Sari la conținut

Eliza 0737706686 / 0728680253

Postări Recomandate

Postat
Acum 29 minute, awokeone10 a spus:

Pai e frumos asa????Daca fac programare il iei pe primul venit sau respecti programarea?Sa stiu daca mai sun sau nu

Dacă am programare,aștept clientul,dacă nu am nimic în program iau și fără programări!!! Nu cred că ai venit vreodată și nu m ai găsit la timp!!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 17 minute, Eliza34 a spus:

Dacă am programare,aștept clientul,dacă nu am nimic în program iau și fără programări!!! Nu cred că ai venit vreodată și nu m ai găsit la timp!!

Am venit si te-am gasit dar ai raspuns foarte greu,mai ales ca nu ai Whats.

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, Eliza34 a spus:

Bună! Nr.de telefon este valabil și sunt prin zonă până pe 22 seara! Muncesc amestecat 🤣 și cu programări și care,cum apucă 😅

Ok, notat, de data asta sper sa nu te mai ratez🤠

Postat
Acum 35 minute, futulescuss a spus:

Ok, notat, de data asta sper sa nu te mai ratez🤠

😅 te aștept 😅😘

Vizitator sinner21
Reputație: 0
Postat

Eliza, numarul tau este 0738314086 sau 0723481201?

Programarile se pot face si prin sms?

Postat
Acum 23 ore, sinner21 a spus:

Eliza, numarul tau este 0738314086 sau 0723481201?

Programarile se pot face si prin sms?

Bună!!! Numărul de pe forum este cel vechi!! L am pierdut,din păcate!!! 0738314086 aici mă poți contacta și la sms nu răspund de obicei!! 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am revizitat-o pe Eliza.Nu ii gasesc nici un cusur,are numai note de 10 din partea mea.Probabil daca si-ar instala Whats ar avea 11.

Foarte curata,frumoasa,piercing in buric,cateva tatuaje,abdomen plat,sani mari.Am incercat in patul din dormitor,dar scartie si atunci a propus pozitia pe la spate sprijinita de perete.A fost bestial.Are pielea fina si mai ales cum gemea....o priveliste superba!Evident ca nu am putut rezista mult.Mie mi s-a parut ca s-a excitat putin si ea sau,ma rog asta vreau sa cred.🤣

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
Acum 4 ore, awokeone10 a spus:

Am revizitat-o pe Eliza.Nu ii gasesc nici un cusur,are numai note de 10 din partea mea.Probabil daca si-ar instala Whats ar avea 11.

Foarte curata,frumoasa,piercing in buric,cateva tatuaje,abdomen plat,sani mari.Am incercat in patul din dormitor,dar scartie si atunci a propus pozitia pe la spate sprijinita de perete.A fost bestial.Are pielea fina si mai ales cum gemea....o priveliste superba!Evident ca nu am putut rezista mult.Mie mi s-a parut ca s-a excitat putin si ea sau,ma rog asta vreau sa cred.🤣

A 2 a oară ai fost în patul care nu scârțâie 😅 mulțumesc frumos pentru recenzie și te mai aștept!!! 🥰😘🤗

• Inimioara 1
Postat
La 17.06.2022 la 21:29, Eliza34 a spus:

A 2 a oară ai fost în patul care nu scârțâie 😅 mulțumesc frumos pentru recenzie și te mai aștept!!! 🥰😘🤗

Disponibilă!!! Locația este în vest pe Gheorghe Grigore Cantacuzino 😊

• Inimioara 1
Vizitator sinner21
Postat

Salut,

Stimați confrați, având în vedere că și eu am aflat de la voi probleme vă voi împărtăși ce am pățit. Am discutat cu fratele @awokeone10 despre Eliza și a zis că e ok.

Nu merg de obicei la fete fără wapp, dar am zis să încerc. Am sunat-o azi pe la ora 17:00 și am stabilit că vin la ora 19:30 și stau 1 oră și revin eu la ea pt locație.

O sun la ora 18:50 nu răspunde, o sun apoi la 19:08 nu răspunde. Apoi aștept se face 19:20 și încep să sun ca idiotul. A răspuns la 19:30 într-un final și nu era ea, e colega. Cică să mai aștept 20 min :))))

M-am gândit să întorc favorul și am zis ok, dar bineînțeles că nu am mai mers.

Eliza, mai bine faci wapp sau măcar respectă programările.

• Oras:PLOIEȘTI
  • Oras:PLOIEȘTI
Postat
1 oră în urmă, sinner21 a spus:

Salut,

Stimați confrați, având în vedere că și eu am aflat de la voi probleme vă voi împărtăși ce am pățit. Am discutat cu fratele @awokeone10 despre Eliza și a zis că e ok.

Nu merg de obicei la fete fără wapp, dar am zis să încerc. Am sunat-o azi pe la ora 17:00 și am stabilit că vin la ora 19:30 și stau 1 oră și revin eu la ea pt locație.

O sun la ora 18:50 nu răspunde, o sun apoi la 19:08 nu răspunde. Apoi aștept se face 19:20 și încep să sun ca idiotul. A răspuns la 19:30 într-un final și nu era ea, e colega. Cică să mai aștept 20 min :))))

M-am gândit să întorc favorul și am zis ok, dar bineînțeles că nu am mai mers.

Eliza, mai bine faci wapp sau măcar respectă programările.

Normal ca nu te mai primesc fetele, ca te duci si le plictisești, le povestești că e greu sa lucrezi la mega image, ca sunt turele grele si te fute toata lumea în gura.  🤣🤣🤣

• Minus 2
Vizitator sinner21
Postat
4 minutes ago, Malone2022 said:

Normal ca nu te mai primesc fetele, ca te duci si le plictisești, le povestești că e greu sa lucrezi la mega image, ca sunt turele grele si te fute toata lumea în gura.  🤣🤣🤣

Hai pa, gunoiule. Bine că faci pl mare aici 

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 9 ore, sinner21 a spus:

Hai pa, gunoiule. Bine că faci pl mare aici 

Un sfat, idiotului când îi dai atenție se crede important!

Genul de persoane trebuiesc ignorate și poate măcar atunci o sa își dea seama cât de retardate sunt, deși mă îndoiesc că au capacitatea asta! 

Postat
Acum 5 ore, whiteoak a spus:

Un sfat, idiotului când îi dai atenție se crede important!

Genul de persoane trebuiesc ignorate și poate măcar atunci o sa își dea seama cât de retardate sunt, deși mă îndoiesc că au capacitatea asta! 

Bună dragilor!! Acum am văzut și eu comentariile! Nu o să stau să vă citez pe toți,dar în primul rând o să îmi cer scuze că nu am reușit să respect cuvântul dat pentru programare!! Nu e nevoie să îmi țină nimeni partea pentru că nu mă deranjează că se plâng clienții de cât de greu le e la muncă sau alte chestii,nu are nici o treabă munca lor cu nerespectarea programării,iar în legătură cu "idiotului când îi dai atenție" nu te obligă nimeni,drăguțule să vii!! Și nici nu poți mulțumii pe toată lumea!!! Bănuiesc că dacă aveam vre un full service sau ceva mai mult era mai bine pentru toți!! 😁

Postat
1 oră în urmă, Eliza34 a spus:

Bună dragilor!! Acum am văzut și eu comentariile!

iar în legătură cu "idiotului când îi dai atenție" nu te obligă nimeni,drăguțule să vii!! Și nici nu poți mulțumii pe toată lumea!!! Bănuiesc că dacă aveam vre un full service sau ceva mai mult era mai bine pentru toți!! 😁

Dacă ai fii citit comentariile în loc doar sa le vezi ai fii observat ca postarea mea nu ți se adresa ție, ci altui user! 

Postat
Acum 2 ore, whiteoak a spus:

Dacă ai fii citit comentariile în loc doar sa le vezi ai fii observat ca postarea mea nu ți se adresa ție, ci altui user! 

Și tu dacă ai fii atent ai vedea că nu ai nici o treabă cu ce s a discutat aici și chiar nu trebuia să comentezi!! 

• Like 2
Vizitator maaoos
Postat

Care este colega ei? Poate raspunde ea 😅

Vizitator sinner21
Postat
23 minutes ago, maaoos said:

Care este colega ei? Poate raspunde ea 😅

Habar n-am. Sper totuși să se facă mai serioasă.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai baieti,hai sa nu sarim la beregata si astfel sa gonim si cele cateva fete bune pe care le mai avem pe aici.A gresi e omeneste,toti gresim.Eliza este una dintre preferatele mele,de aceea am si recomandat-o.Sa nu uitam ca fiecare fata are stil de lucru,unele fac programari,altele nu,unele scriu si fac programari doar pe Whats,altele iau pe primul client venit.La ea nu cred ca s-a mai intamplat,sa nu aruncam cu pietre,mai ales ca si-a recunoscut greseala.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...