Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Malone2022

Maistru Curvar
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-23

About Malone2022

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  PLOIEȘTI

Recent Profile Visitors

450 profile views
 1. Mai este valabil numărul de telefon din titlu ?
 2. Ai fost abuzat și abandonat când erai mic, este?
 3. Am vizitat si eu domnișoara acum vreo săptămână. Locația pe republicii, la Tarom ( acum e domnișoara Suzeta în ea ). Pustoaica bunicică pe corp, după cum se vede în poze, sâni medii tari, cur bun măricel, pielea tare pe ea. La fața nu m-a dat pe spate, e comună, nici drăguță, nici urâtă. De obicei cere 150 finalizarea, dar nu știu cum am prins-o la 100. Nu ca ar fi problema de bani. Problema e alta. Atitudinea. E pusă pe fast fuck, probabil nu-i place meseria, deja dupa 1-2 minute de oral mi-a zis ca trebuie sa trecem la normal ca nu am prea mult timp. Am certat-o un pic ca să-i arăt ca nu sun
 4. Nimeni altcineva la domnișoara Suzeta? Sunt dezamăgit :)))
 5. Ce s-a întâmplat cu biliape, de ce a fost banat?
 6. Da, a mărit prețul. 150 finalizarea, și extra 150 CIM. Ca si recenzie, fata a rămas la fel pe fizic, 170 - 172, parcă a mai slăbit, sânii stil pară. Ca si servicii, oralul decent, nu a progresat, normalul la fel, stă fixă gen sa dai în ea ca surdu-n tobe. E cam pe grabă, îți dă senzația asta de la început. Geme fals pe tot parcursul acțiunii. Locația la Tarom, pe republicii, o știți. PS: 100% ea este, dar nu-ti va spune asta la telefon.
 7. Ea este, am fost eu, am recunoscut-o dupa tatuajul de la clavicula. Nu vorbesc prostii. Crezi ca mai punea pozele ei dupa toate incidentele din trecut? E sub acoperire.
 8. A reapărut Suzeta !!! https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/prima-data-in-orasul-tau/84045dghd8hh7ff5e5hdeh9297919dg9.html Șhoooo pe ea :)))))
×
×
 • Create New...