Jump to content

Malone2022

Membru Banat
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-69

About Malone2022

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  PLOIEȘTI

Recent Profile Visitors

725 profile views
 1. Mai este valabil numărul de telefon din titlu ?
 2. Ai fost abuzat și abandonat când erai mic, este?
 3. Am vizitat si eu domnișoara acum vreo săptămână. Locația pe republicii, la Tarom ( acum e domnișoara Suzeta în ea ). Pustoaica bunicică pe corp, după cum se vede în poze, sâni medii tari, cur bun măricel, pielea tare pe ea. La fața nu m-a dat pe spate, e comună, nici drăguță, nici urâtă. De obicei cere 150 finalizarea, dar nu știu cum am prins-o la 100. Nu ca ar fi problema de bani. Problema e alta. Atitudinea. E pusă pe fast fuck, probabil nu-i place meseria, deja dupa 1-2 minute de oral mi-a zis ca trebuie sa trecem la normal ca nu am prea mult timp. Am certat-o un pic ca să-i arăt ca nu sun
 4. Nimeni altcineva la domnișoara Suzeta? Sunt dezamăgit :)))
 5. Ce s-a întâmplat cu biliape, de ce a fost banat?
 6. Da, a mărit prețul. 150 finalizarea, și extra 150 CIM. Ca si recenzie, fata a rămas la fel pe fizic, 170 - 172, parcă a mai slăbit, sânii stil pară. Ca si servicii, oralul decent, nu a progresat, normalul la fel, stă fixă gen sa dai în ea ca surdu-n tobe. E cam pe grabă, îți dă senzația asta de la început. Geme fals pe tot parcursul acțiunii. Locația la Tarom, pe republicii, o știți. PS: 100% ea este, dar nu-ti va spune asta la telefon.
 7. Ea este, am fost eu, am recunoscut-o dupa tatuajul de la clavicula. Nu vorbesc prostii. Crezi ca mai punea pozele ei dupa toate incidentele din trecut? E sub acoperire.
 8. A reapărut Suzeta !!! https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/prima-data-in-orasul-tau/84045dghd8hh7ff5e5hdeh9297919dg9.html Șhoooo pe ea :)))))
×
×
 • Create New...