot lua în calcul sugestiile tale. Mai este și vre-o altă fata pe care ne-o recomanzi? Sau poate vre-una care nu ți-a plăcut? 1
gykgyk Reputație: 8 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 oră, petremarin30 a spus: Ești "nouț" și pentru mine nu prea prezinți încredere! Aștept să te maturezi ca să pot lua în calcul sugestiile tale. Mai este și vre-o altă fata pe care ne-o recomanzi? Sau poate vre-una care nu ți-a plăcut? Ai dreptate, sunt "nouț", dar nici n-am de gând să evoluez mai mult. 😊 Am găsit-o pe fata asta cu care mă simt perfect, este ce trebuie, sau mai simplu spus: o companie plăcută(pentru mine). Iar, atâta timp cât se află pe aici o voi vizita doar pe ea, făra a mai da și alte search-uri pe site... Dacă nu erai ironic, în lipsa Elizei în Ploiești, probabil aș recomanda-o pe colega ei, Alice. 1
marian pofticiosul Reputație: 209 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 22, 2021 Confirm si eu ce spune colegul ,,nout " pe nimfo... cat timp te afli in compania Elizei nu auzi telefonul sunand , il tine pe silentios 😎
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum